Minőségi termékek
Vásárló Az Ön cipője elég kényelmes?
Privátbankár.hu | 2020. március 13. 09:31
Egyetlen nap leforgása alatt általában több ezer lépést teszünk meg. Munkába megyünk, intézzük a mindennapi dolgainkat, szabadidőnkben pedig jöhet egy kellemes séta a családdal vagy a barátokkal. A lábfejünk viszont ezt csak akkor viseli jól, ha gondoskodunk a megfelelő kényelemről.
Lakosság A brandy, az égő víz
Privátbankár.hu | 2020. január 8. 14:03
Milyen italnak adható a brandy név? Csak és kizárólag az az égetett szesz nevezhető brandynek, amely a szőlőmustból erjesztett bor lepárlásával, fahordós érleléssel készül. Ízvilága egyedi, semmivel sem téveszthető össze.
Vásárló Bevezettek 2 újabb védjegyet – ezeket a logókat keresd!
Privátbankár.hu | 2019. június 12. 14:44
A Kiváló Minőségű Élelmiszer nevet viselő védjegyrendszernek két fokozata is lesz.
Vásárló Rengeteg a csalódott vevő – a kereskedőket mégsem érdekli
Privátbankár.hu | 2018. december 23. 10:56
A hagyományos és online vásárlás során a vevők kétharmadának volt már valamilyen minőségi problémája. A neten rendelt termékeknél a leggyakoribb panasz, hogy a kapott termék minősége elmarad az előzetes várakozástól. A legtöbben ott vásárolnak, ahol találnak értékeléseket, ahol korábban már pozitív tapasztalataik voltak, és ahol pénzvisszatérítést kaphatnak probléma esetén.
Vásárló Csak egy maradhat: rendet tennének a védjegyek között
Privátbankár.hu | 2018. november 17. 16:06
Túl sok a 47 védjegy és a 11 ezer jelölés.
Vásárló Te is ezeket a márkákat választanád, ha a bőröd alatt is pénz lenne?
Privátbankár.hu | 2014. július 7. 19:55
Egy friss felmérés szerint, ha egy átlagos magyar korlátlanul költekezhetne és kizárólag minőségi szempontokat kellene csak figyelembe vennie, leginkább Samsung mobiltelefont vásárolna, a Real Madrid meccsein figyelné Cristiano Ronaldo cseleit, a könnyűzenei kínálatból pedig elsősorban Madonna, Rúzsa Magdi és az Omega koncertjeire látogatna el legszívesebben.
Friss
hírlevél
depositphotos