BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
Márkázott tartalom cikkei

 

Agrár Dávid Tamás: alkalmazott volt, most megkerülhetetlen piaci szereplő
Márkázott tartalom | 2020. május 22. 10:05
A konkurencia területi képviselőjeként kezdte, mára maga is piaci tényezővé vált céget igazgat. Dávid Tamás, a Keleti Agrár Kft. ügyvezetője útját a nulláról elért ugrásszerű sikerek, a folyamatos felfelé váltások, és végül a saját cég felfuttatása szegélyezik. A most is csupán 37 éves üzletember a műtrágyakereskedelemben elért pozíciójának stabilizálása mellett a mezőgazdasági tevékenységbe is belevágott – mégpedig nem is kicsiben. A konkurencia területi képviselőjeként kezdte, mára maga is piaci tényezővé vált céget igazgat. Dávid Tamás, a Keleti Agrár Kft. ügyvezetője útját a nulláról elért ugrásszerű sikerek, a folyamatos felfelé váltások, és végül a saját cég felfuttatása szegélyezik. A most is csupán 37 éves üzletember a műtrágyakereskedelemben elért pozíciójának stabilizálása mellett a mezőgazdasági tevékenységbe is belevágott – mégpedig nem is kicsiben.
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Személyi kölcsön 2020 - mi vár a hitelfelvevőkre?
Márkázott tartalom | 2020. május 11. 11:08
Napjainkban az egyik legelterjedtebb hitelforma a személyi kölcsön. Számtalan előnye van a többi hitelkonstrukcióhoz képest, sokoldalú és képes valós alternatívát nyújtani abban az esetben, ha gyorsan pénzre van szükségünk. 
Vásárló Tippek a helyes arctisztításhoz
Márkázott tartalom | 2020. május 11. 09:38
A rendszeres tisztálkodás a legtöbb ember számára alapvető, ám vajon hányan vannak azok, akik az arctisztításra is külön figyelmet fordítanak? Az arc bőre nagyon érzékeny, emellett egész nap ki van téve a káros környezeti hatásoknak, így az ápolása nem merül ki annyiban, hogy egy kis tusfürdős vagy szappanos vízzel megmossuk zuhanyzás közben.
Vásárló Nélkülözhetetlen grilleszközök a kényelmes sütögetéshez
Márkázott tartalom | 2020. május 9. 13:49
Határozottan nélkülözhetetlen kelléke a grillezésnek a grillsütő készülék. Ugyanakkor ezenfelül vannak még olyan eszközök, amelyek nélkül lehet ugyan dolgozni a grillezett fogásokkal, csak nem érdemes.  
Vásárló Hogyan védekezzen a betörés ellen társas- vagy tömbházi lakás esetén?
Márkázott tartalom | 2020. május 8. 13:42
Amikor reggelente munkába indul, vajon megfordul-e a fejében, hogy ki védi meg az Ön lakását, amíg távol van? Az üres ingatlanokban őrizetlenül hagyott értékek sokak fantáziáját megmozgatják, és vannak közöttük olyan elszántabb egyének, akik a gondolatokat végül tettekre váltják. 
Vásárló Gyakori kérdések és válaszok
Márkázott tartalom | 2020. május 7. 13:58
Mindenkivel előfordult már, hogy egy kérdés nagyon foglalkoztatta. Egy kérdés, amit nem volt kinek feltenni, de mégis, kínzóan válaszra várt. Ezekre az alkalmakra nyújt segítséget a Gyik.hu. Ismerjük meg bővebben!
Vásárló Multifunkciós etetőszéket vennél? 
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:14
A kisgyermekes szülők izgatottan várják az első kanalas étkezést, ami meghatározó a babák életében. A hozzátáplálás során legyünk türelmesek és kitartóak, hagyjunk időt a baba számára, mert lehet, hogy először nem szívesen fogadja el az új ételeket. Érdemes idejében megvásárolni az etetőszéket, mivel az ízek megismerése sokszor nagy kosszal jár, amit az erre kialakított felületekről könnyű letörölni. 
Vásárló Hasznos tippek a kerti fák ültetéséhez és gondozásához
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:09
Egy tökéletesen kialakított kertben a talajt szép, zöld gyep borítja, néhány virággal teli ágyás színesíti, és gondozott sövény határolja. Ide mindig öröm kiülni egy kicsit pihenni, gyönyörködni a látványban. 
Vásárló A JCB immáron a 750 ezredik eladó kotró-rakodót is legyártotta
Márkázott tartalom | 2020. május 6. 14:03
Immáron 750 ezer legyártott és eladó kotró-rakodóval büszkélkedhet az Egyesült Királyságban székelő JCB. Nem is lehetett kérdés tehát, hogy ezt a jeles mérföldkövet a Terra Csoportnál is örömmel üdvözölték.
Befalap Nem szabad az összes tojást egy kosárba tenni
Márkázott tartalom | 2020. május 4. 06:04
A Budapest Alapkezelő számos ügyfele a mostani negatív tőkepiaci helyzetet, az alacsony árfolyamokat kedvező beszállási lehetőségnek látja és próbálja megragadni az alkalmat további vásárlásra, kockázatnövelésre – mondta el az alapkezelő vezérigazgatója, Kovács Ildikó. Akivel annak kapcsán beszélgettünk, hogy az általa irányított intézmény a Privátbankár.hu – Klasszis 2020 szavazáson rendkívül jól szerepelt: öt kategóriában is bejutott az első három közé, ebből háromban az élen végzett.
Vásárló A LED-es világítás a parkolókban is előnyös
Márkázott tartalom | 2020. május 1. 14:54
Amióta berobbant a köztudatba a LED-es világítás, pontosabban, amióta ezt a világítóeszközt, fényforrást is lehet kapni a piacon, egyre több és nagy intézményben, de még stadionokban is ezt a megoldást választják a hagyományos izzók, lámpák, fényforrások helyett. A nagyobb parkolókban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, talán nem véletlenül. A LED-es lámpák hosszabb élettartammal rendelkeznek, csökkentik a költségeket, energiatakarékosak, és még a világítás minősége is javul általuk. Miért is előnyös a parkolókban LED-es világítást alkalmazni? Mutatjuk a válaszokat!
Vállalat Bisnode: nem változtat a járvány a céges adatfeldolgozáson
Márkázott tartalom | 2020. április 30. 14:01
A Bisnode Magyarország közleménye a kialakult járványügyi helyzet céges adatok publikációját, valamint az adatokra épülő előrejelzések pontosságát illetően.
Vásárló Így nem gond a lomtalanítás
Márkázott tartalom | 2020. április 21. 11:54
Házak sokaságának rejtekében hatalmas limlomok élnek. Ezek a felhalmozott bútorok, feleslegessé vált háztartási eszközök, ruhák, örökségek rendszerint a padlásra, pincébe vagy a ház köré kerülnek. Aztán az önkormányzati lomtalanítás során rendre szelektálunk belőlük. Persze, van, hogy azonnal kell a “nagytakarítás”, és nem várhatunk a kijelölt időpontra. Azonban erre is van hatékony és környezetbarát megoldás. 
Vásárló A fejlesztőjátékok legújabb generációja
Márkázott tartalom | 2020. április 16. 12:16
A különleges holland fejlesztőjáték, a Pixelhobby egyszerre szórakoztató és kreatív módon képes lekötni gyereket és felnőttet egyaránt. Maga az elképzelés nem új keletű, hiszen tüskés alapra kirakható játékok korábban is léteztek, a kirobbanó nemzetközi siker ugyanakkor nem véletlen. 
Vásárló Miért érdemes a Facebook-hirdetések kezelését szakemberre bízni?
Márkázott tartalom | 2020. április 14. 09:35
Online marketinggel foglalkozó cég rengeteg van a piacon, mégis sok történetet lehet hallani, például több millió forintról, mely olyan gyorsan porladt el a Facebookon, mint a főnixmadár. Hirdetésekről, amelyek nem érték el a célközönséget, vagy hatalmas költségek árán érték azt el. Kampányokról, amelyek akár sikeresek is lehettek volna, de a hozzáértés hiánya miatt kudarcba fulladtak.
Vásárló 5 érv a pénzügyi –számviteli ügyintéző szakma mellett
Márkázott tartalom | 2020. április 13. 16:10
A pénzügyi - számviteli ügyintéző feladata sokrétű. Többek között el tudja végezni a vállalkozások működésével összefüggő számviteli és pénzügyi feladatokat. Feladata továbbá, hogy vezesse a vállalkozás valamennyi pénzmozgással, illetve pénzállomány - változással összefüggő nyilvántartásait. A pénzügyi - számviteli ügyintéző közreműködik az egyes pénzügyi műveletek előkészítésében, lebonyolításában, elszámolásában és az ehhez kapcsolódó iratanyagokat kezeli. 
Vásárló Hogyan dicsérjük a gyermeket, hogy tényleg legyen értelme?
Márkázott tartalom | 2020. április 10. 10:54
Ki ne hallott volna már a pozitív megerősítés szükségszerűségéről? Arról, hogy a dicséret jó hatással van az önbizalomra, és még jobb teljesítmény elérésére serkent, és nem mellesleg a szülő-gyerek kapcsolatot is építi? Na ugye, hogy ismerős a terep? Már csak ki kell kerülni a legfontosabb hibákat, amikkel csak árthatsz a kialakuló énképnek.
Vásárló Kik szeretik a kiadó szobákat Budapesten? 
Márkázott tartalom | 2020. április 7. 11:59
A kiadó szoba Budapesten minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend. Nem véletlen, hiszen a főváros sok szempontból vonzó az újrakezdők, vagy az életritmust változtatni kívánók számára. Nem csak szórakozási és kikapcsolódási lehetőség akad itt bőven, de ez oktatási és elhelyezkedési esélyek is sokszorosak, mint egy vidéki városban. Ezzel együtt tény az is, hogy az albérlet árak is messze meghaladják a kisebb városokban tapasztalhatóakat. 
Vásárló Figyelmeztető táblák különböző célokra
Márkázott tartalom | 2020. április 7. 10:45
Egy-egy megfelelő helyen elhelyezett figyelmeztető tábla komoly szerepet játszhat a vagyonvédelemben, emellett pedig számos nemkívánatos kellemetlenséget segíthet elkerülni. Ezért is foglalkozunk a cikk keretei között a figyelmeztető táblák előnyeivel, valamint az alkalmazásuk gyakorlati hasznosságával.
Vásárló Használjunk-e védőszemüveget a szájmaszk mellett?
Márkázott tartalom | 2020. április 1. 09:39
A koronavírus-fertőzés elkerülésének érdekében tett erőfeszítések során gyakran merül fel kérdésként, hogy a megfelelő besorolású szájmaszk mellett van-e létjogosultsága a védőszemüveg beszerzésének és viselésének. A cikk keretei között igyekszünk megválaszolni a kérdést, külön foglalkozva a koronavírus-fertőzés elkerülésével kapcsolatos egyéb kiemelt szempontokkal is.
Vásárló A környezetszennyezés megelőzése mindenkinek a feladata
Márkázott tartalom | 2020. március 31. 09:06
Ma már sajnos saját életünkben is közvetlenül megtapasztalhatjuk a modern életmód okozta környezeti károkat és nem elvont, távoli problémaként jelentkezik. Jó hír viszont, hogy tehetünk ellene! Sokszor olyan apró lépések is sokat segítenek, mint a fűtésnek a minimalizálása, a lakás megfelelő árnyékolása, vagy a légkondinak a fajtája.
Vásárló Az elektromos autók téli és nyári abroncsai
Márkázott tartalom | 2020. március 26. 12:32
A nyári és téli gumiknak is megvan a maguk funkciójuk. A feladatuk, hogy az évszakokhoz alkalmazkodjanak, amelyek hőmérsékletben nagyon eltérnek egymástól. Télen az utak csúszósabbak, a hőmérséklet általában 0 fok köré hűl, és gyakoriak a fagyok és havazások is. Ezzel szemben nyáron a nagy meleg jellemző, és a hirtelen lezúduló zivatarok. Ugyanazzal a gumival nehéz hidegben és melegben is helytállni, így érdemes cserélgetni őket. Természetesen léteznek négy évszakos gumik, de általában az emberek inkább lecserélik őket.
Vásárló Ágyneműk - a Tchibo webáruház kínálatából válogattunk
Márkázott tartalom | 2020. március 25. 15:19
A Tchibo webáruház kínálatában a pihentető alváshoz szükséges puha ágyneműkből és lepedőkből is bőséges választékot találunk, hogy a lehető legteljesebb kényelemben pihenhessük ki a mindennapok fáradalmait.
Vásárló Tippek a helyes arctisztításhoz
Márkázott tartalom | 2020. február 5. 09:38
A rendszeres tisztálkodás a legtöbb ember számára alapvető, ám vajon hányan vannak azok, akik az arctisztításra is külön figyelmet fordítanak? Az arc bőre nagyon érzékeny, emellett egész nap ki van téve a káros környezeti hatásoknak, így az ápolása nem merül ki annyiban, hogy egy kis tusfürdős vagy szappanos vízzel megmossuk zuhanyzás közben.
hírlevél