<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az NGM szerint éppen a NAV-nál a legkisebb a fluktuáció, az adóhivatal munkatársait sokszor még a magasabb fizetés sem mozgatja meg, a szeptember pedig egyébként is mozgalmas hónap.

Nincs nagyobb mozgás, mint máshol

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a közszféra legbiztosabb munkahelye. Itt a legkisebb a fluktuáció, a dolgozók jelentős többsége élethivatásként tekint munkájára, erről árulkodnak a NAV munkatársai által kitöltött kérdőívek - így reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium arra a sajtóhírre, miszerint havonta mintegy 100-an hagyják ott az adóhivatalt a magasabb fizetés reményében és a hivatal átalakítása körüli bizonytalanságok miatt.

A minisztérium azonban azt közölte a Privátbankár.hu-val: sokan még magasabb fizetésért sem hagynák el a hivatalt. A NAV-nál a fluktuáció annak ellenére is jóval a piaci és a közigazgatási átlag alatt van, hogy jól képzett adószakembereket folyamatosan keresnek tanácsadó cégek, vállalkozások.

Ősszel egyébként is sokan lépnek?

A szeptemberi „távozási” statisztikát nem lehet összehasonlítani a nyári vagy a tavaszi hónapokkal.  Az elemzések szerint szerte a világon a legnagyobb a fluktuáció – a nyári szabadságok miatt - a kora őszi hónapokban. Ezt alátámasztja a NAV statisztikája is. A kormánytisztviselők közül 123-an távoztak idén szeptemberben, egy évvel korábban 122-en.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezeti átalakításával összefüggő feladatok ellátásáért felelős kormánybiztossá Tállai Andrást, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti államtitkárát nevezték ki.

Tállai András megbízatása 2015. december 31-ig szól. A kormánybiztos feladatai közé tartozik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezeti átalakítása és az ahhoz szükséges jogszabály-módosítások előkészítése is.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Karrier Jöhetnek vissza a magyar vendéglátósok?
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 10:20
Németországban minden negyedik állás eltűnt a gasztronómiai ágazatban.
Karrier Koronavírusos az osztrák kancellár
Privátbankár.hu | 2022. január 7. 18:16
Karl Nehammer szerint nem kell aggódni miatta. 
Karrier Megvan a megállapodás: a Spar pénztárosai akár 392 ezer forintot is kereshetnek havonta
Privátbankár.hu | 2022. január 3. 11:59
Megszületett a bérmegállapodás a Spar Magyarországnál.
Karrier Béremelés az Aldinál: a kezdő dolgozók is 360 ezer forint felett keresnek
Privátbankár.hu | 2022. január 3. 11:34
Valamennyi munkakörben az inflációt meghaladó mértékben, egységesen 8 százalékkal emeli munkavállalói bérét az Aldi Magyarország január 1-jétől - közölte a vállalat.
Karrier Novák Katalin lemond - ez volt az utolsó kormányülése
Privátbankár.hu | 2021. december 22. 15:06
Ezt közösségi oldalán jelentette be.  
Karrier Most már törvény szabályozza a távmunkát Magyarországon
Privátbankár.hu | 2021. december 14. 15:36
A veszélyhelyzet meghosszabbításával állandósul a távmunka rugalmas átmeneti szabályozása.
Karrier Új állást keres? Ezekre a készségekre harapnak a munkaadók
Privátbankár.hu | 2021. december 14. 14:25
Többet ér a jó hozzáállás és a kommunikációs készség, mint bármilyen konkrét ismeret. Azért egy idegen nyelvet nem árt tudni.  
Karrier Döntött az Alkotmánybíróság az egészségügyi dolgozók kötelező oltásáról
Privátbankár.hu | 2021. december 3. 12:49
Elutasították az indítványokat.
Karrier Vezércsere a Magyar Bankholding Zrt. élén
Privátbankár.hu | 2021. november 30. 13:33
Vida József a Takarék Jelzálogbank Nyrt. elnöki tisztségét tölti be a jövőben a holdingon belül.
Karrier Azonnali hatállyal kirúgták Dárdai Pált és segítőit
Privátbankár.hu | 2021. november 29. 10:51
A Hertha BSC Tayfun Korkutot nevezte ki helyette - megköszönték Dárdai munkáját, és hogy bent tartotta a csapatot az első osztályban. 
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló