PR

PR cikkei

Vállalat Magyarországi munkaerőpiac 2024-ben: a Jooble álláskereső portál véleménye 
PR | 2024. május 30. 16:48
A munkaerőpiac állandó változásokkal néz szemben Magyarországon is, reagálva a környező gazdasági és társadalmi hatásokra. A munkalehetőségek mennyisége és típusa, a munkaadók elvárásai és a munkavállalók igényei egyaránt fejlődnek. 
Személyes pénzügyek Két égető kérdés foglalkoztatja most a privátbanki ügyfeleket - mindkettőre van válasz 
PR | 2024. május 30. 10:55
A hozamok kérdése mellett kiemelt fókuszba került a felhalmozott vagyonok generációs átörökítése. Bálint Attila, a Raiffeisen Private Banking igazgatója tud megoldást. És persze elmeséli a legújabb befektetési trendeket is.
Vállalat Autó zárszerviz – kit hívjunk, ha nagy a baj? 
PR | 2024. május 28. 15:23
Bárkivel előfordulhat, hogy elveszíti az autókulcsát vagy más okból nem tudja kinyitni a járművét, mégis, amikor megtörténik a baj, mindannyian személyes kudarcként éljük meg ezeket a helyzeteket. Ilyenkor gyakran pánikba esünk és ideiglenes megoldásokat keresünk, amelyektől gyors, hatékony megoldást várunk. Ami persze elmarad.
Vállalat Tökéletes konferenciahelyszín - megújult az egyik legkedveltebb fővárosi szálloda 
PR | 2024. május 27. 08:55
A pesti Belváros közepén, a legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű Continental szálloda helyén nyílt meg 2010-ben, a 272 szobás Continental Hotel Budapest****Superior, és rögtön az egyik legkedveltebb fővárosi szállodává vált. Az pedig ritka szakmai erény, hogy azóta őrzi rangos pozícióját, pedig a budapesti szállodai fejlesztések miatt az utóbbi években egyre erősödött a verseny.
Befektetési alapok Ingatlanalapok: kiemelkedő eredmények nehéz piaci helyzetben 
PR | 2024. március 13. 08:58
Noha a tavalyi- év jelentős kihívásokat tartogatott a hazai és a nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiacon, az ingatlanalapok és a magyarországi befektetési alapkezelők szempontjából 2023 kifejezetten eredményes évnek volt tekinthető. Ezen belül pedig kiemelkedően teljesítettek a Gránit Alapkezelő ingatlanos termékei. Az elemzők várakozása szerint a következő években az ingatlanbefektetések volumene emelkedni fog hazákban és a régióban, ami új lendületet adhat a kereskedelmi ingatlanpiacnak, és kedvezően hathat az ingatlanalapok teljesítményére is. A hazai és nemzetközi kereskedelmi ingatlanpiac, valamint az ingatlanalapok tavalyi teljesítményéről és idei kilátásairól beszélgettünk Pozsgai Gáborral, a Gránit Alapkezelő értékesítési vezetőjével és Duha Bencével, szenior értékesítési és terméktámogatási menedzserrel.
Részvény / Deviza / Áru A Raiffeisen Online Broker lett az év részvénykereskedési rendszere 
PR | 2024. február 29. 11:54
A mobiltelefonon, asztali számítógépen és tableten is használható Raiffeisen Online Broker szolgáltatás nyerte el a Budapesti Értéktőzsde „Az év hazai részvénykereskedési platformja” díját. Megmutatjuk, mire képes a rendszer!
Turizmus Közösen írtak történelmet - 2023-ban több mint 3 millió turista kereste fel Máltát 
PR | 2024. február 26. 11:27
Az, hogy tavaly hárommillió turista utazott Máltára, kiemelkedő siker, hiszen csak 2024-re tervezték a szigetország turisztikai vezetői, hogy elérik a Covid előtti bevételi szintet. Amit végül is nemhogy elértek, de meg is haladták azt.
Vállalat Már kezdjük érteni, miért érdemes az alumni közösséget építeni 
PR | 2024. február 21. 09:57
A tény, hogy a legtöbb hazai gazdasági szakember a Budapesti Gazdasági Egyetemen (BGE) vagy annak egyik jogelődintézményben végzett, nagyon erős kapcsolatot jelent az intézmény és az üzleti szféra között – véli a BGE üzleti partnerségért és alumni kapcsolatokért felelős vezetője. Vértesy Eszter szerint nálunk még csak alakulóban vannak azok a rendkívül erős és tartós közösségek, amelyeknek az angolszász országokban nagy hagyományuk van. Pedig ezek komoly előnyöket is hordoznak, például a kapcsolatépítés vagy a szakmai fejlődés lehetőségét. A február végi BGE Alumni Festen BGE-s alumnik, ma már sikeres vállalkozók és üzleti szakemberek osztják meg saját tapasztalataikat a sikerhez vezető útról. A beszélgetésből az is kiderül, miként értékeli fel a személyes kapcsolatokat az online tér előretörése.
Vállalat Garantiqa: jelentős díjcsökkentés a hitelezés felfuttatása érdekében 
PR | 2024. február 1. 10:23
Számottevő díjcsökkentésről döntött a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.: egyes Széchenyi Beruházási hitelek esetében a KKV-k által fizetendő kezességvállalási díj mértéke 0 százalékra változik.
Vásárló Várakozás és hatékonyság – hogyan lehet ezeket összeegyeztetni? 
PR | 2024. január 24. 12:53
A mai világban megfigyelhetjük, hogy életidőnk jelentős részét várakozással, sorban állással töltjük. Boltokban, hivatalokban, jegypénztáraknál már megszoktuk, hogy akár 20-30 percet is türelemmel kell lennünk, mire sorra kerülünk. Várakozunk a reggeli dugóban araszolással és a különböző várólistákkal (pl. orvosi időpontnál). Miként lehet az unalmasnak és időt pazarlónak tartott időkereteket hasznosítani?
Személyes pénzügyek Pénzügyi végzettséggel pályakezdőként – merre induljak? 
PR | 2024. január 10. 13:11
Bankszektor, biztosítás, befektetések, nagyvállalat vagy start-up? Pénzügyi, gazdasági végzettséggel számos lehetőség közül tudunk választani, pályakezdőként is.
Vállalat Euro 7 szabvány: a személyautók esetében alig lesz változás 
PR | 2023. december 22. 13:04
Engedett az EU az autógyártók nyomásának – számol be honlapján a Next Auto. Az autólízing vállalat kiemeli: a kipufogógáz-kibocsátására tervezett szigorúbb határértékek csak a buszokra és a nehézgépjárművekre vonatkoznak majd.
Makro / Külgazdaság Privát felhő a legmodernebb ügyfélkezelésben 
PR | 2023. december 19. 10:50
Hogyan javíthatják a vállalatok a modern contact center megoldásokkal az ügyfélkezelési hatékonyságukat? Az automatizáció és integráció a kulcs, bár a haladó technológiák még nem váltak általánossá. A MoCCa változást hozhat ebben a helyzetben.
Vállalat Kilőtt az Eventrend Group - Minden eddig saját csúcsot megdöntött a magyar cégcsoport 
PR | 2023. december 18. 12:41
Rekordévet zár a 100 százalékban magyar tulajdonú Eventrend Group. A hazai vendéglátás és rendezvényszervezés területén meghatározó szerepet betöltő cégcsoport alapító tulajdonosai, Nagy Gábor és Kőrössy Zoltán összefoglalta az idei év főbb számait, a jellemző változásokat, fejlesztéseket és a HR területén bekövetkezett növekedést is.
Személyes pénzügyek Zsebre vágható aranyfedezet: ünnepeljen Mastercard Gold betéti kártyával! 
PR | 2023. december 18. 10:20
Akár hagyományos ajándékozásban gondolkodik, akár rendhagyó utazást tervez az ünnepekre, a Mastercard Gold betéti kártya mindkét esetben ideális csendestárs – az OTP Bank prémium szolgáltatásainak részeként ráadásul díjmentesen használható.
Vásárló Adni Öröm! Az adományod kincset ér! 
PR | 2023. december 14. 09:59
Több ezer nehéz körülmények között élő család karácsonyi ünnepét teszi szebbé évről-évre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország Adni Öröm! adománygyűjtése. December 14-19. között a SPAR kijelölt üzleteiben önkéntesek fogadják a megvásárolt és személyesen átadott élelmiszeradományokat, így mindenki számára lehetőség nyílik arra, hogy segítsen egy rászorulónak.
Ingatlan Hódítanak a rugalmas megoldások az irodapiacon. A közösségi munkahely új dimenziójával kecsegtet a myhive irodamárka 
PR | 2023. december 12. 14:03
A hazai ingatlanüzemeltetők között legnagyobb halnak számító CPI Hungary egyéni munkavállalók, kis és közepes cégek számára is kínál irodahelyiségeket – a piacon egyedülálló feltételekkel. A myhive irodák közösségi tereiben, és a kulcsrakész privát irodatereiben is komfortos munkakörülmények és már-már szállodai szintű szolgáltatások várják a bérlőket. Az extra kényelmi szolgáltatásokkal ellátott prémium irodaterületeket akár egy hónapra is bérbe lehet venni.
Vásárló Az ártalomcsökkentés széles skálán mozog: az egészségedről te döntesz! 
PR | 2023. december 5. 12:50
Hajlamosak vagyunk a betegségekre valamiféle kivédhetetlen sorscsapásként tekinteni, pedig a tudomány tényei és a számok egészen mást mutatnak: a személyes döntéseinknek, a tudatos választásainknak meglepően nagy hatásuk van az egészségünkre. Most mutatunk pár olyan tippet, amellyel hatalmasat léphetünk előre az egyéni ártalomcsökkentés útján!
Vállalat A COVID-19 jelentős veszteségeket okozhat a cégeknek, amelyek azonban elkerülhetőek vagy csökkenthetőek lehetnek 
PR | 2023. november 24. 09:52
Egy ezer főt foglalkoztató magyar vállalkozás éves szinten átlagosan 370 millió forintot meghaladó kárt szenvedhet el a COVID-19 következményei miatt. A pénzügyi és a kommunikációs szektorban ez az összeg az 580 millió forintot is elérheti – derül ki egy nemrég készült magyar tanulmányból.1 Az egészséggazdasági elemzés szerint azonban ez a veszteség elkerülhető, de legalábbis jelentősen enyhíthető lehet, ha a cégek költséghatékony intézkedésekkel bővítik a járványügyi ajánlások szerinti foglalkozás-egészségügyi tevékenységüket.1
Vásárló Komfortos otthon, kisebb környezethasználat 
PR | 2023. november 21. 09:05
A napi közlekedés mellett az otthon, a háztartás működése a legnagyobb környezethasználat egy átlagember életében. Fűtünk, világítunk, háztartási gépeket üzemeltetünk – mindez jelentős energiafogyasztással és ökológiai lábnyommal jár. A fejlett országokban, így Magyarországon is egyre nagyobb teret nyernek az ún. intelligens otthonok, amelyek úgy képesek növelni a mindennapok komfortját, hogy közben egyszerre csökkentik a lakhatáshoz kapcsolódó negatív környezeti hatásokat és fokozzák a mindennapok biztonságát. Íme ezen otthonok legfőbb előnyei!
Vállalat Az energiamegtakarítás morális és stratégiai kérdéssé vált  
PR | 2023. november 7. 09:48
A 21. századi ingatlankezelőknek fel kell ismerniük, hogy ma már csak szolgáltatásfókuszú, a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektető üzemeltetési stratégiával lehet elnyerni a bérlők bizalmát. Győri Gyula, a CPI Facility Management vezetője nyilatkozott erről, és több, az üzemeltetést érintő aktuális kérdésről.   
Vásárló A 22 éves Márk néhány hónap alatt sikeres online vállalkozást épített 
PR | 2023. október 12. 12:34
Sikeres üzleti modell az e-kereskedelemben.
Vállalat A CPI Hungary retail portfóliója 14 STOP SHOP bevásárlóparkkal bővült 
PR | 2023. október 10. 14:47
A CPI Hungary retail portfoliója immár 275 ezer négyzetméteren várja évi 65 millió látogatóját. A bevásárlóközpontok, mint a Pólus, Campona és Europeum mellett, a retail parkok jelenléte is erősödött a teljes portfólión belül, hiszen tavaly a két CityMarket mellé 14 STOP SHOP park is csatlakozott.
Vásárló Fenntartható mobilitás karnyújtásnyira 
PR | 2023. október 6. 16:20
A hamarosan Magyarországra érkező BYD, az újgenerációs mobilitási vállalatok éllovasa leszámolna az elektromos autózással kapcsolatos félelmekkel.
Vásárló Egyedi borélményt kínál a SPAR a Budapest Borfesztiválon 
PR | 2023. szeptember 4. 10:32
A borászatok és borkedvelők számára izgalmas időszak a szeptember eleje, és nemcsak azért, mert a legtöbb helyen ilyenkor indul a szüret az új bor ígéretével, hanem mert ilyentájt rendezik a szakma és a fogyasztók egyik legnagyobb, a borkultúrához köthető, s immár nemzetközi hírű eseményét, a Budapest Borfesztivált, amelynek 2007 óta főtámogatója a SPAR Magyarország. Szeptember 7-e és 10-e között hazai és külföldi pincészetek kiváló nedűivel ismerkedhettek a Budavári Palota teraszain, és személyesen is találkozhattok, beszélgethettek borászokkal, termelőkel, borszakértőkkel.
Vásárló A SPAR idén is főtámogatóként népszerűsíti a hazai kézműves főzdék remekeit a Belvárosi Sörfesztiválon 
PR | 2023. augusztus 25. 07:22
Több mint 250-féle sörrel, a legjobb magyar főzdék kézműves különlegességeivel és nemzetközi márkák remekeivel várja a Belvárosi Sörfesztivál a látogatókat hat napon át, 2023. augusztus 29. és szeptember 3. között. A rendezvénynek immáron második esztendeje főtámogatója a magas színvonalú hazai sörkultúrát támogató SPAR Magyarország.
Vásárló A Borfesztivál, ahol egyszerűen ott kell lenni - 32. Budapest Borfesztivál - a SPAR támogatásával 
PR | 2023. augusztus 21. 09:24
Több, mint 30 év alatt sokunk számára már-már természetessé vált, hogy a nyártól méltó módon, egy felejthetetlen parti keretében búcsúzzunk. Nincs is erre jobb alkalom, mint a pazar díszletek között megrendezett Budapest Borfesztivál, mely idén számos újdonsággal, káprázatos kínálattal és hatalmas területtel várja a borkedvelő nagyközönséget, akik idén is elismert hazai borászatok változatos bor- és pezsgőkínálatából kóstolhatják meg a magyar borkultúra színe-javát, díszvendégként pedig Dél-Amerika mutatja be borainak és konyhájának jellegzetes íz- és aromajegyeit. Érdemes lesz kipróbálni egy latin temperamentummal fűszerezett Malbec-et egy-egy tradicionális ételköltemény mellé.
Vállalat Továbbra is népszerű a hitelgarancia - Terven felül teljesített a Garantiqa az első félévben 
PR | 2023. augusztus 7. 10:35
Az első félévben 2545 milliárd forintra emelkedett a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (Garantiqa) kezességvállalási állománya. A garanciaállomány éves szinten 2 százalékos növekedése azt jelzi, hogy a garantőr szervezet a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben, a megnehezült gazdálkodási körülmények között dolgozó hazai kis- és középvállalkozások stabil partnere – kommentálta az első féléves teljesítményt Szabó István Attila.
Ingatlan Az életkorral nő a rezsitudatosság - Vásárlói motivációkutatást végzett az Atenor Hungary 
PR | 2023. augusztus 2. 10:06
Alacsony fenntartási költségek, jó adottságú környék és zöld környezet jellemzi leginkább az ideális otthont – mutat rá egy friss kutatás, amely a lakásvásárlók megváltozott döntési szempontjait térképezte fel. A vevői motivációk változása is jelzi, hogy folyamatosan erősödhet a kereslet a korszerű új építésű lakások iránt. Legtudatosabbak az 55 év felettiek.
Személyes pénzügyek A párnaciha és a befőttesüveg helyett van hatékonyabb megoldás 
PR | 2023. július 24. 11:54
Meglepő, hogy a magas infláció ellenére is milyen sokan tartják készpénzben a megtakarításaikat, mivel azokat olyan kevésnek ítélik, hogy nem tartják érdemesnek befektetni, illetve bankbetétben lekötni. Pedig vannak hatékony megoldások azok számára is, akik csak kis összegeket tudnak félretenni.
Vásárló Főzés, grillezés? Érdemes ott vásárolni, ahol a hivatásos séfek! 
PR | 2023. július 17. 10:05
Marinált lazac friss, ropogós salátával, pirított magvakkal a top kategóriás étteremben? A megszokott áruválaszték a sarki kisboltban? Balaton-parti grillezés a barátokkal? Mi a közös bennük? Mindegyikhez a METRO-ban intézik a nagybevásárlást. A vevők régóta, tudatosan választják a hazai élelmiszernagykereskedő egységeit. Mi az újdonság? Erről kérdeztük Taferner Ákost, a társaság marketing osztályvezetőjét.
Makro / Külgazdaság Idén is lehet jelölni a Fenntartható jövőért díjra 
PR | 2023. július 6. 16:56
A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) a fenntartható fejlődési célok elérése és a rendszerszintű változások érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítmény elismerésére az idén is meghirdeti a Fenntartható jövőért díjat.
Ingatlan Hasít az ingatlanpiacon a zöld szerződés: aki kimarad, lemarad 
PR | 2023. július 3. 11:02
Ma már nem kérdés, hogy a fenntarthatósági lépések a pozitív környezeti hatásokon és a morális elveken túl gazdasági előnyhöz juttatják a piaci szereplőket. A CPI Hungary az irodapiacon elsőként ismertette meg bérlőit egy új együttműködési lehetőséggel. Lényege, hogy bérbeadó és bérlő együtt vállalnak felelősséget a környezetre gyakorolt negatív hatásuk csökkentéséért, a közösen felállított környezetvédelmi céljaik megvalósításáért.
Vásárló Töretlen a magyar fogorvosok népszerűsége Svájcban 
PR | 2023. június 20. 08:25
A „fogászati turizmus” kifejezésre sokaknak felszalad a szemöldöke, miután számos negatív társgondolat bukkan fel bennük, kevésbé jómódú és elhanyagolt szájú osztrákokat lehúzó határmenti jöttment fogorvosokról. Pedig a külföldiek fogászati ellátása nem holmi ügyeskedő magyar virtust tükröző találmány, hanem mára már egy nemzetközi gazdaságot tunningoló win-win üzlet páciens és fogorvos között. Nem naivitás azt hinni, hogy előfordulnak a piacon olyan „szakemberek”, és mi több, belenyúlnak a páciens szájába, akikhez jobban illett volna valamilyen spekulatív munkakör pénzügyi területen, mintsem mások egészségügyi állapota feletti felelősség vállalása. De ne róluk beszéljünk. Éppen elég az, hogy aláássák sokszor azoknak a magyar fogorvosoknak a hitelét és szakmai érdemeit, akik komolyan gondolták a hippokratészi esküt, és a gyógyítás fogalmát nem a húszezres bankók mennyiségével korrelálják.
Vállalat Új adó, háború, generációváltás – mi lesz a pénzemmel? 
PR | 2023. június 15. 16:46
Interjú Bálint Attilával, a Raiffeisen Bank privátbanki üzletágának vezetőjével.
Vásárló Ne dobjunk ki élelmiszert, inkább mentsük meg! 
PR | 2023. június 13. 09:43
Szomorú tény, hogy a világon előállított élelmiszerek egyharmada kárba vész vagy hulladékká válik. Ez a mennyiség csak Európában évente közel 90 millió tonna kidobott élelmet jelent. Bár a magyarok egyre tudatosabbak a vásárlás terén, az élelmiszerpazarlás csökkentése és megelőzése érdekében mindannyiunknak felelősséget kell vállalnia! A „hogyan?” kérdésre pedig egyszerű a válasz: a SPAR és INTERSPAR üzletek országos csatlakozásával a Munch applikáción vagy weboldalon keresztül azok számára is lehetőség nyílik tudatos lépéseket tenni az élelmiszerpazarlás ellen, akik eddig csak tervezgették.
Vásárló Miért érdemes beruházni egy szivattyúra? 
PR | 2023. június 6. 17:36
Amikor egy olyan épületgépészeti berendezés beszerzéséről van szó, mint amilyen egy szivattyú, akkor hajlamosak vagyunk kétszer is meggondolni, hogy valóban szükségünk van-e rá. Elvégre nem egy olcsó készülékről van szó, de a valóság az, hogy a telepítése rengeteg előnnyel jár, amelyek között hosszú távon a spórolás is szerepel.  
Vásárló Gyereknek lenni jó! 
PR | 2023. május 31. 15:28
A gyermeki fantázia világokat képes teremteni. De mi történik akkor, ha a valóság ugyanolyan csodálatos, mint a szárnyaló képzelet? Ha egyszer csak életnagyságú TRex hátára lehet pattanni, lehetőség nyílik ráját simogatni, cápát etetni, trambulinon ugrálni?
Makro / Külgazdaság NDAlegal: Így írja át a szerzői jogot a ChatGPT 
PR | 2023. május 30. 17:24
ChatGPT, Midjourney, GitHub Copilot. Csak három példa az elmúlt fél évben elterjedt mesterséges intelligenciák (MI) közül, amelyet egyre többen és napi szinten használunk. Az MI rohamos fejlődése és egyre szélesebb körű alkalmazása számos új kérdést és kihívást vet fel a jog számára, különösen a szerzői jogok területén. Dr. Nagy Dóra Adriána, az NDAlegal vezető ügyvédje azt a kérdést járja körbe, hogy amennyiben létrehozunk az MI-vel egy művet, annak ki lesz a szerzője?
Vásárló Évente akár 50 ezer forintot is megspórolhatunk az ételpazarlás csökkentésével 
PR | 2023. április 24. 10:33
Tudtad, hogy az élelmiszer-pazarlás is hozzájárul a klímaváltozáshoz? A nem tudatos vásárlói döntések miatt fejenként évente körülbelül 65 kilogramm ételt dobunk a kukába, pedig egy kis odafigyeléssel rengeteg pénzt és energiát megspórolhatnánk – nem mellesleg pedig még a bolygónknak is jót tennénk! A Nestlé és a SPAR Tervezz okosan! kiadványa hasznos, pénztárcabarát tippeket ad az élelmiszerek helyes tárolására, az eltarthatósági idő megnövelésére, a környezeti szempontokat figyelembe vevő vásárlásra, vagy éppen a szelektív hulladékgyűjtés helyes módjára.
Vásárló Egyre többen fogják nagy fogyasztású lakásukat új építésűre cserélni - Töredékére csökkenthető a rezsi 
PR | 2023. április 13. 16:59
Tízszer kevesebb energiát fogyasztanak a most épülő új lakások, mint a 10-20 éve átadottak – állítják az ingatlanfejlesztők. A régi és új ingatlanok közötti fogyasztásbeli különbség egyre nagyobbra nő, ami teljesen átírja a lakáspiacon a keresési szempontokat és az ingatlanok árazását is.
Ingatlan Éveket és milliókat veszíthetünk, ha nem tájékozódunk lakásvásárlás előtt 
PR | 2023. április 5. 09:19
A szerelem egy ingatlan esetében nem jó tanácsadó! „Számos család életét láttam tönkremenni, akik vagy rossz hitelkonstrukciót választottak, vagy a társasház költségeivel nem kalkuláltak, és adósságspirálba kerültek.”
Vásárló Hatalmas eredményeket ért el az energiafelhasználás terén a Pólus Center! 
PR | 2023. március 25. 11:24
A pláza a gazdasági kihívások közepette megőrizte a stabilitását, növelte forgalmát, illetve a látogatók számát, és az infrastruktúra-fejlesztés révén csökkentette energiafogyasztását.    
Vásárló Már a hálószobában is jelen lehet a mesterséges intelligencia 
PR | 2023. március 8. 10:05
Hetek óta óriási figyelem övezi világszerte a Chat GPT-t, amely már-már félelmetes gyorsasággal képes folyamatos kommunikációra. A mesterséges intelligenciával megtámogatott szövegalkotó robot miatt ugyan sokan aggódnak, hamarosan az otthonainkban, sőt a saját hálószobánkban is általánossá válhat hasonló technológiák alkalmazása. Az alvásfigyelőktől az okos párnákon és a szenzoros matracokon át a mesterséges intelligenciával ellátott légkondicionálókkal bezárólag számos olyan futurisztikus eszköz van már piacon, melyek néhány éven belül meghódíthatják a háztartásokat.
Vállalat Van kiút a válságból - Helyezze stabil alapokra vállalkozását Dubaiban! 
PR | 2023. február 6. 09:48
A Morgan and Stanley legfrissebb jelentése szerint 2023-ban az Európai Unió tagállamai valószínűleg recesszióba süllyednek. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a zsugorodó gazdaság, az elszabadult infláció és a továbbra is magas energiaárak miatt a mostaninál is mélyebb válságra készülhet Magyarország, amit a vállalkozások nagy része már nehezen vagy egyáltalán nem lesz képes túlélni. Azok a vállalkozók viszont, akik az előttünk álló szűk másfél hónapnál hosszabb távra terveznek, akár dönthetnek úgy is, hogy a válságot maguk mögött hagyva, egyenesen gyorsítósávra navigálják a vállalkozásukat egy virágzó, biztonságos és stabil gazdasági környezetben, Dubaiban.
Vállalat Alacsonyabb költség, kisebb környezeti hatás: felértékelődik a last mile logisztikai raktárak szerepe 
PR | 2023. január 27. 19:51
A gyors kiszállítás elengedhetetlen az ügyfelek elégedettségének és hűségének megtartásához a modern piacon. A GKI beszámolója szerint 2021-ben Magyarországon közel 67 millió megrendelést szállítottak ki a szolgáltatók, és ez a tendencia továbbra is meghatározó marad. De mitől lesz gyors a kiszállítás ?
Vállalat Gördülő Generációk 
PR | 2023. január 27. 10:57
Megvásárolta az ország egyik meghatározó magyar tulajdonú flottakezelő cégét az AutoWallis. Az idén harminc éves Nelson Flottalízing Kft-re egy jelentős átalakulási folyamatot követően tett ajánlatott a tőzsdén jegyzett társaság. A Nelson korszerűsítését követő tulajdonváltás ötlete egy fiatal, 29 éves menedzserhez köthető - aki cseppet sem véletlenül került a céghez.
Vállalat "Az A38-ban az a zseniális, hogy városi közegben úgy tud működni, hogy egyáltalán nem zavarja a környezetét." Váncza László, az A38 tervezője 
PR | 2023. január 19. 18:52
Nemrég nyerte meg Média Építészeti Díjat épület kategóriában, Príma díjban részesült, és a Prima Primissima jelöltje Váncza László építész, akit azonban itt, mint az A38 Hajó megalkotóját kérdeztük a Hajó 20. születésnapja alkalmából.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG