A természetközeli környezetben elhelyezkedő Larus terasza és télen üvegablakai, kivételes kilátást biztosítanak a természetre. A Gesztenyéskert mellett a Sas-hegy látványa, a nyugodt, csendes környezet és a tágas terek teremtenek különleges harmóniát.
Várvizi Péter konyhája és a Larus Étterem csapata 12 pontot kapott a 2014-es Gault&Millau Étteremkalauz értékelésén, ami egy kemény, de tudatos szakmai munka eredménye és erre az egész étterem jó okkal lehet büszke.
Várvizi Péter a magyar gasztronómia szakmai elitjének fiatalabb korosztályához tartozik, rengeteg külföldi tapasztalattal. Lehetne sorolni franciaországi, olaszországi vagy akár a Japánban eltöltött éveit és azokat a csillagos helyeket, ahol megalapozta szakmai tudását, de talán többet mond mindennél, hogy ma ő az egyik fontos és meghatározó alakja a minőségi szakmai szakácsképzésnek Magyarországon.
Az étterem ideális adottságokkal rendelkezik a legszélesebb üzleti igények kielégítéséhez: saját mélygarázs, üzleti ebéd menü, vendégkártya kedvezményekkel. Nyugodt, csendes belső tere, vagy a saját szőlőskertre néző terasza megfelelő környezet beszélgetésekhez, munkaebédekhez is. Az éttermet gyakran választják sajtótájékoztatók helyszínéül.
Érdemes Larus Vendégkártyát igényelni, mellyel az ingyenes parkolás mellé további kedvezmények is igénybe vehetők. Cégek számára, akár több kártyához számlavezetés és havi elszámolás is biztosított.
A Larus Vendégkártyáról bővebb információ itt található az étterem honlapján található. (x)