<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
5p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Londoni konferencián tartotta új fejlesztésének premierjét az immár 20 éves Dorsum. A bemutatott Botboarding platform pénzintézeteknek kínál könnyű és gyors chatbotfejlesztést. A FinovateEurope 2017 koferencián Best of Show díjjat ért a magyar szoftverfejlesztő előadása.

A Közép-Kelet-Európa piacvezető szoftvergyártó cégeként ismert Dorsum legújabb Botboarding platformja elnyerte a Best of Show díjat a FinovateEurope 2017 eseményen. Ez az elismerés jelentős mérföldkő a Dorsum életében: több mint 400 vállalat közül választották ki a céget, hogy előadhasson a FinovateEurope-on. Nemcsak a 72 meghívott közé sikerült bekerülni, hanem a Best of Show elismerés is összejött, amivel elsőnek résztvevő előadók ritkán dicsekedhetnek!

Meglévő és jövőbeni ügyfeleikkel történt beszélgetések, valamint a folyamatos kutatásaik alapján a Dorsum arra jutott, hogy jelenleg a legnagyobb kihívást az ügyfélszerzés jelenti a pénzügyi, befektetési területen. Válaszként erre a kihívásra létrehozták a Botboarding platformot, amely lehetőséget teremt pénzügyi vállalatok számára úgy nevezett onboarding chatbotok létrehozására. Ez a rendszer a konkrét értékesítési ajánlat előtti folyamatot alkotja újra, egyben helyettesíti az ügynöki és ügyfélszolgálati munkát. Ennek során a hagyományos értelemben vett adatgyűjtést és a felhasználók profilozását ötvözi az emberi kommunikációval. A folyamat végén személyre szabott ajánlatra készíti elő az ügyfelet a pénzintézet saját rendszerében. Ily módon képes támogatni a bankokat a gyors és zökkenőmentes ügyfélszerzésben.

Termékük jelenleg a (napi 1 milliárd felhasználót elérő) Facebook Messenger felhasználói felületén futtatható, de terveik közt szerepel, hogy fejlesztésüket kiterjesztik más felhasználói felületekre is.

„Mivel a felhasználók okostelefonjaikat leggyakrabban kommunikációra használják és szolgáltatókkal is szívesen chatelnek, így biztosak lehetünk abban, hogy ezek a megoldások jelentik a jövőt. A bankok ügyfeleiket könnyebben fogják elérni, mint valaha” – nyilatkozta Rokob Imre, a Dorsum Zrt. Üzletfejlesztési Igazgatója.

A Dorsum Botboarding platformjával a pénzügyi vállalatok akár heteken belül szolgáltatásként juthatnak hozzá saját chatbotjukhoz, hogy aztán potenciális ügyfelek millióit bámulatos hatékonysággal konvertálják valódi ügyfelekké, kihasználva többek között a mesterséges intelligencia előnyeit.

A díjazott előadáson Rokob Imre, Stein Renáta üzletfejlesztési tanácsadó és Sallai Péter mobilfejlesztési igazgató élőben mutatták be a DAISY névre hallgató demo chatbotukat, és a Botboarding platformot, amelyen DAISY-t is megalkották. Bemutatták, hogy mennyire egyszerűen profilozható egy ügyfél egy banki termékhez egy egyszerű chatelés során és hogy mi is történik pontosan a potenciális ügyféllel a folyamat alatt. Ismertették a Botboarding platform hátterében működő technológiát, és annak teljes virtuális kezelőfelületét is. Ebben olyan analitikai eszközök állnak rendelkezésre, mint például A/B tesztelés a jobb teljesítményért, valamint egy élő felület, ahol megfigyelhető, ahogy az online ügyfelek végighaladnak a profilozás folyamatában.

A Botboarding platform rendelkezik mesterséges intelligencia funkcióval, amely segít csökkenteni az ügyfelek lemorzsolódási arányát, a beépített CRM API-k pedig segítenek, hogy az összegyűjtött információk könnyen átkerülhessenek a pénzügyi intézmények saját rendszereibe.

A Dorsum immár 20 éves tapasztalattal rendelkezik a pénzintézeti szolgáltatók szoftveres igényeinek kielégítésében. A legújabb Botboarding platformnak ezért minden esélye megvan, hogy kiemelkedő technológiájának köszönhetően banki és pénzügyi szervezetek számára biztosítsa chatbotok létrehozását termékeik értékesítéséhez. „A Finovate Best of Show díja voltaképp a pénzügyi informatika Oscar-díja, amivel a most piacra dobott fejlesztésünk létjogosultságát díjazták. Az elismerés révén a megoldásunk világszerte ismertté, a pénzügyi intézmények onboarding ügyfélszerzési folyamata pedig sokkal egyszerűbbé válik.”  – mondta Kő Róbert, a Dorsum Zrt. vezérigazgatója

„Mindig örömünkre szolgál az először résztvevő vállalatokat nyertesként üdvözölni a Finovate-en. A Dorsum megnyerő stílusával fenntartotta a közönség érdeklődését és az üzenetük - melyből kiderül, hogy fejlesztésük hogyan segíthet a pénzügyi vállalatoknak az ügyfélkör bővítésében - könnyedén eljutott a közönséghez.” – mondta Eric Mattson, a Finovate vezérigazgatója.

A FinovateEurope-ról:

A FinovateEurope egy Londonban megrendezett demó bemutatkozáson alapuló konferencia a banki és pénzügyi területen működő innovatív startupoknak vagy akár már létező cégeknek. A rendezvény egyedi, bizalmas és dinamikus formában ad bepillantást a pénzkezelés jövőjébe. A FinovateEurope a Finovate Csoport által kerül megrendezésre. A rendezvénnyel kapcsolatos további információért, valamint korábbi videó és demó anyagok megtekintéséhez kérjük, látogasson el weboldalukra.

A Dorsumról:

A Dorsum egy díjnyertes, innovatív, befektetési szoftverekkel foglalkozó cég. Az 1996-os alapításuk óta a közép- és kelet-európai (CEE) régió vezető szoftverfejlesztő vállalatává vált. A szabadalmaztatott befektetési szoftverkínálatuk sokoldalú alkalmazásokat nyújt a tőkepiacon és a vagyonkezelési területeken egyaránt. Ügyfeleiket a termékek teljes életciklusa alatt egyedülálló együttműködéssel támogatják, beleértve az elvárások kezelését is a funkciók, az idő és a költségvetés tekintetében.

(x)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Pénzügyi szektor Csányi Sándor nem érti, miért nem vonult még ki néhány bank az országból
Gáspár András | 2022. szeptember 22. 13:55
Csányi Sándor nem érti, egyes bankok miért nem vonultak még ki Magyarországról ilyen terhek mellett. Más szektorok sokkal jövedelmezőbbek, mégis a bankok nyakába varrták az extraprofitadót – ami a hitelezés visszafogásában is lecsapódhat. Az OTP mindezt persze túléli, de a hitelezésnek nem fog jót tenni.
Pénzügyi szektor Stratégia együttműködést kötött a MagNet és az SPB
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 21. 16:33
Stratégiai együttműködést kötött a MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. (MagNet) és az SPB Befektetési Zrt. (SPB), amelynek keretében az SPB befektetési tanácsadási és portfóliókezelési szolgáltatásokat nyújt a MagNet ügyfelei számára.
Pénzügyi szektor Izmosan indította a reggelt a forint
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 20. 07:38
Erősödött a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti árfolyamához képest a nemzetközi devizakereskedelemben.
Pénzügyi szektor Bank360: A kisbankoknál már 6-7 százalékos betéti kamatok is elérhetők
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 12. 09:20
Az emelkedő jegybanki alapkamatot követve a kisebb pénzintézetek is igyekeznek kedvezőbb betéti kamatokat kínálni ügyfeleiknek. A nagybankok egyelőre nem léptek jelentőset.
Pénzügyi szektor Kevesen akarnak hitelt, mértéktartóbbak lettek a bankok
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 9. 13:02
Idén júliusban már kisebb kamatmarzs mellett helyezték ki személyi hiteleiket a bankok, mint amekkora felárat a kormány a pandémia elején bevezetett kamatplafon idején engedélyezett nekik. Bár a legtöbb érv a komoly mértékű kamatemelés mellett szól, a money.hu szakértői szerint a bankok a szűkülő kereslet miatt csak vonakodva emelik a személyi kölcsönök kamatát, sőt kamatcsökkentésre is van példa.
Pénzügyi szektor Kiderült, mennyit vett ki a bankok zsebéből az Orbán-kormány
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 5. 12:59
Alapvetően az extraprofitadó, valamint a romló hitelportfóliókra elszámolt veszteségképzés miatt a bankszektor jóval kisebb nyereséget ért el az elmúlt egy évben, mint azt megelőzően.
Pénzügyi szektor Meg sem lepődünk: rekordmagas volt az infláció augusztusban az Európai Unióban
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 31. 14:19
Az euróövezetben a fogyasztói árak rekordmértékben, 9,1 százalékkal nőttek augusztusban éves összevetésben - közölte az unió statisztikai hivatala (Eurostat) szerdán előzetes adatként.
Pénzügyi szektor Brutális drágulás történt a lakáshiteleknél
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 26. 07:58
Az elmúlt fél évben a jegybanki kamatemelések jelentősen feltornázták a lakáshitelek árát: az új kölcsönöknél 30 százalékkal nőttek a törlesztőrészletek. A Bank360.hu kalkulációi alapján egy 20 millió forintos lakáshitel csaknem 10 millió forinttal többe kerül most, mint februárban.
Pénzügyi szektor Kritikus ponthoz érkezett a lakossági bankolás: mit hoz a jövő?
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 24. 14:39
A lakossági bankszektor jelentős változások kereszttüzében van és kritikus ponthoz érkezett.
Pénzügyi szektor A MagNet Bank átvette a Sopron Bank fiókjait
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 14. 15:03
Az év második felétől a Sopron Bank fiókhálózatával beolvadt a MagNet Bank Pest megyei fiókhálózatába.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG