<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A cipzárak már évtizedek óta meghódították a világot: ott vannak az öltözőszekrényünkben lévő ruhákon, a bőröndeinken, a különböző tokokon, a speciális öltözetek szerves részei, és még sok más, olykor meglepő alkalmazási módja van egy cipzárnak.

A cipzár ruháink legjobb barátja

Mégis mit ér egy elegáns nadrág cipzár nélkül? Vagy egy kabátot hogyan zárnánk össze, ha nincs rajta cipzár? Ha ezeket a kérdéseket megválaszoljuk, máris látni fogjuk, hogy a cipzár mennyire fontos kelléke a mindennapjainknak, a felhozatal is hatalmas belőle.

Elég csak megnézni egy cipzárokra specializálódott webshopot, mint amilyen a Cipzárnagyker.hu is, szinte megszámlálhatatlan megoldással találkozhatunk. Sokan nem tudják, hogy van nyitható és zárt cipzár is! Legkeresettebb termékük a 3KD típusú cipzár, melyből mindkét félét megtaláljuk.

Ha ennyi nem volt elég ahhoz, hogy meggyőződjünk arról, mennyire fontos is ez a kiegészítő, nézzünk szét otthon, és számoljuk meg, hány tárgy hordoz magán egyet. Nem nagy meglepetés, ha eláruljuk, nem csak a ruhadarabokon lesz cipzár.

Mindez azt is jelenti, hogy szinte nincs két ugyanolyan cipzár: teljesen más kialakítást igényel egy nagy bőrönd, mint a kabátunk vagy egy fehérnemű. A bőröndre sokkal nagyobb, könnyen megfogható darab kell, míg a kabátra nem lehet egy robosztus, zavaró cipzárkocsit rakni, a fehérneműn meg egyenesen kényelmetlen és használhatatlan lenne. Utóbbira például általában kisebb, keskeny fémes cipzárt szokás rakni, hogy teljesen belesimuljon a textilbe, és el lehessen rejteni.

Ezenkívül még a működési mechanikában is találhatunk különbséget, általában felhasználás szerint szokás csoportosítani őket. A nyitható és zárható cipzárak mellett van rejtett és folyamatos cipzár is. Továbbá magukban a zárláncokban is van eltérés, mivel a kialakításuk, a formájuk és a szélességük is változó.

Az elegáns viselet sem marad ki a sorból

Egy ünnepélyes alkalomhoz, komoly rendezvényhez vagy elegáns eseményhez minden részletnek stimmelnie kell. Itt nem csak az ékszerekre gondolunk vagy a hajviseletre, hanem a ruhánkon lévő kiegészítőkre is. Ugyanúgy idetartozik a cipzár is, mivel le tudja rombolni az összhatást az, ha ez a pár centis rész teljesen eltér a ruha stílusától.


Erre nyújt tökéletes megoldást a 3KD típusú cipzár, ami 3 mm széles és műanyag fogazattal rendelkezik. A megjelenése a legmagasabb esztétikai elvárásoknak is megfelel, már önmagában ez a kiegészítő maximális eleganciát sugall. Tökéletes választás dzsekihez és blézerhez is. A Cipzárnagyker.hu webáruházban többféle színben is kapható.

Mindenképpen tájékozódjunk

Az már az előbbiekből is látszik, hogy rengeteg cipzár változat található a piacon. Emiatt mindenképpen érdemes alaposan szétnézni vásárlás előtt, és ha van rá lehetőség, bátran kérjünk tanácsot is. Amennyire kicsi kiegészítő a cipzár, legalább annyira fontos.

Címkék: Vásárló

Vásárló Elérhető energiatakarékos megoldások
Márkázott tartalom | 2023. január 30. 09:22
A 21. században egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy megóvjuk a teremtett világot, takarékoskodjunk az energiákkal, tesszük mindezt azért, hogy legyen mit hátrahagynunk az utánunk jövő generációknak. 
Vásárló Különleges ékszerkollekciók
Márkázott tartalom | 2023. január 25. 10:23
  Évről évre különleges ékszerkollekciók jönnek divatba. Jellemzően ezeket a márkákat híres emberekkel, celebekkel reklámozzák, így hamar igen népszerűek lesznek.
Vásárló Üzleti öltözködés – Tényleg ennyire bonyolult?
Márkázott tartalom | 2023. január 22. 10:44
Öltöny vagy ing farmerrel? Magassarkú vagy sportcipő? Az üzleti dresszkódok sűrű eredjében nem nehéz eltévedni. A különféle ruhadarabok mellett a karórák, a zoknik, a retikülök és a márkás szemüvegek pedig csak tovább bonyolítják a helyzetet. Azonban néhány egyszerű szabály megtanulása sokkal könnyebbé teheti a dolgunkat.
Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló A legjobb játékok a gyerekeknek
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 18:54
Nem csak szórakoztatnak, fejlesztenek is.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Hogyan élik túl a telet a vadállatok?
Márkázott tartalom | 2023. január 18. 12:50
Bemutatjuk, milyen stratégiákat alkalmaznak. A tél nehéz időszak lehet a vadon élő állatok számára, de sok faj hatékony stratégiát dolgozott ki a hideg hónapok túlélésére. Ezek az alkalmazkodási módok hozzájárulnak a fajták fennmaradásához.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG