Hirdetés
Hirdetés

Tízmilliókat tolt a kecskefarmjába Simicska

2019. március 27., 10:43

60 millió forintot tolt be a juh- és kecsketenyésztéssel foglalkozó egyetlen megmaradt cégébe a volt oligarcha, Simicska Lajos.

Az Orbán Viktorral történő szakítást követően Simicska Lajos egyetlen cégét nem adta át Nyerges Zsoltnak, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt.-t, melynek fő tevékenysége juh- és kecsketenyésztés, emellett egy 6 szobás vendégházat is üzemeltet Hárskúton. Most jelentősebb tőkeinjekciót kapott a társaság 60 millió forint értékben - írja az mfor.hu.

A cég jegyzett tőkéje ugyanis 207 millió forintra emelkedett a korábbi 147 millióról.

Hirdetés

A lap szerint szinte kizárható, hogy erre a lépésre a saját tőke rendezése miatt lett volna szükség. Ugyan évek óta veszteséget termel a Zrt., súlyosabb pénzügyi problémákra nem utalnak jelek az elérhető beszámolóban.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Diana kiütötte Gotovina tábornokot

Diana kiütötte Gotovina tábornokot

A háború mindig jó téma a filmművészetben. A 66. Pólai Filmfesztiválon is két háborús film versengett egymással. Az egyik tízezer szerb gyermek megmentéséről szólt, a másik pedig több mint kétmillió euróba került. Az utóbbiból Ante Gotovina tábornok köszönt vissza. Ennek ellenére nem a horvátok többsége által nemzeti hősként tisztelt tábornok nyert. Sőt: a Tábornok című film egyetlen fődíjat sem vitt el.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX41338.01-0.89%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?