2p
Valljuk be, hogy mindenki szeretne befolyásos és fenséges lenni, de csak keveseknek sikerül. Aztán persze vannak azok, akik beleszületnek a tutiba: simán csak azért, mert erős szülők gyermekei, ők maguk is azzá válnak. Ha ma még nem irigykedett kisgyerekekre, ezt a cikket szeretni fogja!

A Business Insider 100-as listájából válogattunk: mutatjuk a legbefolyásosabb gyerekeket, szigorúan 10 éves kor alatt!

1. György, Cambridge hercege

Az alig másfél éves kisfiú jelenleg a harmadik a trónöröklési sorban nagypapája és édesapja után, és miután gyakorlatilag biztosan uralkodhat majd, kimondhatjuk, hogy a legbefolyásosabb tíz éven aluli kiskölyök.

A hercegi család

Az Egyesült Királyságban egyébként a babadivatra is komoly befolyással van, azt a ruhát, amit a keresztelőjekor viselt, fél nap alatt elkapkodták az összes boltból.

2. Macallister Bogue

Mi egyébként is nagy rajongói vagyunk az édesanyjának, Marissa Mayernek, de a Yahoo!-t irányító zseniális hölgy kisfia sem szégyenkezhet. Ő elsősorban Mayer munkáját befolyásolja komolyabban, mert bár a főnökasszony csak pár hét szülési szabadságot vett ki, a cégen belül azért nagyon változtatott: a Yahoo! az egyik olyan nagyvállalat, ahol a friss apukáknak is nyolc hét, míg az anyukáknak 16 hét fizetett szülési szabadság jár.

3. Ryker Wixom

Az instagramos közösségnek biztos ismerős lehet a @ministylehacker név, a négy éves kissrácot édesanyja öltözteti fel híres férfisztárok pontos másának. Az üzlet olyannyira beindult, hogy több divatház is megkereste a családot, és mára már ebből élnek.

4. Vivienne Jolie-Pitt

Nem elég, hogy a szülei a világ legjobb színészei közé tartoznak, a kislány nemrég már meghódította a mozikat is, a Demónában a fiatal Aurórát játszotta Angelina Jolie és Elle Fanning mellett.

5. Evan

Az EvanTubeHD Youtube-oldalt irányító kissrác elképesztően népszerű, 875 000-es átlagnézettségével messze a legsikeresebb fiatal vlogger (egyébként játékokat tesztel). Ráadásul évente átlagosan 1,3 millió dollárt tesz zsebre.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Karrier Orbán Viktor már csak a harmadik: hátrébb csúszott egy fontos listán
Privátbankár.hu | 2023. november 29. 18:13
A Politico idén is rangsorolta Európa legmeghatározóbb embereit.
Karrier Lesújtó véleménnyel vannak a főnökök a beosztottakról, de a másik oldalnak is van véleménye
Privátbankár.hu | 2023. november 16. 19:04
Egészen másként látják a munkahelyi képzéseket a beosztottak és a vezetők egy új amerikai felmérés szerint. Az előbbiek elvárják a munkahelyüktől, hogy ezekkel támogassa a karrierjüket, miközben az utóbbiak legyintenek a dologra.
Karrier Nincs még minden veszve az MSZP szerint
Privátbankár.hu | 2023. október 31. 16:01
Meghatározó erő akar maradni egy kormányváltás idején is a jelentősen meggyengült MSZP. Komjáthi Imrét, a párt társelnökét erről is kérdeztük az ATV napi adásában, fontos munkaerőpiaci és társadalmi kérdések mellett.
Karrier Megvan a Világbank új elnöke
Privátbankár.hu | 2023. május 3. 19:57
A Mastercard egykori vezérigazgatóját, Ajay Bangát választották a Világbank új elnökévé szerdán - közölte a washingtoni székhelyű pénzintézet.
Karrier Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!
Privátbankár.hu | 2023. április 18. 10:18
A Klasszis Lapcsoport (Privátbankár.hu, Mfor.hu, Piac&Profit, Turizmus Online) Professzionális online Sales és Marketing vezetőt keres. Várjuk jelentkezésedet!
Karrier Milliárdos perben hallgatják ki a világ egyik legismertebb médiamágnását
Privátbankár.hu | 2023. január 19. 14:30
 A Fox tévécsatornákat tulajdonló Fox Corp. elnöke, Rupert Murdoch mehet a bíróságra.
Karrier Megvan a reptéri káosz első áldozata
Szakonyi Péter | 2022. szeptember 17. 14:44
Lemondott posztjáról a Schiphol vezérigazgatója, Európa legnagyobb légikikötőjének első embere az immár állandósult reptéri káosz miatt adta be felmondását. Amszterdam mellett London, Frankfurt és Párizs repterei is kaotikus helyzetben voltak a nyári csúcs alatt.
Karrier Óriási veszteség: román színekben folytatja Magyarország egyik legjobb sportolója
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 4. 18:58
A sakkozó Rapport Richárd román színekben folytatja pályafutását - ezt a román szövetség jelentette be vasárnap.
Karrier Rengeteg fiatal fog fizetésemelésért kopogtatni a munkáltatójánál
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 30. 13:31
25. életévük betöltése után is ragaszkodna az SZJA mentességgel járó magasabb nettó fizetéshez a fiatalok fele, ennek érdekében fizetésemelést kérnek majd munkaadóiktól – derül ki egy friss felmérésből. 
Karrier Rekordbírságot és börtönbüntetést kapott egy kínai milliárdos
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 19. 13:29
Soha senki nem kapott ekkora pénzbüntetést még az ázsiai országban.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG