<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Márkázott tartalom cikkei

 

Vásárló Milyen összetevőket tartalmazzon a fogyást segítő étrend-kiegészítő?
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 6. 11:13
Számos esetben a megfelelő táplálkozás és folyadékfogyasztás, valamint a rendszeres testmozgás nem elegendő önmagában a tartós fogyás eléréséhez. Ekkor érdemes támogatást nyújtani a szervezet számára fogyást segítő étrend-kiegészítő segítségével.
Vásárló Itt a forradalmi újítás: a PolyGel!
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 5. 09:03
A műkörmök a női szépség egyik kifejező eszközei. Segítségükkel mindig tökéletes lehet a megjelenésed és az ápolt kezeid, körmeid árulkodnak nőiességedről. Ha gyengék a körmeid, nehezen erősíted és növeszted meg őket, ha kevés időd van velük foglalkozni, a műkörmökkel akkor is gyönyörű lehetsz.
Vásárló Ideje elkezdeni a karácsonyi készülődést
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 2. 11:33
Érdemes minél hamarabb elkezdeni a karácsonyi készülődést. Így elkerülhető, hogy a szenteste napja rohanásból álljon. Nemcsak az ajándékokat érdemes időben beszerezni, hanem a téli otthon dekorációt és a karácsonyi díszeket is.
Vásárló Milyen lehetőségek rejlenek a repülőgépipar automatizálásában?
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 1. 10:54
Az elmúlt években a légi közlekedési ágazat sok változáson ment keresztül annak érdekében, hogy javítsa az általa nyújtott szolgáltatásokat és csökkentse a költségeket.
Vásárló Budapest a programozás képzés terén remek opciókat kínál
Márkázott tartalom | 2021. szeptember 1. 09:46
Mit tehet az manapság, aki komolyan fontolóra venné a programozás képzés bármelyik formátumának a megkezdését Budapesten? Hol és milyen keretek között működik egyáltalán programozás képzés, illetve kiknek jelenthet mindez elérhető opciót? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk kiemelten a bejegyzés keretei között. Remélhetőleg a cikken keresztül sikerül némi betekintést nyújtani abba, hogy a programozó képzések terén mennyire kedvező a terep manapság.
Vásárló Kreatív technikák, ahol szinte lehetetlen hibázni!
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 31. 17:11
Vannak olyan kézműves technikák, amelyeknek a megtanulása több órát, napot is igénybe vehet. Ha erre nincs lehetőségünk, akkor sokszor jól jönne olyan kreatív tevékenység, amely nem igényel előképzettséget és mégis inspirál, miközben lenyugtat és feltölt. Az Alkoss Otthon kreatív áruház kreatív technikái mind olyanok, amelyeknél nem tételezik fel, hogy jártas vagy a témában, bármikor elkezdheted bármelyiket. A legegyszerűbb technikák, amelyeknél gyakorlatilag nulla a hibázási lehetőség, a karckép- és a fonalképkészítés.
Vásárló Páciens elégedettség, mint működő üzleti stratégia a fogászatban
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 31. 11:35
Ez a Straumann® és a Helvetic Clinics sikeres együttműködésének fókuszpontja
Vásárló Női órák ékszer helyett és mellé
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 30. 14:55
A női órák egyes esetekben ékszerként is funkcionálhatnak. Hiszen nemcsak az idő mérésére jók, hanem remek kiegészítői lehetnek egy-egy öltözéknek.
Vásárló Az elektromos autó importja megéri?
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 26. 10:05
Ahogy a robbanómotoros prémium autó importja, úgy az elektromos autó importja is megéri? Ezen kérdés megválaszolásában segít ez a cikk. Körbejárjuk a témát, mert egyre nagyobb igény jelentkezik az elektromos meghajtású járművek importjára is.
Vásárló Hogyan kössem be a mennyezeti lámpát?
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 23. 10:10
Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy nem elég egyszerűen megvásárolni a legszebb mennyezeti lámpát, amit a boltban találunk, hanem szépen és eredményesen be is kell üzemelni ahhoz, hogy valóban gyönyörködhessünk a szépségében és funkcionálisan is élvezhessük.
Vásárló Sorszámlálóval nem veszíted el többé a fonalat
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 19. 10:23
Ha már egész jól bánsz a fonallal, és bonyolultabb minták elkészítésébe is belevágsz, előbb-utóbb szükséged lesz egy sorszámlálóra. Ez a profi kis eszköz segít abban, hogy kötés közben ne csússz el a sorokkal, ne vessz el az alkotásban, hogy aztán csüggedten vissza kelljen bontanod az egészet. Nem lesz nehéz többé kibogozni a sorokat, ha sorszámlálót használsz! 
Vásárló Árképzési hiba - hibaüzenet az Amazonon és a lehetséges teendők
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 9. 12:22
Az Amazon wholesale egy remek lehetőség, amely mindenki előtt nyitva áll, ugyanakkor, mint minden üzlet esetén, itt is rengeteg meglepetés és buktató várhat rád. Szőke Balázs, az Amazon wholesale tapasztalt szakértője elhivatott abban, hogy útmutatással és hasznos tanácsokkal segítse azokat, akik elhatározták magukat és belevágnak, de azokat is, akiknek már meglévő Amazon üzlete van, de fejlődni szeretnének.
Vásárló Yeezy Slides és Foam RNNR az idei nyárra
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 9. 10:13
Az adidas Yeezy Foam RNNR alig egy éve került a boltok polcaira, és kapott hideget és meleget is. A habcipő a mai napig rendkívül megosztó tervezés, de ez nem állította meg a Kanye Westet abban, hogy egy hasonló papucsot is kihozzon az adidas-szal. A Yeezy Slides már sok színben beszerezhető papucs, amik mindegyike rendkívül egyszerű, mégis kényelmes nyári viselet. Lássuk, hogy mire “képesek” ezek a modellek!
Vásárló Átalakulás a munka világában
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 8. 12:16
A koronavírus-járvány a munkaerő-kölcsönzés terén is felkavarta a vizet. A tavaszi korlátozások több vállalat esetében leállást jelentettek, így a kölcsönzött munkaerő létszáma is csökkent. Később a helyzet valamelyest rendeződött, a kölcsönzött munkaerő mennyisége növekedett. Egyes iparágak, mint a kereskedelem, a logisztika, és a raktározás a korábbi helyzethez képest is több munkaerőt igényeltek. A vendéglátás és idegenforgalom számai hosszú ideig továbbra is elmaradtak az év eleji szinthez képest, viszont a nyár végére a helyzet rendeződött.
Vásárló Tévedés, hogy csak a fiúknak valók az építőjátékok!
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 5. 10:42
Az építőjáték az egyik legnépszerűbb játékfajta az óvodás kor idején. A csoportszobákban biztosan találunk fa építőkockákat, legókat, habszivacs szőnyegeket, melyekkel a kicsik örömmel foglalatoskodnak. Vajon miért szeretik ennyire az építést?
Vásárló Hogyan kell helyesen arcot tisztítani?
Márkázott tartalom | 2021. augusztus 1. 09:41
Az eredményes arctisztítás érdekében alaposnak kell lenni. Nemcsak esténként, a lefekvést megelőzően kell időt fordítani rá, hanem reggelente is, ébredést követően. Továbbá kiemelt figyelmet kell fordítani a hidratálásra is. Nézzük meg lépésről lépésre a hatékony arcápolást! Az esti arctisztítás az egyik legfontosabb lépés, hiszen ekkor kerül eltávolításra az összes szennyeződés, a sminkmaradványok és a felesleges zsír. Amennyiben nem kerül minden este sor az arctisztításra, másnap megjelenhetnek pattanások és mitesszerek az arcbőrön.
Vásárló Tippek az U-alakú kanapé kiválasztásához
Márkázott tartalom | 2021. július 30. 09:50
Az U-alakú kanapé nagyon sok kényelmes ülőhelyet biztosít, azonban óriási helyet foglal. Ezért biztosnak kell lennünk abban, hogy tényleg jó választás-e otthonunkba. Amennyiben van elég helyünk ahhoz, hogy elférjen és érvényesüljön, már csak a tökéletes darabot kell kiválasztanunk. Segítünk!
Vásárló Jóváhagyások az Opel és GM motorolajok kapcsán
Márkázott tartalom | 2021. július 28. 12:04
A motor egészsége szempontjából rendkívül fontos, hogy az előírásoknak megfelelő kenőanyagot alkalmazzunk. A szabványok azonban gyártónként eltérhetnek, mivel jelentős részük saját rendszert alakított ki. Nincs ez máshogy az Opelnél és a GM-nél sem.
Vásárló Kicsinál vagy megerősít a csilipaprika?
Márkázott tartalom | 2021. július 19. 12:22
Míg a nem csípős ízük miatt kedvelt paprikafajták esetén, mint amilyen a kápia, a tv-paprika vagy a kaliforniai, gyakran megemlítik magas C-vitamin tartalmukat, addig a pokoli erős, maró, szemet könnyeztető csípős csilipaprikákban rejlő vitaminokról alig esik szó. Sokszor a hedonista életmóddal kapcsolják össze ezt a fűszernövényt az emberek, így hitetlenül fogadják, hogy több jótékony hatással is rendelkezik.
Vásárló Aratás után… vess takarónövényt!
Márkázott tartalom | 2021. július 14. 11:56
A takarónövények rengeteg pozitív hatást gyakorolnak a talaj minőségére, szerkezetére, valamint termékenységére egyaránt. Éppen ezért minden gazdálkodónak érdemes helyet találnia a talajtakaró növények számára a vetésforgóban.  Miután aratás után a kalászosok és a repce lekerültek a talajról, beköszönt a legoptimálisabb időszak a talajtakaró növényeklvetésére. 
Vásárló Megújulóenergia-aukció Lengyelországban
Márkázott tartalom | 2021. július 12. 12:12
A napelem-aukciók egyre elterjedtebbé válnak, Lengyelországban például a napelemes rendszerek telepítésében kifejezetten jelentős szerepet képviselnek. Az aukciók során ajánlatok érkeznek napelemes rendszerek telepítésére, egy meghatározott kapacitás elérésére, a termelésre, valamint az üzemeltetésre vonatkozóan.
Vásárló Ne maradj le semmi jóról csak azért, mert idős vagy!
Márkázott tartalom | 2021. július 12. 10:02
Emlékszel még a rohanó hétköznapokra? Amikor annak is örültél, hogy egy gyors zuhanyra be tudsz ugrani a kádba, miután mindent elrendeztél a gyerekek és a háztartás körül. Nyoma sem volt ott ülőfürdőnek, nemhogy wellnessélménynek…
Vásárló Biogazdálkodás csalánlé lombtrágyával
Márkázott tartalom | 2021. július 9. 11:12
Tombol a nyár és a hőség, szép fokozatosan érik a zöldség- és gyümölcstermés. De vele együtt a kártevők is felbukkantak, és bizony komoly fejtörést okozhat a kezelésük. Ha Te is az ökológiai szemléletű kertészkedésben hiszel és a növényeidet vegyszermentesen, természetes módon szeretnéd ápolni, akkor a csalánlé lombtrágya nagyon is hasznos lehet számodra. Cikkünkben a gyógynövények erejére felesküdött szakértő, a KE-shop.hu csapata van segítségünkre a részletekkel.
Vásárló Fokozódó verseny és egyre nagyobb potenciál az e-kereskedők előtt
Márkázott tartalom | 2021. július 7. 13:14
Évről évre erősödő piac jellemzi a hazai e-kereskedelmet. 2020-ban az online piac gyakorlatilag három évet lépett előre, ami elsősorban a pandémia nyomán megváltozott vásárlói viselkedésnek tudható be – fogalmaz a megkérdezett marketingszakértő. Kihívások és lehetőségek várnak a hazai kereskedőkre, a formálódó piacon senkinek sincs bérelt helye.
Vásárló Vidd át kedvenc képed bármilyen felületre – Most egyszerűbb, mint valaha
Márkázott tartalom | 2021. július 6. 12:21
  Hogy ez mit is jelent? Veled is történt már olyan, hogy egy adott képet szerettél volna viszontlátni kedvenc tárgyadon, bútorodon, esetleg egy saját kezűleg készített ajándékon, de sehogy sem sikerült lerajzolnod vagy inkább bele sem kezdtél? Mi tudunk erre egy megoldást, és most meg is osztjuk veled. 
Vásárló Hasznos tanácsok a műfű lerakásához
Márkázott tartalom | 2021. július 5. 10:31
A műfű lerakása nem nehéz feladat, azonban van néhány tanács, melyeket érdemes megfogadni a tökéletes végeredmény érdekében. Mutatjuk, hogy melyek ezek! A műfű telepítése nem véletlenül népszerű, ha zöldfelület kialakításáról van szó. Hova kerülhet? Tulajdonképpen bárhova, csupán a fantázián múlik. Lényegében olyan helyekre, ahol a természetes fű nem tudna kinőni, kerülhet például erkélyre vagy teraszra.
Vásárló Ezt tanultuk meg a koronavírus alatt! - Mit mond a marketing ügynökség?
Márkázott tartalom | 2021. július 4. 15:18
2019-ben még elképzelhetetlen volt, hogy 2020 lesz az az év, amikor leáll az egész világ. A koronavírus megbénított a járvány első hullámában szinte minden vállalatot, azonban az azóta eltelt év rengeteget tanított a cégeknek az online marketingről. Másfél éve van jelen az életünkben a koronavírus, és bár a nyár és az oltások a szabadsággal kecsegtetnek, nem árt visszatekinteni az elmúlt időszakra és leszűrni belőle a tanulságokat.
Vásárló Finom lekvárok a KolbászPosta.hu-tól
Márkázott tartalom | 2021. július 4. 10:00
A nagyi házi készítésű lekvárjai gyerekkorunk nyarainak csodáit idézik. Egy ismerős illat és íz évtizedek múltán is képes előcsalogatni belőlünk a mama lekvárjainak emlékét.  Ma is sokan készítenek házi lekvárokat, dzsemeket sárgabarackból, szamócából, meggyből, bozdából, málnából, csipkebogyóból, birsalmából, erdei gyümölcsökből vagy áfonyából, amik édességét a gondosan válogatott, érett gyümölcsökhöz adagolt ízesítőkkel érhetjük el, de minőségi lekvárok készen is kaphatók.
Vásárló Milyen szíjat válasszak az Apple Watch okosórámhoz?
Márkázott tartalom | 2021. július 2. 12:49
  Bizony olyan nagy már a választék, hogy nehéz dönteni. Az okosórák az utóbbi években felváltották a hagyományos társaikat, és a szíjakat olyan könnyű cserélni, mintha egy karkötőt vennénk fel. Mégis, szeretnénk, ha a karkötőnk hosszú távon is kiszolgálna minket, ellenálló legyen, és jól is érezzük magunkat benne!
Vásárló Nyári forróság a kisbabával
Márkázott tartalom | 2021. július 2. 11:13
Kánikulának az számít, ha napokon keresztül 35 fok vagy még annál is magasabb a hőmérséklet. Az ilyen időszakokban nem csak az a nehéz, hogy nappal nagyon nagy a meleg, hanem az is, hogy éjszakánként sem hűl le igazán a hőmérséklet.
Vállalat Ekkor érdemes a Drupal oldalt frissíteni
Márkázott tartalom | 2021. július 2. 11:00
  A Drupal háza táján nem tétlenkednek, így a Drupal fejlesztőket sem fenyegeti az a veszély, hogy túlságosan unatkoznának. Sorra látnak napvilágot az új verziók azt követően, hogy előbb a Drupal 8, majd a Drupal 7 támogatás fog megszűnni hamarosan. 2021 utolsó negyedévében érkezik a 9.3.0, majd a következő negyedévben a 9.4.0 és a 10.0.0. Jó kérdés, hogy mikor érdemes frissíteni a Drupal oldalakat? Ezt fogjuk körüljárni a következőkben.
Vásárló Generátorhibára utaló jelek és a megoldása
Márkázott tartalom | 2021. június 30. 10:35
  Ha nem indul az autó, akkor annak egy lehetséges oka, hogy a generátor meghibásodott. Ahhoz, hogy erről meg lehessen bizonyosodni, ellenőrizni kell azt, hogy az akkuval nincs-e probléma. Ha a műszerfalon világít a töltésjel, ám a hajtásszíjak állapotával és az akkumulátorral nincs gond, akkor egészen biztos, hogy a generátor rakoncátlankodik. Ilyenkor két lehetőség van: az egyik az, hogy fel kell újítani a régi generátort, a másik pedig az, hogy újat kell venni.
Vásárló Strandolás és pancsolás kisgyermekünkkel
Márkázott tartalom | 2021. június 30. 10:30
Mikor végre itt a strandidő, kellemes móka kiruccanni a vízpartra vagy egy strandra az egész családnak. Mind az aprónép, mind pedig a felnőttek élvezettel tölthetik el a szabadidőt a zsúfolt hétköznapok után a megérdemelt pihenéssel és pancsolással. Ha betartunk pár szabályt, ez a közös időtöltés csuda jó móka lehet. Saját bőrükön sokan megtapasztalták már a napfény okozta kellemetlenségeket. A kisbabák, kisgyermekek bőre sokkal érzékenyebb a felnőttekénél. Emiatt külön odafigyelést is igényelnek az apróságok. 
Vásárló Mire számíts a biológia érettségin?
Márkázott tartalom | 2021. június 29. 09:38
Ha úgy döntöttél, hogy biológiából érettségizel, nagyon fontos, hogy tisztában legyél a pontos követelményrendszerrel, és jó tanulási terved legyen. Nézzük át együtt, mire számíthatsz a biológia érettségi vizsgán, és tippeket is adunk a tanuláshoz!
Vállalat Legyen tartása!
Márkázott tartalom | 2021. június 28. 12:38
A mozgásszegény életmód, az ülőmunka, a telefon és a számítógép billentyűzetének nyomogatása könnyedén és alattomosan okozhat rossz testtartást, amelyet gyorsan meg lehet szokni. Aztán egyszer csak jön egy hirtelen, rossz mozdulat és a kisugárzó fájdalomtól csillagokat látunk. Nem is értjük, mi történt hirtelen. Ilyenkor gyakran már késő észbe kapni, pedig a megelőzés, a tudatosan végzett gyakorlatok nagyban meghatározzák, hogy meddig élhetjük életünket fájdalom nélkül, meddig mondhatják ránk mások, hogy: „De jól tartod magad!”.
Vásárló Hogyan fog kinézni a biztosításkötés néhány év múlva?
Márkázott tartalom | 2021. június 15. 10:56
2020-ban szinte egyik napról a másikra robbant be az életünkbe a digitalizáció, a szülőknek távmunka, a gyerekeknek otthonról tanulás keretében. A szolgáltatási szektorok is megérezték ezt a nagy horderejű változást, őket sem kerüli el a technológia gyors fejlődése, ezzel pedig a biztosítási ágazatnak is lépést kell tartania.
Vásárló Terülj-terülj asztalkám a Hotel OTP Birkenhof ****-ban
Márkázott tartalom | 2021. június 14. 10:45
Tavasszal, ahogy kezd barátságosra fordulni az időjárás, és elkezd ébredezni a természet is, szinte automatikusan belevetjük magunkat a nyári tervek szövögetésébe. Egyre többen vagyunk, akik a zsúfolt és forró tengerparti nyaralások helyett csendesebb, nyugodtabb, kevésbé meleg helyre vágyunk.  A dilemma azonban csak itt kezdődik igazán. Hogyan is tudnánk úgy összehangolni a nyaralást, hogy a család apraja-nagyja jól érezze magát? Ha Önt is hasonló kérdések foglalkoztatják, tartson velünk!
Vásárló Trendi női szoknyák a nyári ruhatár alapdarabjai
Márkázott tartalom | 2021. június 12. 10:10
Bár a női szoknyáknak télen is helyük van a hölgyek öltözködésében - ugyan mikor máskor lehetne felvenni a színes, vagány mintás harisnyanadrágokat -, de azért a fő szezon mégiscsak a nyár. A könnyű, lenge viseletek ideje késő tavasztól kora őszig tart, ha az időjárás is úgy akarja.  A divatiparban a női szoknya népszerűsége töretlen, néhány kiegészítő ruhadarabbal, a színeihez, mintázatához passzoló felsőrésszel, egy-két könnyed nyárias vállkendővel kiegészítve jól variálható ruhatár hozható létre. 
Vásárló Teljes körű védelem lángálló és antisztatikus alsóruházattal
Márkázott tartalom | 2021. június 11. 12:23
  Laikusként a lángálló és antisztatikus ruhák hallatán legtöbbünknek a tűzoltók és az autóversenyzők által viselt ruházat ugrik be. A magas hőhatás okozta sérülések elkerülése végett viselt daraboknál kiemelten fontos a minőség és megbízhatóság kérdése. Jó esetben az ilyen ruhadaraboknak egyszer kell tökéletes védelmet nyújtaniuk, akkor azonban nem lehet kérdés, hogy hibátlanul kell ellátniuk azt a feladatukat, amiért viseljük őket.
Agrár Combszalag – a praktikus bőrvédelem
Márkázott tartalom | 2021. június 10. 10:35
Végre itt a nyár! Az évszak, amit a legtöbben azért is várnak, mert ilyenkor a meleg időjárással beköszönt az az időszak, amikor ledobhatjuk magunkról a vastagabb ruhákat, nadrágokat, harisnyákat. Van azonban egy olyan ruhadarab, melyre nőként még a nyári nagy melegben is sokan számítanak: nem csak a praktikum, hanem az esztétikum miatt is. Ez pedig nem más, mint a combszalag.
Vásárló Hamarosan luxuscikk lesz a kávé?
Márkázott tartalom | 2021. június 7. 13:21
A klímaváltozás ma már nem csak egy teória, hanem tény, melynek hatásait mindannyian érezzük. Ezek a hatások pedig minden bizonnyal fokozódni fognak a jövőben. Nem csak a hőmérséklet változik, hanem elszaporodhatnak egyes kártevők, új, invazív fajok jelenhetnek meg egyes területeken, sok térséget sújt a csapadékhiány, ezek összessége pedig erősen kihat a mezőgazdaságra.
Vásárló Volkswagen szervókormány javítása: tények és tévhitek
Márkázott tartalom | 2021. június 7. 10:52
A Volkswagen konszern német autógyártó vállalat, az egyik legnagyobb autógyártó az egész földkerekségen. A cégcsoporthoz tartozik a névadó Volkswagenen kívül az Audi és a Skoda is, azt azonban kevesebben tudják, hogy a Scania és a MAN is tagja a csoportnak. Számos legenda kering a neten arról, hogy a Volkswagenek esetében gyakori-e vagy sem a szervókormánnyal kapcsolatos meghibásodások száma. Ezekről lesz szó az alábbiakban!
Vásárló Miért van szükséged neked is egy légtisztítóra?
Márkázott tartalom | 2021. június 5. 13:16
Valószínűleg nem is gondolnád, hogy lakásod levegője mennyi szennyeződéssel van tele. Még egy alapos szellőztetést követően is rengeteg káros anyag van, ami a levegőben kering, főleg, ha magas a légszennyezettség a környezetedben.
Vásárló Az idei nyári gyerek cipő trendek
Márkázott tartalom | 2021. június 5. 10:14
Gyermekednek keresel olcsó, de mégis minőségi és tartós darabot? Stílusos és egyedi lábbelit vásárolnál a számára? Akkor itt az ideje szétnézni az idei nyári kínálatban, ahol szinte minden színben találhatsz megfelelő darabot. Az olcsó és minőségi gyerek cipők kínálata szerencsére hatalmas, így senkinek nem kell aggódnia, amikor vásárlásra kerül a sor. De vajon, hogy alakul a 2021-es trend a gyerek cipők terén? Ebből a cikkből minden kiderül!
Vásárló Milyen kétkerekűt válasszunk, ha biciklizésre adjuk a fejünket?
Márkázott tartalom | 2021. június 5. 09:47
Találjuk meg az ideális típust! A kerékpározás jótékony egészségügyi hatásaiban talán ma már senki sem kételkedik, de mégis akadnak, akik vonakodnak egy saját bicikli beszerzésétől. Ennek magyarázata sok esetben az, hogy nem ismerik a lehetőségeiket kellően, pedig a kerékpározás kínálta megoldások jóval sokszínűbbek, mint azt elsőre gondolnánk.
Vásárló A gardrób elmaradhatatlan kiegészítői: kézitáskák, oldaltáskák
Márkázott tartalom | 2021. június 4. 13:05
  A női ruhatár alapvető kelléke, minden évben, minden évszakban van ok a beszerzésére, és ha azt vesszük, egy teljes világ elfér benne - mi az? Nem vitás, a női táska. A gardrób elengedhetetlen kelléke számtalan változatban beszerezhető, és a divat változása indokolja is, hogy lehetőség szerint aki tud, új mutatós darabokat szerezzen be időközönként belőle. A modellek évről évre, sőt évszakról évszakra változnak, lássuk, milyen divatos darabok vannak jelenleg a piacon!
Vállalat Mit kell tudni a nagyméretű kivetítő falak telepítéséről?
Márkázott tartalom | 2021. június 3. 13:11
Sokak számára régebben megfizethetetlennek számított egy jobb minőségű kivetítő fal beszerzése, telepítése. Ma már azonban egyre inkább elterjedt elsősorban a vállalati, kereskedelmi, szórakoztatóipari és az oktatási területeken. Fontos szerepe van ezeknek a falaknak a vezérlőtermekben, az ún. Mission Critical Control Roomok-ban, különböző ipari létesítményekben és a forgalomirányításban is. Napról napra bővül az alkalmazási területek száma és egyre több meglepő környezetben találkozhatunk ilyen kisebb-nagyobb kivetítő falakkal.
Vállalat Miért jó ötlet online vállalkozást indítanod?
Márkázott tartalom | 2021. június 3. 12:18
A koronavírus-járvány jelentősen felgyorsította a digitális átállást a cégeknél. Sokan a gyakorlatban is megtapasztalhatták, milyen home office-ban, online dolgozni. Valószínűleg a legtöbben élvezték, hogy nem kell bejárni a munkahelyre és utazással tölteni 2-3 órát. Néhány embernek talán az is megfordult a fejében, hogy hosszú távon is szívesen dolgozna online, indítana el valamilyen online vállalkozást. Ehhez szeretnénk némi bátorítást vagy kezdőlöketet adni ezzel a cikkel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos