<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Wood and Company
Részvény / Deviza / Áru Oroszország mozgatta decemberben a pesti tőzsdét
Privátbankár.hu | 2014. december 31. 15:52
Az Oroszországgal kapcsolatos hírek jelentős árfolyam-kilengéseket eredményeztek a Budapesti Értéktőzsdén. Mind az azonnali piac, mind a származékos piac forgalma bővült az előző hónaphoz képest – írja a tőzsde jelentése.
Részvény / Deviza / Áru Harmatos volt a részvényforgalom áprilisban a magyar tőzsdén
Privátbankár.hu | 2014. május 5. 15:26
Az erős márciusi forgalmat követően visszaesett a Budapesti Értéktőzsdén forgó részvények forgalma, összértéke így 150 milliárd forint volt áprilisban. A rangsor első két helyét továbbra is a Concorde Értékpapír Zrt. és az Erste Befektetési Zrt. foglalták el, míg a harmadik helyre ezúttal a Wood & Company futott be.
Részvény / Deviza / Áru Álhírt terjesztett a Richterről egy cég - büntetett a jegybank
Privátbankár.hu | 2013. december 16. 11:49
Tiltott piacbefolyásolást valósított meg a Wood & Company Financial Services a.s. a Richter Gedeon Nyrt. részvényeire vonatkozó hamis tartalmú üzeneteivel, s egy ügyfelével a témára vonatkozó félrevezető tartalmú levelezéssel.
Részvény / Deviza / Áru A certifikátok miatt növekedett a BÉT februárban
Privátbankár.hu | 2013. március 1. 11:33
Februárban további 4,8 százalékkal emelkedett a napi átlagforgalom a tőzsde részvényszekciójában az előző hónaphoz képest, a tavaly év végi értékhez viszonyítva pedig ez 24,5 százalékos többletet jelent. Ez elsősorban a certifikátok felfutásának köszönhető.
Részvény / Deviza / Áru Nyárra csaknem eltűntek a befektetők a magyar tőzsdéről
Privátbankár.hu | 2012. július 2. 16:13
Durván esett a Budapesti Értéktőzsde forgalma júniusban az előző hónaphoz képest, az első félév forgalmi adatai már markáns visszaesést mutatnak az előző év azonos időszakához viszonyítva. A BÉT honlapján közölt összesítés szerint júniusban - kétszeres árfolyamértéken számolva - 352 milliárd forint értékben születtek üzletek a részvénypiacon, ez 8,6 százalékkal alacsonyabb a májusi forgalomnál.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG