<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Idén ősszel a HRPOWER képzési palettáján négy kurzust is találunk, amelyekkel mindössze néhány hónap alatt a legkiválóbb szakemberektől sajátíthatjuk el a hatékony vállalati működéshez és önmagunk fejlesztéséhez szükséges tudást. Képzésajánló vezetőknek, HR-eseknek, értékesítőknek, és mindenkinek, aki szívesen bővítené szakmai eszköztárát.

A HRPOWER csapatán belül naponta frissülő cikkekkel igyekszünk bővíteni és naprakészen tartani azon szakemberek elméleti és gyakorlati tudását, akik nap mint nap emberekkel foglalkoznak. Emellett pedig hangsúlyt fektetünk a magas színvonalú és sokszínű rendezvényekre is, amelyeken az egyes területek legkiválóbb képviselőitől tanulhatnak az érdeklődők. Lássuk, milyen képzések közül válogathatunk idén ősszel!

Tanuld meg eredményesen kezelni a konfliktusokat!

A mediátorképzést egyaránt ajánljuk azoknak, akik mediátorként szeretnének tevékenykedni, de azoknak is, akik a hatékony konfliktuskezelés fortélyait szeretnék elsajátítani és hasznosítani a mindennapjaikban. A mediáció olyan konfliktuskezelési módszer, amelyben a résztvevők egy pártatlan szakember (a mediátor) segítségével próbálnak megoldást találni a konfliktusra. A mediáció a nézeteltérések rendezésén túl, támaszt nyújt az őszinte és megoldásfókuszú kommunikációhoz, így nemcsak konkrét konfliktusok, de bizonyos elakadások, kommunikációs problémák esetén is hatásos. A képzés szeptember 16-án indul, ha nem szeretnél lemaradni, ide kattintva olvashatsz további részleteket és leadhatod a jelentkezésed is.

Tanulj kriminálpszichológustól és meggyőzés-szakértőtől Sales&Pszichológia képzésünkön!

A képzés során végig vesszük az értékesítés folyamatait (érveléstechnika, kérdezéstechnika, prezentálási technika, a partner jelzéseinek dekódolása, kudarc- és stressztűrés, és önmagunk megfelelő „helyzetbe hozása”) és ezekhez pszichológiai magyarázatokat, eszközöket társítunk. Hiánypótló tudást adunk cégvezetőknek, értékesítési vezetőknek, értékesítőknek, kommunikációs szakértőknek, és mindenkinek, akinek a munkája részét képezi, hogy meggyőzzön másokat, és értékesítsen valamit: terméket, szolgáltatást, ötletet vagy önmagát. Ha te is szeretnéd megismerni a meggyőzés és az értékesítés praktikáit, szeretettel várunk szeptember 16-án induló Sales&Pszichológia Képzésünkön.

Sajátítsd el a pszichológia alapjait a hatékonyabb vállalatokért!

Október elején indul Vezetés&Pszichológia képzésünk, amelynek célja, hogy a szervezeti működés során felmerülő kérdésekre az alkalmazott pszichológia segítségével adjunk válaszokat. Képzésünkkel gyakorlatias és egyedi szemléletmódot kialakítva egységben lehet majd kezelni a HR-folyamatokat. Az egyes tevékenységekhez konkrét eszközöket, módszereket is adunk, amelyekkel színvonalasabbá és hatékonyabbá válik a napi munkavégzés. Az itt oktatott pszichológiai tudás egyaránt hasznos vezetőknek, HR-eseknek, coachoknak és szervezetfejlesztőknek. Ha úgy gondolod, hogy neked való ez a képzésünk, kattints ide a további információkért!

Szerezz gyakorlati tudást és ismerj meg szervezetpszichológiai eszközöket!

Novemberben induló HR&Pszichológia II. képzésünket azoknak ajánljuk elsősorban, akik elvégezték a 10 alkalmas HR&Pszichológia kurzust. Azonban a tananyag nem épül rá az első blokkra, így bárki csatlakozhat a képzéshez. A második blokkban már a munkahelyi jólléttel, coaching-eszközökkel, diverzitással és a stresszkezeléssel foglalkozunk, mely témák olyan szervezeteknél merülnek fel leginkább, ahol az alapok már rendben vannak. Így várjuk vissza korábban végzett diákjainkat, vagy épp olyan újonnan csatlakozó HR-eseket, vezetőket, akik úgy érzik, hogy ők már a fenti témákkal tudnak és szeretnének is foglalkozni. Részletek ide kattintva olvashatók.

(x)

Címkék: Vállalat
A rovat támogatója a 4iG

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vállalat Belép az űrtávközlésbe a 4iG
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 29. 20:47
A 4iG Nyrt. új megállapodást kötött az AMOS műholdrendszereket üzemeltető és fejlesztő Spacecom részvénycsomagjának megvásárlási feltételeiről az izraeli kommunikációs minisztérium (MOC) előzetes jóváhagyásának megfelelően - közölte a 4iG.
Vállalat Lakat kerül a Toyota-gyárra Szentpéterváron
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 23. 15:04
A Toyota Motor japán járműgyártó bezárja szentpétervári összeszerelő telephelyét - jelentette be az orosz ipari és kereskedelmi minisztérium pénteken.
Vállalat Drámai helyzetben a legnagyobb német gázimportőr - átveszi a céget az állam
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 21. 12:43
Állami tulajdonba veszik az Unipert, Németország első számú földgázimportőrét.
Vállalat A németek einstandolják a Rosznyeftyet is Németországban
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 16. 09:23
A Gazprom után egy újabb orosz energetikai óriásvállalat, a Rosznyeft helyi érdekeltségét is állami vagyonkezelői felügyelet alá veszik Németországban - közölték pénteken.
Vállalat Napelemes megaprojektbe szállt be a Hiventures
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 12. 10:54
A Solar Markt Csoporttal kötött stratégiai szerződést.
Vállalat Komoly lépésekre készül a K&H a fenntarthatóság miatt
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 8. 15:49
A K&H a szeptember hónapot kiemelten a fenntarthatóságnak szenteli.
Vállalat Átadták a Bosch legújabb fejlesztőközpontját - 70 milliárdos beruházás készült el
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 8. 12:37
Átadták a Bosch Budapest Innovációs Kampuszt, Magyarország legújabb gépjárműtechnológiai fejlesztőközpontját.
Vállalat Bolgár adatkezelő cégbe szállt be az OTP alapkezelője
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 8. 08:28
A felhalmozott nagy mennyiségű adatvagyon értelmezését és feldolgozását segítő gráfadatbázisok területén piacvezető Ontotextben szerzett részesedést az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion, jelentette be a magyar befektető. A befektetést a Portfolion a tranzakciót vezető Integral Venture Partners-szel és a Carpathian Partners-szel közösen valósította meg. A befektetők a tranzakciót követően az Ontotext nemzetközi jelenlétének, valamint értékesítési hálózatának megerősítésére fókuszálnak majd.
Vállalat A Mol is lépett: extra juttatásokat kapnak a dolgozók 
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 6. 14:44
Már szeptembertől.
Vállalat Eldőlt, az AutoWallis lesz a Renault és a Dacia hazai importőre
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 6. 08:51
Jóváhagyták a felvásárlást.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG