<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Márkázott tartalom

Márkázott tartalom cikkei

Vásárló Kereskedői szolgáltatások: Amit a kiskereskedőknek tudniuk kell
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 8. 15:44
Az ügyfelek szabadságot és rugalmasságot szeretnének élvezni a termékekért való fizetés módjának megválasztásában. 79%-uk az érintés nélküli fizetést részesíti előnyben, és a digitális pénztárcás fizetés gyorsan felváltja a készpénzt.
Vásárló Miért válasszunk rozsdamentes acél mosogatótálcát?
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:46
A sokoldalúsága miatt a rozsdamentes acél mosogatótálca a legjobb választás lehet a lakástulajdonosok számára, ha konyhatervezésről vagy felújításról van szó. Amellett, hogy költséghatékony opció is, rengeteg előnnyel bír más anyagokkal szemben.
Vásárló Első lépés cipők járástanuláshoz
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:34
Már az első önálló lépések megtételét követően fontos, hogy minőségi cipő kerüljön a gyermek lábára. Ezzel minden szülő megalapozhatja a megfelelő mozgásfejlődést, és sokat tehet azért, hogy a gyermeknek a jövőben se legyenek egészségügyi problémái.  Nézzük meg, miért az első lépés babacipők a legmegfelelőbbek erre a célra!
Vásárló Futár vagy? Ezt olvasd el!
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 11:41
Eltűnődtél már azon, hogy egyszerű lenne az ismerkedés, ha már jóval előre tudnánk, hogy mivel foglalkozik az illető? Amolyan “mutasd a pólód, megmondom ki vagy” elven működnének a dolgok, és máris lenne közös téma. Persze a hétköznapok alatt nincs ilyen egyszerű dolgunk, de előfordulhat, hogy mi szívesen képviselnénk a szakmánkat, csak éppen nem tudjuk, hogyan.
Vásárló Otthoni kényeztetés hidromasszázs káddal
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 6. 08:13
Mindannyian különbözőek vagyunk, de az egészen biztos, hogy közös bennünk, hogy lételemünk a víz. Az ember valószínűleg evolúciós okok miatt is vonzódik ehhez az ősi anyaghoz, amely testünk nagy részének is alkotóeleme. A kellemes hőmérsékletű vízben történő tartózkodás vitathatatlanul nagyszerű módja az idő eltöltésének, emellett pedig a testünk és lelkünk is megköszöni és meghálálja az így eltöltött időt.
Vásárló A tökéletes üzleti ajándék nyomában
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 4. 11:50
Az üzleti ajándékok jelentősége nagyon is hangsúlyos, hiszen cégvezetőként ezek által fejezheted ki üzletfeleid, valamint munkatársaid felé megbecsülésedet, köszönetedet, további együttműködési szándékodat. Az ideális céges ajándék kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen több szempontot is mérlegelni kell a döntés előtt. 
Vásárló Napi munkánkhoz nagy segítséget nyújt a rokon értelmű szavak gyűjteménye
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 1. 08:19
A magyar nyelvről mi, magyarok tudjuk leginkább, hogy mennyire részletgazdag, kiterjedt szókinccsel rendelkezik. A mi nyelvünk annyira eredeti, hogy semmihez nem fogható, és még mindig kutatják az ősi nyelvemlékeinket. A külföldiek számára az egész egy katyvasz és szerintük nehezen tanulható, amivel teljes mértékben egyet lehet érteni. Bár, aki felismeri a mélyen benne rejlő logikát, az könnyebben el tudja sajátítani.
Ingatlan Meseszép, energiatakarékos házakat mutatunk az agglomerációból
Márkázott tartalom | 2022. július 31. 15:12
Az agglomeráció továbbra is vonzó a Budapestről kiköltözők számára, hiszen a főváros környéki településeken egy budapesti lakás árán akár családi házat is lehet vásárolni. A nagyobb alapterületű otthonnak azonban a fenntartása is drágább, így most kifejezetten olyan családi házakat válogattunk össze, amelyek energiatakarékosak, gazdaságosan fenntarthatók.
Vásárló A bentlakásos terápia nem büntetés, hanem esély egy új életre!
Márkázott tartalom | 2022. július 13. 10:52
Amikor valaki a függőségével odáig jut, hogy már nem elegendő a heti néhány alkalmas konzultáció egy szakemberrel, akkor a legjobb választás részt venni egy több hetes bentlakásos terápián. Ez elsőre rémisztőnek tűnhet, de ha megtesszük az első lépést, akkor már csak nyerhetünk vele.
Vásárló A tudás hatalom
Márkázott tartalom | 2022. július 13. 10:26
Ezt az információs társadalom berobbanása óta talán senki sem vitatja. Minél hamarabb van a birtokunkban a tudás, annál gyorsabban tudunk cselekedni, amivel helyzeti előnybe hozhatjuk magunkat vagy akár a vállalkozásunkat. Természetesen ugyanezt az előnyt kínálhatjuk fel az ügyfeleinknek is, akik ha honlapunkon járnak, pár kattintással megtalálhatják a számukra releváns információkat.
Személyes pénzügyek Magánnyugdíjpénztár vagy önkéntes nyugdíjpénztár?
Márkázott tartalom | 2022. július 12. 12:37
Több mint tíz évvel ezelőtt, 2011-ben államosították a magánnyugdíjpénztári megtakarításokat Magyarországon. Talán a hasonló elnevezés miatt sokan máig ódzkodnak az öngondoskodás egyik formájától, az önkéntes nyugdíjpénztáraktól. Pedig utóbbi nem csak hogy nem ugyanaz, hanem egyenesen szükséges is a bizonytalan nyugdíjhelyzetet tekintve. Bemutatjuk, mi a különbség a két pénztár között, illetve miért nem kell attól tartanunk, hogy az állam besöpri az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarításainkat.
Vásárló Online megoldások az új dolgozók betanításához
Márkázott tartalom | 2022. július 12. 09:42
A Covid-járvány óta gyökeresen átalakult a munkavégzés módja hazánkban is. A korábban csak bizonyos szakmákban alkalmazott otthoni munkavégzés, vagyis a “home office” rengeteg szegmensben természetessé vált, ugyanígy az online meetingek is. Összességében a digitális megoldások sokkal nagyobb teret kaptak, és nincs ez másképpen a munkaerő-toborzás és a betanítás esetében sem.
Vásárló Tudnivalók a homlokzati állványról
Márkázott tartalom | 2022. július 11. 12:06
Nagy méretű, függőleges falfelületeknél szükséges munkálatok elvégzéséhez jöhet jól a homlokzati állvány. Legyen szó szigetelésről, színezésről vagy más szerelési projektről, a homlokzati állványok igen biztonságos segítséget nyújtanak.
Vásárló Mit kapunk 45 millió alatt, ha egyetemek közelében keresgélünk?
Márkázott tartalom | 2022. július 10. 14:49
Alig több, mint egy hét van hátra az egyetemi felvételi ponthatárok húzásáig, és ilyenkor szülőként, ha van egy kis befektetni való pénzünk, így is, úgy is elgondolkozunk azon, hogy egy lakás vásárlásának talán több értelme lenne, mint albérletet fizetni. Különösen most, hogy a pandémia után idén nyáron újra berobbant az Airbnb piac, így hosszú távra kiadó lakást találni szinte lehetetlen.
Vásárló A pszichológusok szerint is pozitívan hatnak az utazások mindenkire!
Márkázott tartalom | 2022. július 10. 11:13
Nem kérdés, hogy ha el tudunk időnként, akár egy évben egyszer is utazni valahová, amely távol esik az otthonunktól, akkor észrevehetően érezzük magunkon a változást, és az esetek döntő százalékában feltöltődve, boldogan térünk haza!
KKV Hirdetés a Facebookon: ezért nem elég az organikus elérés
Márkázott tartalom | 2022. július 7. 16:48
Rengeteg bejegyzés jön szembe a Facebookon nap mint nap és ezek nagyrésze ma már bizony hirdetés. Annak idején a legtöbb üzleti oldalnak még organikus posztokkal is sikerült elegendő potenciális ügyfelet, vásárlót behúznia. Ma azonban már akkora a verseny, hogy fizetett hirdetés nélkül szinte esélyük sincs a vállalkozásoknak.
Vásárló Marketing stratégia és marketing rendszer
Márkázott tartalom | 2022. július 7. 09:25
A marketing stratégia milyenségén múlik, hogy egy cég mennyi ügyfelet tud megszólítani, és végül mennyi érdeklődőből lesz vásárló a folyamat végén. Egy bonyolult rendszerről van szó, amely számos elemet foglal magába, de valójában az egész értékesítés sikerességének zálogát jelenti.
Vásárló Lakberendezés 7 lépésben
Márkázott tartalom | 2022. július 6. 13:50
A lakberendezést illetően megoszlanak a vélemények. Vannak, akik számára magától értetődő egy lakberendező részvétele az új otthon kialakításában, míg mások felesleges költségnek tartják. 
Vásárló Mit akar veled közölni a macskád? Dekódold a testbeszédét!
Márkázott tartalom | 2022. július 5. 11:46
Bizonyára nincs olyan cicatulajdonos, aki ne ábrándozott még volna arról, hogy milyen remek lenne, ha Dr. Dolittle-hez hasonlóan értene az állatok nyelvén, és szabadon társaloghatna kedvenc négylábújával.
Vásárló Mikor húzzunk szandált a gyerek lábára, mikor ne, és legfőképpen: milyet?
Márkázott tartalom | 2022. július 4. 11:54
Újdonsült szülőként az egyik legnehezebb dolog cipőt választani a gyereknek. Kezdőként még lehet, hogy kicsit tanácstalanok vagyunk, de idővel majd beletanul az ember ebbe is. Azzal tisztában vagyunk, hogy nem mindegy, hogy mikor milyen cipő kerül a lábára. 
Vásárló Legyen trendi dekorációd idén karácsonykor is!
Márkázott tartalom | 2022. július 2. 12:42
Manapság már divattá vált, hogy karácsonykor egy adott divatirányzatnak megfelelően dekoráljuk ki a lakásunkat. Ha nem szeretnél lemaradni az idei trendekről, akkor mindenképpen tarts velünk. Hiszen bevezetünk a trendi díszek világába, amelyekkel csodás lesz a birodalmad!
Vásárló Támad a meleg, és ez bizony sokba kerül az irodákban is!
Márkázott tartalom | 2022. július 2. 11:16
A meleg-hullámok – kis megszakításokkal – egymást követve támadnak egész nyáron. Ez ellen persze az irodákban, boltokban, intézményekben ma már szinte mindenütt védekezünk. Mégis: kevesen gondolnak bele abba, hogy a mesterségesen túlhűtött helyiségek nem ideálisak.
Vásárló Hogyan írjunk sikeres pályázatot?
Márkázott tartalom | 2022. június 29. 16:28
Bemutatjuk, mi mindenre kell feltétlenül odafigyelnie. Ha még soha nem írt ki pályázatot, akkor az eljárást meglehetősen ijesztőnek találhatja. Íme, néhány hatékony tipp a sikeres pályázati anyag megírásához!
Vásárló 35 millió alatt a Balatonon? Csodákra ne számítsunk, de azért akad néhány jó ár-érték arányú ingatlan!
Márkázott tartalom | 2022. június 23. 13:53
Teljesen irreális elképzelésnek tűnhet, hogy 35 millió forint alatt találjunk olyan ingatlant a Balatonon, amit nem kell rögtön elbontani, de azért elvétve akad 1-2 megfontolandó ajánlat. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.
Vásárló Kerti támfalak építése – miből és mennyiért?
Márkázott tartalom | 2022. június 19. 09:34
Azok számára, akiknek valóban fontos az igényes, esztétikusan felállított kert, valószínűleg elképzelhetetlen az összkép a megfelelő kerti támfalak nélkül. Ezeket azonban többféle anyagból is el lehet készíteni – természetesen a felmerülő költségek is ennek fényében változnak. Viszont nem csupán a költségek változnak ilyenkor, de maga a támfal jellege is az anyag függvényében. Nézzük meg tehát, mikor és milyen kerti támfalat érdemes csináltatnunk a különféle anyagok felhasználásával? És milyen árakra számíthatunk ezek kapcsán?
Vásárló Tényleg még mindig olyan könnyű ingatlant eladni? Vagy mégsem?!
Márkázott tartalom | 2022. június 18. 10:20
Az elmúlt évek kétségtelenül azoknak kedveztek, akik ingatlant értékesítőként jelentek meg, hiszen a rendkívül magas kereslettel szemben viszonylag alacsony kínálat találkozott, aminek köszönhetően nemcsak rendkívül gyorsan, de meglepően jó áron is adhatta el ingatlanát az, aki jól hirdetett és jól árazott. De mit is jelent a jó hirdetés és a jó árazás? Mai cikkünkben ezt a kérdéskört igyekszünk körbejárni.
Vásárló Miért fogadja el a Gucci a kriptovalutákat - előretekintés a jövőre?
Márkázott tartalom | 2022. június 17. 09:38
A Gucci ügyfelei hamarosan olyan kriptovalutákkal fizethetnek majd a megvásárolt luxusdivatért, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), készpénz, Dogecoin (DOGE), shiba inu, wrapped bitcoin (WBTC), life Coin és más digitális valuták a kiválasztott amerikai üzletekben. A Gucci ügyfelei hamarosan olyan kriptovalutákkal fizethetnek majd a megvásárolt luxusdivatért, mint a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), készpénz, Dogecoin (DOGE), shiba inu, wrapped bitcoin (WBTC), life Coin és más digitális valuták a kiválasztott amerikai üzletekben.
Vásárló Válasszon praktikus, dizájnos és elegáns üveg tolóajtót otthonába, irodájába!
Márkázott tartalom | 2022. június 14. 10:50
Az üveg tolóajtók gyönyörű megoldást jelentenek olyan terekben, ahol kevés a hely, a természetes fény, illetve a térérzet miatt szükség van valamilyen légies megoldásra a helyiségek elválasztására. 
Vásárló Defektet kaptál? Otthon is meg tudod javítani
Márkázott tartalom | 2022. június 14. 10:31
Hogyha sokat utazol kerékpárral, biztosan téged sem fognak elkerülni a defektek. Ezek megjavítása sokszor nagy fejtörést okozhat, de nem lehetetlen őket otthon is megoldani. Ha érdekel, hogy hogyan teheted meg mindezt, akkor tarts velünk, és megmutatjuk a lépéseket.
Agrár Miért olyan jó kempingezni és mit vigyünk magunkkal?
Márkázott tartalom | 2022. június 11. 12:23
A nyári kempingezés az egyik legjobb kikapcsolódás bárki számára. Jó, de mit vigyünk magunkkal? Mutatjuk a válaszokat!
Vásárló Hogyan készíts köszöntőajándékot egyszerűen?
Márkázott tartalom | 2022. június 9. 20:11
Sok olyan esemény vagy ünnep van, ami alkalmat ad arra, hogy megajándékozzunk másokat. Gondolunk itt például az anyák napjára, ballagásra, névnapra, szülinapra. Ilyenkor nem feltétlenül kell kész ajándékban gondolkodunk, hiszen saját magunk is készíthetünk meglepetést.
Vásárló Tedd láthatóvá a cégedet a Google Cégem ingyenes eszközével
Márkázott tartalom | 2022. június 8. 19:57
Napjainkban az online megjelenés minden cég elemi érdeke, hiszen az interneten, a keresőkben való megjelenés látogatókat, potenciális vevőket, vagyis bevételt hoz. Ahhoz, hogy látható legyél, hogy bekerülj piacod vérkeringésébe, sikerüljön megelőznöd versenytársaidat, minden lehetséges felületet ki kell használni.
Vásárló Milyen zuhanykabin illik egy modern fürdőszobába?
Márkázott tartalom | 2022. június 6. 11:31
A fürdőszoba megtervezésekor vagy felújításakor egyik legizgalmasabb feladat a fürdőszobabútorok kiválasztása. Ha már eldőlt, hogy zuhanykabin kerül a helyiségbe, akkor csak azt kell kitalálni, milyen típusú legyen. A modern fürdőszobákba a szögletes zuhanykabin lesz a jó.
Vásárló Így történik a beázott pince azonnali szárítása
Márkázott tartalom | 2022. június 4. 12:58
Otthonunk pincehelyiségének beázását kétféleképpen oldhatjuk meg. Az első lehetőség, hogy megvárjuk, míg magától felszívódik a nedvesség. Ez hosszú távon természetesen sem pénztárcánknak, sem a pincénknek nem kedvez. A másik opcióval azonban gyorsan és hatékonyan szellőztethetjük ki a pincét anélkül, hogy további költségekbe vernénk magunkat!
Vásárló Minden, amit a legújabb almás operációs rendszerről tudni érdemes
Márkázott tartalom | 2022. június 4. 12:57
Az Apple az éves fejlesztői konferencián többek között bejelentette az új okosóra-oprendszert is. Íme a fontos tudnivalók a WatchOS 9-ről.
Vásárló Lenovo Thinkpad T14 Gen2 teszt
Márkázott tartalom | 2022. június 3. 12:21
A Thinkpad sorozat generációi közötti különbségek bár nem mindig túl markánsak, a Lenovo üzleti modelljei ugyanakkor mindig pontosan annyi újítást hoznak magukkal, amennyi két generáció között szükséges, ez esetben talán többet is. A T14 Gen2 így külsőségeiben bár aligha tér elődjétől, hardveresen azonban már bőven hozott magával újdonságot. A következő bekezdésekben részletesen kivesézzük ezeket az újításokat.
Vásárló Meseszép házak meseszép vidékről: a Balaton-felvidéken jártunk!
Márkázott tartalom | 2022. június 3. 10:49
A Balaton-felvidék hazánk egyik legmesésebb tája, amit nem véletlenül „magyar provence”-ként is emlegetnek. Ezen a csodaszép vidéken egyre népszerűbb nyaraló ingatlant vagy akár második otthont vásárolni, különös tekintettel arra, hogy a meseszép tájon kívül a meseszép házak is a környék jellegzetességei közé tartoznak. Mai cikkünkben ilyen házakból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.
Vásárló Robotok által elvégzett házimunka?
Márkázott tartalom | 2022. június 2. 13:33
Tegye fel a kezét az, aki nem látott legalább egy olyan filmet, amiben a robotokkal telezsúfolt tér és idő jelentős szerepet játszott ilyen vagy olyan formában! Valószínűleg nem lendülne túl sok kar a magasba.
Vásárló Kétoldalú ragasztószalag – számos szerepben számíthatsz rá
Márkázott tartalom | 2022. június 2. 13:17
A ragasztószalagok igazán fantasztikus találmányok. Nemcsak azért, mert használatuk során nem csepeg le a folyékony ragasztó, nincs érzékeny, esetleg kockázatos vegyi folyamat, veszélyes reakció, csak a kényelmes és egyszerű kezelés, hanem igazán egyszerű alkalmazhatóságuk mellett jó erős kötést garantálnak.
Vásárló Alapvető fűszerek, amikre minden konyhában szükség lehet
Márkázott tartalom | 2022. június 1. 14:15
Akinek konyhája van, az biztosan főzött már benne legalább egyszer az életben. De sajnos azok, akik nem rutinosak, könnyen eltévedhetnek a boltokban kapható rengeteg fűszer között.  Hogy mi az, ami alapfelszereltség, és mi az, ami csak ritka esetekben szükséges? Mikor berendezed a konyhádat, miket érdemes automatikusan felhelyezni a polcokra? Egyáltalán milyen ételekbe melyik fűszerek passzolnak? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a következő bejegyzésben.
Vásárló Vajon tényleg környezetbarát az elektromos fűtés?
Márkázott tartalom | 2022. június 1. 08:45
Segítünk a kérdést végérvényesen eldönteni. Az elektromos fűtés gazdaságosabb és környezetbarátabb megoldás a gázfűtésnél - derül ki egy 2018-as tanulmányból. A technológia ugyanis megújuló energiával működik, egészségesebb, korszerűbb és praktikusabb is.
Vásárló Micsoda? Hétvégi teleknek tökéletes házikót már 2-5 millió körül is kaphatunk vidéken!?
Márkázott tartalom | 2022. május 31. 17:04
Aki nem nagyvárostól „pár lépésre” található nívós agglomerációs, illetve vidéki családi házat és nem is strandtól, gyógyfürdőtől gyalogos sétatávolságra lévő, menő, keresett nyaraló ingatlant kutat, az – elfogadható helyen – már 3-5 millió forinttól kaphat hétvégi kikapcsolódásra, kertészkedésre is kiválóan alkalmas, egyszerűbb falusi ingatlanokat. Szuper-olcsó tippjeink következnek Eger, a Balaton és Debrecen tágabb környékéről!
Vásárló Mindent a szülői felügyeleti és láthatási jogról
Márkázott tartalom | 2022. május 22. 10:55
Kiskorú gyermekért minden esetben a szülői joggal rendelkező szülő felel. A különélő szülő láthatási joga általában adott, a nevelő félnek pedig biztosítania kell a folyamatos kapcsolattartás lehetőségét.
Vásárló Mi a titka az egyre népszerűbb CBD olajnak?
Márkázott tartalom | 2022. május 18. 10:48
Amikor pár évvel ezelőtt megjelentek az első CBD olajok, mindenki gyanakvóan figyelte, hogy ki, mikor és hogyan fogja ezeket használni. Aztán azok az emberek, akik utánaolvastak, akik megbíztak különféle egészségügyi szervezetek ajánlásában, elkezdték használni a kannabisz virágából kinyert olajat, és hódító útjára indult a CBD olaj, aminek ma már óriási sikere van.
Vásárló Akár okosóráról vagy hangvezérléssel is irányíthatod okoseszközeidet
Márkázott tartalom | 2022. május 17. 11:14
Az okosotthonok kialakítása során érdemes figyelembe vennünk azt, hogy milyen módon szeretnénk majd irányítani a rendszerbe integrált eszközöket. A különböző applikációk segítségével megszokott módon tehetjük ezt, akár okostelefonról, akár tabletről, de ma már az sem ördögtől való, hogy egyszerűen hangvezérléssel vagy egy óra segítségével irányítsuk ezeket.
Ingatlan Mennyit nyerhetünk azon, ha “felkészítjük” ingatlanunkat az eladásra? A válasz meglepő: milliókat!
Márkázott tartalom | 2022. május 15. 14:57
Mindenki tudja, hogy egy szépen kitakarított, rendezett ingatlanra sokkal könnyebb vevőt találni, mint ahogy azzal is mindenki tisztában van, hogy a megfelelő felújítási munkálatok elvégzésével akár magasabb áron is elkelhet az ingatlan. Azt viszont kevesen tudják, hogy a mutatás előtti lakásfelkészítéssel avagy home staginggel akár milliókat is nyerhetünk. Vagyis a befektetett energiával pénzt lehet keresni és időt lehet spórolni.
Vásárló A pilates az egyik legjobb mozgásforma - Tudd meg miért!
Márkázott tartalom | 2022. május 13. 09:56
A pilates egy viszonylag könnyen elkezdhető, számos előnyös hatással kecsegtető mozgásforma. Cikkünkből megismerheted a pilates pozitív hatásait!
Vásárló Amit az ittas vezetésről tudni érdemes
Márkázott tartalom | 2022. május 12. 10:27
Bármilyen közlekedési jármű szeszesital elfogyasztása utáni vezetése bűntetőjogi tárgyalásokat vonhat maga után.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG