Címlapsztorinkban Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója elmondja, miért gondolja, hogy ellenszélben haladnak és milyen tanulságokat lehet levonni az elmúlt időszakban tapasztalt nehézségekből. Emellett tippeket adunk megfontolt és kockázatfaló befektetőknek portfoliójuk év végi átalakításához, bebizonyítjuk, hogy a szlovákok sem élnek jobban, mint mi, megmutatjuk, mennyiért dolgozik a magyar munkavállaló, hogyan támogatják az öngondoskodást más országokban és mik a hazai tervek ezen a téren.
Év végi számunkban betekintést engedünk a Kieselbach-aukciókba és a 2020-ban 25 éves galéria generációváltásába. Ünnepi csemegékkel készültünk a kultúra, az utazás és a gasztronómia szerelmeseinek. Őket baszkföldi kulináris kalandozásra, különleges kiállításra, kihagyhatatlan színházi programra hívjuk.
Olvassa el a cikkajánlónkat és keresse december 18-tól a Piac és Profit magazint az újságárusoknál, ha lépést akar tartani a legfrissebb üzleti és társasági trendekkel!
Az étel, ami történetet mesél, és kapcsolatot teremt
Ha megkérdezünk egy spanyolt, hogy hol a legjobb a konyha az országban, biztosan a baszk tartományokat említi. Így hát felkerekedtünk mi is, hogy felfedezzük Észak-Spanyolország egyik legkülönlegesebb régióját. A Piac & Profit képes beszámolójából megismerheti San Sebastian különleges kulináris kínálatát, a tájat és az ott élő emberek szokásait.
Gasztrokalauzunktól megtudtuk azt is, hogyan lehet a turizmus negatív lábnyomát minimalizálni és hogyan lehet a társadalmi hasznosságát maximalizálni. Ne hagyja ki ezt a páratlan utazást, kóstoljon bele San Sebastian Michelin-csillagos miliőjébe a decemberi Piac & Profit hasábjain keresztül!