<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Amikor egy lakásról vagy házról, és a hozzá tartozó kertről gondolkodunk, általában nem az az első gondolatunk, hogy milyen szerszámokra és szerszámgépekre lesz szükségünk a karbantartásához. Pedig számtalan olyan eszköz van, ami nélkül nem tudjuk megoldani még a legegyszerűbb feladatokat sem. Nézzük, milyen dolgok nélkülözhetetlenek a ház körül!

A ház is igényli a gondoskodást

Az Elefántszerszám.hu Webáruház kerti szerszám kínálatában minden olyan eszköz és kiegészítő elérhető, amit nem nélkülözhetünk, ha valóban szép és rendes otthonra vágyunk. Nemcsak szerszámok, hanem még olyan kiegészítők is elérhetők náluk, mint az időtálló és esztétikus postaláda, így valóban megtalálhatunk náluk mindent, amire szükségünk lehet.

Igazából attól függetlenül, hogy milyen típusú otthonban élünk - legyen az egy társasházi vagy lakótelepi lakás, vagy akár egy ikerház vagy önálló családi ingatlan - az az egy biztos, hogy egész egyszerűen nem hívhatunk minden apró-cseprő bajunkhoz szakembert, aki megoldja helyettünk a problémákat. 

Nemcsak azért, mert eleve komoly szakemberhiánnyal küzd még az építőipar is, hanem azért is, mert érthetően nem szívesen száll ki senki sem házhoz egy két perces feladatért, ha pedig mégis, akkor a járulékos költségek miatt, mint az, hogy valahogy el is kellett jutnia hozzánk, utána pedig az időt is ránk szánta, sokkal komolyabb összegeket kellene fizetnünk a legegyszerűbb feladatok elvégzéséért, mint amit jó szívvel meg tudnánk engedni magunknak.

Nem marad hát más, mint az egyszerűbb problémák saját kezű orvoslása. Ehhez azonban elengedhetetlenek a hozzájuk szükséges eszközök.

Ami a házban vagy a lakásban kellhet…

Kézi pumpa, tolómérő, valamint a legfontosabb kéziszerszámok mind-mind olyan eszközök, amelyekre a napi feladatok során szükségünk lehet. Egy olyan általános felszerelésben érdemes gondolkodni ebben a tekintetben, amely valóban a mindennapi munkálatokban nélkülözhetetlen, akár azért, mert megkönnyíti a feladatvégzést, akár azért, mert nélküle lehetetlen lenne boldogulni.

A kert nélkülözhetetlen eszközei

A rendhez szükséges lehet például csatornaháló, szivattyú, kompresszor, illetve áramfejlesztő, vagy egy egyszerű vödör rendelkezésre állása. Ha mindenért szaladgálni kell, amikor égető szükség lenne rá, akkor az rengeteg bosszankodáshoz vezet. Előzzük meg ezt, s inkább szerezzük be az alapvető holmikat előre!

A kert növényeinek és a kertészkedéshez jól jön az ágazat lehúzására szolgáló termék, a kerti lapát és a gereblye, a földmozgató, a gyomkiszedő, a gyomlálókés, a rotációs kapa, a földfúró és a fűnyíró kés, a metszőolló, a kézi permetező, a kötél és kötözőzsineg. Ezek segítőeszközök akkor, ha egy kertet is ki szeretnénk alakítani.

A tömlődob, a locsolószett, a locsolófej vagy a szórófej, a tömlőösszekötő és a szórófej a növényzet gondozásához bizonyul nélkülözhetetlennek. Gondoskodjunk idejében ezek beszerzéséről is!

 

Címkék: Vásárló

Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Vásárló Nagyon rosszul indul az év - újabb durva élelmiszerár-emelkedéssel
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. január 12. 05:31
Ez az év is úgy kezdődik, ahogy az előző abbamaradt: masszív élelmiszerár-emelkedéssel. Januárban is több mint 41 százalékos drágulást mért a Privátbankár Árkosár-felmérése, ami ráadásul a tavalyi masszív áremelkedésre rakódik rá - már majdnem 36 ezer forint egy átlagos családi nagybevásárlás. Duplázott a kenyér és a krumpli – de megpróbáltunk olcsó homárt is találni.
Vásárló A tökéletes tetőfedés kialakítása
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 13:28
A tetőkészítés előtt nemcsak a tetőfedő anyagot kell kiválasztani, hanem az építéshez szükséges egyéb anyagokat is.  A tökéletes szigetelés érdekében minden rést meg kell szüntetni, minden csatlakozást megfelelő anyagból kell elkészíteni. A tetőt ugyanis nemcsak néhány évre, hanem minden épület esetében több évtizedre tervezik.
Vásárló Milyen munkalehetőségek vannak Szekszárdon és környékén?
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 10:23
Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését.  Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG