BUX
35 948.53
+1.47%
+521.00
OTP
10 440.00
+0.58%
+60.00
MOL
1 837.00
+2.62%
+47.00
RICHTER
7 145.00
+1.35%
+95.00
MTELEKOM
382.00
+0.66%
+2.00
 
Márkázott tartalom cikkei

 

Vásárló Alaposan felpörgette az online gasztronómiát a járvány
Márkázott tartalom | 2020. július 30. 08:47
A koronavírus járvány eléggé átrajzolta a gasztronómiáról alkotott képünket, hiszen az éttermeknek be kellett zárniuk, és akik nem tudtak alkalmazkodni, vagy megoldani a házhoz szállítást, mint szolgáltatást, le kellett húzniuk a rolót. A NetPincér ebből a helyzetből nagyon sokat profitált, hiszen velük együttműködve tudott a legtöbb étterem azonnal kiépíteni egy ilyen rendszert. Ez érthető is, mivel nekik már kész hálózatuk volt weboldallal és mobilos applikációval, ráadásul futárt is tudtak biztosítani. 
Vásárló Hatalmas növekedési potenciál az online kereskedelemben
Márkázott tartalom | 2020. július 29. 10:54
A hazai e-kereskedelem gyors növekedésre volt képes az elmúlt években, a koronavírus-járvány pedig további bővülést tett lehetővé a szektor számára. De mit mutatnak a számok valójában? Sikertörténet vagy rosszul értelmezett statisztika?
Vásárló Romantikus pihenésre vágyik a kedvesével? Ezeket érdemes szem előtt tartania
Márkázott tartalom | 2020. július 21. 09:50
Egy romantikusan eltöltött hétvége nem csupán a kedvünkre, hanem a kapcsolatunkra szintén jó hatással lehet. Bár megvan a maga romantikája a spontán hétvégéknek is, azonban ha valóban viszonylag problémamentes és tökéletes nyugalomban szeretné eltölteni az időt a kedvesével, akkor érdemes indulás előtt legalább néhány nappal megszervezni a programot.  
Vásárló Édeshármas, avagy a mindenkit megmozgató tilalom
Márkázott tartalom | 2020. július 16. 08:51
A te partnered is bedobta már, hogy milyen izgalmas és újszerű lenne, ha kipróbálnátok hármasban? Lehet, hogy már egy ideje érlelitek a gondolatot, de nem jutottatok dűlőre, hogy férfi vagy nő legyen-e a harmadik? Maradjatok velünk, ez a cikk nektek szól!
Vásárló A vizuális memória fejlesztésének fontossága iskolába lépés előtt
Márkázott tartalom | 2020. július 8. 10:12
Ha gyermeked az iskolakezdés küszöbén áll, akkor mindenképp érdemes nagy hangsúlyt fektetni a vizuális memóriájának a fejlesztésére. Mai cikkünkben megtudhatod, hogy miért is olyan fontos ez, illetve néhány játékos ötlettel is szolgálunk.
Vásárló Praktikus nászajándékötletek
Márkázott tartalom | 2020. július 7. 10:50
Nincs is szebb, mint amikor két fiatal örökre összeköti az életét. Ekkor minden családtag, barát és ismerős együtt sír örömében, és tulajdonképpen mi is átéljük a boldogságukat. Ha voltál már esküvőn, tudod, miről beszélek, valamint azzal is tisztában vagy, milyen sokat jelentenek ilyenkor a különleges ajándékok. Most néhány fergeteges nászajándékötlettel találkozhatsz!
Vásárló Vannak még nőies szettek maszkulin cipővel!
Márkázott tartalom | 2020. július 7. 09:53
Az emberek néha túl sokat aggódnak a kinézetükön, és pont az ezen aggódó egyéneket szeretnénk egy kicsit támogatni. Valójában nem kötelező magassarkút viselnie ahhoz, hogy csajos öltözéke legyen! A maszkulin cipőkről mindenkinek a férfias szettek jutnak eszébe. A következő pár sorban bebizonyítjuk, hogyan lehet ízig-vérig nő egy ilyen lábbeli segítségével is!
Vásárló Élje át újra gyerekkorát, és közlekedjen egyszerűen elektromos rollerrel
Márkázott tartalom | 2020. július 6. 11:11
Gyerekkorából bizonyára Ön is emlékezhet olyan eszközökre, amelyek nem csak közlekedését könnyítették meg, hanem kiváló játékként szolgáltak úgy, mint a bicikli vagy a roller. Ma azonban ezen eszközök számos újításon mentek keresztül, több olyan plusz tulajdonsággal bővültek, amelyek nem csak kényelmesebbé és gyorsabbá, de szórakoztatóbbá is tették az eszközök használatát. Így alakulhatott ki az elektromos roller is.
Vásárló Hatás/ellenhatás – így hatott a koronavírus a közúti balesetekre
Márkázott tartalom | 2020. július 6. 09:43
A vírusterjedés lassításának egyik mellékhatása az volt, hogy hirtelen megugrott azok száma, akik a tömegközlekedés helyett inkább saját autóba ültek. Így egyszerre lett több és kevesebb autó is utakon: ameddig eleinte sokkal komolyabban vettek az emberek mindent, és tényleg csak nagyon fontos estekben hagyták el otthonaikat, addig most, a járványintézkedések lazulásával jóval többen ülnek autóba, gondolván arra, hogy így elkerülhetik a nagyobb tömegeket. Bár a közúti balesetek száma csökkenőben, mégsem dőlhetünk nyugodtan hátra…
KKV Az online jelenlét fontossága minden vállalati szektorban
Márkázott tartalom | 2020. július 5. 19:26
20 évvel ezelőtt, ha valaki nem szerepelt a telefonkönyvben, akkor őt nem lehetett megkeresni, elérhetetlennek számított. Ahogy a 21. század telefonkönyve egyre inkább az internet lett, úgy tolódott át a fókusz a telefonkönyvről (és úgy általánosságban véve a nyomtatott megjelenésről) az online jelenlét felé.  
Vásárló A Walsh Whiskey Distillery üstökösszerű felemelkedése
Márkázott tartalom | 2020. július 5. 11:16
A Walsh Whiskey Distillery munkásságához olyan remekművek köthetők, mint például a Writers Tears vagy a The Irishman whisky. Egyértelmű tehát, hogy egy nem akármilyen tudásbázissal működő, iskolapéldaként szintén említhető cégtörténetről van szó. A cikkben ezt a cégtörténetet foglaljuk össze röviden, külön kitérve a Walsh Whiskey Distillery fontosabb mérföldköveire.
Vásárló Balaton? Ugyan! Irány Indonézia!
Márkázott tartalom | 2020. július 5. 09:58
Előző korból itt ragadt vendéglátósok, borzalmas lángos, elszállt strandbelépők és mindehhez indokolatlan tömeg? Tényleg erre vágysz idén nyáron? Persze, hogy nem! Indonézia fehér homokos partokkal, apró szigetekkel, pálmafákkal és fantasztikus élővilággal vár.
Vásárló Ismerkedj meg a biztonságos, kényelmes és sokoldalú  puzzle tatamival!
Márkázott tartalom | 2020. július 4. 11:21
Japán és népe közismert a hagyománytisztelő felfogásáról, amely megmutatkozik még a mai életvitelükben is. Számos olyan tradicionális viselet, étel és lakberendezési tárgy maradt fent, amely egyediségének hála továbbterjedt a nyugati országokba, és ezzel eljutott hazánkba is. Ugyan a japán szellemiség átéléséhez ki kell utazni személyesen a szigetországba, mivel csak úgy lehet megismerni a japán kultúra igazi arcát. 
Agrár A Magyar Termék ereje a védjegyhasználók összefogásában rejlik
Márkázott tartalom | 2020. július 3. 19:17
A #veddahazait kampányban részt vevő cégek képviselői azt emelték ki, hogy minden gazdasági szereplőből – gyártók, kereskedők, fogyasztók ­– pozitív érzéseket váltott ki a járványhelyzetben elindított akció. Az is ismét bebizonyosodott, hogy a Magyar Termék igazi ereje a védjegyhasználóik összefogásában rejlik.
Vásárló Egyedi garanciális vászonképek
Márkázott tartalom | 2020. július 3. 11:26
A vászonképek napjaink legkedveltebb lakásdekorációs elemei. Köszönhető ez annak, hogy a digitális képfelvételek számából adódóan a dekorációként használható minták száma is megnövekedett. A személyes fotók mellett az állatot vagy természetet ábrázoló felvételek is tökéletesek erre a célra. Mivel dekorációról van szó, így otthonod stílusa, valamint a saját ízlésed a legmeghatározóbb ebben a kérdésben.
Vásárló Trabucco feeder horgokkal a biztos akadás érdekében
Márkázott tartalom | 2020. július 2. 10:04
A Trabucco feeder horgok a felszerelésünk fontos elemeinek bizonyulhatnak, hogyha finomszerelékes technikával szeretnénk pontyot, amurt, keszeget vagy kárászt fogni. Ezek a horgok ugyanis kellő stabilitást, illetve könnyed csalizást biztosítanak.
Részvény / Deviza / Áru CFD-kereskedés – útmutató kezdőknek
Márkázott tartalom | 2020. június 30. 15:22
A CFD, vagyis Contract For Difference egy olyan típusú szerződés, amelyet gyakran használnak a pénzügyi ágazaton belül, hiszen nagyban megkönnyíti a befektetési eszközök kereskedésének módját. Akár nagyon csekély tőke mellett is. Áttekintjük, hogyan működik a CFD-kereskedés nagyon leegyszerűsítve, fő jellemzői mentén.
KKV Adószám keresés egyszerűen!
Márkázott tartalom | 2020. június 26. 10:09
Nem tudja a partnere adószámát? Az alábbiakban 3+1 lehetőséget ismertetünk, amellyel gyorsan és egyszerűen hozzájuthat a megfelelő információkhoz.
Vásárló Aromák különböző vizekhez
Márkázott tartalom | 2020. június 10. 14:12
Horgászatnál a víz hőmérséklete sok mindent befolyásol, többek között az ideálisan használható aroma jellegét is. 
Vásárló Milyen következményei lehetnek a foghiánynak?
Márkázott tartalom | 2020. június 9. 12:35
Akár a nem megfelelő szájhigiénia, akár egy baleset következtében történik, egy fog elvesztése sosem kellemes élmény. A foghiány nem csak esztétikailag hagy kívánnivalót maga után, de fájdalommal is járhat.
Vásárló Finnyás a kutya? Van megoldás!
Márkázott tartalom | 2020. június 8. 12:22
Ha valaki azt hiszi, hogy csak a gyerekek képesek néhány ételre közellenségként tekinteni, annak valószínűleg még nem volt dolga válogatós kutyával. Az ebek is teljesen egyedi és különálló személyiséggel rendelkeznek, és nekik is van ízlésük. 
Vásárló Képzeletbeli utazás egy fotótapéta segítségével
Márkázott tartalom | 2020. június 7. 14:18
Biztosan Önnek is van egy kedvenc városa, egy hely, amelyhez kedves emlékek fűzik, egy hely, amelyről sokszor álmodik. Bár a jelenlegi járványügyi helyzetben nincs lehetőségünk odautazni, hacsak nem eleve ott élünk, de nosztalgiázni, álmodozni a karantén ideje alatt is lehet. Egy fotótapéta segítségével nap mint nap megcsodálhatjuk a kedvenc városunkat, időről időre felidézhetjük a kedves emlékeket. A fotótapéta hidat teremt a nappalink és legkedveltebb városunk, helyünk között. Mindegy, hogy ténylegesen vagy csak álmunkban jártunk ott.
Vásárló A LED szalagok előnyei és működésük alapelve
Márkázott tartalom | 2020. június 6. 12:41
A LED világítás hatalmas népszerűségnek örvend napjainkban. Leggyakrabban a konyhában számít a legpraktikusabb megvilágításnak az úgynevezett LED szalag, amely méretének köszönhetően kis helyen is elfér. Könnyen fel lehet helyezni, valamint egyszerű méretre vágni. A LED szalag LED csík néven is ismert, amely nem más, mint egy nyomtatott áramkörrel rendelkező nyáklap, felületére pedig LED chip-eket szereltek. Számos típusa ismert, amelyet megkülönböztethetünk a nyáklap jellege és a LED chip fajtája alapján egyaránt. 
Vásárló Fekete kilincs – Klasszikus elegancia
Márkázott tartalom | 2020. június 6. 11:04
A kilincs.hu webáruház kínálata meglehetősen változatos képet mutat. Az egyes termékek nem csak forma, kialakítás, és textúra tekintetében különböznek egymástól, hanem színeikben is jelentős eltérések mutatkoznak. 
Vásárló Retro nyomtató - modern minőség: a HP Laserjet 4250n modell szemszögéből
Márkázott tartalom | 2020. június 5. 14:25
Számos olyan nyomtatómárka létezik, amely hallatán csak a legjobbakat remélhetjük, amelyek minőségükről és strapabíró voltukról híresek. Ilyen márka a HP is, amely számos olyan nyomtatót gyártott már az évek folyamán, amelyeket több százezer ember még ma is elégedetten használ. Nincs ez másképp a 4250n HP LaserJet nyomtatóval sem, amely használata a végtelenségig egyszerű, nyomtatási képessége pedig megbízható. Legtöbb esetben azért nem cserélik le az emberek a készüléküket, mert még kifogástalanul működik, vagy azért, mert nem szeretnének nagyobb összegeket áldozni rá. 
Vásárló Egyre több magyar cég van jelen Németországban
Márkázott tartalom | 2020. június 1. 11:51
A hivatalos adatok szerint legalább 200.000 magyar él Németországban, plusz azok, akik esetleg feketén dolgoznak, vagy magyar cégek küldték ki őket. Ez a szám tíz év alatt megtriplázódott, és még ma is folyamatosan költöznek ki a jobb megélhetés érdekében. Azonban a magyar emberek mellett magyar cégekkel is egyre többször találkozunk, akik vagy kiköltöztették a cégüket, vagy ott nyitották meg. Mivel az Európai Unió tagjai vagyunk, így bármelyik tagállamban végezhetünk szabadon gazdasági tevékenységet, Németországban is.
Vásárló Ha nem tudod, milyen mobilt vegyél…
Márkázott tartalom | 2020. június 1. 09:09
A megfelelő mobiltelefon megtalálása nem könnyű feladat, hiszen a széles kínálatban még a kütyük világában jártas személyek számára is fejtörést okozhat. Összegyűjtöttük a legalapvetőbb szempontokat, amelyek segítenek megtalálni a számodra tökéletes készüléket.
Agrár Dávid Tamás: alkalmazott volt, most megkerülhetetlen piaci szereplő
Márkázott tartalom | 2020. május 22. 10:05
A konkurencia területi képviselőjeként kezdte, mára maga is piaci tényezővé vált céget igazgat. Dávid Tamás, a Keleti Agrár Kft. ügyvezetője útját a nulláról elért ugrásszerű sikerek, a folyamatos felfelé váltások, és végül a saját cég felfuttatása szegélyezik. A most is csupán 37 éves üzletember a műtrágyakereskedelemben elért pozíciójának stabilizálása mellett a mezőgazdasági tevékenységbe is belevágott – mégpedig nem is kicsiben. A konkurencia területi képviselőjeként kezdte, mára maga is piaci tényezővé vált céget igazgat. Dávid Tamás, a Keleti Agrár Kft. ügyvezetője útját a nulláról elért ugrásszerű sikerek, a folyamatos felfelé váltások, és végül a saját cég felfuttatása szegélyezik. A most is csupán 37 éves üzletember a műtrágyakereskedelemben elért pozíciójának stabilizálása mellett a mezőgazdasági tevékenységbe is belevágott – mégpedig nem is kicsiben.
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Személyi kölcsön 2020 - mi vár a hitelfelvevőkre?
Márkázott tartalom | 2020. május 11. 11:08
Napjainkban az egyik legelterjedtebb hitelforma a személyi kölcsön. Számtalan előnye van a többi hitelkonstrukcióhoz képest, sokoldalú és képes valós alternatívát nyújtani abban az esetben, ha gyorsan pénzre van szükségünk. 
Vásárló Tippek a helyes arctisztításhoz
Márkázott tartalom | 2020. május 11. 09:38
A rendszeres tisztálkodás a legtöbb ember számára alapvető, ám vajon hányan vannak azok, akik az arctisztításra is külön figyelmet fordítanak? Az arc bőre nagyon érzékeny, emellett egész nap ki van téve a káros környezeti hatásoknak, így az ápolása nem merül ki annyiban, hogy egy kis tusfürdős vagy szappanos vízzel megmossuk zuhanyzás közben.
Vásárló Nélkülözhetetlen grilleszközök a kényelmes sütögetéshez
Márkázott tartalom | 2020. május 9. 13:49
Határozottan nélkülözhetetlen kelléke a grillezésnek a grillsütő készülék. Ugyanakkor ezenfelül vannak még olyan eszközök, amelyek nélkül lehet ugyan dolgozni a grillezett fogásokkal, csak nem érdemes.  
Vásárló Hogyan védekezzen a betörés ellen társas- vagy tömbházi lakás esetén?
Márkázott tartalom | 2020. május 8. 13:42
Amikor reggelente munkába indul, vajon megfordul-e a fejében, hogy ki védi meg az Ön lakását, amíg távol van? Az üres ingatlanokban őrizetlenül hagyott értékek sokak fantáziáját megmozgatják, és vannak közöttük olyan elszántabb egyének, akik a gondolatokat végül tettekre váltják. 
Vásárló Gyakori kérdések és válaszok
Márkázott tartalom | 2020. május 7. 13:58
Mindenkivel előfordult már, hogy egy kérdés nagyon foglalkoztatta. Egy kérdés, amit nem volt kinek feltenni, de mégis, kínzóan válaszra várt. Ezekre az alkalmakra nyújt segítséget a Gyik.hu. Ismerjük meg bővebben!
Vásárló Multifunkciós etetőszéket vennél? 
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:14
A kisgyermekes szülők izgatottan várják az első kanalas étkezést, ami meghatározó a babák életében. A hozzátáplálás során legyünk türelmesek és kitartóak, hagyjunk időt a baba számára, mert lehet, hogy először nem szívesen fogadja el az új ételeket. Érdemes idejében megvásárolni az etetőszéket, mivel az ízek megismerése sokszor nagy kosszal jár, amit az erre kialakított felületekről könnyű letörölni. 
Vásárló Hasznos tippek a kerti fák ültetéséhez és gondozásához
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:09
Egy tökéletesen kialakított kertben a talajt szép, zöld gyep borítja, néhány virággal teli ágyás színesíti, és gondozott sövény határolja. Ide mindig öröm kiülni egy kicsit pihenni, gyönyörködni a látványban. 
Vásárló A JCB immáron a 750 ezredik eladó kotró-rakodót is legyártotta
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:03
Immáron 750 ezer legyártott és eladó kotró-rakodóval büszkélkedhet az Egyesült Királyságban székelő JCB. Nem is lehetett kérdés tehát, hogy ezt a jeles mérföldkövet a Terra Csoportnál is örömmel üdvözölték.
Befalap Nem szabad az összes tojást egy kosárba tenni
Márkázott tartalom | 2020. május 4. 06:04
A Budapest Alapkezelő számos ügyfele a mostani negatív tőkepiaci helyzetet, az alacsony árfolyamokat kedvező beszállási lehetőségnek látja és próbálja megragadni az alkalmat további vásárlásra, kockázatnövelésre – mondta el az alapkezelő vezérigazgatója, Kovács Ildikó. Akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy az általa irányított intézmény a Privátbankár.hu – Klasszis 2020 szavazáson rendkívül jól szerepelt: öt kategóriában is bejutott az első három közé, ebből háromban az élen végzett.
Vásárló A LED-es világítás a parkolókban is előnyös
Márkázott tartalom | 2020. május 1. 14:54
Amióta berobbant a köztudatba a LED-es világítás, pontosabban, amióta ezt a világítóeszközt, fényforrást is lehet kapni a piacon, egyre több és nagy intézményben, de még stadionokban is ezt a megoldást választják a hagyományos izzók, lámpák, fényforrások helyett. A nagyobb parkolókban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, talán nem véletlenül. A LED-es lámpák hosszabb élettartammal rendelkeznek, csökkentik a költségeket, energiatakarékosak, és még a világítás minősége is javul általuk. Miért is előnyös a parkolókban LED-es világítást alkalmazni? Mutatjuk a válaszokat!
Vállalat Bisnode: nem változtat a járvány a céges adatfeldolgozáson
Márkázott tartalom | 2020. április 30. 14:01
A Bisnode Magyarország közleménye a kialakult járványügyi helyzet céges adatok publikációját, valamint az adatokra épülő előrejelzések pontosságát illetően.
Vásárló Így nem gond a lomtalanítás
Márkázott tartalom | 2020. április 21. 11:54
Házak sokaságának rejtekében hatalmas limlomok élnek. Ezek a felhalmozott bútorok, feleslegessé vált háztartási eszközök, ruhák, örökségek rendszerint a padlásra, pincébe vagy a ház köré kerülnek. Aztán az önkormányzati lomtalanítás során rendre szelektálunk belőlük. Persze, van, hogy azonnal kell a “nagytakarítás”, és nem várhatunk a kijelölt időpontra. Azonban erre is van hatékony és környezetbarát megoldás. 
Vásárló A fejlesztőjátékok legújabb generációja
Márkázott tartalom | 2020. április 16. 12:16
A különleges holland fejlesztőjáték, a Pixelhobby egyszerre szórakoztató és kreatív módon képes lekötni gyereket és felnőttet egyaránt. Maga az elképzelés nem új keletű, hiszen tüskés alapra kirakható játékok korábban is léteztek, a kirobbanó nemzetközi siker ugyanakkor nem véletlen. 
Vásárló Miért érdemes a Facebook-hirdetések kezelését szakemberre bízni?
Márkázott tartalom | 2020. április 14. 09:35
Online marketinggel foglalkozó cég rengeteg van a piacon, mégis sok történetet lehet hallani, például több millió forintról, mely olyan gyorsan porladt el a Facebookon, mint a főnixmadár. Hirdetésekről, amelyek nem érték el a célközönséget, vagy hatalmas költségek árán érték azt el. Kampányokról, amelyek akár sikeresek is lehettek volna, de a hozzáértés hiánya miatt kudarcba fulladtak.
Vásárló 5 érv a pénzügyi –számviteli ügyintéző szakma mellett
Márkázott tartalom | 2020. április 13. 16:10
A pénzügyi - számviteli ügyintéző feladata sokrétű. Többek között el tudja végezni a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatokat. Feladata továbbá, hogy vezesse a vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve pénzállomány - változással összefüggő nyilvántartásait. A pénzügyi - számviteli ügyintéző közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában és az ehhez kapcsolódó iratanyagokat kezeli. 
Vásárló Hogyan dicsérjük a gyermeket, hogy tényleg legyen értelme?
Márkázott tartalom | 2020. április 10. 10:54
Ki ne hallott volna már a pozitív megerősítés szükségszerűségéről? Arról, hogy a dicséret jó hatással van az önbizalomra, és még jobb teljesítmény elérésére serkent, és nem mellesleg a szülő-gyerek kapcsolatot is építi? Na ugye, hogy ismerős a terep? Már csak ki kell kerülni a legfontosabb hibákat, amikkel csak árthatsz a kialakuló énképnek.
Vásárló Kik szeretik a kiadó szobákat Budapesten? 
Márkázott tartalom | 2020. április 7. 11:59
A kiadó szoba Budapesten minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen a főváros sok szempontból vonzó az újrakezdők, vagy az életritmust változtatni kívánók számára. Nem csak szórakozási és kikapcsolódási lehetőség akad itt bőven, de ez oktatási és elhelyezkedési esélyek is sokszorosak, mint egy vidéki városban. Ezzel együtt tény az is, hogy az albérlet árak is messze meghaladják a kisebb városokban tapasztalhatóakat. 
Vásárló Figyelmeztető táblák különböző célokra
Márkázott tartalom | 2020. április 7. 10:45
Egy-egy megfelelő helyen elhelyezett figyelmeztető tábla komoly szerepet játszhat a vagyonvédelemben, emellett pedig számos nemkívánatos kellemetlenséget segíthet elkerülni. Ezért is foglalkozunk a cikk keretei között a figyelmeztető táblák előnyeivel, valamint az alkalmazásuk gyakorlati hasznosságával.
Vásárló Használjunk-e védőszemüveget a szájmaszk mellett?
Márkázott tartalom | 2020. április 1. 09:39
A koronavírus-fertőzés elkerülésének érdekében tett erőfeszítések során gyakran merül fel kérdésként, hogy a megfelelő besorolású szájmaszk mellett van-e létjogosultsága a védőszemüveg beszerzésének és viselésének. A cikk keretei között igyekszünk megválaszolni a kérdést, külön foglalkozva a koronavírus-fertőzés elkerülésével kapcsolatos egyéb kiemelt szempontokkal is.
hírlevél