4p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A sikeres cégműködéshez elengedhetetlen a pozitív ügyfélélmény, melyben nem csak értékesítője, de rendszerei is kiemelkedően fontos szerepet játszanak.

Automatizált folyamatokkal érhető el az egységes ügyfélélmény

A sikeres cégműködéshez olyan ügyfélélményt kell nyújtani, ami alapján pozitív kép alakul ki cégünkről. Ha az értékesítő személyisége, aktuális hangulata adja a fő benyomást, akkor az ügyfelek könnyen a “körülmények” áldozataivá válhatnak, míg egy jól beállított, automatizmusok által vezérelt kommunikáció segít szilárd kapcsolatot kialakítani érdeklődőivel.

Folyamatok automatikusan

A MiniCRM-ben beállított automatizmusok érdemben javítják az értékesítést és az ügyfélkezelést. Használatukkal időt spórolunk: adott feltételek alapján (adatlapok, státuszok) automatikusan és tömegesen osztunk ki teendőket a kollégáknak, küldünk személyre szóló, célzott emaileket és SMS-eket ügyfeleinknek. Azonnal reagálhatunk egy ajánlatkérésre, mert automatikusan értesít a rendszer, az érdeklődőknek releváns hírleveleket küldhetünk automatikusan a beállított szűrők alapján. A honlapunkon regisztrálók esetében meggyőző lehet, ha azonnal tájékoztatást kap a potenciális vevő. Az ügyfeleknek küldendő emailek is automatizálhatók, így ezeket nem az értékesítő, hanem a rendszer küldi. Az automatizálás során a MiniCRM támogatja az értékesítők munkáját, időt takarít meg, valamint kamatoztatja az upsell (felülértékesítés) és a cross-sell (keresztértékesítés) kínálta lehetőségeket.

 

 

A MiniCRM fókuszában az értékesítési folyamat áll, az összes adatot és feladatot egy rendszerben, naprakészen tárolja. Számos kiemelkedő vállalatnak segített a zökkenőmentes és hatékony értékesítésben - lássuk, hogyan működik ez a Borháló esetében.

Borháló Borkereskedelmi Kft. - a cég üzleti “operációs rendszere”, a folyamatok és partnerhálózat kezelésével sikerült egy országos hálózatot kiépíteniük

A Borháló Borkereskedelmi Kft. minőségi borok értékesítésével és  borkóstolók szervezésével foglalkozik. A borászoktól felvásárolt borokat franchise partnerek üzleteiben és webshopon értékesítik. A Borháló felépített egy üzleti modellt és azt adja át az egyes üzletek vezetőinek, akik bár saját vállalkozásuk tulajdonosai, együttműködnek a Borhálóval.

Olyan eszközre volt szükségük, ami összetett működésükkel képes tartani a lépést, amiben vezethetik és tisztán átláthatják a párhuzamos folyamatokat. Választásuk a MiniCRM-re esett: a felépített rendszerben kezelik a borászok megkeresését, az üzletek megnyitását, a partnerek betanítását valamint a visszatérő vevők generálását. Külön modulban vezetik, a borászokhoz, a franchise partnerekhez, a vevőkhöz kapcsolódó folyamatokat, és azt, hogy milyen borokat kell/szeretnének beszerezni.

A vevőkkel kapcsolatos információkat részletesen felépített adatlapokra viszik fel, hogy személyreszabottan ajánlhassanak borokat, rendezvényeket. Nagyon fontos számukra, hogy ügyfeleikkel kiváló kapcsolatot alakítsanak ki, így rögzítik ha esetleg az illetőnek volt negatív élménye a borral kapcsolatban. Az ügyfélszolgálat modulban kezelik a felmerülő problémákat - a vevők, átvevők és a webshop esetében egyaránt.

Az automatizmusokban rejlő lehetőségeket maximálisan kihasználják: követik mikor járnak le a partneri szerződések, és az automatikus emaileket küldenek (boltajánló, köszöntő emailek).

A Borháló szinte a kezdetektől használja a MiniCRM-et. Használatával néhány hónap alatt sikerült kiépíteniük egy komplett franchise rendszert, ugrásszerű növekedést értek el, és ma már országos szinten 50 partnerrel rendelkeznek.

 

 

Együttműködés MiniCRM-mel

A MiniCRM kiváló megoldás mindazoknak, akik egy könnyen kezelhető, bárhonnan elérhető, mégis sokrétű megoldást keresnek – legyen szó KKV-ról vagy nagyvállalatról. Míg az előbbieknek komplex, integrált megoldást nyújt, addig a nagyvállalatok esetében a sales csapatnak a leadek kezeléséhez nélkülözhetetlen.

A pénzügyi szolgáltatóknak emellett a külsős partnerhálózatuk kezelésére, értékesítésük támogatására lehet tökéletes megoldás, mivel az excel táblák helyett egy könnyen használható rendszerben tudják az érdeklődőket átadni, követni, így az értékesítési hatékonyság mérése is egyértelműen és automatikusan megvalósul.

Ha szeretné, hogy az Ön cége is hasonló eredményeket érjen el, próbálja ki rendszerünket díjmentesen 30 napig és jöjjön el ingyenes workshopunkra! (x)

Címkék: Statikus tartalom

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Statikus tartalom Privátbankár.hu Klasszis 2024 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 10:01
Klasszis 2024 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Privátbankár.hu Klasszis 2023 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2023. március 30. 17:07
Klasszis 2023 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Budapest Borfesztivál 2022 - Nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 22. 10:15
A Budapest Borfesztivál 2022 kérdőív nyereményjáték szabályzata.
Statikus tartalom Klasszis 2022 - regisztráció
Privátbankár.hu | 2022. március 26. 14:51
Regisztráció a 2022. április 14-i djátadóra
Statikus tartalom Klasszis 2022 - Alapkezelői szavazás
Privátbankár.hu | 2022. március 21. 11:31
Statikus tartalom Klasszis 2022 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2022. március 11. 12:00
Klasszis 2022 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Budapest Borfesztivál 2021 - Nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 8. 17:27
A Budapest Borfesztivál 2021 kérdőív nyereményjáték szabályzata.
Statikus tartalom Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! Diákverseny - beharangozó
- | 2020. május 2. 14:41
Regisztráció a május 27-i online találkozóra.
Statikus tartalom Médiaajánlat politikai hirdetésre
Privátbankár.hu | 2016. július 7. 10:23
 
Statikus tartalom Pörög a hazai és a globális ingatlanpiac: most Ön is profitálhat belőle!
Privátbankár.hu | 2016. május 11. 16:22
Több éve folyamatos fellendülés jellemzi a globális, fejlett és 2013 óta a hazai ingatlanpiacokat is. Ez a trend a befektetők aktivitására is pozitív hatással van. Az OTP szakértői szerint a hazai kereskedelmi ingatlanpiac nyolc éve nem volt ilyen erős, a piacot rekord bérlői kereslet, alacsony üresedési ráták és európai szinten is magas hozamok jellemzik.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG