Az utca embere

Riportok, interjúk közéletről, gazdaságról pénzügyi szemmel. Első kézből az emberektől.

Szubjektív Miért szenvedjen a beteg hosszú éveken keresztül? - az eutanáziáról mindenkinek van véleménye 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. november 25. 17:22
A gyógyíthatatlan betegségben szenvedő Karsai Dániel alkotmányjogász az eutanázia hazai jogi szabályozásának megváltoztatásáért küzd. Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív „A mostani infláció mellett ez gyakorlatilag nulla” – a nyugdíj-kiegészítésről kérdeztük az érintetteket 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. november 11. 18:10
A nyugdíjasok számláin pénteken írták jóvá azt a nyugdíj-kiegészítést, ami az alacsonyabbra tervezett, ám ténylegesen magasabb infláció különbözete miatt járt számukra. Még a hét elején érintetteket kaptunk lencse- és mikrofonvégre, és arról érdeklődtünk, van-e már helye ennek az összegnek, illetve megfelelőnek tartják-e azt a rendszert, hogy az év közbeni áremelkedéseket csak az év utolsó előtti hónapjában kompenzálják számukra. Videó.
Szubjektív Szerintem nem kell hitelt felvenni egy lakáshoz - utcai visszhang a CSOK Pluszról 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. november 1. 18:24
Bejelentette a kormány a 2024-től élő CSOK Plusz feltételeit, 50 millió forintra nő a támogatott hitel összege. Ez a támogatás lép a 2023 végéig felvehető CSOK helyébe. Mit szólnak ehhez az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív „Kevesebbet kapcsolgatom fel a villanyt” – járókelőknél érdeklődtünk, hogyan takarékoskodnak a rezsivel 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. október 29. 17:32
Noha az ősz eddig elég enyhe volt, ám hajnalonként már nehezen kúszott fel a hőmérő higanyszála, így elindult a fűtési szezon is. Az utca emberét rezsifogyasztási szokásaikról kérdeztük, és arról is érdeklődtünk, gondolkodnak-e megújuló energiát előállító beruházásokban. Videó.
Szubjektív A zsebem sínyli meg ezt a sok háborút - utcai vélemények a vérontásokról 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. október 21. 17:57
A Hamász terrorszervezet megtámadta Izraelt, az orosz-ukrán háborúnak sem látni a végét, Hegyi-Karabah egy nap alatt elesett, bármelyik pillanatban kirobbanhat a háború Koszovóban. Milyen világban élünk? Mit gondolnak a háborúkról az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív Elgondolkodtató, hogy miért nem tudjuk ezt Magyarországon megvalósítani - vélemények a két magyar Nobel-díjról 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. október 14. 14:43
Két Nobel-díjat is besöpörtek a külföldön dolgozó magyar tudósok: Karikó Katalin és Krausz Ferenc. Mit szólnak ehhez az emberek a Műegyetemen belül és kívül? Kiderül a videóból.
Szubjektív "A szomszédasszonyom már háromszor látta Orbán Viktort, biccentett is neki" - megnéztük a kormányfő által látogatott ferencvárosi házat 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. október 7. 18:28
Orbán Viktor kormányfő minden kedden reggel bemegy egy ferencvárosi házba, ahol eltölt egy órát. A hivatalos magyarázat szerint magánprogramja van ott. A helyszínen gyűjtöttünk tippeket, hogy vajon mi lehet ez. A válaszok kiderülnek a videóból.
Szubjektív „Emögött egy koncepcióhiány van” – autósokat és kerékpárosokat kérdeztünk a fővárosi közlekedésről 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. szeptember 30. 15:48
Az úttestről karóval leválasztott biciklisávok öntöttek olajat a tűzre az amúgy is tapasztalható kerékpáros–autós ellentétre. Az utca embere sorozatunkban ezen a héten két szembenálló csoport képviselőit kérdeztük erről az intézkedésről, közlekedési szokásaikról arról, a kerékpározás szerintük valóban hozzájárul-e a fenntarthatósághoz, a környezetvédelemhez. Videó.
Szubjektív Beosztással, de két minimálbéres fizetésből ki lehet jönni - megkérdeztük az utca emberét 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. szeptember 23. 10:04
A jelenlegi bruttó 232 ezer forintos minimálbér egy 10 százalékos emeléssel 255 200 forintra nőne, ami 170 ezer forint nettót jelentene. Ennyiből meg lehet élni? Kiderül a videóból.
Szubjektív „Rendkívül nagy megterhelés lenne az államnak” – járókelők a Budapest Airport visszavásárlásáról 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. szeptember 16. 11:43
A kormányzat bejelentette, visszavásárolnák a Budapest Airport 51 százalékos tulajdonrészét, sajtóhírek szerint a vételár 4,4 milliárd euró, azaz nagyságrendileg 1700 milliárd forint lenne. Ugyanakkor a tavalyi évben a repülőtér már nyereséget termelt, az akvizícióval a profitból a központi költségvetés is részesülne. Az utca emberét erről a dilemmáról kérdeztük.
Szubjektív Szeretek itthon élni, csak a megélhetés miatt megyek külföldre - elmondták dilemmáikat az emberek 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. szeptember 9. 11:22
Júniusban már 125 ezer magyar dolgozott Ausztriában, ez azt jelenti, hogy Magyarország adja a legtöbb dolgozót Ausztriának. Mi szól a külföldi munkavállalás mellett vagy ellene? Mit gondolnak az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív Nem nagy segítség az előrehozott családi pótlék, mivel szeptemberben nincs ez az összeg – szülőket kérdeztünk az iskolakezdésről 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. szeptember 2. 10:21
Nyár végén és ősz elején a családok számára a legnagyobb kiadást az iskolakezdés jelenti. Az utca embere sorozatunkban a szülőket arról kérdeztük, az elmúlt évekhez képest nagyobb, kisebb vagy ugyanakkora anyagi terhet jelent-e a beiskolázás, mekkora segítség számukra az augusztus végén kifizetett szeptemberi családi pótlék, és hallottak-e az önsegélyező pénztári megtakarítás terhére megvásárolható iskolai eszközökről, ruházatról. Videó.
Szubjektív Nagyon sok ember most ismeri meg Magyarországot – szurkolókat kérdeztünk az atlétikai vb-ről 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. augusztus 26. 14:19
Az atlétikai világbajnokság alatt a szurkolókat arról kérdeztük, a magyar csapattól milyen eredményekre számítanak, és szerintük megéri-e egy ekkora világversenyt Magyarországra hozni. Videó.
Szubjektív Ez a pénz sok minden másra is elkölthető lenne - járókelők mondták a milliárdos tűzijátékról 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. augusztus 19. 09:46
Romokban a magyar gazdaság, de mintegy 1,5 milliárd forintból Európa legnagyobb tűzijátékával varázsolja el az embereket az Orbán-kormány augusztus 20-án. Van mit ünnepelni? Mit szólnak ehhez az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív Gázszerelőnek kellett volna tanulni és szeretnék a barátja lenni - utcai reakció Mészáros Lőrinc luxusjachtozására 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. augusztus 12. 10:54
Egy Rose D’or (Aranyrózsa) nevű 30 milliárdos jachton fotózták le többek között Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andreát. Mit szólnak ehhez az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív „Holnaptól drágább lesz, de gondolom, nem a duplájára fog felmenni” – vásárlói vélemények az ársapkák utolsó napján 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. augusztus 5. 10:31
A kabinet döntése értelmében augusztus elsejével eltörölték az egyes alapvető élelmiszerekre másfél éve bevezetett árstopokat. Az utca emberét, a vásárlókat július 31-én, az ársapkák utolsó napján kérdeztük arról, tapasztaltak-e áruhiányt ilyen termékből, illetve mire számítanak a továbbiakban.
Szubjektív Jó lenne, ha maradna a Babaváró, mert 30 felettiek vagyunk és még vállalnánk gyereket - szülői vélemények 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. július 22. 19:17
A kormányzati megszorítások miatt 2024 januárjától a Babaváró hitel maximális hitelösszege ugyan 10 millió forintról 11 millióra emelkedik, de csak 30 évesnél fiatalabb nő igényelheti, az eddig 40 éves korhatár helyett. Mit szólnak ehhez az emberek? Kiderül a videóból.
Turizmus Magyarországon már szinte mindenki euróban kéri a fizetését – Az utca emberének véleménye a forintárfolyamról 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. július 15. 13:41
A forint euróhoz viszonyított árfolyama elég hektikusan mozgott az elmúlt napokban-hetekben: július elején még 372 forintot, a múlt hét péntekén viszont már 388 forintot kértek az uniós pénz egy egységéért a bankközi devizapiacon. Lapunk július 10-én, hétfőn a déli órákban érdeklődött az embereknél a valutavásárlási szokásaikról.
Szubjektív Az idő pénz, de olcsóbb élelmiszerért megérné távolabbi boltba menni – az emberek véleménye az online árfigyelőről 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. július 8. 09:42
Július 1-jével elindult az online árfigyelő a Gazdasági Versenyhivatal honlapján, ahol hipermarketláncok alapvető élelmiszerekre alkalmazott árait lehet összehasonlítani. Az utca emberét arról kérdeztük, hallottak-e erről a lehetőségről. Arra is kíváncsiak voltunk, felkeresnének-e egy messzebb levő üzletet, ha ott olcsóbban vásárolhatnak meg egy élelmiszert.
Szubjektív Majd megyünk külföldre vásárolni – járókelők az ársapka kivezetéséről 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. július 1. 19:04
Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a múlt héten bejelentette, július 31-ével eltörlik az egyes alapvető élelmiszerekre 2021 őszén bevezetett árstopot. Az embereket arról kérdeztük, mi a véleményük az intézkedés kivezetéséről, és emiatt változnak-e vásárlási szokásaik.
Szubjektív Árban régóta nincs különbség a hazai és a külföldi nyaralás között - mikrofonba mondták terveiket az emberek 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. június 24. 18:36
Hatalmas az infláció, ami a nyaralás költségein is meglátszik, így kérdéses, hogy az embereknek marad-e elég pénzük arra, hogy kiszakadjanak kicsit a munkából és elutazzanak valahova pihenni. Mik a nyári tervek? Kiderül a videóból.
Szubjektív Állampapírba biztos, hogy nem fogom berakni a pénzem - üzentek az emberek Varga Mihálynak 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. június 17. 11:06
Új sarcot vetett ki a kormány a lakossági megtakarításokra: 13 százalékos szociális hozzájárulást is fizetni kell betéti kamatok után. Érdemes így még a bankban tartani a pénzünket? Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív "Már nem csak a pedagógusokért, hanem a nemzetünkért jövök ki" - a hétfői tüntetésen forgattunk 
Izsó Márton - Kormos Olga | 2023. június 6. 10:31
A diákok és szimpatizánsok tegnap a státusztörvény árnyékában pedagógusnapi kiállással ünnepelték tanáraikat. Az Oktogontól a Belügyminisztériumig vonult a tömeg, s mi arról kérdeztük a résztvevőket, miért érezték úgy, hogy ma itt kell lenniük, gondolták-e valaha, hogy egyszer így ünnepeljük a pedagógusokat, s hogy mit köszönhetnek nekik. 
Szubjektív Talán jobb lesz azoknak, akiknek nehezebb az anyagi helyzete - vásárlók a kötelező bolti akcióról 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. június 3. 11:27
Június 1-én indult a kormányzatilag előírt kötelező akciózás a nagyobb boltokban, a kormány most éppen ettől várja az infláció csökkenését. Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Makro / Külgazdaság Nem jó az országbérlet arra a vonatra, amivel járok - vonatozók mondták 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. május 25. 19:15
Az új vármegye- és országbérlet olcsó, egyszerű és korlátlan a kormány szerint, igaz, például a balatoni IC-ken egyelőre nem lehet használni. Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Szubjektív „A hidat azért építették, hogy közlekedjenek rajta” – a Lánchídról kérdeztük a fővárosiakat 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. május 20. 11:39
Politikai viták kereszttüzébe került a Lánchíd autós forgalmának kérdése: radikálisan eltér egymástól a kormányzat és a főváros vezetésének álláspontja. Budapest különböző pontjain kérdeztük meg a fővárosiakat, ők visszaengednék-e a személyautókat a dunai átkelőre. Videó.
Szubjektív Brüsszelnek is üzentek a magyarok: négyből ketten bármi áron megtartanák a forintot - közvélemény-kutatásunk az euróról 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. május 14. 19:29
Időről időre felbukkan, hogy lassan ideje volna Magyarországon is bevezetni az eurót. Legutóbb Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke állt elő azzal, hogy szerinte 2024 végére teljesíteni lehetne az eurózónához való csatlakozáshoz szükséges maastrichti kritériumokat. Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Makro / Külgazdaság "Aki ebbe belemegy, nagyon pórul járhat" - a hétfői tüntetésen jártunk 
Izsó Márton Artúr - Kormos Olga | 2023. április 25. 14:14
Kegyes volt az időjárás: csak a státusztörvény elleni pedagógustüntetés elején volt egy hatalmas zivatar, utána esernyők nélkül át tudott vonulni a többezeres tömeg a Belügyminisztérium elé. Kameránkkal mi is ott voltunk, és erős mondatok hangzottak el.
Makro / Külgazdaság Kevesebbet kell venni, kevesebbet kell enni – mit szól a nép az ársapkához? 
Juhász Gábor - Vég Márton | 2023. április 23. 14:11
A kormány bejelentette, hogy legalább június 30-ig marad az árstop egyes alapvető élelmiszerek esetében, mert az infláció továbbra is magas. A vásárlók véleménye kiderül a videóból.
Szubjektív Minden drágább lett, az infláció meghatározza az életünket – piacozás húsvét előtt 
Juhász Gábor - Vég Márton | 2023. április 6. 19:01
A választék bőséges a Fény utcai piacon, így mindent lehet kapni a húsvéti asztalra. A kérdés csak az, hogy az infláció miként hatott a piacozók pénztárcájára. A vásárlók véleménye kiderül a videóból.
Közérdekű "Én ezt egy büntetésnek élem meg" - pedagógusokkal beszéltünk a státusztörvényről 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2023. április 2. 11:39
A pedagógusok mindennapjait és helyzetét drasztikusan befolyásoló törvény elfogadására készül a kormány, melyben a szakma számos véleményes pontot azonosított. Az eddig sem túl biztos és stabil jövőkép most úgy tűnik, még bizonytalanabbá vált, de melyek a kritikus módosítások, mit jelent az új törvény a gyakorlatban és hogy élik meg a kialakult helyzetet maguk az érintettek? Pedagógusokat kérdeztünk.
Szubjektív Végre átadták a 3-as metrót, de szép lett? - utasvélemények a felújításról 
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. április 1. 19:21
Öt és fél év után március 20-tól teljes vonalon jár a 3-as metró. Ez Magyarország legforgalmasabb vasútvonala, a napi sok százezer ember utazását biztosítja. A teljes felújítás összesen 225 milliárd forintba került, ennek nagy részét az Európai Unió állta. De szép lett? Az utasok véleménye kiderül a videóból.
Közérdekű "Az iskola egy közösség. Ezt mindenhol meg kellene adni a gyerekeknek" – videóinterjú tanárokkal 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2023. március 19. 11:52
Egy év sztrájkokkal és tüntetésekkel. És nem adták föl. Hogyan értékelik a tanárok az eddigi eredményeket, és mit várnak a jövőtől? Egyáltalán: miért tanítanak még? Erről kérdeztük őket.
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor akkugyáraknak árusítja ki az országunkat – gödieket kérdeztünk 
Tiszóczi Roland | 2023. február 28. 17:14
Sokakat mély aggodalommal tölt el az akkumulátorgyárak közvetlen környezetükbe költözése, ennek ellenére nagyon kevesen vállalják a véleményüket kamera előtt. A félelmet és bizalmatlanságot erősíti, hogy többen a magyar hivatalok részéről is tehetetlenséget tapasztalnak. Gödön a helyi lakók és a Samsung-gyár működésével kapcsolatos problémák miatt eljárni igyekvő civilek beszéltek tapasztalataikról, és próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy milyen változásokra számíthatnak a debreceniek a CATL-gyár felépülése után.
Személyes pénzügyek "Hónapról hónapra, napról napra élek" - így látják az inflációt az emberek 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2023. január 28. 14:38
Tejterméket egyre kevesebbet vesznek, százezreket hagynak ott nagybevásárlásnál, kezdik felélni tartalékaikat az emberek. Van, aki kapott béremelést, de mindenki tud említeni több olyan terméket is, amelynek az új ára nagyon érzékenyen érinti. Hogy melyek ezek, és hogyan reagálnak az emberek az inflációra, kiderül a videóból.
Makro / Külgazdaság Aggályosnak tartom, hogy politikusok ülnek egyetemi alapítványok kuratóriumában - mondják a diákok 
Privátbankár.hu | 2023. január 21. 15:49
Egyetemre járó diákokat kérdeztünk arról, mi a véleményük az Erasmus befagyasztásáról szóló hírekről. 
Makro / Külgazdaság „Kisteherautóm van, nem tudom, miért ilyen mocsok drága a matrica a személyautóhoz képest” – autósok az útdíjemelésről 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2022. december 29. 19:12
Január 1-jével ismét emelkednek az autópálya-matricák árai, ám az eddigi gyakorlattól eltérően nem egységesen. Személyautókra a tíznapos matrica 44, a havi matrica 71 százalékkal fog többe kerülni, mint idén. A D2-es kategória, azaz a kisteherautók esetében az éves matrica ára 49 százalékkal nő. Autósokat kérdeztünk arról, őket hogyan érinti az útdíjak emelkedése, illetve változtatnak-e matricavásárlási szokásaikon. Mint kiderült, van, aki eddig is éves matricát vásárolt, de olyan is akad, aki ezek után gondolkodik el az egész esztendőre érvényes jogosultság megvásárlásán.
Makro / Külgazdaság Luxusnak számít már, hogy ugyanúgy főzzünk, mint pár éve - így készülnek a budapestiek a karácsonyra 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. december 15. 19:59
Elszálltak idén az árak, brutális drágulás mutatkozik az élelmiszereknél és a háztartási energiánál is. Kíváncsiak voltunk arra, hogy ilyen körülmények mellett, ki hogyan készül a karácsonyra. Miben és mennyiben lesz más ez az ünnep, mint a korábbiak volt. A válaszok alapján úgy tűnik, sokan próbálnak úgy hozzáállni, mintha minden rendben lenne, hogy ez az ünnep is ugyanúgy szép legyen, mint a korábbiak.
Makro / Külgazdaság „Azzal sem értettem egyet, hogy bevezették” – tankoló autósokat kérdeztünk a hatósági ár eltörlését követő napon 
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2022. december 8. 08:46
Az üzemanyagok hatósági árának eltörlése utáni napon, szerdán arra voltunk kíváncsiak, egyetértenek-e az autósok a kedd éjjel meghozott döntéssel, és a megemelkedett üzemanyagárak miatt változtatnak-e autóhasználati szokásaikon. Érdekes válaszokat kaptunk arra a kérdésünkre, hogy szerintük ki a felelős az elmúlt napokban beütött üzemanyaghiányért, és az is kiderül, az ismert szociológus mit gondol a kialakult helyzetről.
Szubjektív Nem rossz magyarnak lenni, csak nehéz - budapestieket kérdeztünk a magyarságról 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. november 20. 05:52
Ezen a héten kollégáink arra voltak kíváncsiak, hogy vajon milyen érzés most magyarnak lenni? Büszkék vagyunk-e a magyarságunkra? Hogy látják ezeket a kérdéseket a budapestiek? És vajon mennyire foglalkoztatja őket a külföldre költözés gondolata? 
Makro / Külgazdaság "Minden úgy van kitalálva, hogy szétválasszanak minket" - videón a budapestiek legnagyobb problémája 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. november 12. 19:22
Ezúttal némileg rendhagyó témával vették nyakukba a várost kollégáink. Ugyan eddig mindig valamilyen aktuális témában kérdeztük a járókelők véleményét, most azt szerettük volna megtudni, hogy vajon ők személy szerint mit tartanak a világ legnagyobb problémájának jelenleg. Gondokból ugyanis számos van idén az elszálló áraktól kezdve a szomszédban zajló háborún és az energiaválságon át a társadalom megosztottságáig. E heti videónkban tanulságos vélemények és nézőpontok hangzanak el. 
Makro / Külgazdaság "Erősnek kell maradni és kiállni az elnyomó hatalommal szemben" – videónk az élőláncról 
Benedek Simon - Izsó Márton | 2022. október 27. 18:16
Október 27-én kora reggel ismét élőláncot tartottak a tanárok melletti kiállás jegyében, szülők, tanárok és diákok álltak ki az oktatási rendszer megváltoztatásáért. Kollégánk és a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny 2022 győztes csapatának egyik tagja is kilátogatott a helyszínre.
Személyes pénzügyek A forintba nem fektetnék - mondja az itt tanuló külföldi egyetemista 
Privátbankár.hu | 2022. október 22. 15:27
Sacperkábé mennyi lehet az infláció, az mennyire érezhető? És a rezsiköltségek emelkedése, hogyan védekeznek az ellen? Mi a vélemény az Oroszország elleni uniós szankciókról? Ha lenne pár millió forint, azt mibe kéne fektetni? A Privátbankár.hu által rendezett Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis diákverseny tavaszi évadának győztesei aktuális kérdéseket tettek fel egyetemistáknak.
Makro / Külgazdaság Tanárok: nagyon sok helyen már összeomlott a rendszer - A hét videója 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. október 7. 21:33
A hét legnagyobb eseménye a szerdai napon zajlott, amikor is egész nap országszerte tiltakozó akciókat és tüntetéseket rendeztek a tanárok és az oktatás kritikus helyzete miatt. Ezért rendhagyó módon ezúttal nem a szerkesztőségünk valamely tagja foglalja össze a tudnivalókat és a történteket, hanem két tanárral beszélgetünk A hét videója rovatunkban. 
Makro / Külgazdaság "Csak imádkozni és tüntetni tudunk" - videós összefoglaló a tanárok tüntetéséről 
Bendl Vera – Izsó Márton | 2022. október 6. 17:17
Kollégáink október 5-én reggel és délután is a tüntetések, tiltakozási akciók helyszínén voltak, ahol diákokkal, szülőkkel és tanárokkal is beszélgettek a kialakult helyzetről. A problémákról és arról, milyennek látják az oktatás és a tanárok helyzetét. 
Makro / Külgazdaság Mint, amikor a hajó viharba kerül, és próbálod elkapni a leeső dolgokat, olyan ez - vállalkozók a rezsiárakról és kihívásokról 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. augusztus 27. 15:06
A vállalkozók már kézhez kapták az első emelt rezsiszámlájukat, ám a bizonytalanság ezzel nem lett kevesebb. Négy budapesti vállalkozóval beszélgettünk arról, hogy jelenleg milyen állapotban van a vállalkozásuk, és mire számítanak majd az őszi-téli hónapokban. Kíváncsiak voltunk arra is, van-e módjuk takarékoskodni, és a sokakat foglalkoztató kérdést is feltettük: kell-e árat emelni?
Makro / Külgazdaság Tűzijáték helyett másra is el lehetett volna költeni azt a pénzt - videón a budapestiek véleménye a tűzijátékról 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. augusztus 20. 14:14
Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, mit szólnak a budapestiek a négynapos ünnepségsorozathoz augusztus 20-a alkalmából. Kiderül, milyen programok érdeklik őket és az is, hogy mit gondolnak az esemény költségeiről. Cikkünk megjelenése előtti órákban úgy döntött az operatív törzs, hogy az időjárási körülményekre való tekintettel a tűzijátékot elhalasztják egy héttel későbbre, augusztus 27-e 21 órára.
Kultúra "Örömteli nézni, hogy külföldről ilyen nagy tömegben érkeznek" - óbudaiakat kérdeztünk a Szigetről 
Izsó Márton - Székely Sarolta | 2022. augusztus 11. 18:26
Két év után szerdától hétfőig újra van Sziget Fesztivál az Óbudai-szigeten. Ennek apropóján kíváncsiak voltunk az óbudaiak véleményére, mennyire tapasztalják a megnövekedett forgalmat, mennyire zajosak az éjszakák.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG