Az egyedülálló kilátással és terasszal rendelkező Larus Étterem és Rendezvényközpont a budai Gesztenyéskert mellett található, saját szőlőskerttel. A rendezvényközpont nagyterme három részre szekcionálható, ideális helyszínt biztosítva a legkülönfélébb rendezvényeknek. Gesztenyéskertre néző teraszával egyszerre beltéri és szabadtéri rendezvényeknek is megvalósíthatók. A tágas földszinti terasz és a rendezvényterem széles bejárata kiválóan alkalmas személyautó és egyéb járművek bemutatására és hasonló tematikus rendezvényekre.
A rendezvényközpont egyik különlegessége, hogy a legváltozatosabb igényeknek és tematikáknak megfelelő menüket, ételsorokat Várvizi Péter Chef állítja össze.
Várvizi Péter a mai magyar csúcsgasztronómia és modern szakácsképzés egyik legmeghatározóbb alakja. Ételei letisztult egyszerűséggel képviselik az ízek tudatos, sokszor tudományos párosításait. A konyhájának stílusa csak annyira magyar, mint amennyire nemzetközi is. Változatos technológiákat szezonális alapanyagokat, érthető és izgalmas ízharmóniákat párosít.
A Larus Étterem mellett lévő Larus Rendezvényközpont menüinek, ételeinek tervezésekor ugyanazok a szempontok érvényesülnek: az ízek tudatos párosítása, szezonalitás és a legújabb technológiák használata.
Várvizi Péter Chef több Michelin csillagos étteremben, Franciaországban, Olaszországban és Japánban dolgozott a Larus irányítása előtt. A csúcsgasztronómiában szerzett tapasztalatai és széles körű szakmai tudása, a tematikus rendezvény menüinek tervezésénél is nagy előnyt jelent.
Várvizi Péter éppen Molnár Gábort készíti fel a májusi Bocuse D'or Europe selejtezőjére (Stockholm, 2014. május 7-8). Reményeink szerint a 12 versenyző között továbbjutva, hazánkat képviseli majd a lyoni döntőben (Lyon, 2015. január 27-28).
Ha különleges céges rendezvényhelyszínt keres, egyedi vendéglátással, kérjen ajánlatot (//larusevent.hu/informacio/ajanlatkeres) vagy látogasson el a Larus Étterem és Rendezvényközpont weboldalára (//larusevent.hu/?intro=1) (x)