<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Taracky Andrej
Deviza / Áru Gyengül a forint, nem lehet az egészet Matolcsy nyakába varrni
Zsiborás Gergő | 2013. március 4. 11:15
Még csak új szintre se lépett a forint, de folyamatosan gyengült a délelőtti kereskedésben, ebben Matolcsy Györgynek és a nemzetközi eseményeknek egyaránt szerepe van.
Deviza / Áru 1 EUR = 303,2 HUF - itt lenne az ideje, hogy a görögök elgondolkodjanak
Zsiborás Gergő | 2012. május 23. 11:39
A görögországi bizonytalanság tovább mérgezi a piacokat, az európai adósságválság pedig a világgazdaságot. A forint hirtelen és nagyot gyengült ma az euróval szemben, de ezzel egyelőre csak a lemaradását hozta be. Ha ma nem fordul vissza a kurzus, akkor tovább gyengülhet a hazai fizetőeszköz, mely 3 hete folyamatosan lejtőn van.
Deviza / Áru A piacon sokszor hajlandó elhinni valamit az ember, csak legyen mögötte stop-loss - interjú
Borbély Péter | 2012. március 21. 06:15
Taraczky Andrej, a Buda-Cash Brókerház devizaüzletág-vezetője szerint a válság fegyelmezettebbé és tájékozottabbá tette a befektetőket. Úgy véli, idén kiderül, milyen jövő áll előttünk. Bár szinte mindenre felkészült, a leminősítések utáni forinterősödés őt is meglepte, élete egyik legjobb befektetési tippjét pedig a feleségétől kapta.
Részvény / Deviza / Áru Nem kell nekünk erősebb forint - mibe fektessünk 2012-ben?
Gáspár András | 2012. február 10. 15:47
Az amerikai gazdaság gyorsulása lehet a fő hajtóereje a világgazdasági talpraállásnak; Európa számos nehézséggel küzd, de várhatóan megússza az összeomlást. Magyarország jövője csak az IMF-megállapodás tükrében értelmezhető, az elemző szerint pedig a magyar gazdaságnak nincs szüksége erősebb forintra. A Buda-Cash elemzői a részvények és kötvények között is találtak jó hozammal kecsegtető befektetéseket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG