3p

William Wells, a Rothschild & Co globális pénzügyi tanácsadó vállalat korábbi Közép- és Délkelet-Európáért felelős igazgatósági alelnöke és ügyvezető igazgatója csatlakozik a 4iG tanácsadóihoz.

A 4iG Csoport Tanácsadó Testülete a Közép- és Délkelet-Európában és a tágabb értelemben vett feltörekvő piacokon kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező cégfúziós szakértővel bővül. Az új tag William Wells, aki a Rothschild & Co globális pénzügyi tanácsadó vállalat igazgatóságának korábbi alelnöke, illetve ügyvezető igazgatója, jelenlegi főtanácsadója. Wells több évtizedes befektetési banki tapasztalatának köszönhetően jelentős mértékben támogathatja a 4iG Csoport további régiós expanziós terveinek megvalósulását. 

William Wells több mint 35 éves befektetési banki tapasztalattal rendelkezik, Közép- és Délkelet Európában dolgozik 1990 óta. Az elmúlt 18 évben a Rothschild & Co pénzügyi tanácsadó vállalat igazgatóságának alelnökeként és ügyvezető igazgatójaként a Közép- és Délkelet-Európa régió befektetési banki tevékenységéért volt felelős, jelenleg a vállalat főtanácsadója. Az M&A, a finanszírozás és a tőkepiacok területén jelentős, régiós tapasztalattal rendelkezik.

William Wells több mint 35 éves befektetési banki tapasztalattal rendelkezik. Fotó: 4iG
William Wells több mint 35 éves befektetési banki tapasztalattal rendelkezik. Fotó: 4iG

Két közepes tőkeértékű regionális infrastrukturális alap befektetési bizottságának tagja. Emellett a londoni King's College háborús tanulmányok tanszékének hallgatója, a háborús finanszírozást és a háború utáni helyreállítás finanszírozását tanulmányozza. Wells úr modern történelmet tanult az oxfordi egyetemen (Christ Church), és MBA diplomát szerzett a London Business School egyetemen. Ezenkívül tanult a sandhursti Királyi Katonai Akadémián, és hat évig szolgált – az Egyesült Királyságban és külföldön – a brit hadseregben. A szakember Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. elnökének felkérésére csatlakozik a tanácsadó testülethez. 

A 4iG Nyrt. hazai és nemzetközi szakemberek bevonásával 2021-ben hozta létre a vállalatcsoport igazgatóságának munkáját támogató tanácsadó testületet. A testület tagjai személyes elismertségük mellett évtizedes tapasztalatukkal, valamint kiterjedt kapcsolatrendszerükkel is támogatják a cégcsoport működését. A Dr. Czakó Borbála elnök, és Karen Tramontano társelnök vezetésével létrehozott, immár 7 tagból álló tanácsadó bizottság az elmúlt években olyan elismert testületi tagokkal bővült, mint professzor Dr. Martonyi János egykori külügyminiszter; Lantos Csaba üzletember, jelenlegi Energiaügyi Miniszter; Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója és Sunil Sabharwal üzletember, a Nemzetközi Valutaalap volt amerikai igazgatósági tagja. 

A Tanácsadó Testület a 4iG regionális növekedési stratégiájának folyamatait támogatja a társaság nemzetközi beágyazottságának elmélyítésével. Az infokommunikációs vállalatcsoport Magyarországon és a nyugat-balkáni régióban az informatikában és a távközlésben is stratégiai pozíciókat épített ki. A 4iG Csoport az elmúlt időszak akvizícióinak köszönhetően Magyarországon a második legnagyobb, Albániában és Montenegróban pedig vezető telekommunikációs szolgáltatóvá vált. A 8.000 főt foglalkoztató cégcsoport részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium szekciójában kereskednek. A 4iG Csoport fejlődését az üzleti és működési szinergiák mélyebb kiaknázása, valamint a versenyképesség javítása érdekében indított átfogó transzformációs program megvalósítása is biztosítja. 

Címkék: Vállalat 4iG Rotschild
A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vállalat Négynapos? Hatnapos munkahét jön a Samsungnál
Privátbankár.hu | 2024. április 23. 14:24
Gazdasági okokra hivatkozva hozták meg az intézkedést.
Vállalat Érkezik az új, nyolcmillió forintos elektromos Dacia
Privátbankár.hu | 2024. április 23. 12:59
 A Renault francia autógyártó konszern idei eladásainak a növekedésére számít.
Vállalat A BioTechUSA-cégcsoport 2023-as éve: közel a 100 milliárdos árbevételi határ
Natív tartalom | 2024. április 22. 16:24
Magasabb fokozatba kapcsolt 2023-ban a tisztán magyar tulajdonban lévő BioTechUSA-cégcsoport. Tavaly csaknem 15 százalékkal, 90,49 milliárd forintra növelte árbevételét, és közel 5 milliárd forintot fordított beruházásokra. Évről évre nő a bevételük, pedig Lévai Bálint vezérigazgató szerint a maratoni futás 42 kilométeréből még csak az 5. kilométernél járnak.
Vállalat Telekom-ügyfél? Fontos bejelentést tett a szolgáltatója
Privátbankár.hu | 2024. április 17. 11:18
Klímavédelmi, digitalizációs és sokszínűségi célok mentén meghatározott fenntarthatósági stratégiájának (2021-2030) harmadik évéről számolt be a Magyar Telekom Fenntarthatósági Jelentésében, amelyet az Éves Jelentéssel egy napon, április 16-án publikált. 
Vállalat Profitboom, forgalomcsökkenéssel: erre volt képes az Ericsson
Privátbankár.hu | 2024. április 16. 12:55
Az Ericsson AB svéd távközlési berendezésgyártó negyedéves nyeresége növekedéséről, ugyanakkor bevételének csökkenéséről jelentett kedden.
Vállalat A Tesla-vezér minden tizedik dolgozót kirúgja
Privátbankár.hu | 2024. április 15. 15:12
Egy vállalati belső levél is kiszivárgott, amelyben Musk lényegében elbúcsúzott az érintettektől.
Vállalat Jókora gyomrost kapott az Apple
Privátbankár.hu | 2024. április 15. 11:32
Legnagyobb riválisa vitte be az ütést.
Vállalat Emelt osztalékot fizet a Waberer’s
Privátbankár.hu | 2024. április 12. 17:34
Egy rekord év után.
Vállalat Horvát céggel kötött üzletet a Mol
Privátbankár.hu | 2024. április 12. 17:12
A Janaf kőolajvezeték-üzemeltető 2,2 millió tonna kőolajat szállít 2024 végéig.
Vállalat Nagyon jól megy a Duna House-nak idén eddig
Privátbankár.hu | 2024. április 9. 09:04
Közel 4 milliárd forintot zsebeltek be csak jutalékokból, de minden szegmens jól teljesített az első negyedévben.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG