Natív tartalom

Natív tartalom cikkei

Vállalat Az MBH Bank szeretné lakossági ügyfeleit is minél inkább a zöld irányba terelni 
Natív tartalom | 2024. március 12. 11:01
Az MBH a fenntarthatóság szempontjából szeretne a hazai bankpiac élmezőnyébe tartozni. Ez is kiderül a Puskás András vezérigazgató-helyettessel készült interjúból.
Makro / Külgazdaság Kedvező támogatott hitelekkel tervezhetnek idén a vállalkozások 
Natív tartalom | 2024. január 23. 15:58
A kereskedelmi bankok, a támogatott konstrukciók kibocsátói és az egyéb piaci szereplők gyors tempóval indították a 2024-es évet – mondta el Kollega-Tarsoly Dániel, az MBH Bank vállalati üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatója. Több támogatott hitelprogram is elindult januárban, ezzel is inspirálva a hazai kis- és középvállalkozások (kkv), valamint nagyvállalatok bővülési, növekedési terveit. Az ügyvezető igazgatóval a most megnyílt, illetve megújult hitelprogramokról beszélgettünk, amelyek támogatják az idei 4 százalékos gazdasági növekedés elérését.
Vállalat A nyitás lehet a cégek megfejtése, nem az áremelés - Klasszis podcast 
Natív tartalom | 2024. január 22. 16:01
Tanulékonyak a hazai vállalatok, és a digitalizáció már eléri a kisebb cégeket is, miután felismerték, hogy ez lehet a hatékony válasz az őket érő kihívásokra. De melyek ezek a kihívások? Ez is szóba került Illés Zoltánnal, az MBH Bank mikro- és kisvállalati üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatójával folytatott beszélgetés során.
Pénzügyi szektor A támogatott hitelek mellett egyre jobban labdába rúghatnak a piaci kamatozású konstrukciók - Klasszis podcast 
Natív tartalom | 2024. január 16. 13:36
Milyen lehetőségeik vannak és lesznek a forrást kereső vállalatoknak 2024-ben? Mi várható a Baross Gábor Újraiparosítási Hitelprogram január 15-étől érvényes meghosszabbításától? Az MFB Vállalati Energiahatékonysági Hitelprogram kiknek lehet megoldás? Miért volt szükség a Széchenyi Hitelkártya és a Széchenyi Agrár Program feltételeinek módosítására, mit lehet várni ettől? Egyebek mellett ezen kérdések megválaszolására kértük Kollega-Tarsoly Dánielt, az MBH Bank egyedi üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatóját.
Makro / Külgazdaság Nincs haszontalanabb a szőnyeg alatt tartott pénznél - Klasszis podcast 
Natív tartalom | 2024. január 4. 13:22
Sok opció van, de valamelyikre rá kell indulni Horváth Zsófia, az MBH öngondoskodási szakértője szerint. A Klasszis beszélgetésében a nyugdíj és az egészségirányú megtakarításokról is beszélgettünk a pénzintézet szakértőjével, ahogy piaci kitörés lehetőségeiről is. Egészségügyi bajok kezeléséről, gyerekvállalási megfontolási célokról is faggattuk podcastukban.
Befektetési alapok Az MBH önálló, specializált befektetési bankjánál is a reneszánszukat élik a kötvénybefektetések 
Natív tartalom | 2024. január 2. 13:04
A három hitelintézet fúziójából létrejött és 2023. május 1-jén indult MBH Bank a turbulens gazdasági környezet és az egyesüléssel járó plusz feladatok mellett is kiemelkedő tavalyi első háromnegyedéves eredményeket tudhat maga mögött. A privátbanki üzletág által kezelt vagyon mintegy 20 százalékos gyarapodásához vezető folyamatok mellett természetesen szó esett az idei kilátásokról is az újonnan alakult MBH Befektetési Bank vezérigazgató-helyettesével, Pleschinger Gyula Márkkal készült interjúban.
Személyes pénzügyek Az adó-visszatérítésre egyfajta hozamként tekintenek a pénztártagok 
Natív tartalom | 2023. december 29. 08:46
Akár 150 ezer forint adó-visszatérítés is ütheti az egészség- és nyugdíjpénztári befizetések után a pénztártagok markát. Nemcsak a tagoknak, hanem munkaadóiknak is érdemes ezt a juttatási formát választaniuk, hiszen amellett, hogy ennek a cafetériaelemnek a vállalati juttatási rendszerben magasabb a hozzáadott értéke, kedvezőbb az adózása is, mint a bérjövedelemé. Horváth Zsófiával, az MBH Gondoskodás Nyugdíjpénztár és MBH Gondoskodás Egészségpénztár értékesítési és marketingvezetőjével beszélgettünk.
Vállalat A megtakarítás olyan, mint az egészség: akkor érezzük igazán a fontosságát, amikor hiányzik 
Natív tartalom | 2023. december 28. 10:02
Az OTP Bank az idei évben is közzétette Öngondoskodási Indexét. Ennek kapcsán beszélgettünk Takács Domokossal, a pénzintézet bankkapcsolati területének ügyvezető igazgatójával a lakosság megtakarítási, egészség- és nyugdíjcélú öngondoskodási szokásairól.
Személyes pénzügyek Adómentes hozam középtávon? Igen, lehetséges! 
Natív tartalom | 2023. december 22. 13:15
A megváltozott gazdasági környezet és a szociális hozzájárulási adó kamatjövedelmekre történt kiterjesztése az emberek pénzügyi gondolkodását is átalakította. Egy friss kutatás szerint egyre fontosabbá válik a megtakarítás a váratlan kiadások fedezésére, emellett idén az adóoptimalizálás is jobban a fókuszba került.
Vállalat Csődközelből az európai sikerig: 30 éves az Absolute Live és a Power Fruit anyacége 
Natív tartalom | 2023. december 13. 18:21
Mi kell ahhoz, hogy egy magyar vállalkozás többször is képes legyen felállni a padlóról a hazai környezetben? Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt egy akasztói szódásüzemmel indult, ma egy, a sport- és vitaminitalok piacán top-3-as cég vezetője. Őt kérdeztük a titok nyitjáról.
Személyes pénzügyek Egy magyar bank kesztyűt dobott a Revolutnak 
Natív tartalom | 2023. december 5. 13:06
A Gránit Bank mobilapplikációjában fintech-cégekkel versengő funkciót vezetett be, azonnali devizaváltást díj- és költségmentesen, amelyet az app-ban pár kattintással igényelhető és azonnal használható EUR és USD alapú devizakártya egészít ki. A szolgáltatást kedvező devizautalási díjak és a versenytársakhoz képest vonzó devizabetét-kamatok egészítik ki. 
KKV Itt a Cégépítők társasjáték: most eldől, ki kaszál az üzleti évben! 
Natív tartalom | 2023. december 4. 10:26
Piaci rést betöltő társasjáték jelent meg október 25-én: a Cégépítők társasjáték megszületéséről és játékmenetéről Egerszegi Krisztiánnal, a MiniCRM tulajdonosával, a Cégépítők alapítójával beszélgettünk.
Pénzügyi szektor Kell az állam, kell a család az ingatlanvételhez 
Natív tartalom | 2023. november 22. 15:51
Minden forintot meg kell fognia annak, aki most ingatlanhoz szeretne jutni. Viszlay Zoltán, az MBH Bank árazási vezetője szerint az 50-60 milliós, átlagos nagyvárosi ingatlan megvásárlásához jó eséllyel kell egy méretes önerő, aminek a megteremtéséhez minden lehetőséget meg kell vizsgálni, legyen ez állami támogatás, családi segítség vagy épp banki forrás.
Személyes pénzügyek Itt a szupernyugdíj azoknak, akik nem bíznak abban, hogy kijönnek az állami járandóságból 
Natív tartalom | 2023. november 6. 13:05
Ha a nyugdíjtervezéssel kapcsolatos tippeket és tanácsokat keressük, meglehetősen nehéz helyzetben vagyunk azzal kapcsolatban, hogy hol kezdjük el a keresést a témában. Mindannyian halljuk, ha egy pénzügyi tanácsadóval beszélgetünk, hogy kezdjünk el spórolni a nyugdíjas éveinkre, máskülönben szinte biztosan annak a tömegnek a sorsára jutunk, akik kénytelenek lesznek beérni az állami nyugdíjjal, vagyis borítékolható, hogy az aktív éveink alatt kialakított életszínvonalunkból lejjebb kell adnunk.
Közérdekű A döntéseinken is múlik, mennyit és hogyan élünk 
Natív tartalom | 2023. november 6. 11:52
A tudomány fejlődésével mind egyértelműbbé válik, hogy az emberek a döntéseikkel érdemben tudják befolyásolni azt, hogy mennyi ideig élnek. Ráadásul kellő odafigyeléssel az életminőségünk is javulhat.
Vállalat Íme a B2B-értékesítők megváltozott világának 5 legnagyobb kihívása! 
Natív tartalom | 2023. október 27. 09:52
Összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyeket minden cégnek át kell gondolnia, amely sales csapatot működtet. A vállalatoknak hatékonyabbá kell tenniük a folyamataikat, amelyekhez új eszközökre van szükségük.
Makro / Külgazdaság Egészségbiztosítás itthon és külföldön 
Natív tartalom | 2023. szeptember 26. 10:38
Gyakran halljuk ismerőseinktől, hogy „ha egészség nincs, akkor semmi sincs”, de ez sajnos csak akkor realizálódik bennünk, ha éppen velünk történnek meg a rossz dolgok és egy váratlan, akár súlyos betegség következtében hamar kilátástalanná válik az életünk. Az egészség az egyik, ha nem a legfontosabb magánvagyonunk, a legtöbben azonban ezt nem mérik fel időben és csak kevesen gondolnak arra, hogy az egészségükre is biztosítást kössenek.
Személyes pénzügyek Felértékelődött az öngondoskodás jelentősége 
Natív tartalom | 2023. szeptember 22. 13:22
A nehéz gazdasági helyzet és az elmúlt időszak váratlan eseményei sokak figyelmét ráirányították a megtakarítások fontosságára. Különösen most, a suliszezon kezdetén, a gyermekek taníttatása ugyanis sok családra ró terhet. Érdemes áttekinteni, hol lehet faragni a kiadásokon, ha pedig sikerül megtakarítást elérni, azt hol, mibe érdemes körültekintően betenni, befektetni.
Vállalat Közel 7 milliárd forintos befektetést zárt a Transcend magyar-amerikai startup 
Natív tartalom | 2023. augusztus 31. 18:06
A Vespucci Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt Alap a korai magvető fázisban a Transcend H2O első és egyetlen befektetője volt. A mostani tőkebevonással sikerült exitet realizálniuk, pozitív hozammal, mindössze 3 és fél év után. Ez az eredmény kimagasló a közép-európai régióban is.
Személyes pénzügyek Igazán komolyabb fejtörést a 2-5 év közötti időre tervezőknek jelenhet a szocho kivetése – véli az MBH Bank privátbanki vezetője 
Natív tartalom | 2023. július 10. 09:06
Július 1-jén új világ köszöntött be a befektetések, megtakarítások piacára azzal, hogy a kamatjellegű jövedelmeket – az állampapírok és az ingatlanalapok kivételével – a 15 százalékos személyijövedelem-adó (szja) mellett már 13 százalékos szociális hozzájárulási adó (szocho) is terheli. Milyen hatással járhat ez, s mit tegyenek a befektetők, változtassanak-e egyáltalán az eddigi hozzáállásukon? Egyebek mellett ezekről kérdeztük Pleschinger Gyula Márkot, az MBH Bank private banking üzletágának vezetőjét.
KKV Vigye sikerre vállalkozását, alkalmazzon business mentort! 
Natív tartalom | 2023. június 8. 10:01
A business mentor nem varázsló, ám mégis rendkívül fontos szerepet játszhat több, a hazai kkv-szektort rendkívüli mértékben érintő konfliktushelyzet kezelésében. Közreműködésével a vállalatok tulajdonosai és vezetői olyan külső támogatást kaphatnak, amely segíti őket a tudatosabb vállalatvezetésben és előmozdítja üzleti és személyes fejlődésüket. A Budapesti Gazdasági Egyetem rendhagyó szakirányú továbbképzéséről annak vezetőjével és egyik hallgatójával beszélgettünk.
Makro / Külgazdaság Nem csak a nagy cégeknek jár a minőségi kártyaolvasó! 
Natív tartalom | 2023. június 7. 16:11
Éttermeknek, vendéglátóhelyeknek, kisebb üzleteknek sem kell irdatlan összeget fizetniük, ha fejleszteni kívánják kártyás fizetési lehetőségeiket. A myPOS által kifejlesztett kártyaolvasó terminált, illetve dokkolóállomást az ő igényeikhez igazították.
Vállalat 10 millió Fa: várjuk az ország felelős vállalatainak megkeresését!  
Natív tartalom | 2023. április 26. 10:34
Három és fél évvel ezelőtt alapította meg Bojár Iván András a 10 millió Fa közösségét, amelynek tagjai azóta közel kétszázezer fát és több mint negyvenezer cserjét ültettek el országszerte. Idén sem lassítanak, terveik szerint több tízezer növénnyel gyarapítják zöld területeinket. Ebben olyan népszerű sztárok is segítenek nekik, mint Pokorny Lia vagy Pumped Gabo, de várják az ország felelős vállalatainak a megkereséseit is, hogy közösen vegyék fel a harcot a klímaválsággal. A társadalmi szervezet eredményességét azonban még elsődlegesen az önkéntesek munkája, az adó 1 százalék felajánlása és a mikroadományok adják.
Vállalat Kvantumbiztos e-pénztárgépeké a jövő – magyar cég állt elő vele 
Natív tartalom | 2023. április 20. 13:21
Nagy érdeklődés mellett zajlott az innovatív megoldásaival a piacot forradalmasítani kívánó CMO24 Hungary Zrt. partnertalálkozója. A cég partnerei és a sajtó elsőként láthatta és próbálhatta ki a teljes egészében magyar tulajdonú technológiai vállalkozásnak a NAV koncepciójára épülő új ePénztárgépeit, amelyek további támogatást adnak a gazdaság fehérítésében, az eNyugta integrációjával együtt. Bemutatták továbbá újszerű, akár teljesen díjmentes konstrukcióban elérhető, a vendéglátók részére fejlesztett, egyszerűen kezelhető, NTAK adatküldéssel összehangolt megoldásaikat is.
Makro / Külgazdaság Nem csak a turizmus miatt érdekes Málta – interjú a máltai parlament elnökével 
Natív tartalom | 2023. április 19. 16:31
A gazdasági kapcsolatok Magyarország és Málta között biztatóan alakulnak, a kereskedelem bővül, a turizmus pedig már elérte a Covid előtti szintet Angelo Farrugia szerint. A máltai parlament elnöke, aki a közelmúltban járt Budapesten, lapunknak beszélt arról is, hogy számos máltai befektető van jelen Magyarországon, Máltán pedig több ezer magyar dolgozik.       
Vállalat A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? 
Natív tartalom | 2023. április 12. 11:42
A tapasztalat az, hogy még mindig sok sikeres családi vállalkozás, hosszú évtizedek kemény munkája ellenére egyre halogatja, hogy felkészüljön a jövőre, a generációkon átnyúló utódlástervezésre és a megteremtett üzleti értékek és a vagyon előrelátó megőrzésére, valamint a következő generáció tényleges, aktív bevonására. Dr. Mátés Adrienne, a bpv Jádi Németh Ügyvédi Iroda partnere szakcikkében értékeli a nemrégiben megjelent hírt, amit több sajtóorgánum is felkapott, hogy az egyik leggazdagabb magyar (is) a magánalapítványi formát választotta családi vagyona kezelésére.
Turizmus „A szállóvendégek igényei teljes átalakuláson mentek keresztül” 
Natív tartalom | 2023. április 4. 16:25
A világjárvány csupán felerősítette azt a folyamatot, hogy az emberek egyre több pénzt és energiát fordítanak egészségük megőrzésére. A tendenciára reagált a szállodaipar, és egyik jelentős hazai szereplője, az Ensana, melynek Budapesten, Hévízen és Sárváron is vannak gyógyszállodái. Az egészségtudatos szolgáltatások közé tartoznak a megelőző célú kúrák, terápiák, illetve a diagnosztikai-, orvosi-, dietetikai- illetve életmódtanácsadói háttérrel biztosított egészségügyi állapotfelmérés. Az új lehetőségekről a szállodalánc vezérigazgatójával, Halmos Frankkal beszélgettünk.
KKV Jó szakemberből gyenge vállalkozó lesz? – interjú 
Natív tartalom | 2023. április 4. 12:02
Egerszegi Krisztián Jövőkép című könyvének megjelenése kapcsán készült interjúnk második részében beszélgetünk a vállalkozók 90 százalékáról, a magukat halálra hajszoló emberekről, és arról is, mit tanácsol a bölcs varázsló a gonosz sárkány legyőzéséhez.
KKV Jövőkép nélkül csak szenvedés lesz, nem sikercég – interjú 
Natív tartalom | 2023. március 22. 10:07
Ami tíz évvel ezelőtt még működött a magyar cégek számára, az tíz év múlva egyáltalán nem lesz elegendő, avagy hamarosan megérkezik az üzleti regény arról, hogy miért kulcsfontosságú a hazai vállalkozók számára egy jól megformált jövőkép. Egerszegi Krisztiánnal, a MiniCRM cégvezetőjével és a Cégépítők alapítójával beszélgettünk Jövőkép című könyve megjelenése előtt.
Vállalat Erős pozícióból indulnak neki a nagyvállalatok 2023-nak 
Natív tartalom | 2023. január 25. 13:28
Az elmúlt időszak több szempontból próbára tette a gazdaság szereplőit, ám úgy tűnik, a nagyvállalatok viszonylag stabil helyzetből várták a 2023-as évet. Balogh Péterrel, a Magyar Bankholding nagyvállalati és speciális hitelezésért felelős ügyvezető igazgatójával beszélgettünk.
Tudomány-technika Sorban állnak a cégek a BGE ajtajánál – körinterjú a gazdaságinformatikus képzésről 
Natív tartalom | 2023. január 16. 12:47
Stabil kezdőfizetési szint, sokoldalú tudás, jövőorientáltság – ez csak néhány ok, amiért csábítóan hangzik a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) gazdaságinformatikus alapképzése, amely jelenleg a legnépszerűbb gazdaságinformatikus szak az országban.
Vállalat „A következő évtized a meglévő épületek újragondolásáról kell, hogy szóljon” 
Natív tartalom | 2022. december 19. 11:14
Az egekbe emelkedő rezsiárak, és a recesszió közepette hogyan működhet ma sikeresen egy hoteleket, irodaépületeket és bevásárlóközpontokat üzemeltető vállalat Magyarországon? A CPI Property Group országmenedzserével, Gereben Mátyással arról beszélgettünk, miért szükséges törvényhozói beavatkozás a zöld épületek felhúzásához, miért nem vonultak ki cégek tömegei az irodákból, és melyek ma a legkarcosabb pontok egy bérlővel zajló tárgyaláson. Annyit elárulunk, már nem a bérleti díj az elsődleges vitapont. Interjú.  
Pénzügyi szektor DORA – Nagy lépés Magyarországnak, hatalmas ugrás az Európai Uniónak 
Natív tartalom | 2022. december 15. 15:30
Jelentős változást hozhat az EU új rendelete a pénzügyi szektorban. A kiberfenyegetettség ellen fellépő DORA szabályozásról Bucsai Balázs, a 4iG vezető információbiztonsági tanácsadója beszélt a Privátbankárnak.
Pénzügyi szektor A cégek részéről nagyon megnőtt a finanszírozási igény 
Natív tartalom | 2022. december 12. 15:08
A változó növekedési és kamatkörnyezet komoly változásokat indukált a finanszírozási piacon, mondta lapunknak nyilatkozva a Magyar Bankholding faktoring vezetője. Garamvölgyi Balázs szerint egyre több vállalkozás veszi igénybe a rövid távú finanszírozáshoz a faktoringot, amely a hiteleknél jóval rugalmasabb termék.
Ingatlan Egyszerre nyer a bérlő és a bérbeadó az irodaház felújításával 
Natív tartalom | 2022. december 8. 17:47
Egyre több régi irodaházat kell teljesen vagy részlegesen újjá varázsolni és műszakilag korszerűsíteni. A végeredmény minden érintettnek hasznot hajt.
Pénzügyi szektor A hazai privátbanki piac legizgalmasabb és legkomplexebb új szolgáltatásával debütálhat az MBH  
Natív tartalom | 2022. december 7. 11:39
Formálódik Magyarország második legnagyobb bankja. A Budapest Bank (BB) már március végén beolvadt az MKB Bankba, jövő május 1-jén pedig a Takarékbank is csatlakozik, s így, együtt MBH néven folytatják a tevékenységüket. Vajon hogyan befolyásolja mindez a private banking területet, amellyel mindhárom pénzintézet rendelkezett, illetve rendelkezik? Erről is kérdeztük Pleschinger Gyula Márkot, az MKB Private Banking igazgatóját.
Vállalat Folyamatosan indulnak a Foglaljorvost.hu aloldalai - interjú Straub Fanni ügyvezetővel 
Natív tartalom | 2022. november 29. 15:04
Igazi sikertörténet a Foglajorvost.hu, amelyet több, mint egy évtized után adott el az OTP-nek Straub Fanni. A közgazdász végzettségű alapító a továbbiakban ügyvezetőként dolgozik a cégben, akit az eladás okáról, az emberek magánegészségügybe való átáramlásáról, és a szektor jövőjéről is faggattunk.
Személyes pénzügyek Januárban újabb masszív gázáremelés vár ránk? 
Natív tartalom | 2022. november 15. 11:12
A rezsicsökkentés részleges visszavonása óta mindazok, akik nagyobb lakásban vagy házban élnek és fogyasztás szerint fizetik a gázszámlát, több okból is hatalmas bizonytalanságban vannak. Még nagyobb, de nyitott kérdés az, hogy a ma is méregdrága gáz ára még tovább emelkedik-e januárban? Az Otthontérkép Magazin összeállítása.
Vállalat Egyedülálló csapat jött össze az MKB Alapkezelőnél 
Natív tartalom | 2022. november 8. 14:38
Egyedülálló szakértői csapat, széles termékpaletta és még jobb, még inkább személyre szabott kiszolgálás várja az ügyfeleket az MKB Alapkezelőnél, amely két nagy múltú alapkezelő egyesüléséből jött létre. Kovács Ildikó vezérigazgató-helyettest kérdeztük az egyesülésről és a további tervekről.
Vállalat A Molnak szüksége van a jó minőségű hulladékra 
Natív tartalom | 2022. október 27. 10:10
A 2022-as Magyar Műanyagipari Konferencián lezajlott kerekasztal-beszélgetésen a résztvevők a műanyagok körforgásos gazdaságban játszott szerepéről, a jogszabályi környezetről, a Mol hatalmas vállalásáról, és az alvállalkozók félelmeiről is szót váltottak.   
Személyes pénzügyek Négy tipp, hogy akár 20 százalékkal alacsonyabb legyen az áramfogyasztásod! 
Natív tartalom | 2022. október 25. 11:48
Az energia, gáz, és villanyárak idei drámai emelkedése a magyar háztartásokban sokakat ráébresztett a hatékony energiafelhasználás fontosságára. Miközben a legnagyobb megtakarítást a hőszigeteléssel lehet elérni, igencsak megélénkült a kereslet a napelemek, a hőszivattyúk és a különféle okosotthon megoldások iránt. Az Ingatlantájoló összeállítása.
Közérdekű Közös érdek lenne a tisztább levegő 
Natív tartalom | 2022. október 19. 15:36
Nem csak közös érdek, de közös felelősségünk is a tisztább levegő. A légszennyezés miatt ugyanis nagyon sok magyar embernek vannak közvetlenül egészségügyi problémái. Ráadásul a levegőminőség környezeti károkat is okoz, ami indirekt módon negatív hatással lehet az életünkre.
Vállalat Csökkenő kereslet, megtorpanó termelés: mi lesz az autóipari K+F projektekkel? 
Natív tartalom | 2022. október 11. 15:39
A korábbi gazdasági recessziók megmutatták, hogy az autóipar kifejezetten érzékenyen reagál a negatív hatásokra, miközben az IT szektorra legkésőbb a COVID óta szinte mindenki válságállóként tekint. Kalmár Ákos, a magyarországi Continental csoport országos HR vezetőjével beszélgettünk, hogy mi várható a jelen válságban.
Vállalat Good People Everywhere: budapesti tűzfal állít emléket az ukrán menekülteknek 
Natív tartalom | 2022. október 11. 13:59
„Akárhonnan jönnek is, támogassuk a menekülteket” – ez a gondolat olvasható magyar és angol nyelven azon a budapesti falfestményen, amelyen a hazai street art szcéna megkerülhetetlen arca, Brunszkó László, közismert nevén Nikon One, valamint a Neopaint Works alkotócsoport dolgozott – hívja fel a figyelmet a Good People Everywhere oldalán megjelent cikk. Az írás kiemeli, hogy a háború kezdete óta 13 millió ember kényszerült elhagyni otthonát.
Vállalat Ahol az étel és az üzemanyag egyazon gyárkapun távozik 
Natív tartalom | 2022. október 6. 12:04
Dunaföldváron található Európa legnagyobb biofinomító üzeme, a Pannonia Bio, amelynek fehérjetermelése a jövő év végére évente egymilliárd vegán hamburger elkészítéséhez lesz elegendő, miközben a cég Magyarország legnagyobb megújulóenergia-termelője is egyben.
Ingatlan Nem elég, hogy nehezen megy el a lakás, még a forintgyengülésen is bukunk - pedig van megoldás 
Natív tartalom | 2022. szeptember 21. 08:02
Sokszor szinte teljesen érthetetlen, hogy eladó ingatlanunk miért nem akar hosszú ideig gazdára találni. Ráadásul a forint gyengülése miatt most az is megtörténhet, hogy a hónapokig piacon lévő ingatlanunk – nem kis bosszúságunkra – még veszít is reálértékéből, mire gazdára talál. Ezek azonban elkerülhetőek lennének, ha megfogadunk néhány jó tanácsot. Az Ingatlantájoló összeállítása arról, mire érdemes figyelni.
Ingatlan Miért érdemes euróban hirdetni az ingatlanunkat? 
Natív tartalom | 2022. szeptember 4. 10:11
Ugye, jó lenne? Hiszen az euró értéke biztosan nem romlana úgy, mint a forint, ha nem találunk azonnal másik ingatlant, amit megvásárolnánk helyette, illetve akkor is jó lenne euróban kapni a vételárat, ha azt történetesen nem egy másik ingatlan megvásárlására fordítanánk. Ahhoz, hogy euróban kapjuk meg a vételárat, azonban euróban is kell hirdetni. Az Ingatlantájolón pedig ez rendkívül gyors és egyszerű.
Ingatlan Van, aki egyből eladja az ingatlant, más hónapokig hirdeti - mitől függ a siker? 
Natív tartalom | 2022. augusztus 9. 10:26
Miért van az, hogy valakinek az is elég, ha „szájhagyomány útján” hirdeti csak ingatlanát, mégis gyorsan talál vevőt, míg mások hiába hirdetnek hónapokig, akkor sem akad komoly érdeklődő? Az ingatlaneladás sikere számtalan tényezőtől függ, és az egyik kulcstényező bizony a hirdetés. Mutatjuk mi a titka, a hatékony hirdetésnek - az Ingatlantájoló összeállítása.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG