3p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Szinte minden területen növekszik az OTP Mobil: nagyon jól teljesít a Simple app, de a digitális fizetési megoldásukat is imádják a kereskedők.

Rekordnövekedést ért el az OTP Mobil 2016-ban. A Simple alkalmazáson keresztülmenő tranzakciók összértéke meghaladta az egymilliárd forintot és pozitív előrejelzést mutat az idei évre, hogy az applikáció 2017 első negyedévében is több mint félmilliárd forintos forgalmat generált, ami a négyszer több mint a tavalyi év azonos időszakában. A kereskedőket támogató SimplePay online fizetési platform pedig másfél éves működése alatt közel 19 milliárd forintos forgalmat hozott és több mint 2 millió tranzakciót kezelt sikeresen.

A tranzakciók száma megközelítette a félmilliót (416 018 db) és a letöltések is megszaporodtak az elmúlt évben, összesen 322 977 potenciális felhasználó telefonján található meg az alkalmazás. A forgalmi adatokat tekintve az őszi hónapok hozták a legnagyobb bevételt a Simple alkalmazásnak, 2016 harmadik negyedévében közel 425 millió forintot. Az alkalmazás jelenleg 4000 elfogadóhellyel rendelkezik.

Pozitív évkezdet

A Simple 2017-ben az év első három hónapjában majdnem 590 millió forint bevételt generált, ami már most meghaladta a teljes tavalyi forgalom felét, és pontosan négyszerese a 2016-os év azonos időszakában elért eredményeknek. A Simple-felhasználók száma is folyamatosan növekszik, március végén pedig a regisztrált felhasználók száma már túllépte a negyedmilliót. Az autópálya-matricák népszerűsége továbbra is töretlen az alkalmazásban, ami elsősorban az éves matricák januári lejártának köszönhető. A matricavásárlások tették ki az alkalmazás idei első negyedéves forgalmának felét.

Digitális fizetési megoldást mindenkinek

Másfél évvel ezelőtt, 2015 decemberében indította el az OTP Mobil professzionális fizetési megoldását a kereskedők és a felhasználók igényei alapján fejlesztve.

A SimplePay működése óta közel 19 milliárd forint forgalmat ért el és idén az év első három hónapjában már elérte a tavalyi forgalom 326%-át. A szolgáltatás több mint 1700 szerződött ügyféllel, 2400 bekötött webshoppal rendelkezik és indulása óta több mint 2 millió tranzakciót kezelt sikeresen. Amellett, hogy például a jegyértékesítők, taxitársaságok, biztosítók, e-kereskedők payment rendszerét biztosítja, vending automatás vásárlásokhoz speciális POS terminálokat is szolgáltat az ország közel 2000 helyszínén, ahol NFC-s és applikációs fizetés is végezhető.

A Simple alkalmazás és a SimplePay fejlesztéseinkkel a globális szereplők után eredtünk, és egy olyan e/m-commerce fizetési platformot igyekszünk kialakítani a változó piaci és szabályozói környezetben, ami éveken belül Európai viszonylatban is a Fintech forradalom meghatározó szereplőjévé emeli az OTP Mobil-t” – emelte ki dr. Al-Absi Gáber Seif, az OTP Mobil üzletfejlesztési és értékesítési vezetője.

A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vállalat Közös fejlesztést jelentett be a Siemens és a Mercedes-Benz
Privátbankár.hu | 2024. április 24. 16:11
A villamosenergia-rendszerről készített digitális másolat segítségével felgyorsíthatóvá válik az autógyárak energiarendszerének megtervezése, modernizálása.
Vállalat Négynapos? Hatnapos munkahét jön a Samsungnál
Privátbankár.hu | 2024. április 23. 14:24
Gazdasági okokra hivatkozva hozták meg az intézkedést.
Vállalat Érkezik az új, nyolcmillió forintos elektromos Dacia
Privátbankár.hu | 2024. április 23. 12:59
 A Renault francia autógyártó konszern idei eladásainak a növekedésére számít.
Vállalat A BioTechUSA-cégcsoport 2023-as éve: közel a 100 milliárdos árbevételi határ
Natív tartalom | 2024. április 22. 16:24
Magasabb fokozatba kapcsolt 2023-ban a tisztán magyar tulajdonban lévő BioTechUSA-cégcsoport. Tavaly csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte árbevételét, és közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra. Évről évre nő a bevételük, pedig Lévai Bálint vezérigazgató szerint a maratoni futás 42 kilométeréből még csak az 5. kilométernél járnak.
Vállalat Telekom-ügyfél? Fontos bejelentést tett a szolgáltatója
Privátbankár.hu | 2024. április 17. 11:18
Klímavédelmi, digitalizációs és sokszínűségi célok mentén meghatározott fenntarthatósági stratégiájának (2021-2030) harmadik évéről számolt be a Magyar Telekom Fenntarthatósági Jelentésében, amelyet az Éves Jelentéssel egy napon, április 16-án publikált. 
Vállalat Profitboom, forgalomcsökkenéssel: erre volt képes az Ericsson
Privátbankár.hu | 2024. április 16. 12:55
Az Ericsson AB svéd távközlési berendezésgyártó negyedéves nyeresége növekedéséről, ugyanakkor bevételének csökkenéséről jelentett kedden.
Vállalat A Tesla-vezér minden tizedik dolgozót kirúgja
Privátbankár.hu | 2024. április 15. 15:12
Egy vállalati belső levél is kiszivárgott, amelyben Musk lényegében elbúcsúzott az érintettektől.
Vállalat Jókora gyomrost kapott az Apple
Privátbankár.hu | 2024. április 15. 11:32
Legnagyobb riválisa vitte be az ütést.
Vállalat Emelt osztalékot fizet a Waberer’s
Privátbankár.hu | 2024. április 12. 17:34
Egy rekord év után.
Vállalat Horvát céggel kötött üzletet a Mol
Privátbankár.hu | 2024. április 12. 17:12
A Janaf kőolajvezeték-üzemeltető 2,2 millió tonna kőolajat szállít 2024 végéig.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG