Márkázott tartalom cikkei

 

Vállalat A K&H SZÉP kártya lekérdezés módjai
Márkázott tartalom | 2021. február 16. 09:40
A K&H SZÉP kártya lekérdezési módjai nagyban megegyeznek a többi SZÉP kártya kibocsátó pénzintézet lehetőségeivel, ám a konkrétumokban akadnak eltérések. Online és telefonos lekérdezési lehetőség mindegyik SZÉP kártya esetén van, ugyanakkor a konkrét folyamat mutat eltérést. K&H SZÉP kártya esetén is élhetünk online lehetőséggel, melyet a bank SZÉP kártya-portálján, a munkavállalói felületen tud megtenni. Az első belépéssel fogjuk tudni aktiválni a kártyánkat, aminek az egyenlegét ezután bármelyik módszerrel ellenőrizhetjük.
Vállalat Hogyan készüljünk a (kockázati) tőke bevonására?
Márkázott tartalom | 2021. február 12. 11:34
Gyakorlatilag az egész világon a kockázati tőkebefektetések aranykorát éljük - mik lehetnek azok a sarokpontok, amelyeket egy befektető feltétlenül megvizsgál egy átvilágítás során, és amelyek (vagy amelyeknek a hiánya) döntő tényezők lehetnek egy befektetési döntés meghozatala során?
Vásárló 7+1 érv, amiért a papírdoboz egy hasznos és környezetbarát reklámfelület
Márkázott tartalom | 2021. február 11. 14:02
Ha ügyesen megtervezett, logóval ellátott, egyedi dobozokba csomagolva küldjük ki ügyfeleinknek a termékeinket, akkor mesebeli hőshöz hasonlóan mi is hetet ütünk egy csapásra. Amennyiben webshopunk van, online kereskedünk, különösen fontos, hogy ne csak egyszerű csomagolóanyagként tekintsünk a papírdobozra, hanem a cég arculati elemeként, esztétikus, praktikus tárgyként, amivel költséghatékony módon juttathatjuk el a termékünk mellett a cégünk jó hírét is a háztartásokba.
Vásárló Milyen hintaágyat válasszunk a kertünkbe?
Márkázott tartalom | 2021. február 9. 17:51
Amikor azon gondolkodunk, hogy milyen hintaággyal tehetjük kellemesebbé a kertünkben eltöltött időt, akár meg is állhatunk egy pillanatra, vehetünk egy mély levegőt, és legalább egy kicsit hálásak lehetünk, hogy ilyen “jó problémáink” vannak. Belegondolhatunk, hogy egy kellemes tavaszi, nyári vagy akár indián nyári délutánon, estén kiülni, ringatózni egy kicsit akár egyedül, akár a családunkkal vagy társaságban nagyszerű élmény. Az élmény szó különösen fontos ennél a kerti bútordarabnál, hiszen valóban mozgásban vagyunk, a bútor “tesz velünk valamit”, és ezzel hangulatot is kölcsönöz a kint töltött időnek.
Vásárló Milyen tüneteket okozhatnak a hormonproblémák?
Márkázott tartalom | 2021. február 9. 17:37
Nem véletlenül mondják, hogy a külső árulkodhat a szervezet hormonális állapotáról. Ennek köszönhetően olykor elég ránéznie az orvosnak a páciensre, és már sejti is, hogy hormonproblémákkal küzd. Az alábbiakban részletezzük, hogy milyen külső jegyek utalhatnak hormonproblémákra.  A hormonproblémák tünetei közé sorolható a hajhullás, a fokozott szőrnövekedés, a pattanásosság, a testsúllyal kapcsolatos problémák, a női nemi működés zavarai és a férfi nemi működés zavarai.
Vásárló Legyen természetes anyag a környezetedben!
Márkázott tartalom | 2021. február 9. 08:54
Építkezel? Felújítasz? Valami hasznos bútort szeretnél készíteni családodnak? Az alapanyagok közül kedveled a fát? A fafajták közül melyiket részesíted előnyben, a könnyebben megmunkálható puhábbat vagy a tömörebb, keményebb változatot? Tájékozott vagy a fafajták között? Szeretnél többet megtudni a legtöbbet használt fa tulajdonságairól? Szeretnéd felhasználni munkádhoz az egyik legismertebb fafélét?    Ez nem más, mint a lucfenyő. Bizonyára ismert előtted ez a fenyőfajta! Karácsonykor biztos, hisz legtöbbször ilyen fát díszítünk az ünnepi pillanatokra. De más oldaláról is megismerheted, hisz a Káplár fatelep weboldalra kattintva az építőiparban vagy a belsőépítészetben (padlók, ajtók, ablakok, lépcsők, stb.) igen sokoldalúan felhasznált anyagról bővebben tájékozódhatsz.
Vásárló Válassz egy friss, ropogós és egészséges salátát!
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 17:44
Igaz, hogy a címben figyelemfelkeltően a saláta szerepel, de ezt megelőzően néhány mondat arról a vállalkozásról fog szólni, amely több finomság mellett ezt az egészséges ételt is készíti, kínálja számodra.
Vásárló Laptop vásárlási szokások
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 12:13
A laptop angol eredetű szó, magyarra fordítva hordozható számítógépként lehet leginkább definiálni. Az asztali gépektől csupán annyiban különböznek, hogy a méretük kisebb és könnyebb. Energiafogyasztásuk viszont kevesebb. Operációs rendszerek és szoftverek tekintetében minden fut és futtatható rajtuk.  Akkumulátor biztosítja, hogy egy töltéssel akár 2-3 órát is működjenek. Amennyiben új laptopot szeretnénk vásárolni akkor érdemes előtte néhány jó tanácsot megfontolni, átgondolni.
Vásárló Melyik a jobb? Az üveggyapot vagy a kőzetgyapot?
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 11:09
  Az üveggyapot és a kőzetgyapot is az ásványgyapotok családjába tartozik. Mindkét anyag kiváló hőszigetelőként van nyilvántartva, mégis sokan keveset tudnak róluk. Persze tegyék a dolgukat, szigeteljenek. De azért jó tudni, hogy mégis miért kerül az egyik jóval többe, mint a másik, azaz milyen tulajdonságai vannak ezeknek az anyagoknak. Így tudunk csak felelős döntést hozni, ha a kettő közül kell választanunk a saját házunk szigetelésekor.
Vásárló Ezért van szükséged IP kamerára!
Márkázott tartalom | 2021. február 8. 10:32
  A modern eszközök közé tartoznak a kamerák. Már régóta életünk részei, ám csupán egy évtizede terjedtek el igazán. A fejlődés egyik leghasznosabb eszköze az a kicsi kamera, amelyre megannyi korosztálynak szüksége van, ez pedig az IP kamera. Miért? És konkrétan kinek kell mindenképp beszereznie egyet? Nos a köveketkezőkben erről és még néhány hasznos információról szó lesz. Ha téged is érdekel, hogy vajon kell-e neked az otthonodba egy kamera, akkor mindenképp olvass tovább!
Vásárló Praktikus megoldás szülés után - összeállított kórházi csomagok
Márkázott tartalom | 2021. február 7. 17:59
Ahogy közeledik a szülés várható dátuma, egyre többet foglalkoztatja az édesanyákat a kórházi napok gondolata. Szeretnének alaposan felkészülni a szülésre, és az azt követő első időszakra. Könnyebb a kismamák dolga, ha már a kórházban is minden kéznél van, amire a babaápoláshoz és a felépüléshez szükségük van. Ugyanis nem csak a picire kell gondolniuk, hanem saját magukra is.
Vásárló Érdemes közigazgatási állást vállalni?
Márkázott tartalom | 2021. február 7. 09:21
Egy nehezedő munkaügyi környezetben érdemes alaposan megfontolni, hol keresünk munkát. A közigállások stabil megélhetést adnak, de érdemes-e hosszú távon egy közigállásban gondolkodni? Ennek járunk most utána.
Vásárló Masszázsmedence vízkezelése egyszerűen
Márkázott tartalom | 2021. február 6. 12:40
A masszázsmedencék vízkezelése alapvetően egy igen macerás folyamat, hiszen kezelni kell a vízkövet, a baktériumok szaporodását, az algásodást, de figyelni kell a víz lágyságára, és a szűrőkről szintén nem feledkezhetünk meg. Azonban létezik egy olyan sóbontó rendszer, melynek segítségével nem csupán sokkal kevesebb klórra lesz szükségünk a medence vizének tisztán tartásához, hanem akár hetekkel tovább maradhat tiszta a jakuzzi vize.
Vásárló Robotporszívó – ami egyetlen rossz szó nélkül helyettünk oldja meg a porszívózást
Márkázott tartalom | 2021. február 5. 10:40
  Ez a cikk a szó legszorosabb értelmében segít kényelmesebbé és komfortosabbá alakítani a porszívózással kapcsolatos rendszeres teendőket. Méghozzá úgy, hogy a kiszervezés egy picit sem befolyásolja majd negatívan a porszívózás minőségét. Magyarul a fejlett robotporszívók alkalmazásával együtt járó előnyöket és hozzáadott értéket fogjuk részletezni. Ezen belül igyekszünk úgy megmutatni a gyakorlati hasznosságot, hogy minél inkább érzékelhető legyen a modern robotporszívók elképesztő hozzáadott értéke.
Vásárló A megújulás belülről fakad!
Márkázott tartalom | 2021. február 4. 17:21
  Túllépve a hagyományosnak mondható napi teafogyasztási szokások keretein, egy nagyszerű ajánlatom van. Amennyiben túl szeretnél lépni a fekete tea, kamillatea, hársfavirág tea, valljuk be, kissé már unalmas hármasán, íme a tökéletes megoldás! A Teanet.hu megnyitásával, olyan prémium minőségű teák közül tudsz majd válogatni, amelyre csak kevés szaküzletben van lehetőséged.
Vállalat A jövő építészetében az alga főszerepet kap
Márkázott tartalom | 2021. február 3. 11:34
A hagyományos energiaforrások helyett új megoldások szerepelnek a modern városok terveiben.
Vásárló Izgalmas tények az európai TOP foci bajnokságokból
Márkázott tartalom | 2021. február 1. 17:08
Európa legkomolyabb pontvadászataiban néztünk körül, és gyűjtöttünk össze izgalmasabbnál izgalmasabb érdekességeket és statisztikákat.
Vásárló Sport érdekességek - ezt a 8 dolgot nem biztos, hogy tudtad
Márkázott tartalom | 2021. január 27. 14:16
Sokan kedvelik a sportot. Egyes emberek a fociért vannak oda, míg mások az úszást vagy éppen a golfot preferálják. A sportszerető emberek sok mindent tudnak is a sporttal kapcsolatban és ők maguk is sportolnak, hiszen tisztában vannak az egészséges életmód előnyeivel. A sport világa színes, változatos, érdekes. Az emberek már az ókori Rómában és Görögországban is sportoltak. Igaz, akkor még a nők nem sok teret kaptak, hogy megcsillogtassák a tehetségüket, hiszen elsősorban csak a férfiaknak volt engedélyezett, hogy mozogjanak, sportoljanak.
Vállalat Hogyan indítsunk egyéni vállalkozást online?
Márkázott tartalom | 2021. január 25. 08:56
Egyéni vállalkozást online, könnyedén is indíthatunk. Manapság egyre többen döntenek az egyéni vállalkozás indítása mellett. Talán nem véletlen, hiszen már a kezdő lépések is nagyon egyszerűek, mivel egyéni vállalkozást egyszerűen és gyorsan indíthatunk, még csak ügyvédi közreműködés sem szükséges hozzá. A vállalkozást, az ügyfélkapu rendszerén keresztül is elindíthatjuk, ami szintén nem egy túl bonyolult dolog.
Vásárló Új Vámpírnapló évad?
Márkázott tartalom | 2021. január 21. 18:49
A vámpírtörténeteket időtlen idők óta imádják az emberek. A férfiak inkább a horrorisztikus feldolgozásokat, míg nők milliói a romantikus szálakat részesítik előnyben. A vámpírok létezése Drakula legendája óta foglalkoztatja az embereket, nem véletlen, hogy sorra jelennek meg a témában könyvek, filmek, sorozatok. Ezek közül az egyik legelterjedtebb a Vámpírnapló. Várható új évad? Mire lehet számítani? Visszatér az eredeti színészgárda? Tudtad, hogy ha már felnőtt vagy, van egy finomság, amely Ianhez és Paulhoz kötődik, és Te is megkóstolhatod?
Vásárló Még nem jött el az önvezető légitaxik ideje
Márkázott tartalom | 2021. január 18. 12:59
A prognózis szerint 2050-re azonban már 100 ezer légitaxi közlekedhet világszerte.
Vásárló Szakíts időt a kávézás élményére, és próbáld ki a szemes kávét!
Márkázott tartalom | 2021. január 16. 15:04
A kávézás sokak számára egy külön élmény, egy reggeli rituálé, amely segítségével az ember felkészülhet az előtte álló feladatokra, és kellő lendülettel kezdheti el a napot. Manapság már számos idő- és energianyerő készülékkel találkozhatunk, amelyek segítségével kompenzálhatjuk a modern világ okozta időhiányt, és felgyorsíthatjuk a folyamatokat.  Amikor valóban sietned kell, akkor tényleg ideálisabb megoldás egy kapszulás kávéfőzőnek a használata, hiszen gyorsan és egyszerűen a csészédbe kerül a napindító adag. Azonban ízvilágában, aromájában és illatában is másabb a frissen őrölt kávé, fogyasztása alkalmával sokkal közelebb érezheted magad a guatemalai vulkánok lánculatai között meglapuló ültetvényhez.
Vásárló 3+1 tipp, amivel csökkentheted autód üzemanyag-fogyasztását
Márkázott tartalom | 2021. január 16. 08:58
Ugye te is szeretnél spórolni az autód fenntartási költségein? Te is szívesebben tankolnál kevesebbet hónapról hónapra az autódba, igaz? Bizonyára neked is jól jönne pár ezer forint pluszban a pénztárcádba minden hónapban. Most mutatok neked 4 olyan tuti tippet, amivel csökkenteni tudod autód üzemanyag-fogyasztását.
Vásárló Esküvőszervezői gyorstalpaló
Márkázott tartalom | 2021. január 10. 13:55
Az esküvő előtti időszak minden pár életében örömteli, de igen stresszes időszak. A piac óriási, rengeteg a szolgáltató, rengeteg a lehetőség. Sokan el is vesznek a részletekben. Ahhoz, hogy veletek ez ne történjen meg, érdemes az elképzeléseket minél részletesebben megbeszélni, határidőket szabni és időben elkezdeni az esküvő megszervezését. Az az ideális, ha 12 hónappal a kitűzött dátum előtt elkezditek az előkészületeket.
Vásárló Jellemző lelki nehézségek a cukorbetegeknél
Márkázott tartalom | 2021. január 9. 11:25
  A cukorbetegség egy krónikus betegség, s mint ilyen, bizony akármennyire is ismert, megfelelő életmóddal és szükség szerint gyógyszerek segítségével jól kezelhető betegségről van szó, szíven üti az embert, amikor ezzel a diagnózissal szembesül.    Az egészség elvesztése mindig erőteljes érzéseket, haragot, bánatot, keserűséget vált ki az egyénből - ezt mindenki tudja, aki már komolyabb betegséggel küzdött meg vagy kénytelen azzal tartósan együtt élni. Ahhoz, hogy egy betegséggel hosszú távon egészséges lélekkel, békében élhessük az életünket, nagyon fontos, hogy valóban elfogadjuk a betegséget, s annak következményeit, mint például az életmódbeli változtatásokat, a gyógyszeres kezelést vagy az alapbetegséget kísérő egyéb betegségeket, szövődményeket.
Vásárló Praktikus tippek az elektronikai jelzőrendszerek kialakításához
Márkázott tartalom | 2021. január 8. 12:00
  Miként jelentkezik a korszerű elektronikai jelzőrendszerek hasznossága akkor, amikor az otthonunkban kialakított vagyonvédelmi rendszerek hatékonyságát vesszük alapul? A cikkben ezt a kérdést fogjuk részletesen is megválaszolni.
Vállalat Automatizálás a tömeges számlagenerálás funkcióval
Márkázott tartalom | 2021. január 6. 14:21
Szeretnél sok-sok órányi többletmunkától megszabadulni? Akkor spórolj időt a tömeges számlagenerálás funkcióval! Ráadásul automatizálni akkor is lehet, ha nincs API-összekötésre alkalmas eszközöd, vagy a számlák kiállítása előre elkészített lista alapján történik. Cikkünkben eláruljuk, hogy mit érdemes tudni erről a funkcióról.  A profi, online számlázókban lévő tömeges számlagenerálás-lehetőség által egy XLSX fájl segítségével korlátlan mennyiségű számla generálható egyszerre. Ezáltal nemcsak számla, hanem díjbekérő, előlegszámla, végszámla és piszkozat is kiállítható. Ehhez az adatokat elegendő egy mintasablon alapján elkészített XLSX fájlban rögzíteni.
Vásárló Kreatív ajándékok fából faragva
Márkázott tartalom | 2021. január 6. 12:36
Nem mindennapi daraboknak tekinthetők a fából készült, kiváló minőségű termékek. Ha valamilyen fatárgyon megakad a szeme és elidőzik rajta, biztos lehet abban, hogy aki alkotta, egyedi és megismételhetetlen tárgyat hozott létre. A fa évezredek óta alapanyaga a dekorációs és használati tárgyaknak egyaránt, népszerűsége pedig töretlen. Mára csak a képzelet szabhat határt a fából készült darabok megvalósításának, a technológiának és az ügyes kezű fafaragó mestereknek köszönhetően.
Vásárló Ha kozmetikai vagy fürdőszobai termék, akkor habpumpa!
Márkázott tartalom | 2021. január 4. 12:15
Sok kozmetikai és fürdőszobai termék esetén az elsődleges adagoló immár a habpumpa. És ez nem véletlen. Valamilyen oknál fogva mi, emberek vonzódunk a habokhoz. Feltehetően a légies, könnyed szerkezete miatt, és az ezzel járó tulajdonságainak köszönhetően. De az sem kizárt, hogy a finom tejszínhab miatt. Ki tudja… Minden esetre mi, felhasználók kedveljük ezt a halmazállapotot, az ilyen halmazállapotú termékeket. És erre már akár bizniszt is lehet építeni.
Vásárló Hogyan válaszd ki a legalapvetőbb konyhai eszközöket?
Márkázott tartalom | 2021. január 2. 11:36
Egy konyha komplett felszerelése nem kevés időt és pénzt igényel, aki pedig fiatal felnőttként épp most kezdi meg a saját külön életét, annak általában pont ebből a kettőből van a legkevesebb. Viszont ha beszerzed a legfontosabb eszközöket, az arra pont elég, hogy ne kelljen minden nap ételt rendelned, hanem otthon is tudj főzőcskézni. A bővítés pedig történhet apránként, ahogy a lehetőségeid engedik. De mégis mik azok a tárgyak, amelyek nélkül megáll az élet a konyhában? Ezeket gyűjtöttük most össze.
Vásárló Facebook kampányok fajtái
Márkázott tartalom | 2021. január 2. 10:06
Egy Facebook kampány a tervezéssel kezdődik, ahol felvázoljuk a konkrét céljait a hirdetéseknek, ezeket a célokat feleltethetjük meg a Facebook hirdetés típusainak. A hirdetési cél egy olyan tevékenységet jelent, amelynek végrehajtására a hirdetéseid megtekintőit ösztönözni szeretnéd. Ebben a cikkben ismertetem, hogy 2021-ben milyen Facebook hirdetés célokkal lehet a leggyakrabban találkozni.
Vásárló Tökéletes ajándék szülőknek: élmény és felfrissülés
Márkázott tartalom | 2020. december 18. 12:30
Rohanó világunkban egyre kevesebb lehetőség adódik a pihenésre, lazításra, feltöltődésre. Hatványozottan igaz ez, ha az ember gyermeket vállal, hiszen a csemetére szánt idő jellemzően az imént felsorolt tevékenységből csípi el az értékes perceket. Ahhoz azonban, hogy újult erővel vészelhessük át a szürke hétköznapokat, időnként muszáj kilépni a napi rutinból. Ha éppen arra keresed a megoldást, hogyan tehetnéd ezt meg szülőként, vagy egy párnak keresed a tökéletes karácsonyi ajándékot, akkor ez a cikk éppen neked szól. A szokásos ajándékokon túl néhány olyan tippet is tartalmaz ez az írás, amire talán korábban nem is gondoltál!
Vállalat Hogyan fektessünk be a videójáték-iparba 2021-ben?
Márkázott tartalom | 2020. december 17. 09:35
Minden kétséget kizáróan a videójáték-ipar mérete milliárd dollárokban mérhető. Ez pedig nemcsak a videójáték-oldalak folyamatos növekedésének köszönhető, de rengeteg új felhasználó is csatlakozik folyamatosan. Napjaink fiatal generációi is szeretik a kikapcsolódás ezen formáját, így a játékipar tökéletes befektetési célpiac. Szakértőnk, Boross Örs, szerencsejáték-befektetésekkel kapcsolatos szakértői tanácsokat is kínáló cikkek szerzője, most arra vonatkozóan ad tanácsot, hogyan lehet befektetni ebbe a jövedelmező üzletágba. A szerzőről további részletes betekintést itt kaphat. Közben pedig olvasson tovább, hogy megtudja, miként érdemes belevágni ebbe a koncepcióba.
Vásárló Az Eszterházy család ékszertörténete
Márkázott tartalom | 2020. december 7. 12:33
Az Eszterházy név hallatán mindenkinek eszébe jut valami. Elképzelhető, hogy egyeseknek először az Eszterházy torta jut róla eszébe, mások a főnemesi Eszterházy famíliára asszociálnak. Kevesen tudják azonban, hogy a híres családnak egyedi ékszerei voltak, melyeket ma is ismerünk, sőt, akár magunkénak is tudhatunk egy-egy jellegzetes darabot, melyet a mai korra jellemző stílusjegyekkel felruházva vásárolhatunk meg.
Vásárló A koronavírus-járvány súlyos hatásai Las Vegasra nézve
Márkázott tartalom | 2020. december 7. 10:53
Las Vegas egész létezését a turizmus és a kaszinók miatt érkező látogatók határozták meg. Nézzük meg, mi történt a várossal a járvány alatt!
Vásárló Bundesliga érdekességek
Márkázott tartalom | 2020. december 6. 12:36
A német labdarúgás mindig is a legjobbak között volt mindig klubszinten, mind válogatott szinten. Ezúttal az előbbivel foglalkoztunk és a német élvonalból gyűjtöttünk össze izgalmas tényeket.
Vásárló Budapesten építkezel vagy felújítasz? Ne felejts el konténert rendelni!
Márkázott tartalom | 2020. december 6. 09:43
  Veled hányszor fordult már elő, hogy elhagyta a szádat: “a francba, ezt elfelejtettem!”, vagy ez: “de kiment a fejemből”. Velem volt már párszor, de egy ideje már inkább mindent felírok, hogy ne felejtsem el. Ráadásul ha valami komolyabb projektbe kezdek, amilyen pl. egy felújítás, akkor előre megtervezek mindent. És persze le is írom, hogy biztosan ne maradjon el, ne feledkezzek meg róla. Épp ezért, amikor én felújítottam a lakásomat, nem felejtettem el megrendelni a konténert sem.
Vásárló Minden, amit az otthonok szellőztetéséről tudni érdemes
Márkázott tartalom | 2020. december 5. 14:29
Az otthonok korszerű fűtése és hűtése mellett kevesebb szó esik a belső terek megfelelő levegőminőségéről, amely legalább olyan fontos, mint az ideális hőmérséklet fenntartása. De milyen az egészséges beltéri levegő, és hogyan biztosítható? Az alábbiakban megmutatjuk!
Vállalat Hogyan válassz domainnevet?
Márkázott tartalom | 2020. december 5. 10:10
Egy vállalkozásnak napjainkban rendelkeznie kell saját honlappal, hiszen ez lehet az egyik fő bevételi forrása. Ha ehhez már megvan a webtárhely, akkor szükség van egy domainre is, hogy a látogatók felkereshessék a weboldalt. A domain nevének kiválasztása viszont alapos megfontolást igényel. Gyakran felmerül a kérdés, hogy mire kell ilyenkor figyelni, és pontosan mi a domainregisztráció folyamata?
Vásárló A leggyakoribb esküvői babonák
Márkázott tartalom | 2020. december 5. 09:14
Mint minden eseményhez, úgy az esküvőkhöz is tartoznak különböző babonák, így nem véletlen, hogy sokan igyekeznek minden apróságnak eleget tenni. Lássuk, hogy melyek is a legnépszerűbbek!
Vásárló Mit érdemes tudni az Imunex zöldalga-kapszuláról?
Márkázott tartalom | 2020. december 4. 10:33
A történelem során több nemzet már az ókorban említette és fogyasztotta a mikroalgákat, többek között a maják és aztékok is. Fontos élelemnek tartották, úgy tekintettek rá, mint a földi élet első megtestesítőjére. Évezredekkel ezelőtt zöld aranynak nevezték ezt a különös növényt, ami túlélt minden jelentős változást bolygónkon.    Magyarországon a Mannavita vállalat képviseletében készülnek algatartalmú étrend-kiegészítők tabletta és kapszula formájában. A termékek előállításához orvosok és táplálkozási szakemberek véleményére támaszkodnak. 
Vállalat A matcha tea különlegessége a termesztésében rejlik
Márkázott tartalom | 2020. december 1. 13:57
  A régi idősek a kertekből vagy a kirándulások alkalmával gyűjtötték be azokat a növényeket, melyeket először kiszárítottak, majd a forrázatból különlegesebbnél különlegesebb – jellemzően gyógyhatású – teákat készítettek. Bár a szálas teák manapság is hasonló módon kerülnek begyűjtésre, de a japán matcha tea esetében meglehetősen más a helyzet.
Vásárló Tippek, hogy te is ráhangolódj a közelgő ünnepekre
Márkázott tartalom | 2020. december 1. 11:44
Az év vége már itt van a nyakunkon, és vele együtt a karácsony és az újév időszaka is. Az elmúlt hónapokban azonban a feje tetejére állt a világ, és ez tagadhatatlanul kihatással lesz az ünnepekre is. Őrült évet hagyunk magunk mögött, és a kálváriának még mindig messze a vége, így érthető, ha sokaknak nincs most kedvük készülődni a karácsonyra. Bár el kell fogadnunk, hogy idén valószínűleg minden másképp lesz majd, azért nem kell lemondani az év egyik legszebb eseményéről. 
Vállalat Mi vár az e-kereskedelemre 2021-ben?
Márkázott tartalom | 2020. december 1. 09:44
Az idei év egészen elképesztő növekedést eredményezett a webáruházak számára. Noha az utolsó negyedév adatait még nem ismerjük, egészen biztosan kijelenthetjük, hogy a szektor növekedése felülmúlja az előzetes várakozásokat.
Vásárló Hogyan hozzuk rendbe az edzéstől túlterhelt izmokat?
Márkázott tartalom | 2020. december 1. 09:41
A fél világ most bezárva éli mindennapjait, és sokan – bár nagyon jól teszik! – testedzéssel próbálják felpezsdíteni a nagyon is monoton otthonülős mindennapokat. Tudjuk jól, hogy nem csak a karácsonyi eszem-iszommal lehet egy kissé átesni a ló túloldalára, hanem a túlzásba vitt edzéssel is. Elmondjuk, hogy hogyan kell a túlerőltetett, fáradt izmokat, inakat és ízületeket rendbe hozni.
Vásárló CSOK felvétel ellenőrzőlista: a 7 legfontosabb előfeltétel
Márkázott tartalom | 2020. november 30. 09:02
A CSOK, vagyis a Családi Otthonteremtési Kedvezmény, gyermekek után igényelhető, vissza nem térítendő állami támogatás kétségtelenül az Otthonteremtési Program egyik éllovasa. A támogatás 2021 éves feltételrendszere az idők folyamán sokat módosult, így bemutatjuk a 7 legfontosabb előfeltételt, ami egy konkrét ellenőrző listaként fog szolgálni a felvételnél.
Vásárló Hagyományos vagy modern karikagyűrű?
Márkázott tartalom | 2020. november 18. 10:35
Milyen is az a hagyományos karikagyűrű? Mivel érdemli ki egy gyűrű ezt a titulust, és mitől válik modernné? Ezekre keressük ma a választ, és ezzel talán segítünk abban, hogy ki tudd választani azt is, hogy hozzád melyik stílus áll a legközelebb.
Vásárló Ragyogó tisztaság a HORECA szektorban is!
Márkázott tartalom | 2020. november 16. 12:22
A vendéglátóipar egyes szegmenseiben, az éttermek, a szállodák és a kávéházak személyében, azaz a HORECA szektorban kifejezetten fontos a vendégek számára a higiénikus és egészséges környezet biztosítása. Hiszen ahol az ember alszik és ételeket vagy italokat fogyaszt, ott érzékenyebb a megfelelő higiéniára. Amennyiben ezzel nincsen megelégedve, akkor többször garantáltan nem fogja látogatni az adott helyszínt, és más lehetőség után néz.    Az ő helyzetében könnyű a váltás, míg a szektorban tevékenykedő szálloda, kávéház vagy étterem hírneve egyetlen rossz tapasztalat hatására is romolhat. Ennek tükrében érdemes beszerezni a legideálisabb ipari tisztítószereket, hiszen jó minőségű szerek segítségével képes az ember biztosítani a megfelelő higiéniát és elégedetté tenni a vendégeit. 
hírlevél