Gasztronómia
Makro / Külgazdaság Gyurcsány Ferencből karácsonyra előtört a konyhatündér
Privátbankár.hu | 2019. december 24. 10:44
Máglyarakás-készítő videóval kíván boldog ünnepet a volt miniszterelnök.
Vásárló Az étel, ami történetet mesél, és kapcsolatot teremt
Privátbankár.hu | 2019. december 15. 11:01
Hamarosan a standokon a megújult Piac és Profit következő, év végi lapszáma.
Vásárló Budai éttermek, gatyát felkötni!
Chef | 2019. december 13. 16:01
A budai éttermek nagy részében késik az az elengedhetetlen szemléletváltás, ami Pesten már sikeresen végbement - 12 étterem azonban egyesületbe tömörülve változtatna a helyzeten. Egy cikksorozat keretében megnézzük, hol tart most a budai gasztroforradalom - belekóstolunk a Kés-Villa-Buda mozgalomba.
Kultúra A nap képe: meglepő kanyart vett Orbán Viktor gasztrokalandja
Privátbankár.hu | 2019. december 3. 13:56
A mai csemegéje szaloncukor, de nem ám az a mindennapi fajta!
Kultúra Van-e skorpió a tequila alján? Gasztrotippek a nagykövettől
Privátbankár.hu | 2018. augusztus 12. 10:05
Van hasonlóság a mexikói és a magyar mentalitás között Mexikó magyarországi nagykövete szerint.
Vásárló Ez lett az év legjobb strandkajája
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 10. 14:51
Bár a fantázianév alapján elég nehéz rájönni, mi is valójában.
Vásárló Itt a lista: ezek a legjobb magyar éttermek
Privátbankár.hu | 2016. március 1. 15:21
Az élen nincs meglepetés: újra az Onyx nyerte el a Dining Guide Év étterme fődíját.
Vásárló Budapesten nyit éttermet a sztárszakács
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 29. 09:43
Magyarország a harmadik olyan európai ország, ahol Jamie Oliver éttermet nyit.
Ingatlan Egy régi pláza lesz Budapest új bulicsakrája?
Valkai Nikoletta | 2014. július 2. 10:20
Buda Entertainment & Gastro néven új szórakoztató központ nyílik Budán. A harmadik kerületi Új Udvar Bevásárlóközpont helyén tucatnyi étterem, bár, disco, kézműves piac, de még egy ágymozi is lesz. Az első szakasz már ősszel elkészül. Ez lesz az új Gozsdu udvar?
Vásárló Egy jó rozéfröccs a tűzijátékhoz? Mitől rózsaszín a rozé?
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 20. 16:01
Friss, gyümölcsös, üdítő pezsgés, egy forró nyári nap estéjén tökéletes – nagyjából ezekkel szokás jellemezni a rozéborokat. De mit érdemes tudni róluk? Hogy készülnek és hogyan, meddig érdemes őket fogyasztani?
Vásárló Ilyen lehet a jövő menzája
Privátbankár.hu | 2013. január 9. 12:08
Elindult a mintamenzaprogram Budapesten, aminek a közétkeztetés teljes megújítása a célja. A reformmenzák az egészséges, magyar alapanyagokat és a modern konyhatechnológiát részesítik előnyben.
KKV Az eleje vicces volt: kinyitottunk és nem jött senki - Úton a sikerhez II.
Zsiborás Gergő | 2012. november 13. 06:40
Két budapesti fiatal miután világot látott a Kálvin téren 12 négyzetméteren nyitotta meg hiánypótló levesbárját. Horváth Zoltán 24 évesen egy sikeres vállalkozás tulajdonosa, szerinte aki "fejben ott van", annak nincs más lehetősége itthon: vállalkoznia kell. Budapest a lehetőségek városa. Interjú a Leves. egyik tulajdonosával.
Friss
hírlevél