2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Nemcsak a német érdekeltségű diszkontlánc akciózik húsvét előtt, hanem a Tesco is.

Húsvét előtt még tovább megy a kedvező ajánlatokkal a Tesco: nemcsak az árstopos termékek vásárlási limitjét emelte meg, sőt a tojás esetében el is törölte, de a húsvét hetére a nagy családi reggelik és ebédek fontos hozzávalóinak is jelentősen csökkentette az árát. Mindemellett az áruházlánc jelentős, 2500 forintos kedvezményt is ad a húsvéti bevásárlás végösszegéből a Clubcard applikáció használóinak.

Ekkora infláció közepette ránk fér a kényeztetés. Fotó: MTI / Krizsán Csaba
Ekkora infláció közepette ránk fér a kényeztetés. Fotó: MTI / Krizsán Csaba

A Tesco nemrég bejelentette, hogy az ünnep előtti időszakra vonatkozóan megemelte az árstopos termékekre vonatkozó vásárlási limitet, a tojás esetében pedig el is törölte azt, a vásárlóknak így mennyiségi kompromisszumot sem kell kötniük a húsvéti bevásárlás során.

„A húsvét a közös családi étkezések időszaka is, ezért nagyon fontos, hogy az alapvető élelmiszerekhez jó áron és jó minőségben jussanak hozzá vásárlóink. Különféle húsvéti kedvezményeink is jól tükrözik stratégiánkat, miszerint nem egy-egy termék árának csökkentésére van szüksége a magyar családoknak. Április 5-től egyes sajtok több mint 50 százalékos, a magyar fejes saláta 35 százalékos kedvezménnyel, a húsvéti reggelik elengedhetetlen tartozéka, a magyar hónapos retek pedig közel féláron szerezhető be. A fonott kalács 40 százalékkal, a húsvéti húsok, így a friss sertéstarja 20 százalékkal, a friss magyar sertésoldalas 18 százalékkal, míg az ünnepi édességek és italok mintegy 30 százalékkal olcsóbban kaphatók, öt pezsgő vásárlása esetén pedig a legolcsóbbat ingyen vihetik haza a vásárlók. A sütési alapanyagokon 35-44 százalék kedvezmény van érvényben, és az ünnepi dekoráció a húsvét előtti szerdán és csütörtökön, illetve szombaton 50 százalékkal kedvezőbb áron érhető el”– mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

Az egészséges étkezésre egyébként is kiemelten figyelő áruházlánc 45 százalékkal csökkentette az alma, 31 százalékkal a magyar eperparadicsom árát, a sütéshez használt magvak esetében pedig akár 44 százalékos kedvezménnyel is találkozhatnak a vásárlók.

Mindezeken túl a Tesco óriási kedvezménnyel várja a húsvét előtti utolsó napokban hozzá betérőket, április 5. és 8. között ugyanis 2500 forint kedvezményt kapnak a végösszegből azok a Clubcard applikációt használó vevők, akik 20 ezer forint felett vásárolnak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Makro / Külgazdaság Magyarország joggal irigykedhet Csehországra
Privátbankár.hu | 2024. február 24. 08:54
Jobban tetszik a cseh gazdaság a hitelminősítőnek. Magyarország nagyon le van maradva a cseh osztályzattól. 
Makro / Külgazdaság Szomorú látvánnyal szembesülhetnek az autósok a magyar kutakon
Privátbankár.hu | 2024. február 24. 08:44
Nemzetközi összevetésben kimondottan drágák a magyar üzemanyagok. 
Makro / Külgazdaság Nagyon érzékeny veszteséget szenvedett el az orosz hadsereg
Privátbankár.hu | 2024. február 24. 07:55
Oroszország légterében lelőttek egy A-50 AWACS repülőgépet, már a másodikat ebből a méregdrága, high-tech fegyverből, amelyből csak néhány szolgál az orosz hadseregben.
Makro / Külgazdaság Vezércsere jöhet az ukrán sakkjátszmában – A hét videója
Izsó Márton – Káncz Csaba – Wéber Balázs | 2024. február 23. 19:35
Ukrajna Avgyijivkánál fájdalmas vereséget szenvedett, Zelenszkij elnök „mindent vissza” álma egyre távolodik. A Nyugat titokban már tárgyalt a Zelenszkij által menesztett főparancsnokkal, Zaluzsnijjal, aki elnökként térhet vissza. Vezércsere és kiegyezés készül? Erről is beszélt az ukrajnai háború kitörésének második évfordulóján Káncz Csaba nemzetközi politikai szakértő és Wéber Balázs külpolitikai újságíró.
Makro / Külgazdaság Nagy meglepetésre készül Zelenszkij
Privátbankár.hu | 2024. február 23. 19:25
Szankcióháború: az EU és az USA Oroszország ellen, Moszkva az EU ellen fogadott el korlátozásokat.
Makro / Külgazdaság "Addig támogatjuk Ukrajnát, ameddig kell" - mondták a legfőbb uniós vezetők
Privátbankár.hu | 2024. február 23. 17:36
Közös sajtóközleményt adott ki Charles Michel, az Európai Tanács, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság, és Roberta Metsola, az Európai Parlament elnöke a háború két évvel ezelőtti kezdetéhez igazítva.
Makro / Külgazdaság Washington Putyin nyakába akasztott 500 szankciót
Privátbankár.hu | 2024. február 23. 17:18
Az Egyesült Államok ötszáz intézkedésből álló szankciós csomagot jelentett be Oroszország ellen a háború kezdetének évfordulójára.
Makro / Külgazdaság Volodimir Zelenszkij: Ukrajna új ellentámadásra készül
Privátbankár.hu | 2024. február 23. 17:05
Ukrajna 2024-ben nemcsak védekezik az országot támadó orosz hadsereg ellen, hanem új ellentámadást is készít elő - jelentette ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a FoxNews amerikai hírtelevíziónak az ukrajnai frontvonal közelében adott interjújában.
Makro / Külgazdaság Putyin begurult, szankciókat vezetett be az EU ellen
Privátbankár.hu | 2024. február 23. 16:18
Oroszország újabb korlátozásokat vezetett be az Európai Unióval szemben, válaszul az ellene elfogadott újabb szankciócsomagra - közölte a külügyminisztérium.
Makro / Külgazdaság EU-brit akciósorozat kezdődik az illegális bevándorlás ellen
Privátbankár.hu | 2024. február 23. 14:28
Együttműködési megállapodást kötött pénteken a brit kormány az Európai Unió határ- és partvédelmi ügynökségével (Frontex) az illegális bevándorlás elleni közös fellépésről.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG