2p

A Fidesz egykori gazdasági háttéremberének továbbra is megvan a fekete Jaguarja.

Ezt onnan tudjuk, hogy szombat délután sikerült lefotóznunk veszprémi lakása előtt. Íme:

Az ikonikus Jaguar
Az ikonikus Jaguar
Fotó: Privátbankár

Az ikonikus Jaguárról már több alkalommal írt a sajtó. Legutóbb, tavaly a Blikk fotózta le. Rendszám alapján sikerült beazonosítanunk, ugyanarról a járműről van szó.

Idilli környezet
Idilli környezet
Fotó: Privátbankár

Simicska Lajos veszprémi otthona a Vár alatt, a történelmi belvárosban, exkluzív környezetben található, ahogy ez a fotókon is látszik:

Ahol Simicska Lajos lakik
Ahol Simicska Lajos lakik
Fotó: Privátbankár

A Fidesz egykori "pénztárosa" 2015-ben, a híres G-napon szembefordult Orbán Viktor miniszterelnökkel, és médiáit is eszerint hangolta át. Forradalma azonban elbukott, a Fidesz a 2018-as választásokat is megnyerte.

Ezt követően Simicska Lajos, aki 2016-ban még Magyarország 9. leggazdagabb embere volt, megvált médiabeli és egyéb üzleti érdekeltségei nagy részétől, és visszavonult a közélettől. Veszprémben él, valamint a közeli Hárskúton van panziója és lovardája.

Laptársunk, az Mfor tavaly azt írta, hogy egyetlen megmaradt cége, a Hárskúti Mezőgazdasági Zrt. 2022-ben is veszteséggel zárt. A beszámolója szerint ugyan növelni tudta a bevételét (2021-ben 55,7 millió forintos forgalma volt a cégnek, ez 2022-ben 71,7 millió forintra ugrott), a kiadásai azonban jobban növekedtek, így a végeredmény 92,1 millió forintos veszteség lett. Igaz, a saját tőke még mindig 1,3 milliárd forint volt a vállalkozásban. Ez a cég üzemelteti a Faunus Vendégházat is, de a fő profil az állattenyésztés.

A G-nap kulisszatitkairól egyébként itt írtunk:

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Közérdekű Kit vesz maga mellé Magyar Péter: Chikán Attilát, Járai Zsigmondot, Jaksity Györgyöt, esetleg Pottyondi Edinát? - A hét videója
Juhász Gábor-Mester Nándor-Bózsó Péter | 2024. április 12. 18:53
Vajon kiket választ majd Magyar Péter, hogy húzónévként mellette álljanak, mondjuk egy óriásplakáton? Honnan jöhetnek, és ki lesz közöttük a legismertebb nő? Mely társadalmi rétegeket célszerű megszólítania? Mit tervez vidéken és mennyire fog a fitalokra fókuszálni? Hogyan tud hatni eddig passzív, vagy visszahúzódó rétegekre? Ezt elemezte a hét videójában Mester Nándor felelős szerkesztő és Bózsó Péter újságíró, akik saját szakállukra castingoltak.
Közérdekű Itt a jó hír a lakáshitelre vágyóknak
Privátbankár.hu | 2024. április 12. 14:28
Már öt banknál lehet akár 10 százalék önerővel lakáshitelt felvenni.
Közérdekű A nap képe: Szijjártó Péter egy jó cimborával pózolt
Privátbankár.hu | 2024. április 10. 16:59
Menczer Tamás utódjával mosolygott jó hangulatban a tárcavezető. 
Közérdekű Magyar Péter megtalálta a megoldást – megvan, milyen párttal indulhat a választáson
Privátbankár.hu | 2024. április 10. 16:34
Varga Judit NER-ből kiugrott volt férje Facebook-oldalán számolt be erről.
Közérdekű Ismét találkoztak a tenisz szerelmesei
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 11:22
Több mint 20 fokos volt a hőmérséklet, ám a teniszpályák még a téli sátrak alatt várták a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyre nevezett teniszezőket. 2001 óta rendezik meg évente ezt a versenyt, de első alkalommal érezhették magukat a játékosok egyszerre a télben és a tavaszban is. Az a sátor, amelyiket jobban sütött a nap, amolyan óriás szauna hatását keltette, míg a fák árnyékában lévő sátorban hűvösebb volt, mint a szabadban.
Közérdekű Mészáros Lőrinc: 32 év év alatt jutottam el idáig, nem két nap alatt
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 08:22
A majdnem 400 cégből álló birodalmat irányító Mészáros Lőrinc szerint minden munkáért meg kell dolgozni, azokat nem osztogatják csak úgy. Az üzletember beszélt a terjeszkedési terveiről és Orbán Viktor miniszterelnökről is. 
Közérdekű Újabb országokban vezethetik be a kötelező katonaságot
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 07:55
Oroszország szomszédai egyre határozottabban kérik a szövetséges tagállamokat, hogy ismét vezessék be a hosszabb-rövidebb idejű kötelező katonáskodást. Mi a helyzet Magyarországon? 
Közérdekű Magyar Péter bejelentette: elindulnak az európai parlamenti választáson
Privátbankár.hu | 2024. április 6. 17:34
Azt még nem tudni, melyik párt segíti ehhez hozzá a mozgalmat.
Közérdekű Varga Judit lett korunk Tocsik Mártája – A hét videója
Dobos Zoltán – Izsó Márton – Vég Márton | 2024. március 29. 18:35
A hét legnagyobb vihart kavart közéleti eseményei egyértelműen Magyar Péter hangfelvétele és Varga Judit kettejük magánéletét érintő állításai voltak. Kinek higgyünk? Mi az, ami biztosan igaz? Hogyan tud indulni Magyar Péter az európai parlamenti választáson? Ezekről a kérdésekről beszélgettek az eseményekhez illően viharos szélben kollégáink, Dobos Zoltán és Vég Márton.
Közérdekű Van egy jó hírünk Magyar Péternek
Kollár Dóra | 2024. március 28. 19:11
Olvasóink véleményére voltunk kíváncsiak, tudni akartuk, hogy önök hogyan értékelik a hangfelvételt. Itt az eredmény!
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG