BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
KKV
2019. április 22. 09:28

A sikeres internetes értékesítés kulcsa a minden szempontból megfelelő webáruház. Egy jól működő, esztétikailag is kifogástalan, könnyen kezelhető felülettel számos megrendelésre tehet szert az ország bármely területéről. (x)

Ennek megvalósításában segítenek Önnek az olcso-weblap-keszites.hu munkatársai, és hogy vállalkozása még sikeresebb lehessen az online csatornának köszönhetően. Profi szakembereik készséggel állnak rendelkezésére, álmait ráadásul rendkívül kedvező árakon valósítják meg Önnek. Az általuk készített webáruházak mindegyike modern, designos megjelenésű, valamint a felületük magyar nyelvű, és bárki által könnyen kezelhető.

Ezenkívül garantálják Önnek az alábbi előnyöket is:

  • több választható pénznem alkalmazása
  • akciós, új vagy kiemelt termékek bemutatásának lehetősége
  • képgaléria létrehozása a termékek számára
  • különböző fizetési módok beállításának lehetősége
  • keresőoptimalizált rendszer
  • vásárlók számára értékelési rendszer kiépítése (írásos és csillagos rendszerben is)
  • szerkeszthető tartalmak (új termékek felvitelének vagy régiek törlésének lehetősége)
  • opció kuponok alkalmazására
  • felhasználóbarát kezelőfelület.

Az általuk létrehozott webáruház kezelésének bemutatásában természetesen igény esetén szívesen segítenek. Személyre szabott kedvező ajánlataik most csak Önre várnak! Minden csomag mellé tárhely és domain nevet is biztosítanak térítés nélkül, vállalva a teljes ügyintézést.

Alapszolgáltatásaikon túl most extra lehetőségeket és ajándékokat is kínálnak Önnek! Ugyanis most minden megrendelés mellé akár 30 000 Ft értékű ajándékkal kedveskednek ügyfeleiknek. Új webáruház igénylése esetén vagy már működő felülete megújítása mellé igény szerint, ingyenesen beállítanak önnek extra szolgáltatásaik közül akár kettőt is, amelyet ráadásul Ön határozhat meg, hogy melyek legyenek azok.

További akció keretén belül most igen kedvező áron, csupán 15 000 Ft-ért biztosítják a Google Ads (korábbi nevén Adwords) hirdetési kampány elkészítését, amely a megvalósításon túl tartalmazza a beállítás, 1 hetes tesztelés és finomítás lehetőségét is. Végül, de nem utolsósorban pedig minden új Google Adwords fiók mellé ajándék 15 000 Ft értékű hirdetési kupont biztosítanak Önnek a Google-től.

Keresse fel a céget, és engedje, hogy egyedi elképzeléseit megvalósítva létrehozzák Önnek a minden igényt kielégítő webáruházát, ráadásul mindezt rendkívül kedvezményes áron!

(x)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: KKV

KKV Csak az üzletek fele nyitott ki a fővárosi bevásárlóutcákban
Privátbankár.hu | 2020. május 27. 09:34
Sokan nem tudtak azonnal reagálni a korlátozások feloldására, mások úgy látták, hogy a nyitással csak a meglévő veszteségeiket növelnék. Kevés vendéggel, 20-30 százalékos bevétellel zajlott a kijárási korlátozások utáni első hét, bértámogatásra, áfacsökkentésre és vissza nem térítendő támogatásokra volna szükség a túléléshez.
KKV Újabb magyar cégek vállalták, hogy megtartják a munkahelyeket
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 25. 21:33
A mai napon a Nanushka, a Filati Maclodio KFT és a thyssenkrupp is átvehette a versenyképességi program keretében osztott támogatási okiratokat.
KKV Sokat javult a helyzet Magyarországon - így esett vissza a hazai adócsalások aránya
Kollár Dóra | 2020. május 5. 18:21
Megjelent a 2020-2024-es időszakra vonatkozó hazai konvergenciaprogram, amely részletesen foglalkozik az adócsalók, -elkerülők elleni küzdelemmel is.  
KKV Mennyibe kerül a dolgozók egészsége?
Privátbankár.hu | 2020. május 1. 06:05
A vállalkozások – mérettől függetlenül – keresik a lehetőségét, hogy egészségesen tartsák a munkavállalóikat. A szándékot fel lehet öltöztetni a felelős foglalkoztató köntösébe, de a mérleg serpenyőjében legalább ennyit nyom az igény, hogy csökkenjen a betegállományban töltött napok száma.  
KKV Hiába a mentőcsomag, továbbra is kilátástalan helyzetben a bevásárlóutcák
Privátbankár.hu | 2020. április 29. 10:06
Nem tudták kihasználni a gazdasági mentőcsomagokat a bevásárlóutcák kereskedői, a legtöbb vállalkozás nem tudja igénybe venni az ígért támogatásokat. A tematikus utcák a túlélésért küzdenek.
KKV Megjelent a rendelet: kitolják a bevallási határidőket, növelik a SZÉP-kártya keretösszegét
Privátbankár.hu | 2020. április 21. 22:39
Megjelent a 82-es sorszámú Magyar Közlöny olyan rendeletekkel, amelyek a kormánytagok által korábban már bedobott könnyítéseknek adnak törvényi keretet.
KKV Alig akartak hinni a szemüknek a katások
Csabai Károly | 2020. április 21. 16:32
Már akik befizették a márciusi penzumukat. Az ugyanis az adószámlájukon több napon át többletként jelent meg. Mára viszont már eltűnt. A magyarázat a könyvelési szabályokban keresendő - közölte a NAV lapunk megkeresésére.
KKV Mi lesz a k+f projektekkel? Új támogatási formák
Privátbankár.hu | 2020. április 21. 11:30
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal könnyített előlegkifizetési szabályokkal enyhíti a folyamatban lévő projektek likviditási nehézségeit, egyszerűbb eljárási szabályokkal, meghosszabbított határidőkkel segíti a pályázatok kedvezményezettjeit. Az érintettekben felmerülő kérdések kezelésére új kommunikációs csatorna is indul KFI Hotline néven.
KKV Csalódott cégek mondják el, hogy miért nem tudják igénybe venni a bértámogatást
Privátbankár.hu | 2020. április 20. 09:38
A kisebb vállalkozások elkeseredettek, a nagyobb cégek - köztük tőzsdén forgó vállalatok - még vizsgálják a program feltételeit.
KKV Nem kíméli a válság az infokommunikációs cégeket sem
Privátbankár.hu | 2020. április 5. 16:35
A gazdaság digitális újraindítását támogató program azonnali megtervezését és elindítását kezdeményezi az IVSZ. „A digitalizáció nemcsak a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsághelyzet enyhítésében játszhat szerepet, hanem egyedülálló lehetőséget jelent a magyar nemzetgazdaság technológia-vezérelt fejlődési pályára állítására is” – idézi a szervezet ma közzétett felméréséből. 
Friss
hírlevél