Márkázott tartalom

Márkázott tartalom cikkei

Vásárló Hogyan rendezzük be időtálló módon az irodánkat? 
Márkázott tartalom | 2024. február 22. 18:04
Egy iroda belső kialakítása izgalmas feladat, azonban sok felelősséggel jár együtt. A környezet, amiben dolgozunk, közvetlen hatással van a munkavégzés hatékonyságára, de a dolgozók jólétére is, ezért meg kell gondolni, hogy milyen döntéseket hozunk. Egy teljes körű felújítás igen költséges folyamat, ezért természetes, hogy időtálló megoldásokban gondolkodunk. De hogyan rendezhetjük be az irodát úgy, hogy minden fontos körülménynek megfeleljünk? Ezt vizsgáljuk az alábbiakban.
Vásárló Ne feledkezz meg az edzés előtti és utáni gondoskodásról! 
Márkázott tartalom | 2024. február 19. 09:29
Még igen közel van a szilveszter, amikor is rengetegen megfogadták maguknak, hogy az idei év folyamán sokkal jobban oda fognak figyelni a testük egészségére, és nem csupán május végén kapnak észbe, hogy a beach bodyért még semmit sem tettek.
Vásárló Így növelheted a webáruházad konverziós arányát 
Márkázott tartalom | 2024. február 14. 12:55
  Az online marketing stratégia nagymértékben befolyásolja a webshopod sikerességét. Az eszközeivel csökkenteni lehet a kosárelhagyást, és meg lehet szilárdítani az ügyfélkört. Ebben a cikkben hatékony technikákat mutatunk, amelyekkel növelni tudod a webshopod teljesítményét.
Vásárló Ha sportolsz, mindig legyen nálad egy kulacs folyadék! 
Márkázott tartalom | 2024. február 12. 10:09
Ha sportolsz, fogyókúrázol vagy aktív mozgást végzel, nagyon-nagyon fontos közben odafigyelned a megfelelő hidratálásra. Erre minden évszakban szükség van, de különösen nyáron, vagy ha meglehetősen sokat edzel. 
Vásárló Munkaruha-választási útmutató 
Márkázott tartalom | 2024. február 11. 12:40
Amennyiben gyakorlottak vagyunk munkaruha-vásárlásban, vagy pontosan tudjuk, hogy mire van szükségünk, akkor viszonylag könnyű dolgunk van. Ellenkező esetben viszont nehéz feladatnak bizonyulhat, kivéve, ha az alábbi gyakorlati tanácsokat egytől egyig megfogadjuk. 
Vásárló Google büntetések: tudj meg minél többet róluk, hogy elkerülhesd a bajt! 
Márkázott tartalom | 2024. február 10. 13:30
Bizonyára te sem szeretnéd, ha a Google frissítések vagy esetleges büntetések hátrányosan befolyásolnák a weboldalad működését. Ezért kulcsfontosságú, hogy ennek a kockázatát minimalizáld. Hogyan? Ennek járunk most utána.
Vásárló Így ápolhatjuk megfelelően a rattan kerti bútorainkat 
Márkázott tartalom | 2024. február 8. 09:43
A kültéri bútorok beszerzése során az emberek nagy része sokszor nem tudja, hogy miben érdemes gondolkodni. Nagyon nem mindegy ugyanis, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre, milyen anyagból, milyen szerkezettel készül az adott darab. A rattan viszont mindig jó megoldás, akár szettben, akár különálló bútordarabokban gondolkodunk. Egységes, könnyű tisztítani, nem is nehéz, ráadásul jól bírja az időjárási viszontagságokat. Az alábbiakban eláruljuk, hogyan ápolható megfelelően egy ilyen berendezés.
Vásárló Milyen lehetőségeket rejt magában az L kanapé? 
Márkázott tartalom | 2024. február 6. 10:20
Az L alakú kanapé a sarok-ülőgarnitúra egyik változata, amely jól kihasználja az teret. Az L alakot az adja, hogy a kanapé egy lábtartós résszel egészül ki. Tökéletes tévénézéshez, olvasgatáshoz, relaxáláshoz, de ha vendégeket hívunk, akkor is kényelmesen tudjuk velük tölteni az időt. 
Vásárló Szervezetfejlesztés tudatosan: miért fontos ez? 
Márkázott tartalom | 2024. február 5. 09:29
Ahogy egy vállalkozás organikusan fejlődik, úgy létrehozza a saját felépítését, rendszerét és működési alapjait. Van, hogy ez tudatosan, megtervezetten, egy stratégia mentén történik, de az esetek többségében nincs egy kijelölt útvonal, amely alapján a fejlődés végbemegy. Egy bizonyos szint után ez a felépítés elérheti a plafont, amikor új alapokra kell helyezni a működést, vagy fejleszteni a jelenlegi struktúrát.
Vásárló Milyen kiságyat válassz az újszülöttednek? 
Márkázott tartalom | 2024. február 3. 09:24
Tudtad, hogy a babák a születés után körülbelül 20 órát alszanak naponta? Az alvás ugyanis támogatja a növekedési hormon kialakulását, amely kiemelten fontos a gyermek fejlődése szempontjából. Az idejük nagy részét tehát a babák a kiságyban töltik, ami miatt elegendő időt kell szánni a fekhely kiválasztására.
Vásárló Az orromnál fogva vezettek 
Márkázott tartalom | 2024. február 2. 13:23
Azt hittem, vagyok annyira egészségtudatos, hogy nagyon már ne lepjen meg semmi. Tévedtem. Pedig csak véletlenül csöppentem be az illóolaj bemutatóra. Végig az orromnál fogva vezettek, de nem bántam meg.
Vásárló Mi a jó horgász hátizsák titka? 
Márkázott tartalom | 2024. február 2. 09:10
A horgászat során nagyon hasznosnak bizonyulhat egy kiváló horgász hátizsák, mely igen tágas, praktikus és mindent kibír. Ha beszerzünk egy olyat, ami méretében, anyagában és kialakításában is maximálisan kielégíti az igényeinket, akkor soha többé nem akarunk majd kimenni a vízpartra nélküle! Épp ezért kell tudatosan választanunk, melyhez ebben a cikkben támpontokat is adunk.
Vásárló Mi a munkaerőközvetítő szektor sikerének titka? 
Márkázott tartalom | 2024. február 1. 09:04
A munkaerőhiány egyre nagyobb kihívást jelent a magyar gazdaság számára. A vállalatok nehezen találnak megfelelő munkavállalókat, a munkavállalók pedig elvándorolnak külföldre vagy más szektorokba. Ebben a helyzetben a munkaerőközvetítő cégek kulcsszerepet játszanak a munkaerőpiac dinamizálásában, valamint a munkáltatók és a munkavállalók igényeinek összehangolásában.
Vásárló Munka ATEX környezetben 
Márkázott tartalom | 2024. január 15. 11:02
Hogy milyen a munka ATEX környezetben? Lényegesen komplexebb, mint máshol, hiszen itt a munkavégzés – most konkrétan a takarítás – különleges képzettséget követel. Speciális eljárásokra és gépekre is szükség lesz.
Vásárló Tippek a tökéletes alapozó kiválasztásához 
Márkázott tartalom | 2024. január 11. 12:36
Az alapozó kiválasztása egy nagyon fontos lépés, hiszen meghatározza azt is, hogy milyen eredményeket érhetünk el a sminkünkkel. Ez az a termék, ami hosszan a bőrünkön marad, és egységes arcbőrt biztosít.
Személyes pénzügyek Hogyan segíthetsz a gyerekeidnek a pénzügyi tudatosság elsajátításában? 
Márkázott tartalom | 2024. január 9. 17:04
Hogyan tanítsuk meg gyermekeinek a pénzügyi tudatosság alapjait? Olvasd el cikkünket, amelyben ehhez adunk néhány tippet!
Vásárló Különleges LED világítást is választhatunk otthonunkba 
Márkázott tartalom | 2024. január 9. 14:21
A hagyományos, szálas izzók ideje már évek óta lejárt. A helyüket szinte mindenhol kezdik átvenni a LED fényforrások. Az előnyük egyértelmű: sokkal kevesebb energiát használnak, kímélik a környezetet, nem kell várni, amíg felmelegednek, továbbá 25000-50000 órát is könnyedén teljesítenek “életük során”.
Személyes pénzügyek Hogyan készíts megtakarítási tervet? 
Márkázott tartalom | 2024. január 8. 16:42
Szeretnéd megismerni a megtakarítási terv készítésének lépéseit? Olvasd el cikkünket, amelyben ezeket foglaltuk össze!
Vásárló Páramentesítőt mindenkinek! Hogyan válasszunk? 
Márkázott tartalom | 2024. január 7. 14:18
A legtöbb családi házban, de még a lakásokban is sokszor túl magas a páratartalom. Főleg a téli, fűtési időszakban, amikor keveset szellőztetünk, emellett gyakran a szigetelés sem a megfelelő. A pára azonban kárt tehet a bútorokban, gombát és penészt okozhat, emellett hosszabb távon az egészségünkre is hatással van. Az otthonunk páratartalmát azonban számos tényező befolyásolja, de az biztos, hogy veszélyes ezzel együtt élni.
Vásárló Tökéletes babakocsi: létezik egyáltalán ilyen? 
Márkázott tartalom | 2024. január 7. 09:56
Erre a kérdésre nagyon sok anyuka keresi világszerte jelenleg is a választ. Ha te is közéjük tartozol, akkor ki kell, hogy ábrándítsunk, babakocsitesztek ide, babakocsitesztek oda, nem létezik mindenki számára megfelelő jármű. Minden szülőnek megvannak ugyanis a saját szempontjai, ami alapján végül kiválasztja a gyermeke számára legideálisabb babakocsit. A jó hír viszont az, hogy a mai cikkünkben a teljesség igényével sorra veszünk minden felmerülő típusnak az előnyei, hogy segítsünk a döntés meghozatalában.
Vásárló Milyen eszközökkel dolgozik egy hentes? 
Márkázott tartalom | 2024. január 6. 09:31
A hentes szakmának, mint minden más területnek, megvannak a maga fortélyai és természetesen az eszközei is. Ebben a világban tulajdonképpen ez azért fontos, mert ezek fogják meghatározni a munka és az eredmény minőségét. A húsiparban a kellékeknek szigorú követelményeknek kell megfelelniük. Nem szabad ezt az elvet félvállról venni, hiszen így csökkenhet a hatékonyság. 
Vásárló Hogyan készülhet természetközeli díszítés moha segítségével? 
Márkázott tartalom | 2024. január 5. 11:18
A belső és külső dizájn területén a dekorációs moha használata jelentős vonzerő napjainkban, mivel csipetnyi eleganciát és természetes szépséget ad otthonunknak. Egyedülálló előnyöket kínál a növény használata, miközben természetközeli hangulatot csempész a helyiségekbe.
Vállalat Mi is pontosan az adószám? 
Márkázott tartalom | 2024. január 5. 10:42
Mit nevezünk adószámnak? Mikor van rá szükség? Hogyan épül fel? Hogyan lehet lekérdezni és ellenőrizni? Mire jó a közösségi adószám? Cikkünkben minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban.
Vásárló Horgássz úgy, mint a profik! 
Márkázott tartalom | 2024. január 4. 12:22
Kevés népszerűbb sport és hobbi létezik, mint a horgászat. Mondhatni klasszikus férfi elfoglaltság, akárcsak a labdarúgás. De már talán a hölgyek is kezdik felfedezni ezek szépségét. A focival ellentétben pedig ez esetben az eredmény egy finom pontyfilé vagy épp halászlé is lehet. Persze amennyiben az illető célja a hal elfogyasztása, tálalása. Lehet éppen a legszebb, legnagyobb, legkerekebb megtalálása is.
Vásárló Tegye elegánssá a cigarettázást szipka használatával! 
Márkázott tartalom | 2024. január 3. 11:29
A szipka használata az 1930-as években elterjedt volt nemcsak egészségvédő hatása miatt, hanem mert elegánssá, stílusossá tette a dohányzást, és főként a nőket hódította meg, de látványa férfiak esetében is megszokott volt. 
Vásárló Az autószerviz megfelelő működése több tényezőn is múlik 
Márkázott tartalom | 2024. január 3. 10:27
A minőségi munkához nem elegendő az, hogy a legmodernebb eszközök, rendszer állnak a szakemberek rendelkezésére. Az emberi tényezőre is kiemelten oda kell figyelni, meg kell teremteni az ideális környezetet a munkavégzéshez. Ezért is fontos az autószerelés pszichológiája, ami több területből épül fel.
Vásárló Csúcscipő a csúcsteljesítményhez? Bárki számára elérhető 
Márkázott tartalom | 2024. január 3. 09:48
A labdarúgás során az egyik legfontosabb kiegészítő a focicipő. Ha újat kell venni, az igazi kihívást jelent, mivel ma már számtalan széria közül lehet válogatni. Az újdonságok folyamatosan érkeznek, a piaci kínálat növekszik, új technológia válik elérhetővé. Szerencsére vannak bizonyított, jól bevált megoldások is.
Vásárló Milyen előnyökkel jár, ha vállalatvezetőként felhőalapú megoldásokban gondolkodunk? 
Márkázott tartalom | 2023. december 27. 16:07
Mai, felgyorsult világunkban már egyetlen vállalat sem engedheti meg magának, hogy lemaradjon az adott iparág újdonságairól, a szektort formáló irányzatokról. Aki nem képes tartani a lépést, az menthetetlenül lemarad: digitalizáció, mobilitás, SAP on AWS, egyéb felhőalapú fejlesztések – kulcsfontosságú, hogy a cégvezetők tisztában legyenek a szakterület legforróbb újdonságaival, melyekkel a vállalat tovább fejlődhet és még hatékonyabbá válhat.
Személyes pénzügyek Milyen feltételekkel számoljunk, ha CSOK Pluszból építkeznénk? 
Márkázott tartalom | 2023. december 18. 11:58
A CSOK Plusz a kérelem benyújtásakor a hitelintézet által elfogadott költségvetésből még fennmaradó bekerülési költségekre vehető igénybe építkezés esetén. Számos feltételnek meg kell felelni ugyanakkor, ha a kamattámogatott hitelből építkeznénk, az egyik legfontosabb, hogy mindenképpen gyermekvállaláshoz kötött a program és kitétel a házasság is.
Vásárló A láthatatlan fogszabályozásról röviden 
Márkázott tartalom | 2023. december 17. 10:25
Az esztétikai fogszabályozás területén hatalmas fejlődés volt tapasztalható az elmúlt időszakban, hiszen már nem csupán a klasszikus fém, illetve kerámia ragasztott megoldások közül válogathatunk. Napjainkban már elérhető a láthatatlan sínes fogszabályozás, amely által ugyanúgy eredményesen, mégis diszkréten kezelhetők a szabálytalanságok.
Személyes pénzügyek Több kihívója is lett a Revolut kedvezményes pénzváltásának 
Márkázott tartalom | 2023. december 14. 11:50
Már három magyar banknál is ingyenes lett a devizaváltás egy bizonyos havi keret erejéig, amiknél így akár az eddig csúcstartó Revolutnál is olcsóbban lehet pénzt váltani, ám a további feltételekre is figyelni kell.
Vásárló Nyugdíjbiztosítás - a jövőbe tekintő öngondoskodás nyomában 
Márkázott tartalom | 2023. december 14. 11:47
Az időskori öngondoskodás és a tudatos tervezés minden ember életében jelentős kérdéseket vet fel. Bár fiatalon nehéz belegondolni, hogy mi lesz tíz, húsz vagy akár harminc év múlva, de a nyugdíjrendszer kiszámíthatatlansága egyre inkább arra sarkall mindannyiunkat, hogy idő előtt képes legyünk felkészülni a jól megérdemelt, munkanélküli évekre.
Vásárló Miért nem lehet mellényúlni a fehér falfestékkel? 
Márkázott tartalom | 2023. december 12. 11:21
Ahogy telnek-múlnak az évek szükségét érezhetjük annak, hogy egy kicsit hangulatosabbá, stílusosabbá tegyük az otthonunkat. Ezt pedig mi mással tudnánk elérni, mint azzal, ha átfestjük a falakat?
Vásárló Hasznos tudnivalók az öntapadó etikett címkéről 
Márkázott tartalom | 2023. december 11. 12:07
A mindennapokban rengeteg olyan kiegészítő van a környezetünkben, amiknek a jelenlétére nem is biztos, hogy felfigyelünk, mert már-már természetesnek vesszük őket. Csak akkor tűnik fel, hogy egyébként léteznek, amikor nincsenek a helyükön, vagy nem találjuk őket.
Vásárló Érdemes időben beszerezni a karácsonyi ajándékokat! 
Márkázott tartalom | 2023. december 10. 15:27
A karácsony a szeretet ünnepe, ami azzal jár, hogy mindenki megpróbálja valahogy jobban kifejezni ezt a családja, a barátai felé is. Az ajándékozás már hagyománnyá vált, ilyenkor ráadásul még adakozóbb is nagyon sok ember. Ebben az időszakban a legtöbben még inkább segítenek a szegényeken, a rászorulókon, mert átérzik nehéz helyzetüket. 
Vásárló Minden, amit a naspolyáról tudni kell 
Márkázott tartalom | 2023. december 6. 15:14
A naspolya Közép-Ázsiából, a Kaukázus déli lejtőiről származik. Ma már Európában is megtalálható, köszönhetően a rómaiaknak. Egyaránt megterem Kelet- és Dél-Európában, de még Franciaország területén is.
Vásárló Hogyan működik a Facebook tanulási fázisa? 
Márkázott tartalom | 2023. december 6. 08:48
A Facebook hirdetésekkel kapcsolatban gyakran kerül szóba a tanulási fázis. Utánajártunk annak, hogy pontosan mi is ez, mire jó és hogyan működik.
Vásárló A karácsonyi hidegtálak évek óta hódítanak 
Márkázott tartalom | 2023. december 5. 14:41
A karácsonyi ünnepkör egy rendkívül fontos szakasza az évnek. Ebben az időben fókuszba kerül a család, mindenki igényli a közös étkezéseket és természetesen az ajándékozást. A céges évzáró rendezvények is megszaporodnak, ezért a vendéglátásban ez egy nagyon sűrű időszak. Mind az éttermi fogyasztás, mind pedig a kiszállítás soha nem látott méreteket ölt, ezért érdemes alaposan felkészülni az év végi hajrára.
Vásárló Hasznos tudnivalók a blokknyomtatókról, amikkel érdemes tisztában lenni 
Márkázott tartalom | 2023. december 5. 10:42
Talán még soha nem volt olyan nagyütemű változás a világon, mint az elmúlt években, amikor is minden sokkal gyorsabbá vált. Ehhez szépen igazodott többek között a kereskedelmi szektor is, például azzal, hogy a vásárlás folyamata jelentős mértékben leegyszerűsödött, s ezáltal - a mai kor igényeinek megfelelően - felgyorsult.
Vásárló Költözzünk vidékre vagy ne? 
Márkázott tartalom | 2023. december 4. 10:46
Sok emberben felmerül az, hogy a nagyvárosi létből kitörve változtasson az életén és elköltözzön egy kisebb, vidéki településre. A gondolatot gyakran tettek is követik, hiszen egy nagyvárosi lakás árából a legtöbb esetben vidéken már egy kertes ingatlan is vásárolható, ezáltal elhárul az akadály a változtatás elől.
Vásárló Hogyan készülhetünk fel egy tantra masszázsra? 
Márkázott tartalom | 2023. december 4. 09:40
A személyes fejlődésünk mindennél fontosabb. Ahhoz, hogy növekedni tudjuk, meg kell nyílnunk akár spirituálisan is. Van azonban egy olyan masszázsforma, amely a testen túl lelki és szellemi szinten is segít átalakulni és formálódni. 
Vásárló Üzleti ajándékok? Könnyen megoldható a kiválasztás! 
Márkázott tartalom | 2023. december 2. 15:35
Nyakunkon a karácsony, ami azt jelenti, hogy már alig egy-két hetünk maradt arra, hogy kitaláljuk mégis mi kerül a fa alá, vagy éppen mivel fogjuk meglepni a munkatársakat, üzleti partnereket és ügyfeleket. Szerencsére bőven van miből válogatni, de ez még nem jelenti azt, hogy bármi megfelel majd üzleti ajándéknak.
Vásárló Hogyan ne legyen a parkolás rémálom 
Márkázott tartalom | 2023. december 2. 11:41
Budapesten parkolni sokszor nem egyszerű. A parkolás nem elég, hogy drága, de sokszor csak a célpontunkoz távolabb tudjuk letenni az autót, mert nincs elég hely. Ha nagy nehezen megtaláltuk a megfelelő parkolóhelyet, akkor jön a pepecselés az aprópénz keresgélésével és parkolóórába való bedobásával. 
Vásárló Mivel lepjük meg karácsonykor hobbiszakács ismerősünket? 
Márkázott tartalom | 2023. december 1. 11:26
Ha olyan karácsonyi ajándékokkal szeretnénk meglepni szeretteinket, amik valóban hasznosak, akkor érdemes kiindulni abból, hogy mi az illető hobbija. Aki például imád a konyhában tevékenykedni, az biztosan nagyon örül majd annak, ha valamilyen ehhez kapcsolódó ajándékot talál a fa alatt. Például egy prémium szakácskést. 
Vásárló Mit tudnak a modern stoplis focicipők? 
Márkázott tartalom | 2023. december 1. 10:17
A mai focicipőket már össze sem lehet hasonlítani azokkal, amelyeket évtizedekkel ezelőtt használtak. Az egész tervezési technológia megváltozott. Minden apró motívumnak, mintának fontos szerepe van. A mai focicipőket már laboratóriumi környezetben tesztelik, mielőtt piacra dobják.
Vásárló Hogyan működik a mobilfizetés? 
Márkázott tartalom | 2023. november 27. 09:33
A hazai bankok többségénél van lehetőség mobilfizetésre: ilyenkor a mobiltelefon helyettesíti a bankkártyát. A Magyarországon is egyre népszerűbb fizetési megoldásra a legtöbb okostelefon képes, ám néhány egyéb szempontra is érdemes odafigyelni.
Vásárló Ezek a családtámogatások vehetők igénybe 2024-ben 
Márkázott tartalom | 2023. november 27. 08:37
2024 új lehetőségeket is hoz a családtámogatások terén, egyes támogatások ugyan megszűnnek, de újak is kerülnek bevezetésre. A money.hu szakértői összegyűjtötték, milyen állami támogatásokat, kedvezményeket, juttatásokat vehetnek igénybe jövőre a családok.
Vásárló A karikagyűrű divat évről évre változik 
Márkázott tartalom | 2023. november 20. 10:16
A házasságkötés egy igen nagy döntés a pár életében, hiszen ezután már hivatalosan is összetartozónak minősülnek. Az összetartozás egyik szimbóluma a karikagyűrű, amit a pár az esküvő alkalmával húz rá egymás ujjára.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG