<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Mi a béke ára Ukrajnában és ki fizeti meg? Lesz-e hitel Magyarországon?

Találkozzon személyesen neves külpolitikai szakértőkkel és bankvezérekkel!

Klasszis Klub Live - először élőben, személyesen, Budapesten!
Vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. március 23.

Jelentkezzen most!

A horvát és magyar rendőrök különleges zenei eseménye az MTI fotósának képén.
A horvát rendőrség központi kórusa (b) és a magyar Készenléti Rendőrség Zenekara (j) a drávaszabolcsi Dráva-hídon, a két ország határán, ahol közös koncertet adtak az ormánsági Bőköz Fesztivál rendezvényén 2018. augusztus 26-án. Középen Goran Ivanovic Eszék-Baranya megye zsupánhelyettese (b) és Madaras Zoltán a Baranya Megye Közgyűlésének elnöke. MTI Fotó: Sóki Tamás

Vásárló Öltözködési gyorstalpaló állásinterjúra, hölgyeknek
Márkázott tartalom | 2023. március 15. 11:50
Bárkinek jól jöhet egy öltözködési gyorstalpaló állásinterjú előtt, nem igaz? A hölgyek olykor kifejezetten nehéz helyzetben érezhetik magukat, ugyanis nem szeretnének sem alul-, vagy épp túlöltözni.  Vannak íratlan szabályok, melyek betartásával máris magabiztosabbak lehetünk a következő állásinterjúnkon.
Vásárló Ezektől az ételektől óvakodj késő este!
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 13:25
Amikor diétába kezdünk, akkor érdemes előre megtervezni és beszerezni azokat az ételeket, melyeket a nap folyamán el szeretnénk fogyasztani. Egy nem megtervezett nap során ugyanis könnyen kísértésbe eshetünk, és összevásárolhatunk mindenféle olyan ételt, ami nem illik bele az étrendükbe. Az sem helyes, ha egész nap nem eszünk rendesen, mivel ebben az esetben estére már olyan éhesek leszünk, hogy mindent felfalunk, ami a kezünk ügyébe kerül. A vacsorával egyébként is érdemes csínján bánni, mivel könnyen elcsúszhat rajta a diétánk, ezért cikkünkben összegyűjtöttük 5 ételt, amit semmiképpen ne fogyassz vacsorára.
Vásárló Munkakeresés a 21. században
Márkázott tartalom | 2023. március 14. 11:38
Régebben a dédszüleinknek, nagyszüleinknek nem volt szüksége arra, hogy munkát keressenek. Már gyerekkorukban meg volt, hogy mit fognak dolgozni egész életükben. Földművelés, termelőszövetkezet és miegymás, aki, amibe született. Viszont mára már mindenki megtalálhatja az ideális állást.
Vásárló Melyek a videós álláspályázat előnyei?
Márkázott tartalom | 2023. március 13. 11:16
A modern cégek toborzási módszereinek korszerű eleme a videós álláspályázat, amelynek lehetőségével egyre több munkáltató él. A mai világban sok olyan munkakör van, ahol nem szükséges a személyes jelenlét, de azok esetében is hatékony lehet, ahol igen. 
Vásárló Így talál a legtöbb ember állást 2023-ban
Márkázott tartalom | 2023. március 12. 11:12
Régen az embereknek az újságot kellett várniuk, hogy megtudják a híreket és átböngésszék a legfrissebb álláshirdetéseket, ma meg már szinte csak az idősebb korosztály olvas újságot. A digitalizáció okozta fejlődés az álláskeresés folyamatát is teljesen átformálta. Napjainkban az emberek többsége például álláskereső portálokon szűri meg a kereséseket, így tudatosan nézhet szembe a munkaerőpiaci kihívásokkal.  A következő cikkben tehát az efféle online felületek legnagyobb használati előnyeit vesszük górcső alá. 
Vásárló Saját otthont hitelből?
Márkázott tartalom | 2023. március 11. 11:47
Manapság egy lakás vagy ház szinte helyszíntől függetlenül komoly összeg befektetését jelenti a vásárolni kívánók számára. Azok, akik a párjukkal kívánnak közös otthont venni, vagy már a meglévő családjuk számára keresnek ingatlant, kicsivel talán könnyebb helyzetben vannak. Az egyedülállók számára azonban lényegesen kevesebb támogatási lehetőség áll rendelkezésre, ebből kifolyólag megeshet, hogy nekik tovább kell várniuk álmaik otthonának megszerzésére.
Vásárló Hogyan válhatsz keresett és jól fizetett adattudóssá?
Márkázott tartalom | 2023. március 10. 14:16
A Big Data, a minden iparágban rendelkezésre álló információ kihasználása növelte az adattudósok iránti keresletet, így a tudományág csábító karrierutat jelent nemcsak a diákok, de a már dolgozó szakemberek számára is. 
Vásárló Vedd fel a ráncok elleni harcot injekciós kezeléssel!
Márkázott tartalom | 2023. március 9. 13:56
A ráncmentes bőr egy bizonyos kor után általában már csak álom. Testünk változása folyamatos, 25 éves kor után pedig elkezdődik a hialuronsav- és a kollagéntermelés csökkenése, mely nagy hatással van bőrünk állapotára.
Vásárló A lomtalanítás könnyen megoldható Budapesten is
Márkázott tartalom | 2023. március 8. 13:44
  Egy átlagos lomtalanítás során is rengeteg hulladék termelődik, aminek az elszállítása olykor nagy kihívást jelent még egy nagyobb cég számára is, nemhogy egy magánembernek. Szerencsére van egy közkedvelt megoldás, amit már évek óta használnak ebben az esetben is: a konténerrendelés.
Vásárló Pénteken az egyik üzemanyagfajta olcsóbb lesz, a másik viszont drágul
Privátbankár.hu | 2023. március 8. 11:39
Péntektől a benzin és a gázolaj beszerzési ára is változik a holtankoljak.hu információi szerint.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG