<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Sok olyan esemény vagy ünnep van, ami alkalmat ad arra, hogy megajándékozzunk másokat. Gondolunk itt például az anyák napjára, ballagásra, névnapra, szülinapra. Ilyenkor nem feltétlenül kell kész ajándékban gondolkodunk, hiszen saját magunk is készíthetünk meglepetést.

Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy kitaláljuk pontosan, hogy mit is készítünk, utána pedig beszerezzük az alkotáshoz szükséges alapanyagokat. Nem feltétlenül kell bonyolult megoldásokban gondolkodni, az is tökéletes, ha egy díszíthető alapot ízlésesen dekorálunk. 

Ebben az írásunkban elmondjuk, hogy mire lesz szükséged az alkotáshoz, illetve hogyan tudod elkészíteni a köszöntőajándékodat. Végül pedig adunk néhány tippet a díszíthető alap kiválasztásához is. Ha nemcsak olvasnál róla, hanem meg is vásárolnád őket, akkor figyelmedbe ajánljuk a Minikék webshop talpas díszíthető alapokat is.

Mire lesz szükséged az alkotáshoz?

Először is nagyon fontos, hogy beszerezz egy dekorációs alapot, amit aztán szépen ki tudsz díszíteni. Ha valami egyszerűben gondolkodsz, akkor a talpas díszíthető alapok remek választásnak bizonyulnak. Ezeken alkalomhoz illő feliratok szerepelnek, a talp része pedig lehetőséget ad arra, hogy kedvünk szerint dekoráljuk, ezzel egyedi végeredményt elérve.

Ha megvan az alap, akkor már csak a dekorációs ötletekre és elemekre van szükség. A díszek tekintetében sokféle választási lehetőség van. Választhatsz kis figurákat, műnövényeket vagy zöldeket, de ezek kombinációjából is csodás alkotás születhet. Egy szép szalaggal pedig még ünnepélyesebbé teheted az ajándékot. 

Ahhoz, hogy az egyes elemeket az alapra tudd rögzíteni, ragasztóra is szükséged lesz, így ennek beszerzéséről se feledkezz meg! A megfelelő ragasztó kiválasztásakor mindig azt tartsd szem előtt, hogy az alapok, illetve a dekorációs elemek milyen anyagból készülnek. 

Hogyan készíts személyre szóló köszöntőajándékot?

A köszöntőajándék elkészítése nagyon egyszerű, ugyanis csak annyi a dolgod, hogy az általad választott díszeket ráragasztod a talpas alapra. Az elemek elhelyezésénél figyelj arra, hogy ránézve szép összhatást keltsenek, sehol se lógjon túl például egy növény! Kivéve persze akkor, ha pont ez a cél.

Mire figyelj, amikor talpas díszíthető alapot választasz?

Fontos, hogy az alap megfelelő méretű legyen. Mivel itt most köszöntőajándékról van szó, egy kisebb, nagyjából 18-20 cm-es talppal rendelkező változat remek választás. Egy ekkora méretű ajándékot könnyen át lehet nyújtani, a megajándékozott pedig akár ki is tudja rakni otthon a polcára, szekrényére.

Mivel az alapok általában feliratozva vannak, így annak megfelelően érdemes választani. Sőt, sok esetben van lehetőség arra, hogy egyedi feliratot kérj rá. 

Ugye, hogy nem is nagy ördöngösség a személyre szóló köszöntőajándék elkészítése? Csak egy kis kreativitásra és kézügyességre van szükséged, na meg persze a minőségi alapanyagokra, amikkel bármilyen elképzelést valóra tudsz váltani. 

 

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Kereskedői szolgáltatások: Amit a kiskereskedőknek tudniuk kell
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 8. 15:44
Az ügyfelek szabadságot és rugalmasságot szeretnének élvezni a termékekért való fizetés módjának megválasztásában. 79%-uk az érintés nélküli fizetést részesíti előnyben, és a digitális pénztárcás fizetés gyorsan felváltja a készpénzt.
Vásárló Sosem került még ennyibe a családi nagybevásárlás – duplázódott a kenyér és a sajt ára
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. augusztus 8. 05:20
Augusztusban is 30 százalék fölötti éves áremelkedést mutat a Privátbankár Árkosár több mint 15 éve havi rendszerességgel elvégzett felmérése. Még soha nem fordult elő, hogy 30 ezer forint fölé kerüljön a családi nagybevásárlás átlagos ára, most ez is bekövetkezett. A sajt és a kenyér ára is megduplázódott egyetlen év alatt - összességében nehéz lenne azt mondani, hogy az árstopnak egy teljes bevásárlás árára lenne bármi érdemi hatása. 
Vásárló Miért válasszunk rozsdamentes acél mosogatótálcát?
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:46
A sokoldalúsága miatt a rozsdamentes acél mosogatótálca a legjobb választás lehet a lakástulajdonosok számára, ha konyhatervezésről vagy felújításról van szó. Amellett, hogy költséghatékony opció is, rengeteg előnnyel bír más anyagokkal szemben.
Vásárló Első lépés cipők járástanuláshoz
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 12:34
Már az első önálló lépések megtételét követően fontos, hogy minőségi cipő kerüljön a gyermek lábára. Ezzel minden szülő megalapozhatja a megfelelő mozgásfejlődést, és sokat tehet azért, hogy a gyermeknek a jövőben se legyenek egészségügyi problémái.  Nézzük meg, miért az első lépés babacipők a legmegfelelőbbek erre a célra!
Vásárló Futár vagy? Ezt olvasd el!
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 7. 11:41
Eltűnődtél már azon, hogy egyszerű lenne az ismerkedés, ha már jóval előre tudnánk, hogy mivel foglalkozik az illető? Amolyan “mutasd a pólód, megmondom ki vagy” elven működnének a dolgok, és máris lenne közös téma. Persze a hétköznapok alatt nincs ilyen egyszerű dolgunk, de előfordulhat, hogy mi szívesen képviselnénk a szakmánkat, csak éppen nem tudjuk, hogyan.
Vásárló Otthoni kényeztetés hidromasszázs káddal
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 6. 08:13
Mindannyian különbözőek vagyunk, de az egészen biztos, hogy közös bennünk, hogy lételemünk a víz. Az ember valószínűleg evolúciós okok miatt is vonzódik ehhez az ősi anyaghoz, amely testünk nagy részének is alkotóeleme. A kellemes hőmérsékletű vízben történő tartózkodás vitathatatlanul nagyszerű módja az idő eltöltésének, emellett pedig a testünk és lelkünk is megköszöni és meghálálja az így eltöltött időt.
Vásárló A tökéletes üzleti ajándék nyomában
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 4. 11:50
Az üzleti ajándékok jelentősége nagyon is hangsúlyos, hiszen cégvezetőként ezek által fejezheted ki üzletfeleid, valamint munkatársaid felé megbecsülésedet, köszönetedet, további együttműködési szándékodat. Az ideális céges ajándék kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen több szempontot is mérlegelni kell a döntés előtt. 
Vásárló Napi munkánkhoz nagy segítséget nyújt a rokon értelmű szavak gyűjteménye
Márkázott tartalom | 2022. augusztus 1. 08:19
A magyar nyelvről mi, magyarok tudjuk leginkább, hogy mennyire részletgazdag, kiterjedt szókinccsel rendelkezik. A mi nyelvünk annyira eredeti, hogy semmihez nem fogható, és még mindig kutatják az ősi nyelvemlékeinket. A külföldiek számára az egész egy katyvasz és szerintük nehezen tanulható, amivel teljes mértékben egyet lehet érteni. Bár, aki felismeri a mélyen benne rejlő logikát, az könnyebben el tudja sajátítani.
Vásárló A nap képe: ezt láttuk egy budapesti benzinkúton az üzemanyagár-stop szigorítása után
Privátbankár.hu | 2022. július 30. 15:34
A rendkívüli, szombati Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely, hogy szűkül a jogosultak köre.
Vásárló A bentlakásos terápia nem büntetés, hanem esély egy új életre!
Márkázott tartalom | 2022. július 13. 10:52
Amikor valaki a függőségével odáig jut, hogy már nem elegendő a heti néhány alkalmas konzultáció egy szakemberrel, akkor a legjobb választás részt venni egy több hetes bentlakásos terápián. Ez elsőre rémisztőnek tűnhet, de ha megtesszük az első lépést, akkor már csak nyerhetünk vele.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG