3p

Budapesten parkolni sokszor nem egyszerű. A parkolás nem elég, hogy drága, de sokszor csak a célpontunkoz távolabb tudjuk letenni az autót, mert nincs elég hely. Ha nagy nehezen megtaláltuk a megfelelő parkolóhelyet, akkor jön a pepecselés az aprópénz keresgélésével és parkolóórába való bedobásával. 

Minden problémára létezik megoldás

Nem kell beletörődnünk abba, hogy a fővárosi parkolás sokszor problémás. Bár új parkolóhelyet nem tud biztosítani az autósok részére, a VoxPay alkalmazás mégis könnyebbé teszi a parkolásunkat. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint letölteni a Google Play vagy a AppleStore áruházból az applikációt.

A regisztrációhoz szükségünk lesz egy működő e-mail címre, vagy Facebook fiókra, esetleg egy Google profilra. A regisztráció után autónk adatait kell megadnunk, majd a bankkártyánkat kell összekötnünk a VoxPay alkalmazásával. A bankkártyánk segítségével tudjuk az applikáció által vezetett egyenlegünkre azt az összeget feltölteni, amit majd a parkolásra szánunk. 

A mobilparkolás menete

Ha megtaláltuk a parkolóhelyet, következik a parkolási zóna kiválasztása. Az automatikus GPS alapú zónameghatározás az egyik legkényelmesebb, hiszen a GPS automatikusan megjeleníti az autó pozícióját a térképen, és emellett feltünteti a hely zónakódját is. Egyetlen hátránya, hogy a sűrűn és magasan beépített környékeken a GPS jel gyakran téved. Ennek a kiküszöbölésére a fejlesztők azt találták ki, hogy a felhasználó saját maga is módosíthatja a pozícióját a térképen, így annak függvényében változhat a zónakód is. 

A legbiztosabb megoldás a manuális beállítás, vagy ha már ismerjük a környéket, ahol parkolni szeretnénk a zónakódot mi is begépelhetjük. Ezután természetesen már minden ugyanúgy működik, mint a GPS vezérelte megoldás során.

A parkolás indítására használhatjuk a megszokott megoldásokat is, így az applikációból kezdeményezhető az elindításhoz szükséges telefonhívás és az SMS küldés is. Arra mindig figyeljünk oda, hogy a parkolás hivatalosan akkor indul, ha az arról szóló visszaigazolást megkaptuk. 

Egyéb előnyök és kényelmi funkciók

A VoxPay nem csak a parkolásban van a segítségünkre. Amennyiben elhagyjuk a fővárost, az alkalmazásban vásárolhatunk autópálya-matricát is. Mindezt könnyen, gyorsan megtehetjük akár a kényelmes otthoni fotelünkből is, csak telefon és internetkapcsolat kell hozzá.

Érdemes tehát kipróbálni a VoxPay-t, hogy ne csak a budapesti parkolás, de maga az utazás se legyen rémálom számunkra.

 

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Nagyon jó hírt kaptak, akik a slágertablettákra vágynak
Buksza blog | 2024. február 28. 12:10
A cukorbetegséget kezelő és a súlycsökkentő gyógyszerek kereslete messze meghaladja a kínálatot, amit jól tükröz ezeknek a készítményeknek a csillagászati ára. Ez várhatóan hamarosan változni fog.
Vásárló Óriási összegre érkezett egy jóslat: 3091 billió forint megy vásárlásra
Buksza blog | 2024. február 28. 09:06
Még inkább leáldozóban van a falusi életmódhoz tartozó önellátó élelmiszer-termelés, a gyorséttermek és a házhoz szállítás előtt viszont fényes jövő előtt áll egy frissen megjelent előrejelzés szerint.
Vásárló Mire számíthatnak a diszkontláncokban a vevők?
Csernátony Csaba - Kollár Dóra | 2024. február 26. 05:44
Januárhoz képest minimálisan drágult a Privátbankár Diszkont Árkosár-felmérés - a korábbiakhoz képest módosított - kosara. Ez két terméknek köszönhető leginkább. Októberhez képest azonban sok termék két számjegyű csökkenést könyvelhetett el. 
Vásárló Kitört a csokiháború, berágott a Milka gyártója
Buksza blog | 2024. február 24. 17:08
A színek "szent tehenek", ha meghatározott márkájú termékek, például édességek csomagolásához kapcsolódnak, ami lehetőséget adott egy holland csokigyártónak, hogy tiltakozó kampányt építsen rájuk. 
Vásárló Kiderült a bevásárlókocsik titka, rafinált trükk helyett másról szól a történet
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. február 23. 15:20
Mindenkinek volt már dolga összevissza kacsázó kerekű, imbolygó bevásárlókocsival, ami enyhén szólva nem járul hozzá ahhoz, amit az áruházláncok pr-osai „jó bevásárlási élménynek” szoktak nevezni.
Vásárló Hogyan rendezzük be időtálló módon az irodánkat?
Márkázott tartalom | 2024. február 22. 18:04
Egy iroda belső kialakítása izgalmas feladat, azonban sok felelősséggel jár együtt. A környezet, amiben dolgozunk, közvetlen hatással van a munkavégzés hatékonyságára, de a dolgozók jólétére is, ezért meg kell gondolni, hogy milyen döntéseket hozunk. Egy teljes körű felújítás igen költséges folyamat, ezért természetes, hogy időtálló megoldásokban gondolkodunk. De hogyan rendezhetjük be az irodát úgy, hogy minden fontos körülménynek megfeleljünk? Ezt vizsgáljuk az alábbiakban.
Vásárló Váratlan döntés a Pepcótól
Buksza blog | 2024. február 22. 11:02
Korábban még terjeszkedést tervezett a Pepco Ausztriában, most viszont az exitről döntött a cég.  
Vásárló Akár duplázhatja is az árakat a vörös-tengeri válság
Privátbankár.hu | 2024. február 19. 13:19
A támadások miatti hosszabb kerülőút csak a kisebbik baj, a krízis az egész világ szállítmányozási piacára komoly hatással van – és ezen keresztül a pénztárcánkra is.
Vásárló A boltláncoknak elege lett: a Lidl, a Tesco és a többiek közösen fordultak Brüsszelhez
Buksza blog | 2024. február 19. 10:55
Az elmúlt év ősze óta akadályozzák a Vörös-tengeren folyó hajózást a jemeni lázadók, ami túlcsordult az európai kiskereskedők tűrésküszöbén. Szakértők nem jósolják a helyzet gyors normalizálódását.
Vásárló Ne feledkezz meg az edzés előtti és utáni gondoskodásról!
Márkázott tartalom | 2024. február 19. 09:29
Még igen közel van a szilveszter, amikor is rengetegen megfogadták maguknak, hogy az idei év folyamán sokkal jobban oda fognak figyelni a testük egészségére, és nem csupán május végén kapnak észbe, hogy a beach bodyért még semmit sem tettek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG