BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
2020. május 7. 13:58

Mindenkivel előfordult már, hogy egy kérdés nagyon foglalkoztatta. Egy kérdés, amit nem volt kinek feltenni, de mégis, kínzóan válaszra várt. Ezekre az alkalmakra nyújt segítséget a Gyik.hu. Ismerjük meg bővebben!

Nem csak szakembereknek

Laikusként rengeteg szakmával kapcsolatban merülhetnek fel kérdések, amire nem mindig találunk választ még az interneten sem. Akár joggal kapcsolatos vagy éppen egészséggel, egy próbát megér, hogy megkérdezzük azt, ami épp foglalkoztat minket. Természetesen minden esetben elsődlegesen szakemberhez kell fordulni, ugyanakkor jó előre informálódni.

Arról nem is beszélve, hogy rengeteg embert érdekelhet valami, amiről nem is gondolnánk, és így remek lehetőség áll elénk egy izgalmas és tanulságos eszmecserére. Éppen ezért néha érdemes a kedvenc témánkban keresni az interneten, sőt, akár egy-egy különösen érdekes kérdést is feltenni. 

A kedvenc könyvről vagy filmről beszélgetnénk? Egy jól irányzott kérdéssel számos embert érhetünk el az adott érdeklődési körben, igazi vitaindító is lehet. Semmiképp nem éri meg kihagyni ezeket a lehetőségeket!

Mik a leggyakoribbak?

Rengeteg olyan kérdés van, amiket szinte fel sem kellene tenni, hiszen minden második oldalon feltűnnek, ami hasonló témával foglalkozik. Igazán népszerűek:

  • Hogyan kell Instagramot csinálni?
  • Mi a károsabb, a dohányzás vagy az alkohol?
  • Hogyan fogyhatok sokat?
  • Vége van-e a járványnak?
  • Mik a legnépszerűbb köröm- vagy épp hajtrendek?
  • Elmaradnak az idei fesztiválok?

Ezeken felül persze megszámlálhatatlan kérdés van, amikből lehet tanulni, bár akad olyan is, aminek inkább a polgárpukkasztás a lényege.

A Gyik.hu oldalon találkoztunk néhány igazán hasznos kis kérdéssel, amik némelyike elgondolkodtató, másokban pedig akár életvezetési és életmódbeli változás tekintetében is kaphatunk tanácsot. 

Rengeteg segítőkész ember van, akik előszeretettel osztják meg a tapasztalataikat másokkal, amik hasznosak, így mindenkinek előnyére válhat az olvasgatás. 

Sokféle, gyakori kérdésekkel kapcsolatos oldalt találhatunk a neten, amik között is érdemes differenciálni, hogy hasznos és érdekes olvasmányhoz jussunk.

A legtöbb oldal rendelkezik GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) szekcióval, bár ennek többnyire nem a kötetlen és hol szórakoztató, hol tanulságos párbeszéd a lényege. Mivel a többség információáradattal és még több adattal szeretne ellátni, így amikor ezt a rövidítést olvassuk, óhatatlanul is erre asszociálunk. 

Ha egy kis kötetlen olvasgatásra és eszmecserére vágynánk, írjunk be találomra valamit, és biztosan megtaláljuk rá a választ! Csak egy példa: Kapható Magyarországon ital, amiben skorpió van? Hidd el, erre is találni fogsz választ!
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
Vásárló Jövőre tényleg vége az egyszer használatos műanyagoknak Magyarországon
Valkai Nikoletta | 2020. május 13. 13:03
Egy éve tudni lehet, hogy 2021-től idehaza is be kell tiltani egyes egyszer használatos műanyagok forgalmazását. Minderről végre egy kormányrendelet és egy törvényjavaslat is napvilágot látott. 
hírlevél