Hirdetés
Hirdetés

Ehetik a kefét a vásárlók: idegen anyagot találtak egy dm-termékben

2016. március 17., 11:20

Elővigyázatosságból visszahív egy fehérjeszeletet a dm: idegen anyagot találtak benne, ami a gyártás során kerülhetett bele.

Nézd meg a lejárati dátumot!

A dm elővigyázatosságból visszahívja a boltokból a DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket, a következő lejárati dátumú termékeket érintheti a minőségi probléma: 08-2016, 09-2016, 10-2016, 11-2016. és 12-2016. A vásárlók a lejárat dátumát a termék oldalán találhatják.

Egy tisztítókefe darabjai kerülhettek a termékbe

Hirdetés

A termékek visszahívásának oka, hogy a gyártás során használt tisztítókefe darabjai kerülhettek a fenti lejáratú termékekbe, így a dm elővigyázatosságból az összes esetlegesen érintett DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeletet visszahívja a polcokról.

Elnézést kérnek

A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket ne fogyasszák el, az érintett lejáratú termékeket vigyék vissza a drogéria üzleteibe, ahol természetesen visszakapják a vételárat.

A dm elnézést kér a vásárlóktól a gyártó nevében is - írták.

Úgy tűnik, ez egy ilyen nap: az IKEA is elővigyázatosságból hív vissza egy terméket >>

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük, de kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. A Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 17 566 Ft a törlesztőrészlete, a THM 18,53 százalék.További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Most fog lelassulni a régiós GDP-növekedés?

Most fog lelassulni a régiós GDP-növekedés?

Bár a régió GDP-bővülése uniós szinten kiemelkedő, a növekedés üteme lassulhat a következő időszakban - derül ki a Coface hitelbiztosító elemzéséből, amely szerint a közép- és kelet-európai térségben – ezen belül Magyarországon – tavaly a vállalatok körében csökkent a fizetésképtelenség aránya.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?