Fizetett tartalom cikkei

 

Vállalat Windows 10 csak 2700 forintért limitált ideig – Csapj le rá most!
Fizetett tartalom | 2020. október 8. 09:33
Frissíts a legbiztonságosabb és leggyorsabb Windowsra és hagyd szárnyalni a PC-det. Legyél hatékonyabb Windows 10-zel, az eddigi legjobb Windowszal. A GoDeal24.com Őszi vására alatt óriási kedvezményeket kapsz Windows 10 licenc kulcsokra. Szóval mire vársz? Frissíts Windows 10-re hihetetlenül alacsony áron, mielőtt az akció véget ér.
Vállalat A járvány felpörgeti a digitalizációt – két évtizedes együttműködés segíti a magyar cégeket
Fizetett tartalom | 2020. szeptember 16. 14:41
Több mint húsz éve működik együtt hivatalos formában a Dell informatikai világcéggel a 4iG. A két társaság úgy látja, kapcsolatuk már jóval több, mint partnerség: egy tökéletesen működő szimbiózis, aminek a legnagyobb nyertesei az ügyfeleik – különösen manapság, amikor a járvány okozta helyzetben mindenhol felgyorsult a digitális átállás.
Vásárló Magyar fejlesztésű tüdővitamin-készítmény került a gyógyszertárak polcaira
Fizetett tartalom | 2020. szeptember 14. 17:18
Az Air7 hatóanyagainak összetételét a tüdő igényeinek kielégítésére állították össze. A tüdő vitaminjának megalkotását a pandémia hívta életre, hiszen a SARS-CoV-2 egy légzőszervi vírus. A táplálékkiegészítő nem gyógyír a betegségre, azonban abban egyetértés van az orvostársadalomban, hogy egészséges tüdővel jobb eséllyel indulunk a vírus ellen.
hírlevél