BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
2020. április 7. 10:45

Egy-egy megfelelő helyen elhelyezett figyelmeztető tábla komoly szerepet játszhat a vagyonvédelemben, emellett pedig számos nemkívánatos kellemetlenséget segíthet elkerülni. Ezért is foglalkozunk a cikk keretei között a figyelmeztető táblák előnyeivel, valamint az alkalmazásuk gyakorlati hasznosságával.

Kamerával megfigyelt terület

Ezzel a táblával a megfigyelt területre belépő személy figyelmét hívjuk fel arra a tényre, hogy itt tartózkodva felvétel készülhet róla. Ennek pedig egyaránt jelentkezhet a hasznossága akár a vagyonvédelem, a munkavédelem, valamint a magánterületek védelme szempontjából.

Amennyiben bármilyen rendellenesség történik, és a kamera által rögzített felvételeket használni szeretnénk a tény feltáráshoz és bizonyításhoz, akkor a tábla szerepe még inkább felértékelődik. Fontos ugyanis, hogy a kamerák által pásztázott területen tartózkodók számára nyilvánvaló legyen a monitorozás ténye.

Ezt pedig egy könnyen rögzíthető, megfelelő méretekkel rendelkező és látványos tábla segítségével hatékonyan meg is tudjuk valósítani.

A DEFLOC-nál kapható figyelmeztető táblák között számos kivitel elérhető, érdemes körülnézni a kínálatban!

Tűzoltó készülék

Munkahelyeken, üzlethelyiségekben, plázákban és ipari környezetben is fontos minél nyilvánvalóbbá tenni a tűzoltó készülék pontos helyét. Amikor ugyanis bekövetkezik az esetleges tűzeset, lerövidül a gyors cselekvéshez rendelkezésre álló idő.

Ennek megfelelően nem lehet elégszer hangsúlyozni az épületben elhelyezett tűzoltó készülékek hollétére utaló táblák fontosságát. A kialakítás, a méret és az alkalmazott színek tekintetében egyaránt elengedhetetlen a figyelemfelkeltő jelleg, hogy a tábla képes legyen megfelelni a céljának.

A szükséges mennyiség kapcsán érdemes tűzvédelmi szakértővel konzultálni, hogy a biztonsági követelményekhez tökéletesen illeszkedő számú táblát és tűzoltó készüléket sikerüljön rendelkezésre bocsátani.

Riasztóval védett terület

Ahogyan azt a kamerákkal kapcsolatban már leírtuk, a riasztó készülék esetében ugyanúgy elmondhatjuk a figyelemfelhívás fontosságát. A riasztó által pásztázott területen jól láthatóan, nagy betűkkel és bárki számára könnyen észrevehető módon kell feltüntetni a riasztókészülék meglétét.

A „riasztóval védett terület” tábla már önmagában is visszatartó erő lehet azok számára, akik illetéktelen szándékkal kívánnak belépni a telephelyünkre vagy a telkünkre. Ez a fajta óvintézkedés tehát segíthet elkerülni számos kellemetlen esetet, amelyek akár vagyonvesztést vagy személyi sérülést eredményezhetnek.

A figyelmeztető tábla tehát egy-egy nemkívánatos esemény megelőzésében, valamint az utólagos felgöngyölítésében egyaránt kiemelt szerepet játszhat. Ennek fényében nem is lehet kérdéses, hogy a beszerzése az ajánlott kategóriába tartozik.
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Isztok ti eleget? A szeszgyárak szerint nem
Privátbankár.hu | 2020. május 31. 06:01
Az emberek sokkal több alkoholt vásároltak a karantén alatt az üzletekből, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza az iparág általános visszaesését. A turizmus, éttermek, szórakozóhelyek bezárása sokkal nagyobb lyukat ütött a bevételeken. Az alkoholos italok ágazatában évekig tartó lassú javulást várnak.
Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
hírlevél