BUX
31 985.33
-0.25%
-80.00
OTP
9 335.00
-0.59%
-55.00
MOL
1 849.00
-1.91%
-36.00
RICHTER
5 865.00
+1.12%
+65.00
MTELEKOM
358.00
+2.14%
+7.00
 
2020. március 13. 09:31

Egyetlen nap leforgása alatt általában több ezer lépést teszünk meg. Munkába megyünk, intézzük a mindennapi dolgainkat, szabadidőnkben pedig jöhet egy kellemes séta a családdal vagy a barátokkal. A lábfejünk viszont ezt csak akkor viseli jól, ha gondoskodunk a megfelelő kényelemről.

A külső nem minden!

Mindannyian kerültünk már abba a helyzetbe, hogy valamelyik üzletben ráleltünk egy pár gyönyörű cipőre. Felpróbáltuk, a méret is stimmelt, és úgy éreztük, megtaláltuk a legújabb kedvencünket.

Majd amikor először volt a lábunkon hosszabb ideig, jött a kellemetlen meglepetés: hiába a dizájnos megjelenés, ha közben minden egyes lépésnél kellemetlenül nyom és töri a lábunkat. Miután pedig végre megszabadultunk tőle, akkor sem lélegezhettünk fel, hiszen jól tudjuk, hogy a kidörzsölt, kisebesedett részek még napokig fájni fognak. Ekkor döbbenünk rá, hogy a kinézet mellett nem szabad elhanyagolnunk a másik fontos tényezőt sem: a kényelmet.

Hogyan válasszuk ki az ideális cipőt?

Amikor új lábbelit vásárolunk, a külső mellett érdemes figyelmet fordítanunk a minőségre és a kényelemre is. Az első azért fontos, mert ha a cipő olcsó, silány darab, elfelejthetjük a hosszú élettartamot. Pár hét vagy hónap használat után a legnagyobb odafigyelés mellett is foszladozni kezd, elenged a varrás, elkopik a talp. Egy minőségi lábbeli viszont akár hosszú évekig is hű társunk lehet.

A kényelmet pedig talán nem is kell magyarázni. Mindannyian olyan cipőre vágyunk, amelyben annyira komfortos a járás, mintha csak mezítláb lépkednénk. A német Rieker márka pontosan e szempontok szerint gyártja termékeit.

Miben egyedülállóak a Rieker cipők?

Ha cipővásárlásra adjuk a fejünket, nem lesz egyszerű dolgunk. Rengeteg gyártó óriási kínálata szemez velünk az üzletek polcain. Természetes, hogy egy olyan lábbelire vágyunk, amely kényelmes, tartós, emellett kinézetre is tetszetős. A Komfortcipőnél kapható Rieker lábbelik maximálisan megfelelnek mindhárom előbb említett kritériumnak.

Amiben azonban kiemelkedik a mezőnyből, az a márka védjegyévé vált “Antistress” technológia. Pontosan mit is takar ez? A talprészt egy speciális anyaggal, úgynevezett poliuretánnal látták el, amely által a lábbeli talpa könnyű és hajlékony lesz, ezáltal csökkenti a járás közbeni rezgést. Ez pedig nem csak a lábfejre, hanem az egész testre kihatással van, ugyanis segíti a helyes testtartást, és védi a gerincet a terheléstől.

Illetve érdemes még megemlíteni a klasszikus lekerekített formát, melynek köszönhetően lábfejünknek akár 30%-kal több helye van a cipőben szabadon mozogni járás közben. Búcsúzzon el a szorító érzéstől!

Ránézésre nem egyszerű megmondani, hogy mely lábbelik azok, amelyek egészségügyileg is előnyökkel bírnak. A Rieker cipőket viszont számos ortopéd orvos is ajánlja pácienseinek, így ha ezt a márkát választja, a kényelemben biztosan nem fog csalódni.

Vásárló Adjunk a minőségre is!
Privátbankár.hu | 2020. március 30. 08:46
Fertőtlenítsünk! - ez most a legfontosabb. Mi az otthonunkban, a hivatásos takarítók pedig mindenhol, ahol csak megfordulunk. Csakhogy mégsem becsüljük meg őket eléggé, ezért a változás érdekében érzékenyítő kampány indult.
Vásárló Kérjük most ne menjen kirándulni a Normafára!
Privátbankár.hu / MTI | 2020. március 29. 07:24
A polgármester a sportolásra más helyszínt javasol, mert túl sokan járnak a hegyre kikapcsolódni.
Vásárló Nagyon elment a magyarok kedve a dízelautóktól
Privátbankár.hu | 2020. március 26. 11:40
Újabb mélyponton áll a dízelautók népszerűsége: tavaly a forgalomba helyezett új személygépkocsiknak mindössze 20 százaléka működött gázolajjal.
Vásárló Mégsem lesz áramszünet? A munkák többségét elhalasztja az E.ON
Privátbankár.hu | 2020. március 25. 07:48
Csak a legszükségesebb beavatkozásokat végzik el.
Vásárló Beesett a használt autók kereslete
Privátbankár.hu | 2020. március 23. 14:18
Komoly keresletcsökkenésre kell felkészülniük az eladóknak - jósolja a Használtautó.hu.
Vásárló A piacoknak nem kell bezárni 15 óra után
Privátbankár.hu | 2020. március 18. 19:02
Az elrendelt veszélyhelyzeti intézkedések részeként az üzletek jelentős része március 17. óta nem lehet nyitva délután.
Vásárló Egyre reménytelenebb az online rendelés a vírus miatt
Kollár Dóra | 2020. március 17. 15:04
A megnőtt kereslet miatt a termékek darabszámának maximalizálásával, a kiszállítási határidő hetekkel történő megnövekedésével is számolni kell annak, aki bevásárlását most az interneten keresztül akarná lebonyolítani. A Spar arra kéri a vásárlókat, ne halmozzanak fel feleslegesen sok élelmiszert, az Auchannál már most bizonytalan ideig nem tudnak új rendelést felvenni.
Vásárló Új portálok indultak
Privátbankár.hu | 2020. március 17. 14:28
Családi-magazin.hu néven, új internetes portál indult.
Vásárló Hogyan működik a homokszűrő?
Privátbankár.hu | 2020. március 16. 16:16
Nagyon fontos, hogy a medence vize folyamatosan tiszta legyen, amit a víz forgatásával és szűrésével érhetünk el. Ehhez mindenképpen igénybe kell venni valamilyen készüléket, hiszen az elszaporodott algák nemcsak az esztétikai látványt rontják, hanem a fürdőzők egészségére is károsak. Cikkünkben áttekintjük, mi is az a homokszűrő, és miért érdemes választani!
Vásárló Hétfőtől nem lehet felszállni a budapesti buszok első ajtajánál
Privátbankár.hu | 2020. március 14. 14:03
Ezzel az újabb intézkedéssel is próbálják a sofőröket megvédeni a járvány alatt.
hírlevél