<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Márkázott tartalom

Márkázott tartalom cikkei

Vállalat Erősíti a raktározás szerepét az infláció és az alapanyaghiány
Márkázott tartalom | 2022. november 18. 14:01
Az elmúlt időszakban az eddiginél is nagyobb hangsúlyt kapott a raktározás, ugyanis a mai bizonytalan gazdasági és piaci környezetben sokkal nehezebb biztosítani egy cég folyamatos, kiegyensúlyozott működését, mint néhány évvel ezelőtt. Az elszabadult infláció mellett az alapanyagok széles körének beszerzési nehézsége is elengedhetetlenné teszi, hogy egy biztonsági készlet álljon rendelkezésre. Akinek nincs a tulajdonában saját raktárterület, annak ahelyett, hogy sürgősen egy raktár kialakításába kezdene, érdemes számba vennie a rendelkezésre álló bérlési lehetőségeket.
Vásárló A LEGO® a felnőttek arcára is mosolyt csal
Márkázott tartalom | 2022. november 15. 08:32
Ha Neked is fejtörést okoz a karácsonyi ajándékok kiválasztása, segítünk. Mit szólnál valamihez, ami játékos örömöt szolgáltat, megmozgatja a kreatív gondolatokat és lehetőséget kínál a humoros énetek kiélésére? A LEGO nem csak a gyermekek játékszere; minden felnőtt számára létezik hozzá illő készlet, legyen szó járművekről, művészetről és dekorációról, filmekről vagy videójátékokról. Lepd meg a szeretteid és élvezzétek a közös játékot!
Vásárló Az otthon és a kert gondozásához nélkülözhetetlen eszközök
Márkázott tartalom | 2022. november 13. 08:52
Amikor egy lakásról vagy házról, és a hozzá tartozó kertről gondolkodunk, általában nem az az első gondolatunk, hogy milyen szerszámokra és szerszámgépekre lesz szükségünk a karbantartásához. Pedig számtalan olyan eszköz van, ami nélkül nem tudjuk megoldani még a legegyszerűbb feladatokat sem. Nézzük, milyen dolgok nélkülözhetetlenek a ház körül!
Vásárló A húsdaráló és a legfontosabb alkatrészei
Márkázott tartalom | 2022. november 12. 09:44
A darált húsos ételeket imádjuk. Össze is fut a nyál a számban, ha a rakott spagettire vagy a bolognai spagettire gondolok, de az egytálételeket is bármikor szívesen tálaljuk otthonunkban. Azok számára, akik friss alapanyaggal szeretnének dolgozni, elengedhetetlen a húsdaráló.
Vásárló Készülnek a nagy lakásfelújítási tervek?
Márkázott tartalom | 2022. november 11. 09:48
Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire ráférne az otthonunkra egy alapos tatarozás, hiszen a forró nyári hónapokban sokkal többet tartózkodunk kint a szabadban, és leginkább csak akkor szembesülünk az otthonunk hiányosságaival, amikor az ősz és a tél bezár minket a négy fal közé.   Ilyenkor akad ugyanis időnk arra, hogy alaposan szétnézzünk, és mivel a hideg esték amúgy is kuckózással telnek, jobban felerősödik bennünk a vágy, hogy tovább csinosítsuk az otthonunkat.
Vásárló Katasztrofálisan gyenge a forint, hirdess inkább euróban!
Márkázott tartalom | 2022. november 9. 14:13
Úgy látszik nincs remény a 400 forint alatti euróra, hiszen az elmúlt napokban is épphogy csak benézett 400 alá a forint. Az utóbbi időszak átmeneti erősödése az euróval szemben már megtorpant. Így akár megtakarításról, akár befektetésről van szó, érdemes euróban gondolkozni. És ha eladó ingatlanunk van, az árfolyam kockázat elkerülése érdekében érdemes azt is euróban értékesíteni. 
Vásárló A használt számítógép piac helytakarékos megoldása: a mini PC
Márkázott tartalom | 2022. november 9. 11:11
A mai túlzsúfolt világunkban a használt számítógép vásárlásakor nem csoda, hogy eszünkbe jut a helytakarékosság királya, a mini PC. Jó választás lehet, ha kevés a rendelkezésre álló tér. A megfelelő helyen keresve valóban első osztályú mini PC-ket találhatunk.
Vásárló További brutális gázáremelés 2023-ban?
Márkázott tartalom | 2022. november 8. 14:00
A rezsicsökkentés részleges visszavonása óta mindazok, akik nagyobb lakásban vagy házban élnek és fogyasztás szerint fizetik a gázszámlát, több okból is hatalmas bizonytalanságban vannak. Még nagyobb, de nyitott kérdés az, hogy a ma is méregdrága gáz ára még tovább emelkedik-e januárban?! Ember legyen a talpán, aki a különböző nem rezsicsökkentett mennyiségek (köbméterek, megajoule-k) erdejében legalább közelítőleg meg tudja becsülni azt, hogy mekkora gázszámlára számíthat télen. 
Vásárló Teljesítményjavulás az érzelmi intelligencia fejlesztése révén
Márkázott tartalom | 2022. november 8. 10:59
A vállalatok sikere és a dolgozói elkötelezettség között jelentős az összefüggés. Szintén fontos felismerés, hogy a munkavállalók elkötelezettségét befolyásolja a vezető érzelmi intelligenciája. A hiánya ugyanis nagymértékben nehezíti az eredmények elérésére irányuló erőfeszítést.
Vásárló Mit jósol a december? – Avagy a névnapok és az időjárás
Márkázott tartalom | 2022. november 7. 10:50
Megesik, hogy az időjárás-jelentés végén megemlítik az adott időszakhoz kapcsolódó népi megfigyeléseket, hiedelmeket. Ezek még valamikor régről, a felmenőink után maradtak ránk. De vajon mennyire alapozhatunk rájuk, lehet, hogy ezek csak babonás jóslatok? Esetleg van némi igazság mögöttük?
Vásárló Eszközök a hatékony kéménysepréshez
Márkázott tartalom | 2022. november 5. 10:41
Bár a kéményseprés egyszerű dolognak tűnhet, sokféle eszközzel és kéménytípussal állhatunk szemben. Fontos, hogy a használt eszközök minden esetben megfelelőek legyenek, és némi szakértelem sem árt, hogy elkerüljük a baleseteket.
Vásárló A reptéri parkolás után kezdődik az igazi kaland
Márkázott tartalom | 2022. november 2. 15:10
Azok, akik először ülnek repülőre, nem tudják még, mire számíthatnak. Nos, a reptéri parkolóig vezető úton nem kell aggódni, viszont a felszállás után adódhatnak olyan helyzetek, amelyek rendkívüli türelmet igényelnek. 
Vásárló Kreatív munkahelyi dekoráció - döntsön a csapat!
Márkázott tartalom | 2022. november 2. 09:58
Kellemes környezetben a munka is gördülékenyebben halad, épp ezért érdemes a munkahely hangulatára is figyelmet fordítani. És ahogy a rengetegszer, most is az a legegyszerűbb, ha azokat kérdezzük meg a helyiség dekorációjáról, akik ott töltik a napjuk jelentős részét. Hoztunk néhány ötletet, amelyek alacsony ráfordítás mellett is kellemesebbé varázsolhatják a munkavégzés helyszínét: érdemes megversenyeztetni őket a kollégáknál.
Vásárló Hogyan neveljük kedvencünket? Milyenek az ideális körülmények?
Márkázott tartalom | 2022. november 1. 15:02
Gondos gazdiként gyakran felmerülhet bennünk a kérdés, hogy mire érdemes odafigyelni kedvencünk nevelése és tartása kapcsán. Egyáltalán honnan tájékozódjunk a kezdetekben. Az alábbi cikkben ezt a témakört járjuk körbe, hogy segítsünk eligazodni az útvesztőben.
Vásárló Angol szavak és kifejezések fordítása
Márkázott tartalom | 2022. november 1. 11:43
Bizonyos angol szavak jelentésére mindenki kíváncsi lehet, függetlenül attól, hogy ezzel kapcsolatos-e a foglalkozása vagy sem. Hiszen az angol jelenleg a világnyelv, ezen a nyelven tudjuk leginkább megértetni magunkat bizonyos országokban, és igen nagyszámú eredetileg angol nyelven íródott könyv vagy készített film kerül hazánkba.
Vállalat Mik lesznek 2023 marketing trendjei?
Márkázott tartalom | 2022. október 23. 12:07
A komplex marketing stratégia a siker egyik kulcsa
Vásárló Miért van szükség Spot bot-ra a kereskedéshez?
Márkázott tartalom | 2022. október 22. 12:02
A kriptovaluták az elmúlt években meghódították a világot, azon belül is a pénzügyi szektort. Az, hogy pár év alatt képesek voltak erre már önmagában figyelemre méltó, az pedig, hogy még mindig csak a felszínt kapargatjuk, további bizakodásra ad okot.
Vásárló Az ügyvéd szerepe az ingatlan-adásvételben
Márkázott tartalom | 2022. október 17. 13:21
Bizony a legtöbben nem mindennap adunk-veszünk ingatlant, így ha új otthonunkat keressük, akkor sok kérdés merülhet fel bennünk a folyamattal kapcsolatban. Laikusként is fontos, hogy minél több információval rendelkezzünk, meg tudjuk fogalmazni kérdéseinket, amiket a folyamatban résztvevő szakemberek tudnak majd megválaszolni. Nézzük meg közelebbről, hogy az ingatlan ügyvéd mikor és miben lesz majd segítségünkre az ingatlan-adásvétel során!
Vásárló Válasszon praktikus rolót az ablakaira!
Márkázott tartalom | 2022. október 17. 09:29
Ősszel és télen különösen örülünk, ha süt a nap, ilyenkor szívesen engedjük be a napfényt a lakásba, nem úgy, mint nyáron, amikor igyekszünk kizárni a forró napsütést. Legegyszerűbben úgy tehetjük meg, ha rolót használunk, amit egy mozdulattal felhúzhatunk, ha pedig a kíváncsi tekinteteket akarjuk kizárni, egyszerűen csak leengedjük.
Vásárló Hullámzó teljesítmény az e-kereskedelemben
Márkázott tartalom | 2022. október 16. 13:52
Az előző évek kiugróan magas növekedése után lassulással kellett szembenézniük a webáruházak vezetőinek. A piaci várakozások azonban kimondottan optimisták; jellemzően arra számítanak, hogy a gazdasági visszarendeződés után az online kiskereskedelem visszatér a bővülés útjára.
Vásárló Mit vizsgál az audiológia?
Márkázott tartalom | 2022. október 15. 11:55
A hallás az érzékelés egyik típusa, az öt emberi érzék közül az első, amellyel már a magzati korban rendelkezünk a külvilág érzékelésére. A hang tulajdonképpen egy valamilyen közeg által közvetített rezgés, és a fül mint a hallás érzékszerve tesz minket képessé ezek felismerésére és a kommunikációra.
Vásárló Bejárati ajtó zárszerkezete - hogyan válasszunk?
Márkázott tartalom | 2022. október 14. 10:26
A legfőbb értékünk az ingatlanunk, nem csoda tehát, hogy ennek a védelme elsőrangú helyet foglal el a fontossági listán. A védelem több területen is jelentkezhet, ennek egyik aspektusa a fizikai védelem, mellyel kertes ház esetében a kerítés, a kapu szintjén, lakásoknál pedig a bejárati ajtó szintjén kell foglalkozni.
Vásárló Mire jó az okosotthon rendszer?
Márkázott tartalom | 2022. október 13. 09:58
Az okoseszközök és megoldások mára már a világunk, mindennapjaink részét képezik, de otthonainkban még mindig inkább csak egy-egy készülék különálló előnyeit élvezzük ahelyett, hogy több dolog összekapcsolásával maximalizálnánk a lehetőségeinket. 
Vásárló Külföldi cégalapítással kapcsolatos kockázatok
Márkázott tartalom | 2022. október 11. 11:39
Számos tényező van, amelyek mindegyike hozzájárul egy újonnan alapított cég sikeréhez, vagy épp annak bukásához. Érdemes résen lenni, és tisztában lenni a lehetőségekkel, a potenciális veszélyekkel, hogy eredményes vállalkozásunk legyen.
Vásárló Tartsd biztonságban a kutyusod világító nyakörvvel!
Márkázott tartalom | 2022. október 10. 17:05
Ha kutyatulajdonos vagy, akkor valószínűleg tudod, hogy milyen nehéz kordában tartani kedvencedet. De ez vajon egyet jelent azzal, hogy aggodalmak közepette kellene töltened az életed? Persze, hogy nem.
Vásárló Mit tegyél, ha összecsapnak a fejed felett a hullámok? Mutatjuk!
Márkázott tartalom | 2022. október 7. 15:36
Nem egyszerű dolog a mai világban nőként helytállni. Akár családdal, akár család nélkül minden nőnek számtalan területen kell bizonyítania, miközben megőrzi nőiességét, finomságát. A rengeteg teendő, a hatalmas elvárások, a külvilág zaja és az esetleges magánéleti vagy szakmai gondok mind-mind okozhatják azt, hogy egy reggel úgy kelsz fel, nem bírod tovább.
Vásárló Tágas, mégis energiatakarékos lakások Budapestről!
Márkázott tartalom | 2022. október 6. 11:56
A rezsiemelkedés mellett egyre nehezebb fizetni a fűtésszámlákat, ezért érdemes energiatakarékos lakások után kutatnunk. Különösen nehéz dolga lehet a nagycsaládosoknak, hiszen a több hálószobával együtt jár a nagyobb fogyasztás és ezáltal a magasabb rezsiköltségek is. Szerencsére Budapesten bárki megtalálhatja a számításait! A pénztárcabarát, korszerű épületgépészeti megoldásokkal rendelkező, nagyméretű téglalakásokból gyűjtöttünk most össze néhányat.
Vásárló Hogyan ápold a bőröd helyesen?
Márkázott tartalom | 2022. október 4. 13:30
A bőrápolás, néhány alapvető tény ismeretében, a napi rutin kialakítása után szinte gyerekjáték, amely különösebb időráfordítást sem igényel. 
Vásárló Útmutató kereskedőknek a modern pénzügyi útvesztőben
Márkázott tartalom | 2022. október 3. 13:13
A kereskedelemmel foglalkozó cégeknek, függetlenül attól, hogy kisvállalkozások, közép- vagy nagyvállalatok, követniük kell a pénzügyi világ modernizációját. Sok kereskedő számára ijesztő lehet a modern technológia, a készpénzforgalom nélküli fizetés. 
Vásárló 3 ok, amiért a KKV cégeknek foglalkoznia kell az IT biztonsággal
Márkázott tartalom | 2022. október 1. 20:18
A vállalatok informatikai biztonsága napjainkban egyre népszerűbb téma. Cikkünkben megnézzük a 3 leggyakoribb okot, amiért a kis- és közepes méretű cégek is könnyen informatikai támadás áldozatává válhatnak.
Vásárló Hogyan kell a lúdtalpbetétet helyesen használni?
Márkázott tartalom | 2022. október 1. 14:12
Manapság egyre többen küzdenek lúdtalp okozta fájdalommal, melynél a korai kezelés döntő fontosságú az életminőség tekintetében is. A megelőző technikákkal mérsékelhetjük a szövődményeket. Meglévő probléma esetén azonban elengedhetetlen a szakorvos segítsége.
Vásárló Már csak a megfelelő fotó hiányzik az önéletrajzodból?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 24. 11:37
Önéletrajzot írni nem egyszerű. Akkor sem, ha van már munkatapasztalatod, és akkor sem, ha pályakezdőként, friss diplomásként készülsz betörni a munkaerőpiacra. Ha ez utóbbi a helyzet, és gyakornoki vagy normál állást keresel, akkor bizony nem sok mindent tudsz beleírni az önéletrajzodba.
Vásárló Kültéri lépcső a házhoz: hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagot?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 14:41
Ha a házunkon kívülre tervezünk lépcsőt, akkor mindenképp érdemes alaposan fontolóra vennünk a megfelelő alapanyagok kiválasztását, hogy valóban a kívánt végeredményt kapjuk. Ehhez azonban több szempontot is figyelembe kell vennünk, hiszen a kültéri viszonyok néha elég szélsőségesek, éppen ezért az ide tervezett lépcsőnek komoly kritériumoknak kell megfelelnie. Nézzük meg tehát, mire is érdemes pontosan odafigyelnünk az anyag választásánál.
Vásárló Borkóstoló a szecessziós kastélyépület pincéiben
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 12:33
Aki Tolna megye kilencedik legnépesebb települését, Simontornyát meglátogatja, az ki ne hagyja a településbe oly harmonikusan beilleszkedő igazi kis szecessziós ékszerdobozt, a város híres szállodáját!
Vásárló Keressünk eredeti céges karácsonyi ajándékot!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 16:00
A karácsonyi ajándékok megtalálása a családtagok számára is elég nehézkes, de ha még minket bíznak meg a tökéletes ajándék felkutatásával a vállalati ügyfeleknek vagy alkalmazottaknak, a nyomás megtízszereződik.
Vásárló Téged is kínoz az allergia?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 10:31
Sajnos manapság egyre többen szenvednek különféle allergiáktól, és ezek közül az egyik legalattomosabb a pollen és porallergia, amellyel csak nagyon nehezen lehet bármit is kezdeni. Biztosan neked is ismerős, hogy hiába minden erőfeszítés, a mindennapos porszívózás, az ablakon beszűrődő fénynyalábokban bizony táncot járnak a porszemek, pollenek.
Vásárló Online vásárlás – minden, ami érdemes tudnia, mielőtt kattint!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 9. 09:24
Ugyan nem egy újszerű dologról van szó, sokak számára még mindig kifejezetten kockázatos tevékenységnek számít az online vásárlás. A folyamat nem ördögtől való, sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, mint az offline vásárlás, ráadásul még pénzt is spórolhat vele! 
Vásárló Céges karácsonyi ajándékcsomag olcsón, de mégis magas minőségben? Igen, létezik!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 8. 09:29
Az ajándékozás nem akkor lesz örömteli, ha minél nagyobb az ajándéktárgy értéke. Az ajándékozás attól válik igazán boldog pillanattá, hogy a meglepetés szívhez szól, és benne van mind az ajándékozott, mind az ajándékozó.
Vásárló Új online magazinok indultak augusztusban
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 7. 10:26
Új ismeretterjesztő valamint kulturális online magazint indítottak 2022 nyarán a citygreen.hu kertészeti és életmód magazin szerkesztői. A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, valamint a teaser.hu kulturális és szórakoztató magazin színvonalas és hiteles tartalmakat kínál olvasói számára.
Vásárló Jó hír, hogy a mobilok sérülékeny USB csatlakozója is javítható
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 5. 11:49
Az okostelefonok USB csatlakozója az egyik legsűrűbben használt alkatrésze a készülékeknek, így a meghibásodásuk is gyakori, javításuk a szervizekben mindennapos dolog.
Vásárló A legtutibb övtáskát keresed?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 4. 11:37
Bár hamarosan vége a fesztiválszezonnak, és a kültéri szórakozóhelyek is lassan zárásra készülődnek, azért még bőven van olyan program, amelyet semmiképp sem érdemes kihagyni. 
Vásárló Márkás kapcsolók villanyszereléshez
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 3. 11:13
Az elektromossággal való munka igen veszélyes tud lenni, ha valaki nem a megfelelő eszközökkel és kellékekkel dolgozik. Nemcsak a szerszámok fontosak, hanem azok a kiegészítők is, amelyek a falba kerülnek vagy a kábelekhez csatlakoznak. 
Vásárló A kvízek eredetének nyomában
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 2. 11:06
A kvízek olyan szellemi játékok, amelyek során a játékosnak vagy játékosoknak különféle kérdésekre kell válaszolnia, lehetőleg helyesen. Előfordul, hogy a kérdésekre több opció közül lehet kiválasztani a helyes megfejtést. Megesik az is, hogy ilyen jellegű segítség nélkül kell megmondani egy adott feladványra, hogy mi a válasz.
Vásárló A kulacsok fajtái
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 1. 10:30
Újra itt a szeptember, megkezdődött a tanítás. A gyerekek tízóraijához dobozra, az innivalójuk tárolásához pedig kulacsra van szükség. De milyet érdemes választani? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a vásárláskor? 
Vásárló Üzleties öltözködés: ezek a legnagyobb hibák, amiket el kell kerülni
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 1. 08:47
Hogy sikeres és előnyös legyen egy megállapodás, elengedhetetlen a határozott fellépés és a kifogástalan megjelenés. Arról sokat olvasni, hogy mit vegyünk fel, hogyan viselkedjünk – most pedig eláruljuk, mit érdemes mellőzni.
Vásárló Újra kilőnek a panelárak az alacsony rezsi miatt? A közös költség még okozhat kellemetlen meglepetéseket!
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 29. 12:21
Amikor a kormány bejelentette a rezsicsökkentés-csökkentését, a panellakásban élők kényelmesen hátradőltek, hogy őket bizony a távhőnek köszönhetően, a gáz árának emelkedése nem érinti, és egyből mindenki a panelárak újabb emelkedését jósolta. Ekkor még a legtöbben valószínűleg nem gondoltak bele, hogy a panelházaknak bizony lépcsőháza is van, melynek fűtését és világítását szintén meg kell fizetni, mégpedig a közös költségen keresztül, ráadásul piaci áron, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a legtöbb közös képviselő bizony KATA-san adózott (eddig). Nézzük, ki jár jól! Mi most a legkönnyebben fenntartható lakóingatlan típus?
Vásárló Mindenki a legjobbat szeretné házi kedvencének, igaz?
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 19. 08:57
Aligha akad olyan felelős állattartó, aki ne tenne meg mindent azért, hogy az általa befogadott kis élet a lehető legjobb ellátásban részesüljön. Legyen szó bármilyen állatról, éppen olyan igényekkel rendelkeznek, mint mi magunk, sőt, mivel sokszor nem a természetes élőhelyükön kénytelenek élni - hanem akár földrészekkel odébb - ezért aztán a mi felelősségünk, hogy minden speciális igényüket kielégítsük.
Vásárló Ilyen egy vezetői információs rendszer
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 17. 09:06
Egy vezetői információs rendszer segítséget nyújthat az adathalmazok jobb megértéséhez. Egy olyan webes alkalmazás, amely számos vizuális elemmel és összevetési lehetőséggel biztosítja a könnyebb és gyorsabb döntéshozatalt. Az alábbiakban áttekintjük, milyen jellemzőkkel bír az Executive Dashboard vezetői információs rendszer.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG