Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Az irodában különböző helyeken dobozokban álló apró alkatrészek, jelentős mennyiségű selejt, egymással nem vagy csak alig kommunikálni képes Excel-munkalapok – ilyen és ezekhez hasonló problémákkal találkozhatunk majd minden magyar vállalkozásnál. Ezekre kínál egyszerű és hatásos megoldást a magyar fejlesztésű vállalatirányítási rendszerével a prodHost.

A prodHost a hazai kis és közepes vállalkozások igényeit figyelembe véve fejlesztette ki vállalatirányítási, azaz ERP-rendszerét (Enterprise Resource Planning), amellyel egyszerű, felhasználóbarát és megfizethető alternatívát szeretnének kínálni akár a gyártó, akár a raktározó, akár a szolgáltatói feladatokkal foglalkozó vállalkozások számára.

Mitől egyedülálló a fejlesztés?

„A prodHost vállalatirányítási rendszere képes kommunikálni régi adatbázisokkal, miközben újraszervezi azokat, de a (MES) üzemi adatgyűjtés és az (OEE) teljes eszközhatékonyság is a megoldás részét képezi, ráadásul képes az anyagszükséglet tervezésére is. Ezenfelül számos extra funkcióval bír, a piacon egyedülálló módon pedig a modulokért nem kell plusz licencdíjat sem fizetni” – mondja Gulyás Szabolcs, a prodHost egyik alapítója, akinek elmondása szerint, a céljaik között szerepelt az egyszerű használhatóság, amely nem ment az innováció rovására, hiszen például egy forradalmi megoldás beépítésével lehetőségünk van egy virtuális tanácsadóval kommunikálni, amely akkor is segítségünkre van, ha valami nem egyértelmű.  Ugyanakkor szívesen szabják az ügyfeleik igényeire az ERP-rendszerüket.

Harminc napos ingyenes hozzáférést biztosítanak

„Gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy elvesznek adatok, azáltal megbomlik a folyamatok ritmusa is, ami egyértelműen negatív hatással van a gyártási folyamat hatékonyságára, ami pedig bevételkiesést jelent” – mondja az alapító, aki bejelentette, hogy a prodHost árait a hazai kkv-k igényeire szabták, így már havi pár ezer forinttól elérhető vállalatirányítási rendszert kínálnak. Ugyanakkor a prodHost indulása alkalmából, a vállalat főoldaláról most egy kattintással letölthető a program, amely 30 napig ingyenes hozzáférést biztosít minden modulhoz. A rendszer kipróbálható előre feltöltött adatokkal, de akár a vállalatunk részére is létrehozhatunk egy teljesen üres adatbázist, sőt, akár az alkalmazottaink is bevonhatóak a tesztidőszakban. A letöltött demo-n keresztül pedig meg is vásárolhatjuk az ERP-t, mely megtartja a korábban feltöltött adatainkat.

Az ötlettől a megvalósulásig

A prodHost alapítói évtizedeket töltöttek a gyártás- és vállalatirányítás területén. Ezalatt ismerték fel, hogy a piacon jelenleg elérhető integrált vállalatirányítási rendszerek túl nagyok, bonyolultak, és nehezen alkalmazhatók a kis- és középvállalkozások számára, ráadásul a bevezetésük, valamint az üzemeltetésük is költséges, mivel használatuk sok továbbképzést igényel, ami komoly erőforrásokat von el. Így született meg az alapítókban az elhatározás, hogy a hazai kkv-k termelési színvonalának növelésére és folyamataik egyszerűsítésére létrehoznak egy integrált vállalatirányítási rendszert, ami segítséget nyújt a gyártói, raktározó és szolgáltatói feladatok ellátásában egyaránt.

prodHost from Rajmund Matus on Vimeo.

Címkék: Vállalat

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz januárban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vállalat A jeges racionalitás vághatta el Petry herthás karrierjét
Marosi Gergely | 2021. április 15. 15:07
Petry Zsolt, a német Hertha BSC labdarúgócsapatának immáron ex-kapusedzője nyilatkozatával (és az azt követő menesztésével) kirobbantott egy politikailag túlfűtött, miniszterelnöki reakciót kiváltó, diplomáciai szintre is eljutó, sajtóetikai kérdéseket is felvető vitát. Petry nyilatkozata miatt kellett, hogy távozzon Berlin legtradicionálisabb futballklubjától – ugyanakkor egyesületi, vállalati szemszögből aligha lehetett más kimenetele mondatainak, figyelembe véve a Hertha imázsát, hátterét, illetve szakmai-üzleti érdekeit. Hogy miért? Ezt járjuk körbe.
Vállalat Feloldhatatlannak tűnik a BKV-nál kialakult patthelyzet
Privátbankár.hu | 2021. április 15. 08:16
A BKV-s dolgozók mindenképpen fizetésemelést szeretnének, miközben a főváros forráshiányra hivatkozva nem akar többet fizetni, áll a Népszava cikkében. A tömegközlekedésben dolgozók attól tartanak, hogy egy politikai játszma áldozatai lesznek.
Vállalat Közös kilábalási stratégián dolgozik a BKIK és a fővárosi önkormányzat
Privátbankár.hu / MTI | 2021. április 14. 17:47
Több kedvezményt is fenntartanának. 
Vállalat Fél évvel a második oltás után is véd a mutánsok ellen a Moderna szere
MTI | 2021. április 14. 06:33
A Pfizer pedig növelte oltóanyag-termelését.
Vállalat Háromezernél is több cég kért újraindítási gyorskölcsönt
MTI | 2021. április 13. 17:26
Több mint 3200 vállalkozás adta már be hiteligényét az MFB kamatmentes újraindítási gyorskölcsönre, az összes hiteligénylés meghaladja a 25 milliárd forintot - közölte az MFB kedden.
Vállalat Bővítenének és fizetést emelnének az építőipari cégek
Privátbankár.hu / MTI | 2021. április 13. 15:58
Már az idén árbevétel-növekedést remélnek. 
Vállalat Vége szakadt a cégbejegyzési rekordoknak
Privátbankár.hu | 2021. április 13. 15:19
Magas szinten stabilizálódik a hazai cégalapítások száma: márciusban 3044 új magyarországi társas vállalkozást jegyeztek be. 
Vállalat Ellentétes jóslatok a hazai nagyvállalatok idei várakozásairól 
Privátbankár.hu | 2021. április 13. 10:23
A hazai nagyvállalatok bevétel és profit szempontjából is komoly visszaesésre számítanak idén - közölte saját felmérésére hivatkozva a K&H Bank. Ez a megállapítás azért érdekes, mert a PwC három hete kijött éves vezérigazgatói hangulatjelentése enyhén pozitív várakozásokat jelzett. 
Vállalat Csúnya veszteség a Honvédnál - a tulajdonosok mégis bizakodnak
Székely Sarolta | 2021. április 12. 18:37
Bár harmadával nőtt a koronavírus-járvánnyal sújtott évben a Budapest Honvéd értékesítésből származó bevétele, ez kevés volt ahhoz, hogy elkerüljék az újabb tetemes veszteséget év végén. A tulajdonosok újabb pénzinjekcióval várják a fordulatot és a jelenlegi korlátozásokkal teli helyzet megváltozását. Lapunk megkeresésére azonban bizakodásuknak adtak hangot.
Vállalat Márciusban már a szebbik arcát mutatta az autópiac
Privátbankár.hu | 2021. április 12. 17:16
A Trend FM Reggeli monitor című műsorában kollégánk, Király Béla volt a vendég, aki az autóipar folyamatokat elemezte. A szektor értékesítési adatai számottevő javulást mutatnak, ugyanakkor a gyártási oldalon azért vannak nehézségek.
hírlevél
depositphotos