Márkázott tartalom cikkei

 

Vásárló Hagyományos vagy modern karikagyűrű?
Márkázott tartalom | 2020. november 18. 10:35
Milyen is az a hagyományos karikagyűrű? Mivel érdemli ki egy gyűrű ezt a titulust, és mitől válik modernné? Ezekre keressük ma a választ, és ezzel talán segítünk abban, hogy ki tudd választani azt is, hogy hozzád melyik stílus áll a legközelebb.
Vásárló Ragyogó tisztaság a HORECA szektorban is!
Márkázott tartalom | 2020. november 16. 12:22
A vendéglátóipar egyes szegmenseiben, az éttermek, a szállodák és a kávéházak személyében, azaz a HORECA szektorban kifejezetten fontos a vendégek számára a higiénikus és egészséges környezet biztosítása. Hiszen ahol az ember alszik és ételeket vagy italokat fogyaszt, ott érzékenyebb a megfelelő higiéniára. Amennyiben ezzel nincsen megelégedve, akkor többször garantáltan nem fogja látogatni az adott helyszínt, és más lehetőség után néz.    Az ő helyzetében könnyű a váltás, míg a szektorban tevékenykedő szálloda, kávéház vagy étterem hírneve egyetlen rossz tapasztalat hatására is romolhat. Ennek tükrében érdemes beszerezni a legideálisabb ipari tisztítószereket, hiszen jó minőségű szerek segítségével képes az ember biztosítani a megfelelő higiéniát és elégedetté tenni a vendégeit. 
Vásárló Ne féljen a budapesti költözéstől! Így néz ki a költöztetés egy profi csapattal
Márkázott tartalom | 2020. november 15. 12:43
Sajnos a legtöbben félnek a költözéstől. Akik nem vesznek igénybe költöztető cégtől segítséget, azoknak többféle félelmük is van. Egyrészt attól félnek, hogy hogyan fogják kilogisztikázni az egész fuvart. Gondolok itt a segítőkre, a parkolásra, a fel-le cipelésre, a sérülésmentes szállításra, stb. Ez mind-mind jogos félelem, mert nem profi költöztetők végzik a költöztetést, a pakolást, a rakodást.   Akik viszont költöztető segítségét veszik igénybe, részben másfajta félelemmel rendelkeznek. Persze ők is félnek attól, hogy valóban épségben meg fog-e minden érkezni, vagy megérkezik-e egyáltalán minden. Attól is tartanak, hogy a felpakolás pillanatában valóban meg fog-e érkezni a teherautó, és megkezdik-e a felpakolást. És természetesen ott van a végösszegtől való félelem, nehogy többe kerüljön, mint amire számítanak. Nézzük, hogy miért érdemes költöztető cég segítségét kérni, és kis körültekintéssel miért alaptalanok a félelmek!
Vállalat Praktikus és hasznos eszközök a DeFi piac kiaknázásához
Márkázott tartalom | 2020. november 15. 10:16
Annak érdekében, hogy a DeFi piacban rejlő lehetőségekből a lehető legtöbbet tudjuk kihozni, szükségünk lehet erre alkalmas eszközökre is. Melyek ezek? A bejegyzés keretei között pontosan ezt a kérdést fogjuk megvilágítani. Szám szerint öt olyan eszközt veszünk tehát górcső alá, amelyeknek a segítségével hatékonyan boldogulhatunk a DeFi piac útvesztőjében, illetve erőteljesen javítani tudjuk az eredményességünket.
Vásárló Így lehet megoldani házilag a gumicserét a robogón
Márkázott tartalom | 2020. november 14. 17:55
Mi szükséges ahhoz, hogy a robogó gumicseréje akár önállóan, házilag is megoldható legyen? Ezt a kérdést fogjuk részletesen megválaszolni ebben a bejegyzésben. Megnézzük a műveletet indokoló tényezőket, a beavatkozás eszközigényét, illetve a leghasznosabb tudnivalókat a robogó gumicseréjére vonatkozóan. Szóval, amennyiben előszeretettel javítjuk és tartjuk karban a motorunkat önállóan, akkor a házilag történő gumicserét is sikeresen oldhatjuk meg.
Vásárló A jövő innovatív technológiái egy helyen: Moon Store
Márkázott tartalom | 2020. november 10. 13:10
Most egy olyan hazai céget fogok bemutatni neked, ahol felismerték, hogy a jövő elkezdődött. A Moon Store azért jött létre, hogy globális, vezető, innovatív márkák termékeit hozza el Magyarországra. Olyan termékeket, melyekről egyszerűen bűn lenne lemaradni.    Fókuszban az innováció és a minőség, valamint a kiváló felhasználói élmény. Ezeket az igényeket, elvárásokat, vágyakat veszik figyelembe egy-egy innovatív termék forgalmazásának megkezdésekor. Ha szeretnél betekinteni a jövőbe, jó helyen vagy, ugyanis a Moon Store elhozta számodra is a jövő innovatív technológiáit. Lássuk, hogy az Anker cégcsoport milyen innovatív termékeit érheted el immár te is Magyarországon az otthon, biztonság és szórakozás területén.
Vásárló Nassolás: jöhet vagy inkább ne?
Márkázott tartalom | 2020. november 9. 10:09
Te is rohansz egész nap, és úgy érzed, hogy az evés csak egy felesleges dolog, ami rabolja a drága idődet? Vagy épp ennél szépen, nyugalomban, de nem adatik meg a munkád jellegéből adódóan? Akármi is az igazság, nagyon fontos, hogy márpedig enni kell, és lehetőség szerint nyugodt és kiegyensúlyozott módon. 
Vásárló A szőrtüszőgyulladás kezelése
Márkázott tartalom | 2020. november 8. 18:02
Számos problémával találkozhatunk életünk során, de valószínűleg mindenki számára okozott már kellemetlenséget legalább egyszer a szőrtüszőgyulladás. Ez általában a szőrtelenítést követően lép fel, s beszélhetünk gombás vagy bakteriális eredetű gyulladásról is. Szerencsére ma már van megoldás, így a következő cikkben néhány különleges géllel ismerkedhetsz meg.
Vásárló Kártevőirtás HACCP rendszerben
Márkázott tartalom | 2020. november 8. 13:36
A kártevő rovarok és rágcsálók nem csak az otthonokban okozhatnak komoly problémákat. A Magyarországon is működő, rendeletben szabályozott és hatóságilag ellenőrzött HACCP rendszer szerves része a rovar- és rágcsálóirtás minden olyan vállalkozásban, üzletben, például élelmiszeripari vállalkozásban, szállásadó helyeken, egészségügyi intézményekben, közösségi terekben, ahol élelmiszerek előállítása, tárolása, forgalmazása, szállítása történik. A HACCP kártevőirtást évente legalább kétszer, megelőző jelleggel kötelező megvalósítani.
Vásárló Borotválkozás szappannal
Márkázott tartalom | 2020. november 7. 08:57
Nem bírja a bőröd a különböző borotvahabokat? Inkább a hagyomány iránti tiszteletből választod a régi típusú borotválkozást, mert jobban bejön? Akármi is a válasz, a lényeg, hogy a mai cikkünkben egy olyan szappanreceptet mutatunk be, amivel igazán hatékonyan tudod ápolni a bőrödet, és még természetes is. 
Vásárló TV készülék választás okosan
Márkázott tartalom | 2020. november 3. 09:57
Ha eldöntöttük, hogy új TV készüléket vásárlunk, hamar rádöbbenünk, hogy a kínálat rendkívül széles, a technológiák és az extrák útvesztőjében pedig nagyon könnyű eltévedni. Összegyűjtöttük azokat a szempontokat, amiket mindenképpen érdemes szem előtt tartani.
Vállalat 3 nagy kihívás egy cég életében
Márkázott tartalom | 2020. október 27. 11:44
Azt talán mindenki gondolja, hogy nem könnyű egy céget vezetni, legyen az kis-, középvállalkozás, vagy akár egy multinacionális vállalat. A vezetői szék birtoklásával egyidejűleg olyan kihívásokkal állnak szembe a tulajdonosok és menedzserek, amelyekre megoldást kell találni. Nézzük meg együtt, milyen próbatételekkel szembesülnek a magyar cégek!
Vásárló Szorongással teli ünnepek
Márkázott tartalom | 2020. október 24. 18:18
Az év utolsó harmadába lépve már egyre élesebben sejlik fel a karácsonyi ünnepek képe. A legtöbbek számára ez egy örömteli, vidám időszak, ám sokan ekkor sem tudnak felszabadultan ünnepelni. A stressz és a szorongás ekkor erősebben jelentkezhet, így érdemes figyelnünk egymásra.
Vállalat Ezek az előnyei, ha az Adobe Photoshopot iPaden használod
Márkázott tartalom | 2020. október 23. 11:24
Szívesen használod az Adobe Photoshopot, de nem feltétlenül maradnál meg az asztali számítógépen vagy a laptopon történő felhasználásnál? Akkor ez a bejegyzés kimondottan neked szól, hiszen a szoftver immáron iPaden is elérhető. A cikkből kiderül, hogy egyrészt milyen módon kezdheted el iPaden is használni a programot, illetve a szoftver milyen funkciók segítségével könnyítheti meg számodra a rendszeres munkát. Mostantól kezdve tehát minden feltétel adott lehet a lokációtól teljesen független felhasználáshoz.
Vállalat Mi a rendszergazdák feladata, és miért fontos?
Márkázott tartalom | 2020. október 22. 12:13
A rendszergazdát, mint foglalkozást mindenki ismeri, de csak kevesen tudják, hogy pontosan mivel is foglalkozik az, akinek ez a szakmája. Azzal pedig, hogy a rendszergazdai szolgáltatások valójában mit is takarnak, milyen feladatkörökből állnak össze, milyen sokrétű és mennyire fontos tevékenység-rendszert fednek le, még kevesebben vannak csak tisztában. Ebben a cikkben részletesen megnézzük, hogy pontosan mit csinál egy “sysadmin”, azaz egy rendszergazda. Kitérünk arra is, hogy miért ennyire fontos a munkája, és hogy a technika folyamatos fejlődésével együtt miért növekszik egyenesen arányosan ennek a munkának is a jelentősége.
Vásárló eBay – kiment a divatból?
Márkázott tartalom | 2020. október 18. 17:14
Elmondható, az eBay a korral kiment a divatból - derül ki az Üzleti magazin cikkéből. Az amerikai nagyvállalat a napokban ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, amely azonban nem telhetett felhőtlenül: az eBay-t mára jóformán lekörözték az olyan kereskedelmi platformok, mint az Amazon vagy az Aliexpress.
Vállalat Agrisol Kft.: Bőven vannak még pályázatok az idei évben!
Márkázott tartalom | 2020. október 12. 11:51
Az év végi hideggel és faggyal sok mezőgazdasági munka és feladat eltűnik az agráriumban dolgozók naptárjából – de ez arra is lehetőséget biztosít, hogy az ilyen „lassabb időszakban” olyan tevékenységekkel is többet foglalkozzunk, amikre év közben kevésbé volt időnk – így például a vállalkozásaink jövőjének tervezésével és a pályázatírással! Ennek kapcsán az Agrisol Kft. munkatársai összegyűjtötték a legfontosabb dátumokat!
Vállalat Szennyvíztisztítás utóülepítéssel
Márkázott tartalom | 2020. október 12. 10:44
Az ENSZ és az Európai Unió a fenntartható fejlődési célok megvalósítása érdekében kiemelt figyelmet fordít a vizek védelmére, a szennyvíz elvezetésére és a felelős ivóvízkészlet-gazdálkodásra. A modern szennyvíztisztításban számos új technológia létezik, ezek közül most az utóülepítéses technológiát mutatjuk be részletesen.
Vásárló Nagyot nőhet az étrendkiegészítők piaca a járványidőszakban
Márkázott tartalom | 2020. október 11. 10:29
Az étrend-kiegészítők piaca már a járvány előtt is dinamikusan fejlődött, 2017-ben 24 milliárd forintot költött a lakosság táplálék­kiegészítőkre, míg a vény nélkül kapható gyógyszerek piaca már akkor 124 milliárd forint árbevételt hozott. Az ember általában akkor kezd el ténylegesen figyelni az egészségére, amikor valamilyen problémával néz szembe, esetleg első kézből tapasztalt egy betegséget. 2020-ban valami hasonló történt, mivel egy nem várt járvány küldte az egész országot karanténba. Már a tavasz folyamán be kellett zárkóznunk a lakásokba, így nem csoda, hogy alig jutottunk hozzá a napfényhez, és ezzel más vitaminokhoz.  Bár a járványhelyzet folyamatosan változik, most átveszi a helyét az influenzajárvány, amitől talán idén tartanak a legtöbben. Sajnos az azonos tüneteket okozó vírust nem mindenki fogja tudni gyorsan azonosítani, és talán pont emiatt nem tudunk majd menni dolgozni. Nem véletlenül tűnik úgy, hogy az étrendkiegészítők napja éppen most érkezett el. Amikor ezekről a kiegészítőkről beszélünk, akkor sokan az edzőtermekre asszociálnak. Tény, hogy sokan plusz fehérje italokkal érnek el nagyobb hatást, azonban más tápanyagra is szüksége van a testünknek, ezek pedig a vitaminok.
Vásárló Tervek a jövőre
Márkázott tartalom | 2020. október 5. 14:14
Ez a 2020-as év elég húzós volt már eddig is. És sajnos még mindig nincs vége. Talán mindannyian egyet értünk abban, hogy hosszú ideje a világtörténelem legrosszabb évét tapossuk. De az élet, mint sok más probléma ellenére, most sem állt meg, és nem is fog. Saját magunk, családunk és barátaink érdekében is igyekezzünk a jövőre koncentrálni. Ez nagy segítség mentálisan mindannyiunknak ebben a nehéz időszakban. Kisebb vagy nagyobb, közeli vagy távoli tervek kovácsolásával a lelki egyensúlyunkat újra megtalálhatjuk, és pozitív jövőképet tűzhetünk ki magunk elé.
Vásárló Hogyan csomagoljunk be egy raklapot?
Márkázott tartalom | 2020. október 5. 09:19
A tökéletes raklap nem csak a stabilitás és a biztonság szempontjából fontos, hanem a szállítási díjak miatt is. Ha a raklap jól van becsomagolva, akkor kevesebb helyet foglal el. A rosszul összeállított raklapok nem rakhatók egymásra, ezért sok szállító ebben az esetben külön díjat számít fel. Ebben a cikkben összeszedtük a helyes raklap-összeállítás és -csomagolás lépéseit. 
Vásárló Így válaszon csinos ruhát lányának!
Márkázott tartalom | 2020. október 4. 10:05
Minden anyukának mosolyt csal az arcára, mikor édes kis ruhácskába öltöztetheti a lányát. A döntést persze nem könnyű meghozni, amikor a boltok és a különböző weboldalak is tele vannak édesebbnél édesebb ruhákkal. Az Abel & Lula egy olyan márka, amely minden kislánynak és anyukának könnyen a szívébe lopja magát. Azonban minden esemény más-más ruhácskát követel meg, mi pedig most elárulunk minden fontos információt ahhoz, hogy a tökéleteset tudják kiválasztani!
Vásárló Antik hatású kerítés a legegyszerűbben
Márkázott tartalom | 2020. október 3. 13:41
Sokféle kerítéstípus közül választhat az, aki családi háza kerítését szeretné felépíteni vagy felépíttetni. Annyi variációs lehetőség van, hogy nem egyszerű a választás. Persze választhatunk úgy, hogy melyik tetszik, de vannak azért más szempontok is. Tartósság, gyors megvalósíthatóság, színválaszték, egyediség, hogy csak párat említsek a sok szempontból.  Sok esetben a vegyes anyaghasználat a célravezető, de ízlés kérdése, hogy ki milyen alapanyagokat használ. Ha antik hatású kerítést szeretnénk, akkor is sok lehetőségünk van, de megmutatjuk az egyik leggyorsabban felépíthetőt, legegyszerűbbet.
Vásárló A téli párásítás fontossága és hasznossága
Márkázott tartalom | 2020. október 2. 13:18
Télen, a fűtési időszakban az otthonokban uralkodó páratartalom rendszerint elmarad a kívánt mértéktől, ezért a párásítás alkalmazása javasolt. A cikkben azt is megmutatjuk, hogy miként lehet ezt kivitelezni a gyakorlatban. Szó lesz továbbá a páratartalom optimális mértékéről, valamint azokról a nemkívánatos tünetekről és következményekről is, amelyeket hatékonyan tudunk kiiktatni a párásítás tartós és fix megvalósításán keresztül.
Vásárló Profi késkészletek szakácsoknak
Márkázott tartalom | 2020. október 1. 14:01
Minden szakács legfőbb társa a kés, akár profi, akár hobbi szinten űzi a mesterséget. A konyhában a fegyelem mellett első a biztonság, így olyan eszközökre van szükség, amelyekkel olajozottan mehet a munka. A következő pár sorban néhány különleges késkészlet lesz porondon, amelyekre minden konyhában szükség van. 
Vásárló Gyűrűméret megállapítása házilag
Márkázott tartalom | 2020. október 1. 13:08
Szeretnéd a kedvesed meglepni egy gyűrűvel, vagy te már az eljegyzésen töröd a fejed? Ahhoz szükséged lesz a megfelelő gyűrűméretre, hiszen nem mindegy, hogy mekkora karika kerül a leendő menyasszony ujjára. Megmutatjuk, hogy hogyan tudhatod meg igazán könnyen ezt a fontos méretet. 
Vásárló Mikor milyen maszkot érdemes leginkább viselni?
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 30. 10:22
A koronavírus-fertőzéssel szembeni eredményes védekezés jegyében felmerülhet a kérdés, hogy pontosan milyen típusú maszkot célszerű beszerezni és viselni. A cikkben pontosan ezt a kérdést fogjuk megválaszolni. Szó lesz tehát azokról a maszkokról, amelyeknek a segítségével akár a saját magunk, akár a mások egészségének a megóvásáról egyaránt sikeresen tudunk gondoskodni. Ezenfelül pedig arra is ki fogunk térni, hogy miként viseljük a maszkot rendeltetésszerűen és körültekintően.
Részvény / Deviza / Áru Jönnek a robotújságírók
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 30. 09:26
1994: Egy személyes emlék Negyedéves egyetemista koromban rövid ideig a Világgazdaságnál gyakornokoskodtam Golubeff Lóri jóvoltából, aki az értékpapírpiacok szekció vezetője volt akkoriban.  Nagy örömmel buszoztam fel a Naphegy téri szerkesztőségbe, büszkeséggel töltött el, hogy a vezető gazdasági napilap szerkesztőségét erősíthetem. Ez még az az időszak volt, amikor az újság táblázatos formában közölte valamennyi magyar bank napi devizajegyzését és kamatait.
Vállalat Hogyan válasszunk Google Ads ügynökséget?
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 22. 12:13
A Google Ads ügynökséggel való együttműködés hosszú távra szól, így bizonyos szempontokat figyelembe kell venni a választás során. Melyek ezek?
Vásárló Ingatlant vennél hitelre? Csak fogyasztóbarát lakáshitellel!
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 20. 09:34
Legyen szó a családi fészek elhagyásáról vagy saját család alapításáról, sok pénzre lesz szükséged, ha ingatlant szeretnél. Épp ezért a legtöbben két forrásból tudják csak finanszírozni a meglévő alaptőkéjükön kívüli összeget: családi segítségből vagy banki kölcsönből. Ez utóbbi a jellemzőbb, mert a legtöbb családnak nincs akkora tartaléka, hogy egy ingatlan vásárlását egy az egyben tudja finanszírozni. Épp ezért, ha lakásvásárlás előtt állsz, érdemes tudnod, hogy mik a lehetőségek és merre érdemes elindulni. Lássuk!
Vásárló Hasznos tippek a laptop akkumulátor élettartamának meghosszabbításához
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 17. 12:27
A laptop akkumulátor várható élettartamának alakulása sok-sok kérdést vet fel felhasználóként. Nem árt például tudni, hogy mikor kell töltőre tenni a készüléket, meddig érdemes meríteni az aksit, illetve hány százalékig célszerű azt újból tölteni. A cikkben minden ezzel kapcsolatos kérdést megválaszoltunk.
Vásárló A zenei ízlés és a személyiség
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 14. 15:29
A zenei ízlés maximálisan szubjektív dolog, így igen nehéz meghatározni, hogy mi is a jó, és milyen személyiségre utal bizonyos stílusok hallgatása. Mégis, ez nagyon sokat elárul arról a személyről, aki a zenét hallgatja. Lássuk, hogy mit tudhatunk a különböző stílusokról!
Vállalat Régi-új bajnokok a Footgolf Csúcs Kupán
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 14. 10:45
A hatodik Footgolf Csúcs Kupán harmadszor nyert az Üzletemberek csapata a kupák történetében, ugyanakkor új egyéni győztest avattak a Nemzeti Sport újságírója, Somogyi Zsolt személyében.
Vállalat A bizalmi vagyonkezelés hasznosságáról. Kinek és miért jelenthet előnyt?
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 14. 08:50
A bizalmi vagyonkezelés elsősorban a jelentősebb magán és családi vagyonok hosszú távú védelmének, értékmegőrzésének és gyarapításának eszköze. Egyúttal, körültekintő tervezéssel, számottevő adóelőnyökkel is járhat.
Vásárló A babakonyha örök
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 10. 13:42
Érezted már azt, hogy szívesen lennél ma kisgyerek? Hiszen olyan izgalmas és sokszínű választék várja a babakonyha-kiegészítőkre áhítozó gyerkőcöket. Ha szerencséd van, és a te kicsikéd is szereti ezt a különleges világot, akkor újraélheted gyermekkorod kedvenc játékait.
Vállalat Jó, ha ezt tudod a netbankodról
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 10. 10:58
Az internetbank mára egy nagyon elterjedt szolgáltatás, hiszen ezzel rengeteg időt és pénzt tudunk megspórolni. Régen, ha utalni akartunk, esetleg a számlánkra aktuális egyenlegére voltunk kíváncsiak el kellett mennünk a legközelebbi bankfiókhoz, és ott tudtunk csak intézkedni. Manapság már a számlánkkal kapcsolatos legtöbb funkciót a fotelben ülve is elvégezhetjük, nem kell hozzá más, mint egy számítógép vagy telefon és jó internet kapcsolt. És persze a netbank szolgáltatás. Szinte minden banknak van már netbank és mobil applikáció szolgáltatása.
Vásárló Frappáns ajándékötletek foglalkozással kapcsolatban
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 8. 14:18
Egy klassz kis ajándékon töröd a fejed barátod vagy esetleg valamely családtagod számára? Ha szereti a munkáját, vagy él-hal a hobbijáért, itt van számodra egy szuper ötlet. Egy ajándéktárgy, rajta valamilyen frappáns, szórakoztató szöveggel az adott foglalkozással vagy hobbival kapcsolatban remek meglepetésnek bizonyulhat.
Vásárló Rendszeres szájápolással a kutya boldogságáért
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 7. 13:14
A kutya az ember életében több mint egy házörző, sokkal inkább társ. Éppen ezért a jó gazdik igyekeznek, hogy minden szükséges feltételt megteremteni kedvencüknek, és ezzel együtt törekednek egészségük megőrzésére is, hiszen azt szeretnék, hogy hosszú éveken át a család tagja maradhasson a szőrös kis négylábú. Bár sok gazdi nem tudja, hogy a kutya egészsége a szájhigiéniával kezdődik. Viszont ha mindezzel tisztában vagy, sok kellemetlenségtől kíméled meg kedvencedet, és hidd el, sokkal boldogabbá is fogod tenni!
Vásárló Chiptuning előnyei kamionoknál
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 6. 15:09
A chiptuning beépítésének egyik célja, hogy csökkentse a fogyasztást, szerencsére az eszköz jótékony hatásait nem csak személygépjárművek esetében lehet élvezni, hanem már lehetőség van kamionok esetében is alkalmazni. Egy megfelelően optimalizált motor alacsonyabb fordulatszámon dolgozik, aminek számos előnye van, többek között az, hogy a motor üzemanyag-használata is visszafogottabb. 
Vásárló Hogyan semmisülnek meg a bioaeroszolok?
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 6. 10:43
A bioaeroszolok káros hatásainak csökkentésével nagyon sok tanulmány foglalkozik manapság. A következőkben szeretnénk beavatni minden érdeklődőt, hogy mi is ez az eljárás, arról is szó lesz, hogy mi maga a bioaeroszol és miért, kinek fontos, hogy a káros hatások mérséklésre kerüljenekl. Abba is beavatunk majd mindenkit, hogy szerintünk melyik a legmegbízhatóbb légtisztító. Ha érdekli mindez, olvasson tovább, reméljük, ki tudjuk elégíteni a kíváncsiságát!
Vásárló Légbeeresztők a szellőztetésben
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 4. 11:13
A mai modern nyílászárók légzárása olyan magas szintű, hogy sok esetben nekünk kell gondoskodnunk a lakás megfelelő légcseréjéről. Ehhez pedig gyakran nem elég a napi szellőztetés, különösen akkor, ha nyitott égésterű gázkészülékeket működtetünk a lakásban. Az elhasznált oxigén pótlását, valamint a balesetek elkerülését a légbevezetők biztosíthatják. A következő cikkben ennek használati előnyeiről olvashat.
Vásárló Ismerje meg az Impulse Fitness gépeinek egyediségét!
Márkázott tartalom | 2020. szeptember 1. 09:48
Az Impulse Fitness méltán híres a kardió- és erőgépek piacán, mivel több mint 35 éves tapasztalattal a háta mögött megbízható és hatékony gépek készítésére vállalkozott. A cég termékeire az innovatív és funkcionális kialakítás, a tartós összeállítás és a stílusos megjelenés jellemző, így nagyon sokan szeretik edzőtermeiket feltölteni az általuk gyártott gépekkel. Ár-érték arányban kiemelkednek társaik közül, mivel legjobbnak bizonyulnak a piacon. Termékeiket ráadásul a szakma legjobbjaival terveztetik - legyen szó a legnevesebb amerikai vagy európai ipari tervezőkről.
Vásárló Szerethető-e egy SUV?
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 29. 12:23
A címben szereplő kérdésre egy Ford Kuga segítségével keressük a választ, melyet néhány napig Budapesten és a Balaton környékén teszteltünk a Ford Petrányi jóvoltából. A rövid válasz igen, de nézzük, lesznek-e ellenérvek és tanulságok – rendhagyó autóteszt következik.
Vásárló Zöld SUV-okkal támad a Ford
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 24. 13:51
Az utóbbi években a nemzetközi autópiacon két igazán sikeres, ma már kijelenthetjük, hogy hosszútávú trend alakult ki. Az egyik a SUV-ok térhódítása, a másik pedig a környezettudatos, “zöld” autó, amely elektromos vagy hibrid hajtással rendelkezik, ezáltal kímélve a környezetet és javítva a hatékonyságot. A Ford megtette, amit lehetett és az új Kuga és Puma bevezetésével ötvözték a fenti trendeket.
Vásárló A Black Friday és a vásárlótípusok
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 17. 14:40
Millió meg egy olyan tényező van a világon, ami képes befolyásolni az egyének reakcióit, ilyenek például a különböző akciók is, melyek minden emberből mást hoznak ki, ha a viselkedésmintákat tekintjük. A teljesség igénye nélkül most felsorolunk néhány vásárlótípust, hogy ki, miként kezeli a hasonló élethelyzeteket.
Vállalat Béralkuhoz jól jön a bruttó-nettó kalkulátor
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 10. 10:57
Az álláskeresés egyik legnehezebb pillanata, mikor a béralkura kerül a sor. Ilyenkor jönnek jól az online bruttó-nettó kalkulátorok. Megmutatjuk, hogy hol találsz ilyen kalkulátorokat és hogyan használd őket.
Vállalat Ismerje meg a Fun Factory termékeit, és élvezze ki előnyeit
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 6. 11:26
A Fun Factory márkanév méltán híres a szexuális játékszerek piacán. Termékeik a magas minőségről, kényelmes és kellemes kialakításukról, valamint egyszerű használatukról híresek. A cég által tökéletesített termékek kínálatából válogathat igényeinek megfelelő dildók, vibrátorok, maszturbátorok, gésagolyók és egyéb kiegészítők közül aktuális kedve szerint. Manapság egyre elterjedtebbé válnak az ilyen eszközök, amelyek nem csak szingliknek nyújthatnak feltétel nélküli örömöt, hanem a boldog párkapcsolatban élők szexuális életét egyaránt feldobhatják. 
Vállalat 4 gyakori fogászati probléma, 4 megoldás
Márkázott tartalom | 2020. augusztus 4. 16:34
Manapság már fejlett fogászati kezelések vannak, mégis szinte a teljes felnőtt lakosság szenved valamilyen fogászati problémától. Ezek mindegyike olyan, amire van megoldás! Minél előbb fordulunk orvoshoz, annál könnyebb és gyorsabb a megoldás, ráadásul elkerülhetőek a komolyabb gondok. Ugye ön sem szeretné idő előtt elveszíteni a fogait? Nézzünk meg 4 gyakori fogászati problémát, melyekre van megoldás.  
Friss
hírlevél