BUX
36 346.09
+0.72%
+261.00
OTP
10 450.00
+2.05%
+210.00
MOL
1 993.00
-1.04%
-21.00
RICHTER
6 945.00
+0.58%
+40.00
MTELEKOM
399.00
+1.14%
+4.00
 
2019. október 5. 10:42

Az online vásárlások népszerűségének köszönhetően, a belföldi és nemzetközi csomagforgalom az elmúlt években folyamatos növekedést mutat.

Az internetes rendeléseket a legtöbb esetben nem személyesen veszik át a megrendelők, valahol erre lehetőség sincs. A küldemények valamilyen posta- vagy futárszolgálat révén jutnak el az eladótól a vevőig.

Ha te vagy a vásárló, a megrendelést követően izgatottan várod a futárt a csomagod érkezésével. De mi történik akkor, ha te szeretnél valamit eladni és elküldeni azt a vásárlódnak?

Melyik lehetőség a legjobb számodra?

Egyre több felület áll a rendelkezésedre, hogy megunt, használaton kívüli vagy számodra felesleges holmidat eladd valaki olyannak, akinek éppen arra van szüksége. Akár a közösségi oldalakon, akár aukciós vagy apróhirdetési portálokon keresztül számos lehetőség kínálkozik a termékek hirdetésére és eladására.

Ha megvan a vevő, nálad a labda, hogy eljuttasd hozzá a kiválasztott terméket. Itt kezdődik a bonyodalom, hiszen meg kell találnod azt a szállítási formát, ami alkalmas a csomagod számára, a vásárlódnak is kényelmes, és megfizethető az ára.

Elmész a postára, és hosszú sorban állást követően megérdeklődöd az aktuális díjszabást. A különféle futárcégek weboldalán megpróbálod felkutatni, hogy az adott paraméterekkel rendelkező csomagodat mikor és mennyi pénzért szállítanák el tőled. Végül az összes lehetőség közül kiválasztod azt, ami a leginkább megfelelő az adott helyzetben.

A következő alkalommal, amikor küldeményt kéne feladnod, újból végigjárod ezt az utat, hiszen az új csomagod más méretű, súlyú, és máshova, másnak szeretnéd elküldeni. Harmadjára többször is meggondolod, hogy szeretnél-e belevágni újra ebbe a tortúrába.

Egyszerűsíts!

Szerencsére van más megoldás is, ha szemfüles vagy, és rátalálsz a Csomagnet belföldi csomagküldési lehetőségeket összehasonlító oldalára, ahol a csomagod adatait beírva azonnal láthatod, melyik futárcég, milyen feltételek mellett vállalná a csomag célba juttatását.

Ezzel rengeteg időt és utánajárást spórolsz meg, hiszen egymás mellett látod a különböző ajánlatokat. Feltüntetik, hogy mikorra várható a küldeményed kézbesítése, milyen fizetési mód közül választhatsz, és egyszerűen, egy gombnyomással meg is rendelheted a szolgáltatást.

Az így kapott ajánlatok országos lefedettséggel rendelkező, neves futárcégektől érkeznek, ahol a küldött termékre akár értékbiztosítást is köthetsz, így a csomagod garantáltan időben és épségben érkezik meg a célállomásra. Plusz előny, hogy neked nem kell szerződést kötnöd a szállítást végző céggel, és az előzetes kalkulációnak köszönhetően rejtett költségektől sem kell tartanod.

Ezzel az opcióval jelentősen megkönnyíted a saját dolgod, ha csomagot kell valahova küldened, hiszen egyetlen helyen találkozol több ajánlattal, ahol azonnal meg is tudod rendelni a számodra legmegfelelőbbet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
Vásárló Jövőre tényleg vége az egyszer használatos műanyagoknak Magyarországon
Valkai Nikoletta | 2020. május 13. 13:03
Egy éve tudni lehet, hogy 2021-től idehaza is be kell tiltani egyes egyszer használatos műanyagok forgalmazását. Minderről végre egy kormányrendelet és egy törvényjavaslat is napvilágot látott. 
hírlevél