Hirdetés

Megint lerohadt az egyik felújított metró - alig bírtak kiszállni az utasok

2017. június 23., 08:37

A péntek reggeli csúcsban a Nyugati pályaudvarnál állt meg a metró - az utasok a vésznyitót használták, de így is többen kellettek az ajtó kinyitásához.

Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Nagyvárad tér és Újpest-Központ között járműhiba miatt - tette közzé péntek reggel 8 órakor a BKK a Facebookon. A közlekedési központ jó negyedóra múlva már azt közölte, újra a teljes vonalon jár a metró.

A poszthoz írt kommentek alapján megint az egyik új/felújított metrókocsival volt gond, az utasok a Nyugatinál ragadtak a szerelvényen.

Hirdetés

A kommentek alapján némiképp aggasztó, hogy a vésznyitót használva is csak nagyon nehezen tudták felfeszegetni az ajtót az utasok.

Az utóbbi időben többször adódott probléma a felújított metró ajtajaival, hol az volt a baj, hogy kinyílt, de a rossz oldalon, hol pedig az, hogy nem nyílt ki.

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a K&H Bank személyi kölcsönének 16 845 Ft a törlesztőrészlete, a THM 13,79 százalék. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék.A Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 17 566 forint a törlesztőrészlete, a THM 18,53 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Súlyos történelmi árny vetül a mai berlini konferenciára

Súlyos történelmi árny vetül a mai berlini konferenciára

A konferenciának sem a történelmi, sem a közelmúltbeli előzményei nem tölthetnek el bennünket pozitív várakozással. Számos jel szerint Berlin és az EU egy átfogó katonai beavatkozásra készül Líbiában és a térségben. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?