<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz a forinttal? Tényleg lehet egyszámjegyű az infláció? Most már megkapjuk az EU-s pénzeket? Mekkora a baj az egészségügyben, oktatásban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Jaksity Györggyel- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A Diófa Alapkezelő Pozsgai Gábort nevezte ki a vállalat új értékesítési igazgatósági tanácsadójának.

A szakember, aki 2021 augusztusa óta segíti az alapkezelő munkáját, elősorban az értékesítési stratégiai keretrendszer kialakításáért és hatékony működtetéséért lesz felelős.

Pozsgai Gábor személyében új értékesítési igazgatósági tanácsadó csatlakozott a Diófa Alapkezelőhöz 2021 augusztusában, aki az értékesítési terület fejlesztésében fog jelentős szerepet betölteni. Pozsgai Gábor legfontosabb feladatai közé tartozik az alapkezelő értékesítési stratégiai keretrendszerének kialakítása, a sales tevékenység sikeres vezetése. A szakértő emellett részt vesz az értékesítési csatornák kiépítésében és az ügyfélakvizíciós folyamatok fejlesztésében, amelyek célja az alapkezelő által kínált szolgáltatáspaletta, illetve a kezelt vagyon növelése.

Pozsgai Gábor, a Diófa Alapkezelő értékesítési igazgatósági tanácsadója
Pozsgai Gábor, a Diófa Alapkezelő értékesítési igazgatósági tanácsadója

Pozsgai Gábor több évtizedes szakmai tapasztalattal érkezik a Diófa Alapkezelőhöz. Ezt megelőzően, két éven át a KDB Bank Európa Zrt.-nél töltött be MM-Dealer pozíciót.  2011 és 2018 között az OTP Bank Treasury Retail Sales részlegét vezette, ez idő alatt közreműködött a Treasury Sales részlegével kapcsolatos banki ügyvitel és a releváns szabályzatok kialakításában is. Közgazdász és pszichológusi végzettséggel rendelkezik, diplomáit a Külkereskedelmi Főiskolán és az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte.

Nagy örömömre szolgál, hogy egy rendkívül professzionális és erős vízióval rendelkező csapat részese lehetek – igyekszem az eddig megszerzett szakmai tapasztalataimmal a Diófa Alapkezelő jövőbeli növekedését támogatni – mondta Pozsgai Gábor, a Diófa Alapkezelő értékesítési igazgatósági tanácsadója. Hozzátette: Számos izgalmas terület vár még kiaknázásra az értékesítésben, bízom abban, hogy ezen a területen is idővel úttörő szerepet képviselhetünk az alapkezelői piacon.

Karrier Milliárdos perben hallgatják ki a világ egyik legismertebb médiamágnását
Privátbankár.hu | 2023. január 19. 14:30
 A Fox tévécsatornákat tulajdonló Fox Corp. elnöke, Rupert Murdoch mehet a bíróságra.
Karrier Megvan a reptéri káosz első áldozata
Szakonyi Péter | 2022. szeptember 17. 14:44
Lemondott posztjáról a Schiphol vezérigazgatója, Európa legnagyobb légikikötőjének első embere az immár állandósult reptéri káosz miatt adta be felmondását. Amszterdam mellett London, Frankfurt és Párizs repterei is kaotikus helyzetben voltak a nyári csúcs alatt.
Karrier Óriási veszteség: román színekben folytatja Magyarország egyik legjobb sportolója
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 4. 18:58
A sakkozó Rapport Richárd román színekben folytatja pályafutását - ezt a román szövetség jelentette be vasárnap.
Karrier Rengeteg fiatal fog fizetésemelésért kopogtatni a munkáltatójánál
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 30. 13:31
25. életévük betöltése után is ragaszkodna az SZJA mentességgel járó magasabb nettó fizetéshez a fiatalok fele, ennek érdekében fizetésemelést kérnek majd munkaadóiktól – derül ki egy friss felmérésből. 
Karrier Rekordbírságot és börtönbüntetést kapott egy kínai milliárdos
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 19. 13:29
Soha senki nem kapott ekkora pénzbüntetést még az ázsiai országban.
Karrier Milyen a munkaerő, ha kölcsönzött? - Aki akar, tud dolgozni
Elek Lenke | 2022. június 15. 15:54
Ma, amikor szinte minden ágazat munkaerőhiánytól szenved, a vendéglátástól a festő-mázolókig és az asztalosokig, és a betanított munkás ugyanúgy hiánycikk, mint a szakmunkás, felmerül a kérdés, beválik-e, mint módszer, a munkaerőkölcsönzés és ha igen, mi a siker titka? Jelenleg közel 200 ezer ember tartozik ebbe a körbe Magyarországon.
Karrier Új vezérigazgató az Invitech élén
Privátbankár.hu | 2022. május 26. 18:10
Az Invitechet három éve irányító Gerald Grace július 1-vel leköszön a vállalat éléről. 
Karrier A milliárdos ranglista teteje: ők a leggazdagabbak Nagy-Britanniában
Privátbankár.hu | 2022. május 20. 15:22
Újabb rekordra emelkedett a Nagy-Britanniában élő milliárdosok száma és vagyona, bár néhány orosz nagybefektető vagyoni helyzetét erőteljesen kikezdték az Ukrajna elleni orosz invázió miatt elrendelt szankciók.
Karrier Az Airbnb-nél nem kell bemenni az irodába. De még a városba, vagy az országba se!
Bendl Vera | 2022. április 30. 15:55
Az Airbnb támogatja, hogy dolgozói ott végezzék a munkájukat, ahol akarják. Mondjuk a tengerparton például egy távoli országban. 
Karrier Bővíti tanácsadó testületét a 4iG
Privátbankár.hu | 2022. április 22. 15:37
Armin Papperger és Sunil Sabharwal csatlakoznak a vállalatcsoport tanácsadóihoz.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG