Hirdetés

Az örökzöld slágerek sosem mennek ki a divatból!

2020. január 06., 11:34

A zene csaknem egyidős az emberiséggel. Ez a láthatatlan, megfoghatatlan dolog, amely képes körülölelni bennünket, mindeközben óriási hatással van ránk. Fel tud vidítani, vagy éppen melankóliába taszít, motivál vagy éppen megnyugtat… a zene mindenre gyógyír.

Kövesd a trendeket!


A világ körülöttünk folyamatosan változik, miért pont a zene lenne állandó? Minden egyes korszaknak megvannak a maga sajátos, jellemző slágerei, melyeket az adott években ronggyá játszott a rádió, és a vízcsapot megnyitva már a csobogásról is csak ezek a ritmusok jutottak eszünkbe. Egy dal, amilyen hamar felkapaszkodik, épp olyan hamar képes alámerülni a feledés homályába.

Hirdetés


Vannak azonban kivételek. Olyan mai napig is ismert és elismert zeneszámok, amikért a 60-as, 70-es, 80-as évek szülöttei rajongtak annak idején, ám a mostani fiatal generációból is rengetegen ismerik, és tudják betéve a szöveget. Ezeket nevezzük örökzöld slágereknek, hiszen az eltelt idő egy cseppet sem koptatta meg a varázsukat.

Kép: online-radio.hu


Hogyan rádiózunk ma?


Míg régen a rádió hallgatásához külön készülék kellett, aminek az antennája fogni tudta a hullámokat (akinek pedig kazettás magnója volt, az már maga volt a király!), manapság elegendő a számítógéped vagy akár az okostelefonod. Várjunk csak, hiszen ezeken nincs is rádióantenna! Nos, a jó hír az, hogy nem is kell! A legtöbb rádióadó ugyanis már az interneten keresztül is hallgatható!


Ehhez pedig nincs szükség semmiféle bonyolult műveletre vagy program telepítésére, az Online Rádió használatához ugyanis elegendő egy böngésző! A weboldalon megtalálod Magyarország legjobb, legnépszerűbb adóit, amikből kedved szerint válogathatsz. Csak kattints a kiválasztott csatornára, és már indul is az adás! Ugye, milyen egyszerű?


Hódít a retro láz!


A zenei ízlésről lehet vitatkozni, csak épp felesleges. Mivel mindannyian mások vagyunk, bolondság lenne elvárni, hogy mindenkinek ugyanazok a dalok tetsszenek. Az idősebb korosztályból bizonyára rengetegen vannak, akik nem ülnek fel a “trendvonatra”, hanem szívesen nosztalgiáznak ifjúkoruk slágerein. Elsősorban nekik sugároz a Retro Rádió, mely a 60-as és 80-as évek közötti korszakot eleveníti fel, fülbemászó dallamaival. Csak itt hallhatóak a legnagyobb magyar és külföldi zenék ezekből az évtizetekből.


Benned milyen emlékek jönnek elő ezeknek a daloknak a hatására? Az első diszkós, koncertes élményeid? A kedvenc közös számotok a tinikori szerelmeddel? A legkedvesebb “utazós zenék”, amiket mindig hallgattál az autóban, amikor végre meglett a jogsid? Ezernyi csodálatos emlék a régmúlt időkből.


Ha szívesen folytatnád a nosztalgiázást, akkor hangolódj te is a Retro Rádióra, és repülj vissza az időben, miközben felcsendül az “Azok a boldog szép napok….”!

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 16 595 forint a törlesztőrészlete, a THM 13,41 százalék. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. A CIB Bank személyi kölcsönének 18 392 Ft a törlesztőrészlete, a THM 21,05 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Hirdetés

Címlapon

Kibocsátani mindenütt jó, de a legjobb otthon

Kibocsátani mindenütt jó, de a legjobb otthon

Csökkentik a felesleges bürokráciát, támogatják a bankok technológiai fejlődését és erősítik a pénzügyi szektor stabilitását is a bankok szavatoló tőke számítására vonatkozó, az eddigi prudenciális keretrendszert (CRD, CRR) módosító új változásai. A Magyar Nemzeti Bank szakértőjének szakcikkét közöljük.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

A nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 268 300 forint volt novemberben. Én ennél