Money 20/20
KKV Együtt még a fintecheknek is könnyebb 
Veres Patrik | 2018. június 11. 20:31
A Money20/20 második és harmadik napja is tartogatott érdekességet a pénzügyi innováció szereplőinek. Forradalom előtt áll a kártyapiac, a Mastercard pedig a világ minden tájáról összegyűjtötte a legérdekesebb startupokat, hogy együtt formálják a jövőt. Képekben a második és harmadik napról!
KKV Mindent megtudtunk arról, hogyan bankolsz majd a jövőben 
Veres Patrik | 2018. június 11. 16:30
Három napig Amszterdam volt a pénzügytechnológia, azaz a fintech fővárosa. Itt zajlott ugyanis a világ legnagyobb tematikus rendezvénye, a Money20/20, ahol például olyan nevek adtak elő, mint az Apple társalapítója, Steve Wozniak. Ilyen volt a konferencia első napja.
KKV Money20/20: Szupererőt a vásárlónak! 
Veres Patrik | 2018. június 6. 06:10
Tovább dübörög Amszterdamban Európa legnagyobb fintech rendezvénye, a Money20/20: az Amazon szerint a jövő médiuma az emberi hang, a Klarna mindent megtesz, hogy vásárlás mellett az életet is élvezhessük, ezért pedig létrehozták az egyik legkifinomultabb digitális asszisztenst. Míg hétfőn a nyitott bankolás, a pénzügyi cégek megreformálása volt terítéken, kedden inkább a vásárlók, az ügyfelek kerültek középpontba.
Pénzügyi szektor Átalakulás küszöbén áll a pénzvilág: vajon mindenki tudja a dolgát? 
Privátbankár.hu | 2017. április 6. 20:53
Magyarországon járt a világ legnagyobb fintech konferenciájának "ráhangoló" eseménye, a Money 20/20 Roadshow: kiderült, nem minden arany, ami fintech, viszont a változás elkerülhetetlen. Magyarországon vannak jó próbálkozások, de igazából még a pénzügyi szektor sincs teljesen tisztában azzal, hogy mi a helyes irány.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG