BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
2020. április 16. 12:16

A különleges holland fejlesztőjáték, a Pixelhobby egyszerre szórakoztató és kreatív módon képes lekötni gyereket és felnőttet egyaránt. Maga az elképzelés nem új keletű, hiszen tüskés alapra kirakható játékok korábban is léteztek, a kirobbanó nemzetközi siker ugyanakkor nem véletlen. 

Olyan érzés játszani a táblákkal, mintha mozaikot készítenél makettalapanyagból, közben a hímzés apró öltéseihez hasonlóan egyre aprólékosabban kirajzolódna előtted a kívánt minta. Akárcsak egy puzzle, aminél Te magad is eldöntheted, hogy a kis részlet hová való. 

Olyan, mintha kézzel készítenél el egy digitális fotót

Az innovatív játék ügyesen ötvözi a hagyományos fejlesztőjátékot a digitális kor egyik jelképével, a pixeles kinézettel, melyet mindannyian ismerünk. Digitális eszközeink képfeldolgozásában az angol pixel szó képpontot jelent. Minden kép meghatározott számú pontokból áll össze, és minél több pixelből áll a kép, annál élethűbb. Játék közben ezeket az apró elemeket kell a helyükre illeszteni, hogy kirajzolódjon a kívánt minta pixeles képe. Ez egy fotón nem töltene el elégedettséggel, mert életlen lenne, itt a játékban viszont épp az ellenkezője igaz.

A képek kirakásához szükséged van egy tüskés alaplapra, amire akár kézzel, akár egy kis csipesszel tudod felrakni a pixeleket, azaz a képet alkotó apró színes elemeket. Dolgozhatsz sablon alapján is, de akár a kedvenc fotódat is használhatod mintaként. Ha elengeded a fantáziádat, bármilyen egyedi képet ki tudsz tenni, és egyszer csak előugrik a minta pixelekre bontott képe. Ehhez többféle színű pixelnégyzet áll rendelkezésre. 

Készülhet belőle ajándék is

A KreatívJáték.hu-nál kapható Pixelhobby játékok kicsiket és nagyokat egyaránt képesek lekötni. Minden korosztályt magával ragad, élményszerű látni, ahogy az aprólékos munka egy jól felismerhető egésszé áll össze. Ha nem tudsz színezni, a felnőttszínező reális alternatívájaként is tudod használni. Ráadásul ezzel még igazi egyedi alkotásokat is létrehozhatsz.

Kapható kis méretű, kulcstartóként használható tüskés alap is, mely a kedvenc minta vagy szöveg felhelyezése után hagyományos kulcstartóként funkcionál.

Élményszerű tanulás 
 
Az ovisok számára nagyméretű pixelek is készültek, amikbe könnyebben bele tudják illeszteni a pixeleket. Ezek akár a nagyoknak szánt pixelekkel is kombinálhatóak, így az igazán profik a különböző méretű pixelekből 3D hatású képeket is készíthetnek. 

A Pixelhobby nem csak a kézügyességet fejleszti. Segít a mai ingergazdag világban a befelé figyelésre és az alkotásban való elmélyedésre koncentrálni, így remek stresszoldó tevékenység. Az alkotás során a kreativitás, a döntéshozatali és mérlegelési képesség is láthatatlanul fejlődik. Mivel ezek eredménye azonnali és kézzelfogható, a játék egyre népszerűbb az óvodák és iskolák készségfejlesztő foglalkozásain. Próbáld ki Te is! 
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
Vásárló Jövőre tényleg vége az egyszer használatos műanyagoknak Magyarországon
Valkai Nikoletta | 2020. május 13. 13:03
Egy éve tudni lehet, hogy 2021-től idehaza is be kell tiltani egyes egyszer használatos műanyagok forgalmazását. Minderről végre egy kormányrendelet és egy törvényjavaslat is napvilágot látott. 
hírlevél