BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
KKV
2019. május 12. 14:35

Kinek lehet valóban hasznos a szerverhoszting szolgáltatás? Leginkább azoknak a természetes személyeknek vagy vállalkozásoknak, akiknél kiemelt és abszolút elsődleges rangú feltétel az, hogy az adataikat mindenképpen biztonságban és szakértői kezekben tudhassák.

A Rackhost-nál felismerve ezeket az ügyféligényeket, többféle csomagban is megoldást kínálnak szerverhoszting tekintetében. Az elérhető és választható csomagok egy meglehetősen széles skála minden pontján képesek kiszolgálni az igényeket.

Rövid bejegyzésünkben azt fogjuk tehát megmutatni, hogy egész pontosan milyen szerver hoszting szolgáltatás érhető el a Rackhost kínálatában.

Miért érdemes pont a Rackhost.hu-nál szervert üzemeltetni?

Az egyik legfontosabb és elsődleges érv a biztonság. A cég szerverterme biztonsági kamerákkal van felszerelve, emellett tűz és villámcsapás biztos. Egy 24 órás portaszolgálattal ellátott épületben helyezkedik el, ahol konstans 22 ± 0.5 °C a hőmérséklet, ezen felül a por- és páramentes környezet is biztosított.

A zavartalan működés biztosítását egy állandó jelleggel felkereshető technikai ügyelet látja el, szükség esetén pedig a szerverekhez kiemelt rendszergazdai támogatás is kérhető.

A Rackhost saját szerverterme kapcsolódik a hazai internetes gerinchálózathoz is, ennek köszönhetően megbízható sávszélességet képes biztosítani bármelyik szerver hoszting csomaghoz.

Az igénybe vett szerver hoszting szolgáltatás mellé korlátlan adatforgalom jár, emellett pedig a minimum 99,9%-os rendelkezésre állás is garantált. Maga a szolgáltatás díja egyszerű módon, egy e-mailben küldött E-számla kézhezvételét követően átutalással egyenlíthető ki.

Választható szerver hoszting csomagok

A legalacsonyabb kategória a Hosting 0, amely mellé nincs IP cím és hálózati kapcsolat. A havidíja 15 000 forint.

A Hosting 100 csomag mellé 1 db IP cím, 50 Mbps / 2 Mbps sávszélesség, illetve 100 Mbps hálózati kapcsolat jár, havonta 20 000 forintnyi díjért cserébe. Havonta 80 000 forintos díja van a Hosting 500 csomagnak, mely tartalmaz 4 db IP címet, 150 Mbps / 3 Mbps sávszélességet, valamint 500 Mbps hálózati kapcsolatot.

A legmagasabb kategória a Hosting 1000, 8 db IP címmel, 300 Mbps / 5 Mbps sávszélességgel és 1000 Mbps hálózati kapcsolattal, 130 000 forintos havidíjjal.

Gyakori kérdések és válaszok

A szervert bevinni hétköznapokon munkaidőben, előzetes telefonos időpont egyeztetést követően lehet. A szerver karbantartására a hét bármelyik napján, szintén egyeztetett időpont alapján van lehetőség.

A kiegészítő szolgáltatások keretei között redundáns tápegység is igénybe vehető 5000 forintos havidíj mellett. Elhelyezés kapcsán pedig az alapvető polcos és rack-szekrényes elhelyezés mellett egyedi megoldások is választhatók. Bármilyen egyedi megoldás iránti kérelmet az ügyfélszolgálaton lehet jelezni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: KKV

KKV Csak az üzletek fele nyitott ki a fővárosi bevásárlóutcákban
Privátbankár.hu | 2020. május 27. 09:34
Sokan nem tudtak azonnal reagálni a korlátozások feloldására, mások úgy látták, hogy a nyitással csak a meglévő veszteségeiket növelnék. Kevés vendéggel, 20-30 százalékos bevétellel zajlott a kijárási korlátozások utáni első hét, bértámogatásra, áfacsökkentésre és vissza nem térítendő támogatásokra volna szükség a túléléshez.
KKV Újabb magyar cégek vállalták, hogy megtartják a munkahelyeket
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 25. 21:33
A mai napon a Nanushka, a Filati Maclodio KFT és a thyssenkrupp is átvehette a versenyképességi program keretében osztott támogatási okiratokat.
KKV Sokat javult a helyzet Magyarországon - így esett vissza a hazai adócsalások aránya
Kollár Dóra | 2020. május 5. 18:21
Megjelent a 2020-2024-es időszakra vonatkozó hazai konvergenciaprogram, amely részletesen foglalkozik az adócsalók, -elkerülők elleni küzdelemmel is.  
KKV Mennyibe kerül a dolgozók egészsége?
Privátbankár.hu | 2020. május 1. 06:05
A vállalkozások – mérettől függetlenül – keresik a lehetőségét, hogy egészségesen tartsák a munkavállalóikat. A szándékot fel lehet öltöztetni a felelős foglalkoztató köntösébe, de a mérleg serpenyőjében legalább ennyit nyom az igény, hogy csökkenjen a betegállományban töltött napok száma.  
KKV Hiába a mentőcsomag, továbbra is kilátástalan helyzetben a bevásárlóutcák
Privátbankár.hu | 2020. április 29. 10:06
Nem tudták kihasználni a gazdasági mentőcsomagokat a bevásárlóutcák kereskedői, a legtöbb vállalkozás nem tudja igénybe venni az ígért támogatásokat. A tematikus utcák a túlélésért küzdenek.
KKV Megjelent a rendelet: kitolják a bevallási határidőket, növelik a SZÉP-kártya keretösszegét
Privátbankár.hu | 2020. április 21. 22:39
Megjelent a 82-es sorszámú Magyar Közlöny olyan rendeletekkel, amelyek a kormánytagok által korábban már bedobott könnyítéseknek adnak törvényi keretet.
KKV Alig akartak hinni a szemüknek a katások
Csabai Károly | 2020. április 21. 16:32
Már akik befizették a márciusi penzumukat. Az ugyanis az adószámlájukon több napon át többletként jelent meg. Mára viszont már eltűnt. A magyarázat a könyvelési szabályokban keresendő - közölte a NAV lapunk megkeresésére.
KKV Mi lesz a k+f projektekkel? Új támogatási formák
Privátbankár.hu | 2020. április 21. 11:30
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal könnyített előlegkifizetési szabályokkal enyhíti a folyamatban lévő projektek likviditási nehézségeit, egyszerűbb eljárási szabályokkal, meghosszabbított határidőkkel segíti a pályázatok kedvezményezettjeit. Az érintettekben felmerülő kérdések kezelésére új kommunikációs csatorna is indul KFI Hotline néven.
KKV Csalódott cégek mondják el, hogy miért nem tudják igénybe venni a bértámogatást
Privátbankár.hu | 2020. április 20. 09:38
A kisebb vállalkozások elkeseredettek, a nagyobb cégek - köztük tőzsdén forgó vállalatok - még vizsgálják a program feltételeit.
KKV Nem kíméli a válság az infokommunikációs cégeket sem
Privátbankár.hu | 2020. április 5. 16:35
A gazdaság digitális újraindítását támogató program azonnali megtervezését és elindítását kezdeményezi az IVSZ. „A digitalizáció nemcsak a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsághelyzet enyhítésében játszhat szerepet, hanem egyedülálló lehetőséget jelent a magyar nemzetgazdaság technológia-vezérelt fejlődési pályára állítására is” – idézi a szervezet ma közzétett felméréséből. 
Friss
hírlevél