BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
2020. február 17. 10:48

A szolárium használata számos egészségmegőrző hatással is bír, természetesen akkor, ha tudatosan és okosan használjuk a mesterséges fényforrást biztosító gépeket. Azonban mértékletesen használva immunrendszer erősítő, stresszoldó és bőrszépítő hatással is számolhatunk. Jó, ha kérünk szakértő segítséget a gépek típusait vagy a szükséges percek számát illetően, és a megfelelő szoláriumkrém kiválasztásáról és alkalmazásáról is érdemes tájékozódni!

Mit nyújt a szolárium krém?

Először is fontos tudnunk, hogy kifejezetten szoláriumozáshoz fejlesztették ki ezeket a krémeket, ennek megfelelően tökéletesen fog működni a szoláriumgépekben, szemben egy hagyományos kozmetikummal.

Mivel a szoláriumot elsősorban a barnulásért használjuk, felmerül az igény, hogy ez minél hatékonyabban történjen meg. Ennek érdekében is ajánlott a szolikrémek használata, hiszen akár 40%-kal is növelhetik a barnulás mértékét. Ennek több oka is van. Egyfelől, segítségükkel fokozottá válik a bőr pigmentképződése, másfelől pedig természetes pigmentet is vihetnek a bőrbe.

Nem csak barnít

Már az is fantasztikus, hogy könnyedén fokozhatjuk a “szolihatást” különböző kencék alkalmazásával, azonban a bőrtáplálás hatása is jelentős előnye a szolikrémek alkalmazásának. Kiváló krémek közül a Hollandimpex oldalán válogathatunk, ahol részletesen megtekinthetjük, melyik kozmetikum milyen csodás tulajdonságokkal bír. Ráadásul az ár-érték arányuk is elképesztő!

  • Hidratálás: A szoláriumkrémek jelentős része extrém hidratálással kényezteti bőrünket. Ez alapvetően is nagyon jól eshet testünknek - főképp a téli hónapokban -, de azonnal kompenzálja a bőrünk esetleges vízveszteségét is. A jó minőségű vízmegkötők azonnali és hosszú távú hatással is segítik a hidratáció fokozását.
  • Anti-aging: A megelőzés fontossága a bőrápolás elsődleges szabálya. A kialakult ráncokat már nagyon nehéz visszafordítani, azonban ha még időben teszünk a ránctalanítás érdekében, akkor az öregedés jeleit képesek vagyunk késleltetni. Ehhez elengedhetetlenek az öregedésgátló összetevők.
  • Nincs szoli illat: A jellegzetes “szoláriumszagot” élményillattá varázsolhatjuk a szoláriumkrémek alkalmazásával. Bár jellegzetesen erőteljes, azonban rendkívül kellemes illattal rendelkeznek, hogy általa a szoli pozitív stresszoldó hatása még a szolárium használatát követően is sokáig jelen legyen!


A szoláriumkrémek remek hatóanyagokat tartalmaznak, akár a hidratálás, akár a bőr feszessége érdekében, ráadásul vitamintartalmuk is segít a szabadgyökök megkötésében. A bőrünk selymes érzése pedig plusz bónusz, amit kapunk. Azonban azt is tudnunk kell, hogy fényvédővel nem rendelkeznek, ezért szoláriumozáshoz, nem pedig napozáshoz ajánlottak.

Az viszont biztos, hogy ha szoláriumozáshoz használunk egy szuperillatú bőrvédő krémet, számos pozitív hatást fogunk tapasztalni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Vásárló Már megint drágább lett a tankolás - ennek most különleges oka van
Privátbankár.hu | 2020. június 1. 11:17
Drágább lett a benzin hétfőn hajnalban - a háttérben ezúttal nem pusztán piaci folyamatok állnak.
Vásárló Újratervezett turizmussal akarnak kijönni a koronavírusból Közép-Európa buliközpontjai
Privátbankár.hu | 2020. június 1. 06:03
A járvány miatt Budapestről, Prágából és Krakkóból is eltűntek a brit legénybúcsúsok - ez a vendéglátásban krízist, a helyi lakosok körében nyugodt alvást hozott. A bulivárosok vezetői ígérik: a vírus legyőzésének idejére fenntarthatóbb, a helyieknek is kedvező turisztikai stratégiával rukkolnak elő.
Vásárló Isztok ti eleget? A szeszgyárak szerint nem
Privátbankár.hu | 2020. május 31. 06:01
Az emberek sokkal több alkoholt vásároltak a karantén alatt az üzletekből, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza az iparág általános visszaesését. A turizmus, éttermek, szórakozóhelyek bezárása sokkal nagyobb lyukat ütött a bevételeken. Az alkoholos italok ágazatában évekig tartó lassú javulást várnak.
Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
hírlevél