Márkázott tartalom cikkei

 

Vásárló Teljes körű védelem lángálló és antisztatikus alsóruházattal
Márkázott tartalom | 2021. június 11. 12:23
  Laikusként a lángálló és antisztatikus ruhák hallatán legtöbbünknek a tűzoltók és az autóversenyzők által viselt ruházat ugrik be. A magas hőhatás okozta sérülések elkerülése végett viselt daraboknál kiemelten fontos a minőség és megbízhatóság kérdése. Jó esetben az ilyen ruhadaraboknak egyszer kell tökéletes védelmet nyújtaniuk, akkor azonban nem lehet kérdés, hogy hibátlanul kell ellátniuk azt a feladatukat, amiért viseljük őket.
Vásárló Volkswagen szervókormány javítása: tények és tévhitek
Márkázott tartalom | 2021. június 7. 10:52
A Volkswagen konszern német autógyártó vállalat, az egyik legnagyobb autógyártó az egész földkerekségen. A cégcsoporthoz tartozik a névadó Volkswagenen kívül az Audi és a Skoda is, azt azonban kevesebben tudják, hogy a Scania és a MAN is tagja a csoportnak. Számos legenda kering a neten arról, hogy a Volkswagenek esetében gyakori-e vagy sem a szervókormánnyal kapcsolatos meghibásodások száma. Ezekről lesz szó az alábbiakban!
Vásárló Miért van szükséged neked is egy légtisztítóra?
Márkázott tartalom | 2021. június 5. 13:16
Valószínűleg nem is gondolnád, hogy lakásod levegője mennyi szennyeződéssel van tele. Még egy alapos szellőztetést követően is rengeteg káros anyag van, ami a levegőben kering, főleg, ha magas a légszennyezettség a környezetedben.
Vásárló Az idei nyári gyerek cipő trendek
Márkázott tartalom | 2021. június 5. 10:14
Gyermekednek keresel olcsó, de mégis minőségi és tartós darabot? Stílusos és egyedi lábbelit vásárolnál a számára? Akkor itt az ideje szétnézni az idei nyári kínálatban, ahol szinte minden színben találhatsz megfelelő darabot. Az olcsó és minőségi gyerek cipők kínálata szerencsére hatalmas, így senkinek nem kell aggódnia, amikor vásárlásra kerül a sor. De vajon, hogy alakul a 2021-es trend a gyerek cipők terén? Ebből a cikkből minden kiderül!
Vásárló Milyen kétkerekűt válasszunk, ha biciklizésre adjuk a fejünket?
Márkázott tartalom | 2021. június 5. 09:47
Találjuk meg az ideális típust! A kerékpározás jótékony egészségügyi hatásaiban talán ma már senki sem kételkedik, de mégis akadnak, akik vonakodnak egy saját bicikli beszerzésétől. Ennek magyarázata sok esetben az, hogy nem ismerik a lehetőségeiket kellően, pedig a kerékpározás kínálta megoldások jóval sokszínűbbek, mint azt elsőre gondolnánk.
Vásárló A gardrób elmaradhatatlan kiegészítői: kézitáskák, oldaltáskák
Márkázott tartalom | 2021. június 4. 13:05
  A női ruhatár alapvető kelléke, minden évben, minden évszakban van ok a beszerzésére, és ha azt vesszük, egy teljes világ elfér benne - mi az? Nem vitás, a női táska. A gardrób elengedhetetlen kelléke számtalan változatban beszerezhető, és a divat változása indokolja is, hogy lehetőség szerint aki tud, új mutatós darabokat szerezzen be időközönként belőle. A modellek évről évre, sőt évszakról évszakra változnak, lássuk, milyen divatos darabok vannak jelenleg a piacon!
Vállalat Miért jó ötlet online vállalkozást indítanod?
Márkázott tartalom | 2021. június 3. 12:18
A koronavírus-járvány jelentősen felgyorsította a digitális átállást a cégeknél. Sokan a gyakorlatban is megtapasztalhatták, milyen home office-ban, online dolgozni. Valószínűleg a legtöbben élvezték, hogy nem kell bejárni a munkahelyre és utazással tölteni 2-3 órát. Néhány embernek talán az is megfordult a fejében, hogy hosszú távon is szívesen dolgozna online, indítana el valamilyen online vállalkozást. Ehhez szeretnénk némi bátorítást vagy kezdőlöketet adni ezzel a cikkel.
Személyes pénzügyek A járvány meghozta a kockázatvállalási kedvet is a tőkepiacon
Márkázott tartalom | 2021. június 2. 16:56
Azt gondolhatnánk, hogy válságidőszakban mindenki óvatosabbá válik, a pandmémia a befektetési piacon azonban alaposan rácáfolt erre. A Takarékbank tapasztalatai szerint kockázatvállalóbbak lettek a magyarok. Ehhez kellett a járvány előtti év bősége, a klasszikusan biztosnak mondott eszközök csökkenő reálhozama, a nemzetközi hatások és a pénzpiaci edukáció is. Megutatjuk, mit hozott a koronavírus-járvány itthon a befektetési piacon.   
Vásárló Babafészek szettek és a többi elengedhetetlenül fontos bababútor
Márkázott tartalom | 2021. június 2. 11:59
  A kisbabák szobájának berendezése nem könnyű feladat, a legtöbb anyuka heteket képes eltölteni csak a válogatással. A babafészek szett igazán fontos, nem véletlenül: egy multifunkciós, imádnivaló kiegészítő. A következőkben ez lesz a középpontban és azok a babaszobabútorok, amelyekre neked is szükséged lesz! Ha éppen várjátok szemetek fényének születését, és a keresgélés közepén vagytok, mindenképp tartsatok velünk!
Vásárló A havannabarna szivarozó macska?
Márkázott tartalom | 2021. június 1. 11:45
Igazi macskabolond lettem az évek során. Gyermekem gyakran huncutkodik is velem, és somolyogva „macskás hölgynek” nevez. És éppen a macskák szeretete miatt viszonylag gyakran olvasok is ezekről az édes kis tappancsosokról. Megszámlálhatatlanul sokféle szőrű, színű és méretű cicuska szaladgál a földön. No de hány fajtatiszta macska létezik? A legtöbb házimacska nem az, hisz öntörvényűek és maguk választják ki párjukat. Kutyából több mint 240-et, de macskából mindössze 40 fajtatisztát ismernek el. Az egyik közülük a havannabarna macska.
Vásárló Álomszakmák a videojátékok szerelmeseinek
Márkázott tartalom | 2021. május 23. 10:09
Megfordult valaha a fejedben, hogy a videojátékok iránti szenvedélyedből akár karriert is kovácsolhatsz?
Vásárló Professzionális légkürtök működés közben
Márkázott tartalom | 2021. május 17. 14:34
  A professzionális légkürtök elengedhetetlen kellékei a gépjárműveknek, különösen igaz ez a szolgálati járművekre. Azt gondolhatnánk, hogy egy gépjármű egyik legkevésbé fontos alkatrésze a légkürt, avagy a duda. Ennek ellenére, ha nincs jól működő légkürt beszerelve a kocsiba, akkor előfordulhat, hogy nem megfelelő erősségű a hangjelzés, vagy éppen a legrosszabb pillanatban hibásodik meg.
Vásárló Idén újra lesz szilveszter a wellness hotelekben – a Szilvesztertipp.hu is készül
Márkázott tartalom | 2021. május 16. 12:52
Lassú lépésékben, de egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy az életünk újra olyan legyen, amilyen a járvány előtt volt. Ahogy egyre több ember veszi fel az oltást, egyre nagyobb az esélye annak is, hogy az év vége a megszokott módon zajlik majd.
Vásárló Hogyan használjuk biztonságosan a szivattyút?
Márkázott tartalom | 2021. május 15. 09:42
  Szivattyúvásárlás során a legalapvetőbb szempont, amit követni szükséges, hogy jó minőségű szivattyút válasszunk. Ezt leginkább a szakboltokban tehetjük meg. Ezekben az üzletekben a használat szempontjából fontos szakmai tanácsokkal látnak el bennünket és segítenek eldönteni, hogy az általunk kívánt cél ellátására melyik készüléket érdemes választani. Ha már beszereztük a minden szempontból megfelelő és jó minőségű szivattyúzásra alkalmas gépünket, akkor várhatóan nem ér bennünket meglepetés a használata során, azonban a szerkezet biztonságos működtetéséhez nem árt némileg felkészülni. 
Vásárló Tanácsok a tökéletes muffinforma beszerzéséhez
Márkázott tartalom | 2021. május 12. 11:04
Tökéletes muffint szeretnél készíteni? Akkor egy jól bevált recept mellett minőségi muffinformára is szükséged lesz! Szerencsére napjainkban már számos változat közül választhatsz. Mutatjuk, hogy mire érdemes figyelni a muffinforma beszerzésekor.  Kerámia vagy szilikon vagy finomított lemez? Legyen rajta tapadásgátló bevonat? Elég a hatdarabos, vagy nagyobb kell? Sok-sok kérdés felmerül a tökéletes muffinforma beszerzése során. Következzenek a tanácsok, amelyekkel megkönnyítjük a döntést.
Vásárló Minden, amit a tárazott gipszkartoncsavarbehajtókról tudni érdemes
Márkázott tartalom | 2021. május 12. 09:00
A gipszkarton használatával egyszerűen és gyorsan lehet falakat létrehozni, akár utólagos terek kialakítására is lehetőséget ad. Súlya viszonylag csekély, így vállalkozó szelleműek akár maguk is megpróbálkozhatnak az installálásával. Külön jó hír, hogy meglehetősen kevés építési törmelékkel kivitelezhető egy gipszkartonfal felhúzása, szemben a hagyományos technológiákkal.
Agrár Elindult az Agrár magazin
Márkázott tartalom | 2021. május 11. 12:45
A mezőgazdasági magazin az információgazdag tájékoztatásra törekedve az ágazat híreit, újdonságait, érdekességeit mutatja be közérthető nyelven az olvasóinak.
Vásárló Szakállkérdések
Márkázott tartalom | 2021. május 10. 14:51
Többször felmerülő kérdés, hogy kinek áll jól egyáltalán a szakáll? Ez egy olyan kardinális kérdés, mint a nőknél a haj hosszúsága. Ők is mindig az ellenkező hosszban gondolkodnak, hogy vajon jól állna-e nekik. Ugyanez a helyzet a férfiaknál, csak náluk az arcszőrzet van a középpontban.
Vásárló Így lesz könnyebb a tisztálkodás időskorban
Márkázott tartalom | 2021. május 10. 10:07
Idős szeretteink számára egyre nehézkesebbé válhat a tisztálkodás akkor is, ha egészségi állapotuk kielégítő. A mozgás az idő előrehaladtával egyre lassabb, csökken a végtagok mobilitása. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne fenntartani a megszokott napi higiéniai rutint. Minél kevésbé képes mozogni az ember, annál nagyobb szüksége van a tisztálkodásra. A felfekvések, fertőzések megelőzése érdekében ne hanyagoljuk el ezt a kérdést. A gyógyászati segédeszközök között számos olyan terméket találunk, amely segíti az idős emberek mozgatást, mosdatását. 
Vásárló Személyre szóló ajándéktárgyak
Márkázott tartalom | 2021. május 9. 14:20
Júniusban apák napja! Ha előrelátóak vagyunk, már év közben is készülhetünk, ötletelhetünk, hogy mi lenne az, amivel örömet szerezhetnénk. Minél személyre szólóbb az ajándékunk, annál nagyobb örömet fog okozni. Egy jól eltalált ajándékkal kifejezhetjük figyelmességünket, érdeklődésünket a másik iránt. Mivel családtagról van szó, nagyjából ismerjük a kedvenc dolgait, legyen az kedvenc szabadidős tevékenysége, kedvenc állata vagy filmje, autómárkája. Ezek mind-mind segítségünkre lehetnek az ajándékozásban. 
Vásárló A leghasznosabb társ az otthonod tisztán tartásában
Márkázott tartalom | 2021. május 7. 14:33
Neked mi segít rendben és tisztán tartani az otthonodat? A jól felosztott otthoni házimunka? Egy takarító vagy takarítónő? Kipróbált és hatékony tisztítószerek? Jól nevelt gyerekek? Ahányan vagyunk, annyiféle választ adhatunk, de abban egyformák vagyunk, hogy mindannyian igyekszünk rendben és tisztán tartani az otthonunkat, na meg abban is, hogy igyekszünk ezt minél hatékonyabban, minél kevesebb energia és idő ráfordításával teljesíteni.
Vásárló Egy konyhai eszköz, ami felgyorsítja a folyamatokat: az aprító
Márkázott tartalom | 2021. május 7. 14:16
Manapság már számos olyan konyhai eszközzel találkozhat a piacon, amely arra született, hogy megkönnyítse dolgát, hogy felgyorsítsa és leegyszerűsítse a folyamatokat.
Vásárló Mennyi idő alatt szerelhető fel egy napelemes rendszer?
Márkázott tartalom | 2021. május 3. 13:42
Sokszor felmerül a kérdés, hogy mennyi idő alatt szerelhető fel egy napelemes rendszer, talán a türelmetlenség vagy a technológia nem ismerete miatt. Tudnunk kell, hogy a szerelés lényegében egy-két munkanapnál többet nem vesz igénybe. Ha nem kellene az engedélyeztetésre időt szánni, akkor valószínűleg észre sem vennénk, hogy egyik napról a másikra napelemre váltottunk. 
Vásárló Svájci-magyar fogturizmus: egy fejlődő iparág
Márkázott tartalom | 2021. április 19. 13:53
Sokan felkapják a fejüket, ha meghallják, mennyivel olcsóbb Magyarországon a fogászati kezelés a nyugati országok árszabásához (például a svájcihoz) képest. Egyesek úgy gondolják, ha valahol egy szolgáltatást ennyivel kevesebb pénzért el lehet adni, akkor az bizonyára a minőség rovására megy. De mit mondanak a kliensek? Elsöprően pozitív a véleménye azoknak a svájci pácienseknek, akik az elmúlt években megtapasztalhatták a magyar ellátás professzionalitását, fogorvos csapataink szakmai felkészültségét.
Vásárló Mit kell tudni a nyári gumiról?
Márkázott tartalom | 2021. április 19. 10:28
A nyári gumi kiválasztása során több tényezőt is figyelembe kell venni. Ezekben segítenek eligazodni például a gumi oldalfalán található jelzések, melyek értelmezésében is segíteni fog ez a cikk.
Vásárló Mondj nemet a palackra, légy innovatív a vízivásban is!
Márkázott tartalom | 2021. április 19. 08:56
Manapság az látjuk, hogy az üzleti életben is egyre jobban hódít teret a fenntartható környezet jelentősége. A fenntartható, „zöld” irodákkal kapcsolatos kihívásnak az egyik hazai piacvezető társaság gyakorlatias és elegáns módon tett eleget.
Vásárló Mire figyeljünk az elektromos autó töltésénél?
Márkázott tartalom | 2021. április 17. 12:02
Legyen szó csak elektromos vagy hibrid autóról, a töltés nem olyasmi, amit benzines autók kezelése során megismerhetünk. Éppen ezért annak, aki frissen tért át, elsőre nehéz dolga lehet az újfajta feladattal.
Vásárló Minden egy jó asztallal kezdődik
Márkázott tartalom | 2021. április 17. 11:50
Kerti bútort keres, de nem tudja, melyik a legjobb választás? Szeretnénk megkönnyíteni a döntését, így megvizsgáltuk a különböző típusok előnyeit és hátrányait. Kezdjük az összehasonlítást a kerti asztalokkal, hiszen legyen szó szabadtéri étkezésekről, családi vagy épp baráti összejövetelekről, ez a bútordarab garantáltan központi szerephez jut.
Vásárló Tesla Model 3 akár készletről is? Igen!
Márkázott tartalom | 2021. április 16. 11:24
Amikor Magyarországon szeretnél készletről Tesla Model 3-at vásárolni, akkor igencsak gondban lehetsz. A legközelebbi hivatalos szalonuk Bécsben van, más kereskedőnél meg csak rendelni tudsz ilyen autót. Legalábbis eddig így volt, most viszont változott a helyzet!
Vásárló Bőröndök nyújtotta biztonság
Márkázott tartalom | 2021. április 16. 10:33
Ahány ember, annyiféle úti csomag, ahány bőrönd, annyiféle zár. Nagyjából ez a helyzet, hiszen számtalan megoldás létezik, amikor utazásra indulunk, hogy biztonságban tudhassuk bőröndünket.
Vásárló Milyen 4 évszakos FIRESTONE gumit érdemes beszerezni?
Márkázott tartalom | 2021. április 15. 18:13
Nagyon fontos, hogy tökéletes féktávolságú gumiabroncsokat használjunk száraz és nedves útfelületen egyaránt. Főleg a városi vezetés számos megállásával és elindításával nagy kihívásokat támaszt a gumival szemben, ezért jó minőségű gumiabroncsokkal célszerű közlekedni.  Az alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsok pedig üzemanyag-takarékosak.
Vásárló Az álomkonyhánk most közelebb van, mint gondolnánk – itt vannak a konyhafelújítási támogatás részletei
Márkázott tartalom | 2021. április 11. 11:13
Ha régóta álmodozunk arról, hogy felújítsuk az otthonunkat, most egy remek lehetőség kínálkozik ehhez.
Vásárló Milyen fogyókúrás étrend-kiegészítőket, tablettákat szedjünk?
Márkázott tartalom | 2021. április 8. 09:28
Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző fogyókúrás étrend-kiegészítő tabletták. Ezek között vannak természetes összetevőjű, de egyéb anyagokat tartalmazó változatok is. Nem csoda tehát, hogy nehezen találjuk meg a megfelelő készítményt.  Milyen kapszulákat érdemes szedni napi szinten? Ebből a cikkből minden kiderül! 
Vásárló Fontos tudnivalók a kollagén pótlásáról
Márkázott tartalom | 2021. április 7. 12:48
A modern kori táplálkozás során egyre nagyobb figyelmet kapnak a főzéshez használt alapanyagok összetevői, az elegendő rostbevitel és a változatos étrend.  Fontos szempont, hogy a változások jótékony hatásai mellett nem árt tudatosan figyelni arra, hogy a régebbi korokban kialakult ételek fogyasztását elhagyva hiánytünetek léphetnek fel. Cikkünkkel a kollagén szerepéről és pótlásáról osztjuk meg a legfontosabb tudnivalókat. 
Vásárló Így lesz hosszú életű a mosogatógépünk
Márkázott tartalom | 2021. április 6. 12:29
Háztartási gépeink élettartama nagyban függ attól, hogyan használjuk őket. Ha betartjuk a gyártó előírásait, és szakszerűen történt a beszerelés, meghosszabbíthatjuk a berendezések élettartamát. Érdemes tehát vásárlás és az első működtetés előtt is alaposan tájékozódni a kiválasztott modellről. Az első és legfontosabb lépés, hogy mindig bízzuk szakemberre a beszerelést. Ez nem csak a hibátlan működés miatt fontos. A garancia és a jótállás is csak ebben az esetben érvényesíthető.
Vásárló A száraz haj megmentése
Márkázott tartalom | 2021. április 5. 12:19
Ha valakinek száraz a haja, előbb vagy utóbb szembe kell néznie a töredezéssel. A fénytelen, fakó hajszálak vége hamar szétnyílik, majd egyre magasabban törik el. Ez sem esztétikailag, sem egészségügyileg nem jó, mert valamiféle gondot jelent.
Vásárló Használj szatén szalagot, ha látványos csokrot szeretnél
Márkázott tartalom | 2021. április 4. 11:40
Ünnepi alkalomra vagy csak úgy, alkalom nélkül is elég néha pár szál virág, a lényeg a szándék és a gondoskodás. Egy kreatív virágkötő praktikusan és változatosan bevethető virágkötészeti kellék segítségével könnyen varázsol egyedi csokrot. A tavasz hírnökei a tulipánok, fréziák és nárciszok együtt és önmagukban is üdeséget sugároznak. Pompás szatén szalaggal átkötve tovább erősíthető a látvány, és az ajándékozott is boldog örömmel veszi majd kézbe a csokrot. A szatén szalagok kínálata rendkívül széles, így bármilyen alkalomra vagy kompozícióba bevethető dekorációs kellék.
Vásárló Számviteli kérdések a piaci árról
Márkázott tartalom | 2021. április 3. 11:24
Számtalan kérdés merülhet fel könyvelés közben, amelyek megválaszolása kizárólag úgy lehetséges, ha pontos tudás, s emellett ennek a tudásnak, ismeretnek a helyes értelmezése egyaránt megvalósul. Éppen ezért nem csak a folyamatosan változó jogszabályoknak, törvényeknek az ismerete fontos, hanem az is, hogy azt minden egyes helyzetre és ügyfélre vonatkozóan a megfelelő módon alkalmazza. Ez nem is mindig olyan egyszerű feladat. 
Vásárló Kreatívkodás anyák napjára
Márkázott tartalom | 2021. április 2. 11:08
Hamarosan itt van május első vasárnapja, az anyák napja, mely az egyik legszebb családi ünnepnek számít. A kisebb és nagyobb gyerekek ilyenkor egyaránt nagy lelkesedéssel készítenek apró ajándékokat anyukájuknak. A kreatív apukák pedig nem csak egy szép virágcsokorral lephetik meg az anyukákat, hanem a gyerekekkel együtt alkothatnak igazán egyedi ajándékokat, amitől minden édesanya szíve elolvad örömében.
Vásárló A nyugdíj előtakarékosságokról őszintén
Márkázott tartalom | 2021. április 1. 14:00
A nyugdíj előtakarékosságok igen népszerűek: 1998 óta, amikor az önkéntes nyugdíjpénztárat létrehozták, már több mint egy millióan nyitottak itt számlát. 2014 óta, amikor pedig megjelent a nyugdíjbiztosítás is az állami adó-visszatérítés lehetőségének kedvezményezettjei között, ezt a lehetőséget is több mint 350.000-en kihasználták már. A főbb okok között kell említenünk a közhangulatot: igen sokan gondolják azt, hogy a (távoli) jövőben nem lesz elégséges az állami nyugdíj a tisztességes életvitel folytatásához. Vannak, akik szerint ez már a közeljövőben így lesz, míg egyesek szerint a jelenlegi állami nyugdíjrendszer ellátása sem megnyugtató. Az Államkincstár 2020-as adatai alapján az átlagos nyugdíj havonta 142.000 Ft volt, míg a medián nyugdíj összege 127.000 Ft. Ezek az összegek az ország különböző pontjain reálértékben különböznek, de az átlagos nyugdíjasok – könnyen beláthatjuk –, nem luxusvakációkon vesznek részt ezekből az összegekből.
Vásárló Hosszúság mértékegységek – a tudás, amire bármikor szükséged lehet!
Márkázott tartalom | 2021. április 1. 10:53
A hosszúság mértékegységgel először óvodában találkozunk, és bizony a különböző mennyiségek még felnőtt korunkban sem hagynak nyugodtan minket. Sok szituáció van, amikor szükségünk van rá, hogy pillanatok alatt átváltsunk néhány hosszúság mértékegységet.  Mikor kell egyáltalán hasznosítani a hosszúság mértékegységek közötti váltásokat? Érdemes-e megtanulni a váltószámokat egyáltalán? A következőkben többek között erről lesz szó. 
Vásárló Az egyedi medencefedés elkészülése és hozzáadott értéke
Márkázott tartalom | 2021. március 13. 09:48
  Hogyan készül el az egyedi medencefedés? Miért jelenthet egyáltalán kedvezőbb opciót a hagyományos, mondhatni kommersz medencefedéssel szemben? Illetve milyen fázisokon keresztül történhet meg maga a kivitelezés? A bevezetőben gyakorlatilag vázoltuk is a cikk tartalmát. Ugyanis a felsorolt kérdéseket fogjuk majd egyenként megválaszolni. Nem titkolt szándékunk persze kedvet csinálni az egyedi medencefedés kialakításához.
Vásárló Egyre nagyobb az egészségügyi termékek iránti kereslet a járvány miatt
Márkázott tartalom | 2021. március 13. 08:45
A Covid-19 és változatai az elmúlt egy évben az életünket alapjaiban változtatták meg. Az egészségügy és sok más intézmény működése gyökeresen átalakult, nem is beszélve a személyes érintkezés és az emberi kapcsolatok terén beállít változásokról.
Vásárló Miért, milyen nyári gumira váltsunk?
Márkázott tartalom | 2021. március 10. 11:37
Nem mindegy, hogy milyen gumiabroncs van az autónkon. Erre is leginkább annyira kell figyelni, mint az autó bármelyik másik alkatrészére, például a fékekre, a motorra és az ablaktörlőkre. A nem évszaknak megfelelő autógumi használata sok fejfájást okozhat és szélsőséges esetben akár balesethez is vezethet, ha nem vagyunk eléggé körültekintőek. A tapasztalt autósok már tudják, hogy mi a különbség a téli és a nyári gumi között.
Vásárló Ezért nyithatunk egész bátran az elektromos fűtőkészülékek használata felé
Márkázott tartalom | 2021. március 10. 09:10
Ennek a cikknek az egyértelmű célja megmutatni azt, hogy a modern és felhasználóbarát elektromos fűtőkészülékek alkalmazása igenis kedvező döntést jelent. Vagyis ledöntünk néhány téves beidegződést, helyettük pedig az igazságot emeljük ki. Tesszük mindezt azért, mert a korszerű elektromos fűtőkészülékek alkalmazása tényleg elképesztő előnyöket és lehetőségeket tartogat magában. Ezért is célszerű nyitottnak lenni a használatukra.
Vásárló Kókuszolaj másképpen
Márkázott tartalom | 2021. március 10. 09:00
A kókuszolaj vagy kókuszzsír nem ismeretlen fogalom már mifelénk sem. Az érett vagy szárított kókusz húsának megszárítása és kisajtolása során kinyert zsír. Ugyan nem a legelterjedtebb háztartási alapanyag, de sokan kipróbálták már mind a konyhában, mind pedig kozmetikai termékekben. A finomított vagy szűrt kókuszzsír szagtalan, magas hőmérsékleten kezelt szárított kókuszból készül. A finomítatlan, szűz kókuszzsírt, mely egészségesebb, friss kókuszból készítik alacsonyabb hőmérsékleten. Nagyon finom kókuszillata van. Az extra szűz változat pedig préseléssel készül. Nálunk a paleo étkezés hozta be a köztudatba. Frakcionált változatát pedig főképp a kozmetikai ipar használja.
Vásárló Hasznos tippek annak, aki építkezésbe kezd
Márkázott tartalom | 2021. március 9. 13:40
A legtöbb ember életében eljön az a pillanat, amikor egy házat szeretne építeni magának. Az emberiség történelme során a családi ház, az otthon fogalma nem sokat változott. A formája, mérete, technikai adottságai viszont nagyon sokrétű változásokon ment keresztül.
Vásárló Apple gépet szerverteremben elhelyezni: őrültség?
Márkázott tartalom | 2021. március 6. 18:26
Az Apple jó ideje nem hozott forgalomba olyan szervert, amit eredendően szervertermi működésre szánt. Utoljára 2011-ben árusított az amerikai cég ilyet, mely az XServe fantázianevet viselte. Fájl- és webszerverként működött egészen 2002-től fogva. Az ominózus 2011-es évet követően a MacPro egyik változatát árulták, mint szerver. Valójában azonban nem volt alkalmas arra, hogy szerverteremben helyezzék el, ami a kialakításának volt köszönhető.
Friss
hírlevél
depositphotos