TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Annak érdekében, hogy a DeFi piacban rejlő lehetőségekből a lehető legtöbbet tudjuk kihozni, szükségünk lehet erre alkalmas eszközökre is. Melyek ezek? A bejegyzés keretei között pontosan ezt a kérdést fogjuk megvilágítani.

Szám szerint öt olyan eszközt veszünk tehát górcső alá, amelyeknek a segítségével hatékonyan boldogulhatunk a DeFi piac útvesztőjében, illetve erőteljesen javítani tudjuk az eredményességünket.

Amit a DeFi Pulse kapcsán alapvetően tudni érdemes

A DeFi Pulse egy letisztult, könnyen áttekinthető felületnek számít, ami elsősorban a hatékony tájékozódást hivatott elősegíteni. Megmutatja a piac legfontosabb sarokszámait, könnyedén ellenőrizhető rajta keresztül az összesített tőkemennyiség, miközben az aktuális piacvezető projekt dominanciája is tökéletesen nyomon követhető a segítségével.

A DeBank szolgáltatásának lényegéről

Azon túl, hogy a DeBank tárcákat kínál különböző DeFi tokenekhez, a DeFi Pulse-hoz hasonlóan a tájékozódásban is segítséget jelent. Méghozzá könnyen emészthető, sokszor grafikonos formában is. Ha pedig a leginkább izgalmasnak számító ajánlatokra vagyunk kíváncsiak, akkor a “hét projektje” és egyéb kiemelések opció is roppant hasznos lehet.

A DexIndex hozzáadott értéke

Elsősorban a DEX szolgáltatásokon végzett kereskedés kapcsán jöhet szóba az igénybevétele. Mégpedig abból a megfontolásból, hogy token kapcsán a lehető legkedvezőbb ár megtalálása se jelenthessen nehézséget. Mindössze egy gyors keresés, illetve pár másodperc várakozás, és máris böngészhetjük a jobbnál jobb opciókat.

Ezért lehet hasznos a DeFi Review alkalmazása

A DeFi Review segítségével a tájékozódás vizuális formában történő megvalósulása a legmagasabb színvonalon történhet. Merthogy csempe-, oszlop- és kördiagramok valódi tárháza áll rendelkezésre abból a célból, hogy minél inkább segítsék a tájékozódást.

A szolgáltatás segítségével pikk-pakk átláthatjuk a DeFi szolgáltatástípusok, a hitelezés, a DEX, illetve az egyéb tényezők egymáshoz viszonyított arányát. De ha a teljes piacra és a nagy listára vagyunk kíváncsiak, akkor a felületen azt is könnyedén el tudjuk érni.

A Token Terminal használatával járó előnyök

Hasonló jellegű szolgáltatás, mint a fenti néhány változat, viszont komplexebben és mélyrehatóbban kivitelezve. A Token Terminal oszlopdiagramokkal segít átlátni a számunkra releváns kérdéseket, tetszés szerint akár napi, heti vagy 30 napos bontásban is.

Pillanatok alatt láthatjuk rajta keresztül a tokenek teljes listáját. Sőt, mindezen felül a szűréshez is adottak a feltételek. Ennek alapján a tőkeérték, tokenenkénti ár, elmúlt 24 órás értékváltozás, illetve a további fontos szempontok figyelembe vétele is megoldható a felület segítségével.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés
Címkék: Vállalat

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon után, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vállalat Jelentős megállapodást kötött a Richter
Csabai Károly | 2020. december 3. 11:33
A hazai gyógyszercég 263,5 millió dollárért, mai árfolyamon mintegy 78 milliárd forintért megvásárolja a Johnson & Johnson belgiumi leányvállalatának fontos, fogamzásgátló termékét, amelyet az Egyesült Államokon kívüli piacokon, a világ 60 országában értékesíthet.
Vállalat Magyar kézbe került vissza a Budapesti Erőmű Zrt.
Privátbankár.hu | 2020. december 3. 11:21
Cseh kézből.
Vállalat Megvásárolná az állam a debreceni reptér többségét
Privátbankár.hu | 2020. december 3. 07:35
51 százalékot szerezne meg az állam a debreceni önkormányzattól és vagyonkezelőjétől a repteret üzemeltető cégből, amelyet mostanában komoly állami támogatással igyekeznek a felszínen tartani.
Vállalat Koronavírus: nagyobb a baj, mint azt a biztosítók gondolták
Király Béla | 2020. december 3. 05:11
Úgy tűnik, a biztosítók rosszul mérték fel előzetesen a koronavírus járvány gazdasági hatásait, emiatt komolyabb költségeik lesznek, mint amivel számoltak. A költségek és a veszteségek olyan súlyosak, hogy az érintett ágazatokban a biztosítók világszerte áremeléseket hajtottak végre.
Vállalat Óriási keresztelő: átnevezik az MVM-et
Privátbankár.hu | 2020. december 2. 15:17
Az MVM Magyar Villamosművek januártól MVM Energetika néven fut tovább. Az NKM helyett is NVM néven futnak majd a cégek.
Vállalat A britek engedélyezték a Pfizer-BioNTech-vakcina forgalmazását
MTI | 2020. december 2. 09:42
A szigetország ezzel a világon elsőként hagyott jóvá koronavírus-oltást.
Vállalat A követelésük 60 százalékához jutottak hozzá a Malév károsult utasai
Szakonyi Péter | 2020. december 1. 18:59
Nyolc év után végre pénzükhöz jutottak a Malév csődjében ragadt utasok - legalábbis egy részük. A nemzeti légitársaság leállása után hoppon maradtaknak a le nem utazott jegyek árának egy részét az IATA fizette vissza az elmúlt hetekben - de hogy mennyit és kinek, azt most is homály fedi. Az azonban bizonyosnak látszik, hogy maguk az utasok fizették az IATA perköltségeit is. Hogy mennyit? Az is titkos.
Vállalat A pandémia árnyékában borultak virágba - friss magyar fintech-sikerek
Natív tartalom | 2020. december 1. 13:25
Távolságot tartunk, nem érintkezünk, sőt, leginkább ki se mozdulunk otthonról – de a pénzügyeket attól még változatlanul intéznünk kell. Hogy ezt könnyebben és biztonságosabban tudjuk megtenni, abban segítenek a PSC CEE és az Ff.next megoldásai. Mindkét magyar fintech cég a gödör helyett a kihívást látta meg a járványhelyzetben, és némi iránymódosítással, valamint annál több innovációval mindketten sikeresen reagáltak is rá. További közös vonásuk, hogy mindkettejüket az OXO csoport támogatja.
Vállalat Vállalati egészségprogramok: megéri belevágni?
PR | 2020. december 1. 11:54
Az egészségügyi kiadások egy vállalat esetében elsősorban költségként jelennek meg. Egy hatékony vállalati egészségprogram révén azonban a cégvezetők a munkavállalók egészségére fordított összegekre beruházásként is tekinthetnek, ami visszatérül. De mennyire számszerűsíthető egy vállalati egészségprogram megtérülése?
Vállalat Atlétikai stadion: nettó 2,88 milliárdos megbízásról jött a hír
Privátbankár.hu | 2020. december 1. 08:41
Három év múlva rendezik a vébét.
Friss
hírlevél