<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A BNP Paribas vonzó betéti ajánlatokkal jelentkezik a lakossági ügyfelek számára: a kedvező kamat mellé különleges, személyes bánásmód is jár havidíj és kapcsolódó termékek nélkül.

Megbízható bank - 24 éve Magyarországon

A BNP Paribas régi, megbízható szereplője a magyar pénzügyi szektornak: 1991 óta rendelkeznek banki jogosultsággal, de már 1978-ban is volt képviselete a társaságnak Magyarországon - ez a bank az egyik legrégebben nálunk működő külföldi pénzintézet. Magyarországon fióktelepként vannak jelen, ami azt jelenti: a francia betétbiztosítási szabályok vonatkoznak a pénzintézetre, 100 ezer eurós összeghatárig garantálva a megtakarítások biztonságát.

A hazai nagyvállalati ügyfelek már jól ismerik és kedvelik szolgáltatásaikat, az utóbbi időben viszont a lakosság számára is kínálnak vonzó ajánlatokat.  A BNP Paribas most sokat tesz azért, hogy ne csak a teniszrajongók ismerjék a nevét, köszönhetően annak, hogy régóta a Roland Garros tenisztorna főtámogatói: a komoly múltú pénzintézet különleges ajánlattal jelentkezik a magyar lakosságnál.

3 százalék feletti akciós kamat

A legfontosabb szempont persze a kamat – ebben pedig különösen erősek „A jövő betétei”. A 2015. augusztus 31-ig tartó akció keretében az 1 éves lekötésre 500 ezer és 10 millió forint között 3,20 százalékos kamat (EBKM: 3,20%), míg a 10 millió forint feletti 1 éves lekötésekre 3,60 százalékos kamat (EBKM: 3,60%). Automatikus megújuláskor mindkét példa esetén a standard EBKM 2,70%.

Magas betéti kamat havidíj és kapcsolódó termékek nélkül

„A jövő betétei” olyan újfajta betétszámlák, amelyek megnyitásához, fenntartásához semmilyen díj vagy költség nem kapcsolódik - egyedül a tranzakciós illetéket kell megfizetni lejáratkor, ha elutaljuk a pénzt, illetve az extra szolgáltatások igénylésének lehetnek költségei. A rendkívül kedvező betéti kamat eléréséhez nincs szükség más kapcsolódó termék igénylésére: nem kell egyidejűleg befektetési alapot választani, biztosítást kötni. Az egyetlen feltétel az, hogy a betétben elhelyezett pénz új forrás legyen.

Kényelem és személyre szóló segítség

A számlanyitás gyorsan és rugalmasan történik, az ügyfelek pedig különleges bánásmódban részesülnek: mindenkinek jár a személyes ügyfélreferens. Ez a későbbiekben is kényelmes ügyintézést jelent, hiszen bonyolult telefonos menürendszerek és géphangok helyett közvetlen, emberi, személyes útmutatást és kiszolgálást kaphatunk – akár egy jó kávé kíséretében.

A betéti szerződés megkötése után pedig egy professzionális, egyedi, biztonságos online felületen követhetjük megtakarításunkat, amelyen keresztül a világ bármely pontjáról rendelkezhetünk akár betétlekötésről, akár feltörésről, átutalásról is. Emellett személyre szóló telefonos ügyintézésre is van lehetőség.

Ha szeretne többet megtudni „A jövő betéteiről”, keresse fel a BNP Paribas betétgyűjtési üzletágának honlapját >>

A betétlekötés 500 ezer forint feletti összegre, előzetes szerződéskötést követően lehetséges.

(x)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Személyes pénzügyek Itt a feketeleves: százezreknek jöhet szigorítás a lakáshiteleknél
Mester Nándor | 2022. május 24. 05:25
Újabb európai figyelmeztetés érkezhet az MNB-nek az erősödő kockázatok nyomán. Módosulhat több mutató feltételrendszere a lakáshiteleknél, de a jegybank rövid távon nem érzi ennek szükségességét.
Személyes pénzügyek Kétszer is meggondolják a magyarok, mielőtt valami méregdrágát vásárolnak
Privátbankár.hu | 2022. május 23. 13:18
A 25-54 év közötti lakosság közel fele tervez nagyobb összegű vásárlást a következő fél évben és jelentős többségük úgy gondolja, hogy ezeket a kiadásokat nagyon alaposan megfontolja.
Személyes pénzügyek Még egy rossz hír mára: drágulhatnak a bankszámlák is
Privátbankár.hu | 2022. május 20. 11:53
A magas infláció az oka mindennek.
Személyes pénzügyek Már csak pár óra maradt bevallani a tavalyi évet
Privátbankár.hu | 2022. május 20. 10:09
Május 20-án éjfélig lehet átnézni, elfogadni, módosítani és kiegészíteni az adóhatóság által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg.
Személyes pénzügyek Így lehet kedvezőbb a lakáshitel törlesztése
Privátbankár.hu | 2022. május 20. 09:47
A következő hónapokban számos újszerű banki akció segítheti a lakáshitelt felvenni akaró ügyfeleket abban, hogy az emelkedő kamatok ellenére is megtalálják az optimális finanszírozási lehetőséget. lyen lehet az eddig leginkább a vállalati beruházási hiteleknél ismert türelmi idős konstrukció. 
Személyes pénzügyek Ilyen infláció mellett háztartásonként 450 ezret bukhatunk - valutába és OTP-részvénybe menekül a lakosság
Privátbankár.hu | 2022. május 19. 10:55
A 9-10 százalékosra várt infláció ellenére óriásit nőtt a magyarok készpénzállománya - igaz, sokan nem forintot, hanem valutát halmoztak fel a háború kitörésének hírére. Az állampapírok népszerűsége esik, sokan menekülnek OTP-részvénybe.
Személyes pénzügyek Egyre drágábbak a hitelek: megint kamatot emeltek a magyar bankok
Privátbankár.hu | 2022. május 19. 10:18
Több bank is kamatemeléssel indította a hetet. Volt, ahol a jelzáloghitelek lettek drágábbak, míg máshol a szabad felhasználású személyi hitelek ügyleti kamata emelkedett. A Bank360.hu összefoglalta a fontosabb változásokat.
Személyes pénzügyek Nagyon pörögnek az online hitelek
Privátbankár.hu | 2022. május 18. 10:28
A személyi hitelek közel negyedét például már így költjük, de a láthatáron már ott vannak a bonyolultabb tranzakciók is.
Személyes pénzügyek Csalók a fiatalok bankszámláit is célba vehetik
Privátbankár.hu | 2022. május 17. 08:11
Éppen ezért nagyon fontos, hogy a diákok képben legyenek a legfontosabb biztonsági teendőkkel. 
Személyes pénzügyek Áron alul kelt el a világ legnagyobb fehér gyémántja
Privátbankár.hu | 2022. május 12. 10:29
Potom 6,8 milliárd forintért kótyavetyélték el, pedig rekorddöntést vártak tőle.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG