Hirdetés
Hirdetés

Megint lerohadt az egyik felújított metró - alig bírtak kiszállni az utasok

2017. június 23., 08:37

A péntek reggeli csúcsban a Nyugati pályaudvarnál állt meg a metró - az utasok a vésznyitót használták, de így is többen kellettek az ajtó kinyitásához.

Az M3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik a Nagyvárad tér és Újpest-Központ között járműhiba miatt - tette közzé péntek reggel 8 órakor a BKK a Facebookon. A közlekedési központ jó negyedóra múlva már azt közölte, újra a teljes vonalon jár a metró.

A poszthoz írt kommentek alapján megint az egyik új/felújított metrókocsival volt gond, az utasok a Nyugatinál ragadtak a szerelvényen.

Hirdetés

A kommentek alapján némiképp aggasztó, hogy a vésznyitót használva is csak nagyon nehezen tudták felfeszegetni az ajtót az utasok.

Az utóbbi időben többször adódott probléma a felújított metró ajtajaival, hol az volt a baj, hogy kinyílt, de a rossz oldalon, hol pedig az, hogy nem nyílt ki.

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 823 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,49 százalék. Pár forinttal tér el a K&H Bank személyi kölcsöne: 16 845 forintos törlesztőrészlettel és 13,79 százalékos THM-mel igényelhetjük, de kedvező ajánlat még az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. A Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 17 566 Ft a törlesztőrészlet, a THM 18,48 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A vártnál több befektetési jegyet cseréltek le a szuper államkötvényre?

A vártnál több befektetési jegyet cseréltek le a szuper államkötvényre?

Eddig is feltételezni lehetett, hogy részben befektetési alapok eladásából szabadítottak fel pénzt befektetők a kormányzat által ezerrel propagált Magyar Állampapír (MÁP) Plusz jegyzéséhez, de a ma közzétett legfrissebb adatok ezt a vélekedést megerősíteni látszanak. Az alapokból júniusban kivont 179 milliárd forint jelentős része az új szuper államkötvényben landolhatott.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?