Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Ennek a cikknek az egyértelmű célja megmutatni azt, hogy a modern és felhasználóbarát elektromos fűtőkészülékek alkalmazása igenis kedvező döntést jelent. Vagyis ledöntünk néhány téves beidegződést, helyettük pedig az igazságot emeljük ki.

Tesszük mindezt azért, mert a korszerű elektromos fűtőkészülékek alkalmazása tényleg elképesztő előnyöket és lehetőségeket tartogat magában. Ezért is célszerű nyitottnak lenni a használatukra.

Legyen végre kristálytiszta – az elektromos fűtés rég nem kerül sokba!

Vagyis tényleg nem kell indokolatlanul magas villany számlától tartani amiatt, hogy elektromos fűtőkészülékek segítségével oldottuk meg magát a fűtést. Rég nem ott tart már ez a technológia, mint például tizenöt vagy húsz évvel ezelőtt.

Úgyhogy ennek jegyében nemhogy félni nem kell ezeknek a készülékeknek az alkalmazásától, de kimondottan nagy potenciál rejlik bennük. Vagyis egész bátran lehet nyitni és keresni a lehetőségeket. Pláne annak fényében, hogy az anyagi viszonylat mellett egyéb előnyökre is lehet számítani.

A költséghatékonyságon túl az elektromos fűtőkészülékek használata egyéb előnyökkel is jár

Képzeljük el, amint egy zord és hideg téli napon dideregve érkezünk haza. A hagyományos fűtési megoldásokat alkalmazva órákig kellene várni, mire a didergés helyett végre komfortos meleg uralkodna az otthonban.

Nem úgy akkor, hogyha kéznél van egy praktikus és felhasználóbarát elektromos fűtőkészülék. Ebben az esetben tényleg másodperceken belül már érzékelhető lehet a készülék beüzemelésének a hozzáadott értéke.

Egyes elektromos készülékek ugyanis a szó legszorosabb értelmében akár másodperceken belül már éreztetik a hatásukat. Hogyha még ezenfelül sikerül racionálisan is választani a szóba jöhető lehetőségek között. A kényelmes, biztonságos és költséghatékony használatra mindenképpen számíthatunk.

Az elektromos fűtőkészülékek típusai és azok alkalmazásának lehetőségei

Elektromos fűtőkészülékekből egészen sokféle opció áll manapság rendelkezésre. Ott vannak példának okáért az elektromos konvektorok, a hőtárolós kályhák a fűtőszőnyegekkel és elektromos radiátorokkal együtt.

Nem beszélve az infratechnológiával működő elektromos fűtőkészülékek hozzáadott értékéről. Ezek a készülékek ugyanis a levegő helyett a környezetükben megtalálható testeket melegítik. Ezzel sokkal gyorsabban és hatásosabban dolgoznak és melegítenek.

Úgyhogy nyugodtan ki lehet jelenteni, a praktikus és modern elektromos fűtőkészülékekkel igény szerint akár az egész otthonunkat fel tudjuk fűteni. Persze ehhez nem árt az sem, ha az épület szigetelése kellőképpen megoldott.

Mindezen felül a sokoldalú és könnyen mozdítható elektromos fűtőkészülékek akár a nyaralóban vagy kiegészítő fűtés címszóval is elképesztően nagy hasznot jelenthetnek.

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz januárban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Újra megjelent a régi áremelős trükk a boltokban – A Hét Videója
Izsó Márton - Gáspár András | 2021. április 9. 19:33
Az élelmiszerárak emelkedése lassul a hipermarketekben, örülni azért mégsem lehet felhőtlenül: az elmúlt év robosztus drágulása után nem csoda, ha most lassul az élelmiszer-infláció. Friss tapasztalat, hogy résen kell lennünk a bevásárlásnál és néha bizony a kisebb betűtípussal írt számot is meg kell néznünk az árcímkén, mert néhány termék ismét elkezdett „összemenni” – és mindezt a járványhelyzetben jobb, ha inkább egyedül tesszük, nem a fél családdal.
Vásárló Nagyon meglódult az infláció márciusban
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:25
A februári 3,1 százalék után márciusban 3,7 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest.
Vásárló Átírta a tavalyi pánikvásárlási hullám a kiskeradatot
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:23
Az előző hónaphoz képest 1,2 százalékkal, tavaly februárhoz mérten 5,9 százalékkal csökkent a kiskereskedelem forgalma.
Vásárló Húsvét utáni nagybevásárlás: mi maradt a boltokban?
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. április 8. 17:25
Ha nem is őrült tempóban, de március után áprilisban is valamelyest tovább folytatódott a hazai hipermarketekben az árcsökkenés – legalábbis ez olvasható ki szokásos Árkosár-felmérésünk során szerzett tapasztalatokból. Miközben előző évhez képest újabb drágulásnak lehettünk tanúi, az ünnep utáni vásárlási láz utóhatásai is megmutatkoztak a boltokban.
Vásárló Meghosszabbította a kikapcsolási moratóriumot az MVM
MTI | 2021. április 7. 18:29
A döntés nem csak a védett ügyfeleket érinti.
Vásárló Új javaslat: applikációval ellenőriznék a koronavírus-védettséget?
Privátbankár.hu | 2021. április 6. 14:36
Az MKIK újabb javaslatokat tett a kormány számára.  
Vásárló A nyugdíj előtakarékosságokról őszintén
Márkázott tartalom | 2021. április 1. 14:00
A nyugdíj előtakarékosságok igen népszerűek: 1998 óta, amikor az önkéntes nyugdíjpénztárat létrehozták, már több mint egy millióan nyitottak itt számlát. 2014 óta, amikor pedig megjelent a nyugdíjbiztosítás is az állami adó-visszatérítés lehetőségének kedvezményezettjei között, ezt a lehetőséget is több mint 350.000-en kihasználták már. A főbb okok között kell említenünk a közhangulatot: igen sokan gondolják azt, hogy a (távoli) jövőben nem lesz elégséges az állami nyugdíj a tisztességes életvitel folytatásához. Vannak, akik szerint ez már a közeljövőben így lesz, míg egyesek szerint a jelenlegi állami nyugdíjrendszer ellátása sem megnyugtató. Az Államkincstár 2020-as adatai alapján az átlagos nyugdíj havonta 142.000 Ft volt, míg a medián nyugdíj összege 127.000 Ft. Ezek az összegek az ország különböző pontjain reálértékben különböznek, de az átlagos nyugdíjasok – könnyen beláthatjuk –, nem luxusvakációkon vesznek részt ezekből az összegekből.
Vásárló Nem veszélyezteti a járvány a húsvét egyik legfőbb szereplőjét
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 17:33
A járvány idén sem veszélyezteti a tojásellátást, a kínálat az emelkedő fogyasztást is fedezi – közölte a Magyar Tojásszövetség.
Vásárló Három napra bezárnak a boltok - előtte tömeg lehet az áruházakban
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 15:34
Ne mindenki az utolsó pillanatra hagyja a húsvéti nagybevásárlást!
Vásárló Eldőlt: egyetlen külföldi nézőt sem engednek be az olimpiára
MTI | 2021. március 20. 14:51
Az egyetlen értelmes döntést hozták meg a szervezők a 2021-ben (talán) megrendezésre kerülő 2020-as olimpiával kapcsolatban.
hírlevél
depositphotos