<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ha Neked is fejtörést okoz a karácsonyi ajándékok kiválasztása, segítünk. Mit szólnál valamihez, ami játékos örömöt szolgáltat, megmozgatja a kreatív gondolatokat és lehetőséget kínál a humoros énetek kiélésére? A LEGO nem csak a gyermekek játékszere; minden felnőtt számára létezik hozzá illő készlet, legyen szó járművekről, művészetről és dekorációról, filmekről vagy videójátékokról. Lepd meg a szeretteid és élvezzétek a közös játékot!

A kreatív játékkal töltött én-idő feltölt és pihentet. Óriási élmény számunkra, ahogy két kezünk között lépésről lépésre készül a saját alkotásuk, végeredményként pedig egy dizájnos dekorációval leszünk gazdagabbak, amelyet kiállíthatnak az otthonukban. Mi több, bármikor lebonthatjuk és újraépíthetjük azt. Lássuk, melyek a felnőttek részére készített legmenőbb készletek!

LEGO® ICONS™ Orchidea (10311)

Hagyd, hogy a kreativitásod kivirágozzon! Kapcsolódj ki és élvezd a valódi orchidea inspirálta szett megépítését, mely most 5 levéllel és 2 kanyargó léggyökérrel rendelkezik. Alakíts saját ízlésednek megfelelően a szirmokat és a szárakat, és ne feledd bővíteni a kollekciód a LEGO Botanikai gyűjtemény többi darabjával!

LEGO® Technic™ BMW M 1000 RR (42130)

Indítsd be a kreativitásod! Fedezd fel a BMW és a LEGO Technic közös alkotását, amelyet a tervezők az ikonikus márkajelzés mellett 3-fokozatú (+ üres) sebességváltóval, felfüggesztéssel és négydugattyús motorral láttak el. Éld át az építés örömét, és állítsd ki építményed az állvány segítségével!

LEGO® Star Wars Luke Skywalker Vörös Ötös sisak (75327)

Ébreszd fel a kreatív erődet, és kapcsolódj ki a LEGO® Star Wars™ kollekció első hős sisakjának megépítésével! Ez a gyűjthető modell Luke ikonikus pilóta sisakját ábrázolja, mely egy messzi-messzi galaxisból érkezve remek dekorációja lehet a nappalidnak.

LEGO® Star Wars ™ 75313 AT-AT™

Az AT-AT igazi LEGO-különlegesség, ami a rajongók legnagyobb kedvence lehet. A gép állítható lábakkal és fejjel rendelkezik, emellett ágyúkat, visszarúgó mozdulattal működő forgóágyúkat, bomba ledobásához alkalmas nyílásokat és egyéb ikonikus elemeket tartalmaz, ahogyan a hoth-i csatában láthattuk. Az AT-AT több mint 62 cm magas, emellett könnyedén kinyitható, így a részletes belteret is megnézheted. A főtest belsejében elég hely van 40 LEGO minifigurának (a készletben kilencet találsz, köztük Veers tábornokot és Luke Skywalkert), négy speeder bike-nak, valamint a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is.

LEGO® Horizon Forbidden West: Hosszúnyak (76989)

Alkosd újra a Forbidden West legikonikusabb Horizon gépét, a Hosszúnyakút. Örökítsd meg ennek a kommunikációra használt gépnek az egyedi részleteit, egészen a lemezalakú fejrésztől a hosszú vékony lábakig! A szett tartalmaz egy bemutatóállványt, mely kiegészül a már jól ismert Horizon tájképpel, láthatóvá válik egy kockából épült nyírfa, magas fű és egy rozsdás piros lámpa, melyet egy inda ölel körül.

LEGO® Harry Potter™ 71043 Roxfort kastély

Keltsd életre a varázslatot a LEGO® Harry Potter Roxfort kastély készlettel! A doboz tartalma több mint 6000 darabot számlál, ennek megfelelően igazi csemege a felnőtt LEGO fanoknak. A készlet legizgalmasabb darabjai azok az elemek, amelyek a Potter-filmek ikonikus jeleneteit elevenítik meg; tornyokat, kamrákat, tantermeket, teremtményeket, a Fúriafűzt, Hagrid kunyhóját és számos más, sajátos elemet is életre hívhatunk. A készlet elsősorban tapasztalt építőknek, illetve kihívásokat kedvelőknek készült.

Címkék: Vásárló

Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Vásárló Nagyon rosszul indul az év - újabb durva élelmiszerár-emelkedéssel
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. január 12. 05:31
Ez az év is úgy kezdődik, ahogy az előző abbamaradt: masszív élelmiszerár-emelkedéssel. Januárban is több mint 41 százalékos drágulást mért a Privátbankár Árkosár-felmérése, ami ráadásul a tavalyi masszív áremelkedésre rakódik rá - már majdnem 36 ezer forint egy átlagos családi nagybevásárlás. Duplázott a kenyér és a krumpli – de megpróbáltunk olcsó homárt is találni.
Vásárló A tökéletes tetőfedés kialakítása
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 13:28
A tetőkészítés előtt nemcsak a tetőfedő anyagot kell kiválasztani, hanem az építéshez szükséges egyéb anyagokat is.  A tökéletes szigetelés érdekében minden rést meg kell szüntetni, minden csatlakozást megfelelő anyagból kell elkészíteni. A tetőt ugyanis nemcsak néhány évre, hanem minden épület esetében több évtizedre tervezik.
Vásárló Milyen munkalehetőségek vannak Szekszárdon és környékén?
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 10:23
Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését.  Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG