<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Dorsum
Pénzügyi szektor Megnyerte a fintech Oscar-díját egy magyar cég
Privátbankár.hu | 2017. március 2. 14:51
Londoni konferencián tartotta új fejlesztésének premierjét az immár 20 éves Dorsum. A bemutatott Botboarding platform pénzintézeteknek kínál könnyű és gyors chatbotfejlesztést. A FinovateEurope 2017 koferencián Best of Show díjjat ért a magyar szoftverfejlesztő előadása.
Pénzügyi szektor Megjöttek azok az ügyfelek, akik szívesen bízzák a pénzüket egy robotra
Privátbankár.hu | 2016. november 15. 13:20
Az Y generáció nem csak a digitális eszközök világában jártasabb, a befektetéseiket is szívesebben bízzák robotokra. Szakértők szerint bár a bankok komoly versenytársakat kaptak, a fiókok tömeges bezárására azért még nem számítanak.
Részvény / Deviza / Áru Brókerklub: az emberek nagyon éhesek a hozamra
Eidenpenz József | 2016. május 3. 14:02
A BÉT nemrég tőzsdefejlesztési programot indított, de mennyire lesznek erre vevők a hazai kis- és nagybefektetők? - merült fel a Dorsum Klub rendezvényén. Intézményi befektetők szerint minden részvényre lehet kereslet, csak megfelelő ár kérdése. A magánbefektetők pedig ki vannak éhezve a hozamra. Már megjelentek egyes, a tőzsdével kapcsolatos törvénymódosítások.
Befalap Óvakodj a kötvényektől? Az alapok is profitálhatnak a brókerbotrányból
Eidenpenz József | 2015. március 25. 13:36
Megijedtek-e az ügyfelek a befektetési alapoktól a brókerbotrányok kapcsán, vagy esetleg éppen ellenkezőleg, profitálni fognak az eseményekből az alapkezelők? Mi lesz a kockázatvállalási hajlandóságukkal? Mi a legnagyobb hiba, amit az ügyfelek el szoktak követni? – merült fel a Dorsum Zrt. alapkezelői klubjában.
Részvény / Deviza / Áru Brókerpanaszok: az alacsony kamatok miatt támadnak a kóklerek
Eidenpenz József | 2014. november 20. 17:30
A brókercégek, vagyonkezelők felé sokan a régi beidegződések alapján irreális, tíz százalék feletti hozamelvárásokat támasztanak. Ezt használja ki sok csaló, akik érezhetően megszaporodtak a jelenlegi kamatkörnyezetben. A magyar tőzsdén lesz fellendülés, ha lesz végre sztori – hangzott el a Dorsum Zrt. Brókerklubjában.
Befalap Brókerek, privátbankárok, alapkezelők: mindenre van megoldás
Privátbankár.hu | 2014. március 17. 11:45
A Dorsum nem csak piacvezető tőkepiaci szoftvereket kínál ügyfeleinek: folyamatosan figyelik a piacokat, a trendeket, a szabályozást - innovatív megoldásokat nyújtanak, élő kapcsolatot ápolnak ügyfeleikkel. A sikert és az innovációt pedig ezúttal külön is díjazzák.
Befalap Jó akciós kamatokról még évekig ne álmodjunk!
Eidenpenz József | 2013. október 29. 06:10
A tranzakciós adó jobbágyhűséget okoz. Még évekig eltarthat az alacsony kamatok korszaka, amikor a bankok sem versenyeznek különösebben az ügyfelek pénzéért. A befektetési alapoknak mindez jól jöhet. Ragaszkodunk a forintunkhoz, ezért a külföldi alapkezelők alig tudnak labdába rúgni – mondták el alapkezelők.
Részvény / Deviza / Áru OTP-ről és Molról gázfűtésre áll át a Keler
Eidenpenz József | 2013. február 7. 17:45
A hazai elszámolóházi és értéktári szolgáltató, a Keler nemsokára német, francia és cseh energiapiaci szolgáltatásokat is nyújt. Átalakítja a díjstruktúráját, magasabb minimális és alacsonyabb tranzakciónkénti díjakat készül alkalmazni. Egyre nagyobb súlyú az energiapiaci tevékenysége.
Részvény / Deviza / Áru Brókerklub: a tőzsdén változás kell, de az időzítés nem az igazi
Füstös Móni | 2012. október 11. 15:19
A Dorsum Zrt. által szervezett BrokerClub rendezvénysorozat kerekasztal-beszélgetésén a meghívott brókercégek képviselői abban egyetértettek, hogy a Xetra bevezetése ha nem is ideális időpontban történik, elkerülhetetlen. Az új rendszertől való félelem alapja, hogy megkönnyíti a külföldi brókercégek piacralépését, így még nagyobb lesz a verseny a befektetési szolgáltatók között. A váltástól és az árjegyzői rendszer bevezetésétől azonban a BÉT-en a forgalom és a likviditás növekedését várják.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos