Hirdetés
Hirdetés

Tízmilliókat tolt a kecskefarmjába Simicska

2019. március 27., 10:43

60 millió forintot tolt be a juh- és kecsketenyésztéssel foglalkozó egyetlen megmaradt cégébe a volt oligarcha, Simicska Lajos.

Az Orbán Viktorral történő szakítást követően Simicska Lajos egyetlen cégét nem adta át Nyerges Zsoltnak, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt.-t, melynek fő tevékenysége juh- és kecsketenyésztés, emellett egy 6 szobás vendégházat is üzemeltet Hárskúton. Most jelentősebb tőkeinjekciót kapott a társaság 60 millió forint értékben - írja az mfor.hu.

A cég jegyzett tőkéje ugyanis 207 millió forintra emelkedett a korábbi 147 millióról.

Hirdetés

A lap szerint szinte kizárható, hogy erre a lépésre a saját tőke rendezése miatt lett volna szükség. Ugyan évek óta veszteséget termel a Zrt., súlyosabb pénzügyi problémákra nem utalnak jelek az elérhető beszámolóban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Te tudod egyáltalán, kire szavazol vasárnap?

Te tudod egyáltalán, kire szavazol vasárnap?

Az nagyjából egyértelmű a magyar választópolgároknak, hogy mely pártokra, szövetségekre lehet szavazni a most vasárnapi európai parlamenti választás során. Az már kevésbé lehet világos, hogy a listát állító pártok kiket indítanak a brüsszeli képviselőségért. Megnéztük, hogyha a közvélemény-kutatók mandátumbecslése bejönne, mely jelölteknek sikerülne a bejutás.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX40376.10+0.91%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön szerint mi a legnagyobb gond Magyarországon?