Hirdetés

Néhány igazán egyedi és személyre szabott ajándék

2019. június 17., 09:32

Bármikor előfordulhat, hogy nem tudjuk, hogy mivel ajándékozzuk meg az éppen szülinapos nagypapát, hiszen mindene megvan. Vagy az unokahuginak a szülinapjára merül fel a nagy kérdés, hogy mit is kellene intézni? Készíttessünk egyedi, személyes ajándékot, amire tuti mindig emlékezni fog.

Szülinapi újság

Ez az az ajándék, amit érdemes megválogatni, hogy kinek ajándékozunk. Hiszen nem árt, ha értékeli az igyekezetet és a sok munkát, ami benne van. Ez az újság egy 12 oldalas, A/4-es méretű napilap, aminek a különlegessége, hogy a címlapon hozza le a születésnapos megszületésének a hírét.

Ez az az újság, ami a születésnapon megjelent korabeli újságok legfontosabb cikkeiből készül, hogy az ünnepelt tudja, hogy milyen fontos események történtek aznap mikor született. Ebbe számos apróság kerülhet, mint például egy személyes, babakori fotó az ünnepeltről, akár egy cikk, keresztrejtvény, de még személyre szabott horoszkóp is, ha azt van kedvünk írni. Ez a szülinapi újság elérhető bőrkötésben, merített papíron, címlap keretben, de akár idegen nyelven is.

Hirdetés

További kreatív, egyedi ajándékok

Ezen felül készíttethetünk egyedi, saját névvel ellátott utcatáblát, de akár Oscar-díjjal is megjutalmazhatjuk. Sőt, az aranylábú focistáknak aranylabda is járhat, csakúgy, mint a számmal ellátott, eredeti közlekedési tábla. Ugyanígy egy egyedi, vicces rendszámtábla is tökéletes ajándék lehet, arról nem is beszélve, hogy az elkészítési ideje is maximum 1 munkanap. Érdemes kreatívan megtervezni, nem csak keresztneveket tehetünk rá, hanem pl. “DramaQueen” vagy akár “Baby on the board” feliratokat is. A határt csak a fantáziánk szabja.

Ha évfordulóra vagy eljegyzésre szeretnénk valami emlékezeteset alkotni, akkor egy szerelemlakat is kitűnő választás, ami különböző méretekben elérhető.

Személyreszabott verset és novellát is rendelhetünk, ha inkább ezekért rajong a másik felünk, de akár ajándékba is adhatjuk.

Az igazán nagypályások akár egyedi családfát is készíttethetnek, ami természetesen időt vesz igénybe, de annál nagyobb lesz a végén a meglepetés. Hiszen ki ne lenne kíváncsi arra, hogy honnan származik, hogy mivel foglalkoztak az ősei? Netán jobbágyok, iparosok, törekvő vitézek vagy nemes kisasszonyok és nemesurak a felmenői? Minden kérdésre választ kaphatunk, ha tudunk néhány fontos adatot, ami alapján elkészíthetik nekünk ezt a tökéletes ajándékot.

Ha pedig mégsem tudnánk, hogy mi lenne az ideális ajándék akár szülinapra, évfordulóra vagy csak úgy, akkor lepjük meg a kiválasztott személyt egy ajándékutalvánnyal, amit ő később arra vált be, amire csak szeretne.

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a K&H Bank személyi kölcsönének 16 845 Ft a törlesztőrészlete, a THM 13,79 százalék. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék.A Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 17 566 forint a törlesztőrészlete, a THM 18,53 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Súlyos történelmi árny vetül a mai berlini konferenciára

Súlyos történelmi árny vetül a mai berlini konferenciára

A konferenciának sem a történelmi, sem a közelmúltbeli előzményei nem tölthetnek el bennünket pozitív várakozással. Számos jel szerint Berlin és az EU egy átfogó katonai beavatkozásra készül Líbiában és a térségben. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?