Hirdetés

Prémium kerítés alumíniumból

2019. december 16., 10:06

A kerítés a legkülönbözőbb anyagokból készülhet, fából, kőből, betonból, drótból vagy fémből is. Hogy milyen anyagot és kivitelt választunk, meghatározza az is, hogy hová szeretnénk kerítést emelni. Egy családi házhoz más típusú és stílusú kerítés kerül, mint egy ipari terület vagy játszótér köré. A praktikum és a funkcionalitás mellett, a választásnál lényegi szempont az esztétikum és a tartósság is.

Fém kerítés

A fém kerítések egyre több helyen jelennek meg. Ennek oka, hogy a felületkezelésnek köszönhetően, a minőségi bevonattal készült elemek gondozásmentesek. Míg egy fából készült kerítés folyamatos karbantartást igényel, addig ezek a típusok az évek múlásával is megőrzik eredeti állapotukat. A gyártók felismerve a vásárlók igényeit, újabb és újabb technikai és szerkezeti újításokkal jelentkeztek a kerítés piacon.

Hirdetés

 

Elsődleges szemponttá vált, hogy ne csak a minőség, hanem a potenciális vevő egyéni elképzelései is hangsúlyos szerephez jussanak. Igény mutatkozott arra is, hogy a fa természetességét átemeljék a fémkerítések megjelenésébe. A fahatású fém kerítések egyik különleges és prémium kategóriás változata az alumínium kerítés.

Alumínium kerítés

Miben más a Nívó Kerítésnél elérhető alumínium kerítés, mint más fémkerítés? 20-féle színből választhatjuk ki a színezést úgy, hogy az elemek mindkét oldalukon színezettek. Porfestett vagy porfestett fahatású réteg biztosítja a felület megfelelő kezelését. A profilok rombusz kialakításának köszönhetően az elemek tökéletesen egymásba csúsztathatók, így egységes és esztétikus felületet kapunk.

A szín mellett négy méretből választhatunk és korróziómentesen vághatók a darabok. A szerkezet önhordó, így egy 2,5 méteres szál, középmerevítés nélkül, két ponton rögzíthető. A profil vastagsága 1.6 mm – 1.8 mm között kérhető, a súly tekintetében, méterenként 100 dekával számolhatunk.

Felhasználás

Az egyedi méretre szabás és a könnyű súly lehetővé teszik, hogy ne csak kerítés építésnél használjuk az alumínium elemeket. Mivel az elemek felülete időjárásálló és esztétikus, számos, a ház körül burkolandó egységre is kiválóan alkalmazható. Ilyen például a kukatároló vagy kerti kiülő körbeburkolása. Mivel a rombusz profilok egymásba csúsztathatók, terasz fölé, árnyékolásra is ajánlott.

Ha lépcsőkorlátra keresünk tetszetős és biztonságos megoldást, az alumínium lécek itt is maximálisan megfelelnek a kívánalmaknak. Ha szeretné, hogy prémium minőségű kerítés ölelje körbe otthonát, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival! Kérésére árajánlatot küldenek, és az alumínium kerítéssel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén is rendelkezésére állnak!

500 000 forint, ha átmeneti segítségre van szükség

Ne csússz el a pénzügyeiddel! Ha hirtelen kiadások merültek fel és nem tudsz hova fordulni, megoldást jelenthet egy villámgyorsan felvehető kölcsön. A legjobbat gyorskölcsön kalkulátorunk segítségével találhatod meg! Ezek a legkedvezőbb ajánlatok a törlesztőrészlet nagysága alapján, ha 500 000 forintra van szükséged 36 hónapos futamidővel: a Raiffeisen Bank személyi kölcsönének 16 595 forint a törlesztőrészlete, a THM 13,41 százalék. A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsönénél 16 763 forint a havi törlesztőrészlet, a THM pedig 14,20 százalék. Pár forinttal tér el az Erste Bank Most személyi kölcsöne is, a törlesztőrészlet 17 330 forint, a THM pedig 16,88 százalék. A CIB Bank személyi kölcsönének 18 392 Ft a törlesztőrészlete, a THM 21,05 százalék. További ajánlatok érdekelnek, esetleg nagyobb hitelösszeg? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Hirdetés

Címlapon

Magyar revízió és európai fejreállás – újraindul a játszma

Magyar revízió és európai fejreállás – újraindul a játszma

A nemzeti érzések világszerte robbanásszerűen erősödnek Indiától Brazíliáig és az Egyesült Államoktól Magyarországig. A NATO tagjai közül legmagasabb arányban hazánk lakosságának 67 százaléka állítja, hogy a szomszéd országok területének egy része valójában hozzánk tartozik. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?