<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Márkázott tartalom

Márkázott tartalom cikkei

Vásárló Öltözködési gyorstalpaló állásinterjúra, hölgyeknek
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 11:50
Bárkinek jól jöhet egy öltözködési gyorstalpaló állásinterjú előtt, nem igaz? A hölgyek olykor kifejezetten nehéz helyzetben érezhetik magukat, ugyanis nem szeretnének sem alul-, vagy épp túlöltözni.  Vannak íratlan szabályok, melyek betartásával máris magabiztosabbak lehetünk a következő állásinterjúnkon.
Vásárló Ezektől az ételektől óvakodj késő este!
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 13:25
Amikor diétába kezdünk, akkor érdemes előre megtervezni és beszerezni azokat az ételeket, melyeket a nap folyamán el szeretnénk fogyasztani. Egy nem megtervezett nap során ugyanis könnyen kísértésbe eshetünk, és összevásárolhatunk mindenféle olyan ételt, ami nem illik bele az étrendükbe. Az sem helyes, ha egész nap nem eszünk rendesen, mivel ebben az esetben estére már olyan éhesek leszünk, hogy mindent felfalunk, ami a kezünk ügyébe kerül. A vacsorával egyébként is érdemes csínján bánni, mivel könnyen elcsúszhat rajta a diétánk, ezért cikkünkben összegyűjtöttük 5 ételt, amit semmiképpen ne fogyassz vacsorára.
Vásárló Munkakeresés a 21. században
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 11:38
Régebben a dédszüleinknek, nagyszüleinknek nem volt szüksége arra, hogy munkát keressenek. Már gyerekkorukban meg volt, hogy mit fognak dolgozni egész életükben. Földművelés, termelőszövetkezet és miegymás, aki, amibe született. Viszont mára már mindenki megtalálhatja az ideális állást.
Vásárló Melyek a videós álláspályázat előnyei?
Márkázott tartalom | 2023. március 13. 11:16
A modern cégek toborzási módszereinek korszerű eleme a videós álláspályázat, amelynek lehetőségével egyre több munkáltató él. A mai világban sok olyan munkakör van, ahol nem szükséges a személyes jelenlét, de azok esetében is hatékony lehet, ahol igen. 
Vásárló Így talál a legtöbb ember állást 2023-ban
Márkázott tartalom | 2023. március 12. 11:12
Régen az embereknek az újságot kellett várniuk, hogy megtudják a híreket és átböngésszék a legfrissebb álláshirdetéseket, ma meg már szinte csak az idősebb korosztály olvas újságot. A digitalizáció okozta fejlődés az álláskeresés folyamatát is teljesen átformálta. Napjainkban az emberek többsége például álláskereső portálokon szűri meg a kereséseket, így tudatosan nézhet szembe a munkaerőpiaci kihívásokkal.  A következő cikkben tehát az efféle online felületek legnagyobb használati előnyeit vesszük górcső alá. 
Vásárló Saját otthont hitelből?
Márkázott tartalom | 2023. március 11. 11:47
Manapság egy lakás vagy ház szinte helyszíntől függetlenül komoly összeg befektetését jelenti a vásárolni kívánók számára. Azok, akik a párjukkal kívánnak közös otthont venni, vagy már a meglévő családjuk számára keresnek ingatlant, kicsivel talán könnyebb helyzetben vannak. Az egyedülállók számára azonban lényegesen kevesebb támogatási lehetőség áll rendelkezésre, ebből kifolyólag megeshet, hogy nekik tovább kell várniuk álmaik otthonának megszerzésére.
Vásárló Hogyan válhatsz keresett és jól fizetett adattudóssá?
Márkázott tartalom | 2023. március 10. 14:16
A Big Data, a minden iparágban rendelkezésre álló információ kihasználása növelte az adattudósok iránti keresletet, így a tudományág csábító karrierutat jelent nemcsak a diákok, de a már dolgozó szakemberek számára is. 
Vásárló Vedd fel a ráncok elleni harcot injekciós kezeléssel!
Márkázott tartalom | 2023. március 9. 13:56
A ráncmentes bőr egy bizonyos kor után általában már csak álom. Testünk változása folyamatos, 25 éves kor után pedig elkezdődik a hialuronsav- és a kollagéntermelés csökkenése, mely nagy hatással van bőrünk állapotára.
Vásárló A lomtalanítás könnyen megoldható Budapesten is
Márkázott tartalom | 2023. március 8. 13:44
  Egy átlagos lomtalanítás során is rengeteg hulladék termelődik, aminek az elszállítása olykor nagy kihívást jelent még egy nagyobb cég számára is, nemhogy egy magánembernek. Szerencsére van egy közkedvelt megoldás, amit már évek óta használnak ebben az esetben is: a konténerrendelés.
Vásárló Kereskedelmi és értékesítési munkák Kaposváron és vonzáskörzetében
Márkázott tartalom | 2023. február 20. 13:24
Az értékesítés a közvéleménnyel ellentétben nem arról szól, hogy mindenáron rábeszéljük a vásárlóra az eladni kívánt terméket, inkább a kínálkozó lehetőséget kell megragadni, ha van befogadóképesség a másik félben. Nem iskolai végzettségtől, hanem a személyes kompetenciától függ, hogy kiből lesz jó értékesítő. Lássunk néhány lehetséges területet, ahol kipróbálhatjuk magunkat! 
Vásárló Milyen banki és biztosítói állások vannak manapság Nyíregyházán?
Márkázott tartalom | 2023. február 20. 09:56
Banki és biztosítói állások sokaságával találkozhatunk manapság. A pénzintézeteknek és a biztosító társaságoknak is vannak központjai, ahol számos állással várják akár a pályakezdőket is. De mi a helyzet vidéken, például Nyíregyházán?
Vállalat Megéri lecserélni a népszerű állampapírt, a MÁP Pluszt?
Márkázott tartalom | 2023. február 17. 13:56
Két-három éve még kiemelkedőnek számított a kamata, de a 25,7 százalékos inflációval szemben nehezen veszi fel a versenyt a Magyar Állampapír Plusz. Az állomány felét rövid időn belül eladta a magyar lakosság, de még így is a második legnépszerűbb állampapír. A money.hu összeállításából kiderül, érdemes-e inflációkövető állampapírra cserélni, és hogy milyen költségekkel járhat a MÁP Plusz lejárat előtti visszaváltása.
Vásárló A németországi piacra lépés lehetőségei
Márkázott tartalom | 2023. február 15. 13:44
Az Európai Unió tagországai számtalan üzleti lehetőséget tartogatnak a hazai cégek számra is. Németország különösen vonzó célpont, mivel egy 80 milliós piacról van szó, amely a fölös kapacitás értékesítésére tökéletesen megfelel, de önálló üzletágak kiépítésére is alkalmas.
Vásárló A legfontosabb tudnivalók a keresőoptimalizálásról az eredmények érdekében
Márkázott tartalom | 2023. február 14. 10:57
A keresőoptimalizálás története, követelményrendszere szorosan összekapcsolódik a legnagyobb keresőóriással, a Google-lal, így tulajdonképpen hívhatnánk Google SEO-nak is.
Vásárló A legfontosabb tudnivalók a keresőoptimalizálásról az eredmények érdekében
Márkázott tartalom | 2023. február 13. 11:25
A keresőoptimalizálás története, követelményrendszere szorosan összekapcsolódik a legnagyobb keresőóriással, a Google-lal, így tulajdonképpen hívhatnánk Google SEO-nak is.
Vásárló Régi kedvenc új köntösben: az L banner állvány újra kapható
Márkázott tartalom | 2023. február 13. 10:43
Sokunk kedvence, az L banner állvány visszatért, így mostantól ismét lehet élni ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Mivel átmenet képez az X Banner és a Roll-up banner között, ezért nem csupán a kettő között helyezkedik el az árát tekintve, de a kettő előnyeit is ötvözi magában, és számos variációra ad lehetőséget.
Vásárló 7 ok, amiért megéri a webshop logisztikába fektetni
Márkázott tartalom | 2023. február 12. 07:21
Webáruházunk megfelelő működésének alapja, hogy a beérkező megrendelések gyorsan és hiba nélkül teljesítve legyenek.  
Vásárló Az “élet vize” a poharunkban
Márkázott tartalom | 2023. február 11. 10:57
A whisky olyan égetett szesz, amelyet gabona erjesztésével, lepárlásával és fahordókban történő érlelésével készítenek el. A gabona lehet árpa, árpamaláta, kukorica, búza, rozs. A whisky alapanyaga általában kevert gabona. A whisky-t fogyaszthatjuk aperitifként és digestifként egyaránt.
Személyes pénzügyek Jelzáloghitel-elengedés 2023
Márkázott tartalom | 2023. február 10. 12:19
Számos családnak van lakáscélú jelzáloghitele, amelyet a többgyermekes családok a jelzáloghitel-elengedési támogatás keretében csökkenthetnek. A következőkben képet kaphatsz az igénylőkre, gyermekekre és a hitelre vonatkozó feltételekről, illetve az igénylés folyamatáról is.
Vásárló Az álláskeresés legfontosabb szakaszai
Márkázott tartalom | 2023. február 8. 09:43
A tökéletes munkahely megtalálása egyáltalán nem egyszerű. Maga az álláskeresés mint folyamat is tele van buktatókkal, akadályokkal. Fontos az, hogy az egész műveletet részekre bontsuk, és megtervezzünk minden egyes lépést. Általában három szakaszról beszélünk: álláskereső portál megtalálása, önéletrajz elkészítése, felkészülés az interjúra.
Vásárló Ezek a szerverelhelyezés, mint szolgáltatás fő előnyei
Márkázott tartalom | 2023. február 6. 11:16
Vettél egy szervert? Az jó. Van hol elhelyezned? Az még jobb! Azt azonban érdemes tudni, hogy a szervert egyáltalán nem elég betenni egy akármilyen terembe. Megfelelő környezetre van szüksége az optimális működéshez, és nem csupán arról van szó, hogy a helyiségben ne legyen túlságosan meleg. Ha saját szervertermet szeretnél, akkor alaposan meg kell azt tervezned. Fontos kérdés az, hogy tudsz-e gondoskodni a fizikai védelméről, mint ahogyan az is, hogy jól megközelíthető helyen van-e. Hiszen ha valami probléma adódik, akkor muszáj lehet fizikailag is megnézni, mi történt.
Vásárló Hogyan óvjuk magunkat a különféle vírusoktól?
Márkázott tartalom | 2023. február 4. 10:40
A téli időszakban különösen nagy hangsúlyt kell fektetni immunrendszerünk erősítésére és karbantartására, sőt ajánlott, ha előbbit már késő nyáron, ősszel, a betegségek időszaka előtt megkezdjük. A vírusokkal szemben több lehetőségünk is van a védelemre, ha ezekre mind odafigyelünk, nagy eséllyel elkerülhetjük a gyakori betegséget és az elkerülhetetlen fertőzéseken is könnyen túllendülhetünk.
Vásárló Mi minden befolyásolhatja egy tárgyalás kimenetelét?
Márkázott tartalom | 2023. február 3. 10:32
Nem véletlenül hallhatjuk sok helyről, hogy az üzleti világ kíméletlen. Manapság hatalmas a verseny, így igyekeznünk kell mindig a maximumot kihozni magunkból, legyen szó egy online meetingről vagy egy hagyományos tárgyalásról. Ahhoz azonban, hogy ezt sikeresen abszolválhassuk, jó tisztában lennünk azzal, hogy mi minden befolyásolhatja egy ilyen fontos esemény kimenetelét – így máris többet tehetünk a másik fél megnyeréséért. 
Vásárló Sikeres és hosszú életű szeretnél lenni? Akkor olvass regényeket!
Márkázott tartalom | 2023. február 2. 11:44
A könyvolvasás nem mindenkinek tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé, pedig nagyon sok pozitív hatása van annak, ha egy jó regényt veszünk a kezünkbe. Azonkívül, hogy fejleszti a memóriát, csökkenti a stresszt, még hosszabb élettartamot is biztosít a kutatások szerint. Lássuk, miért érdemes még olvasni!
Vásárló 3 tipp, hogy kutyád bundája fényes és egészséges legyen
Márkázott tartalom | 2023. február 1. 10:58
Az ápolt, egészséges kutyát onnan lehet felismerni, hogy aktív, érdeklődő, a bundája pedig fényes és selymes. Az utóbbin főleg nagy a hangsúly, hisz melyik gazdi ne szeretné, hogy kedvence olyan csodás kinézetű és kellemes tapintású szőrzettel rendelkezzen, mint a kiállítási ebek?  Szerencsére még a kutyakozmetikus rendszeres látogatása sem feltétlenül szükséges akkor, ha betartod az alábbi 3 alapszabályt.
Vásárló Elérhető energiatakarékos megoldások
Márkázott tartalom | 2023. január 30. 09:22
A 21. században egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy megóvjuk a teremtett világot, takarékoskodjunk az energiákkal, tesszük mindezt azért, hogy legyen mit hátrahagynunk az utánunk jövő generációknak. 
Agrár Átalakulások előtt áll a takarmányipar
Márkázott tartalom | 2023. január 27. 11:23
Ideális étrend az állatok számára?
Vásárló Különleges ékszerkollekciók
Márkázott tartalom | 2023. január 25. 10:23
  Évről évre különleges ékszerkollekciók jönnek divatba. Jellemzően ezeket a márkákat híres emberekkel, celebekkel reklámozzák, így hamar igen népszerűek lesznek.
Vásárló Üzleti öltözködés – Tényleg ennyire bonyolult?
Márkázott tartalom | 2023. január 22. 10:44
Öltöny vagy ing farmerrel? Magassarkú vagy sportcipő? Az üzleti dresszkódok sűrű eredjében nem nehéz eltévedni. A különféle ruhadarabok mellett a karórák, a zoknik, a retikülök és a márkás szemüvegek pedig csak tovább bonyolítják a helyzetet. Azonban néhány egyszerű szabály megtanulása sokkal könnyebbé teheti a dolgunkat.
Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló A legjobb játékok a gyerekeknek
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 18:54
Nem csak szórakoztatnak, fejlesztenek is.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vállalat A mesterséges intelligencia kiszoríthatja az emberi munkaerőt
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 12:18
A telefon és az internet után itt az új nagy durranás, de egyesek nem fognak örülni neki.
Vásárló Hogyan élik túl a telet a vadállatok?
Márkázott tartalom | 2023. január 18. 12:50
Bemutatjuk, milyen stratégiákat alkalmaznak. A tél nehéz időszak lehet a vadon élő állatok számára, de sok faj hatékony stratégiát dolgozott ki a hideg hónapok túlélésére. Ezek az alkalmazkodási módok hozzájárulnak a fajták fennmaradásához.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Személyes pénzügyek Ezeket a családtámogatásokat vehetitek igénybe 2023-ban
Márkázott tartalom | 2023. január 10. 15:57
Magyarországon ma elég sokrétű a családtámogatások rendszere. Változó mértékben ugyan, de mindegyik támogatási elem a családok életét hivatott segíteni. Ugyanakkor a különböző élethelyzetekben más és más az igénybe vehető támogatások köre. 2023 elején egyes támogatások megszűntek, viszont újak is kerültek bevezetésre.
Vásárló A tökéletes tetőfedés kialakítása
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 13:28
A tetőkészítés előtt nemcsak a tetőfedő anyagot kell kiválasztani, hanem az építéshez szükséges egyéb anyagokat is.  A tökéletes szigetelés érdekében minden rést meg kell szüntetni, minden csatlakozást megfelelő anyagból kell elkészíteni. A tetőt ugyanis nemcsak néhány évre, hanem minden épület esetében több évtizedre tervezik.
Vásárló Milyen munkalehetőségek vannak Szekszárdon és környékén?
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 10:23
Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését.  Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.
Vásárló Mikor vagyunk elégedettek egy webáruházzal?
Márkázott tartalom | 2023. január 6. 12:36
A karácsonyi időszakban minden webáruház megnövekedett forgalommal büszkélkedhet, melyhez megfeszített munka és ügyfélkiszolgálás párosul. Azonban bármennyire is nagy a terhelés, egy adott vásárló csak a saját rendelésével lesz elfoglalva, és ha azzal elégedett, akkor a webáruház is pozitív emlékként fog megmaradni benne olyannyira, hogy akár egy következő rendelésnél is ugyanazt választja.
Vásárló Milyen hálózsákot válassz az újszülött baba számára?
Márkázott tartalom | 2023. január 5. 12:11
Az újszülötteknek, az idegrendszer éretlensége miatt sokat jár a kis kezük-lábuk, akár alvás közben is, ezért könnyen lerúgják magukról a takarót. A hálózsák viszont nagyon praktikus, mert nem tudja magáról lemozogni a pici az éjszaka folyamán. Pihentető és nyugodt alvást biztosít a babának és ezáltal az édesanyának is. A kicsi számára komfortos és kellemes érzés, valamint ha hálózsákban alszik, akkor nem kell azon aggódnod, hogy kitakarózik és megfázik.
Vásárló Világíts te is okosizzóval!
Márkázott tartalom | 2023. január 5. 11:25
Hallottál már az okosizzóról? Biztosan. És tudod azt is, hogy milyen előnyei vannak? Ha nem, akkor a következőkben sok új ismeretet megszerezhetsz róla, és rá fogsz jönni arra, hogy neked is szükséged van rá.
Vásárló Új irányba halad a raktározás
Márkázott tartalom | 2023. január 2. 15:04
A gépek is egyre több lehetőséghez jutnak.
Vásárló A téli gumi használatának lényeges kérdései
Márkázott tartalom | 2023. január 2. 10:42
Kötelező-e a téli gumi használata Magyarországon, illetve más országokban? Mikor és miért javasolt egyáltalán áttérni a téli abroncsokra, továbbá lehet-e bármilyen valós alternatívája ezeknek a gumiknak? Mindhárom kérdésre fontos tudni a választ akkor, ha az ember szeretne téli viszonyok között is nyugodtan, biztonságosan autózni. Pontosan ennek tükrében foglalkozunk a témakörrel részletesen is a bejegyzés keretei között. Máris jövünk a részletekkel.
Vásárló Csodaszép kert modern öntözéstechnikai eszközökkel
Márkázott tartalom | 2023. január 1. 10:36
Ki ne szeretne csodaszép, virágzó kertet és gazdagon termő saját egészséges zöldségeket és gyümölcsöket? Ehhez azonban egyre inkább szükség van az égi áldás gyakori elmaradása miatt támogatásra. Hiszen egyre szárazabbak a nyarak, nem mindig jut el az éltető nedű a növényeinkhez. Éppen ezért is rendkívül fontos, hogy a kerttulajdonosok megfelelő módon felkészüljenek napjaink kihívásaira és felhasználják a modern öntözéstechnikai eszközöket és kertszervezési újításokat. Ennek jutalma pedig biztosan nem marad majd el, azaz a cserébe kapott szemet gyönyörködtető és egészséges kert.
Vásárló Golden Palace Göd idősek otthona – mutatjuk, milyen
Márkázott tartalom | 2022. december 27. 10:41
Vannak olyan nyugdíjas otthonok, ahol minden nap olyan lehet, mint egy luxusnyaralás.  
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG