3p

A nagy kérdés, ami a legtöbb ember foglalkoztatja: hogyan lehetnék gazdagabb, sikeresebb? Mit kellene tennem ahhoz, hogy biztonságos pénzügyi helyzetet teremtsek magamnak?

Sajnos sokan olyan munkát végeznek, amelyet nem fizetnek meg jól – ilyenkor pedig felmerül a váltás gondolata. Ám ahhoz, hogy egy jobb állást találjunk, gyakran fejleszteni kell magunkat. Nemcsak a tudásunkat, hanem a képességeinket, személyiségünket is!

Erre kínálnak megoldást a TanfolyamGURU.hu online Soft skill tanfolyamai! Ezeket otthon ülve is elvégezhetjük – akár az estéinket is rászánhatjuk arra, hogy fejlődjünk. Nagyon érdekes, izgalmas kurzusokkal találkozunk itt, nézzük is meg a kínálatot!

Mire valók a soft skill tanfolyamok?

Ha még nem hallottad a soft skill kifejezést, röviden megmagyarázzuk, miről van szó: ez egy gyűjtőfogalom, azok a képességek, jó tulajdonságok tartoznak ide, amelyeket nem tanítanak az iskolában, hanem magadtól szerzed meg őket. Ezek hozzásegíthetnek egy állás elnyeréséhez is.

Főleg olyan pozitív tulajdonságokról van itt szó, amelyet a munkaadók nagyra értékelnek – például a precizitás, a jó kommunikációs és szervezőkészség, a proaktivitás, vagy éppen a kreativitás, nyitott gondolkodásmód.

Ezeket lehet fejleszteni, kialakítani is, ha nem érzed magad erősnek egy-egy területen: erre valók a soft skill tanfolyamok. Kortól és nemtől, végzettségtől függetlenül bárkinek ajánljuk ezeket, hiszen nemcsak a munkahelykereséskor lehet hasznát venni az itt tanultaknak, hanem a való életben is.

Milyen soft skill tanfolyamok indulnak?

Szerencsére a TanfolyamGURU.hu oldalán egy helyen megtalálod az összes olyan tanfolyamot, amelyet az országban indítanak: szakmai képzéseket, de soft skill tréningeket is találsz. Érdemes az online tanfolyamok között keresgélni, hiszen így a saját tempódban haladhatsz, és a legtöbb esetben akár azonnal meg is kezdheted a tanulást.

A jelenleg hirdetett képzések között találsz stresszkezelés tréninget, konfliktuskezelés tanfolyamot, de még abban is segít több kurzus is, hogyan lehetsz sikeres vállalkozó. De van például ügyfélkezelési tréning is a hatékonyabb kommunikáció érdekében.

A kínálat azonban nemcsak a személyiségfejlesztő tanfolyamokban merül ki: sok olyat is találsz az oldalon, amely szakmai szempontból is hasznos lehet. Csak néhány ezek közül:

  • Fenntarthatóság és környezettudatosság a munkahelyen
  • Szöveg készítése mesterséges intelligenciával képzés
  • Canva szerkesztői képzés
  • Komplex online marketing AI használatával képzés

Bármelyik is érdekel, olvasd el a részletes tájékoztatót a fent említett oldalon!

Képezd magad folyamatosan!

A gazdagság elérésére nincs tuti recept, de annak elég nagy a valószínűsége, hogy nem te leszel a következő lottónyertes, így ne bízz abban, hogy majd ily módon sikerül megvalósítani az álmaidat.

Inkább legyél cselekvő: képezd magad folyamatosan, tanulj új szakmát, nyelveket, fedezd fel, miben kell még erősödnöd. Járj nyitott szemmel a világban, és ragadd meg a lehetőségeket!

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Szereti a csokit? A radikális változás is benne van a pakliban
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. június 19. 15:01
A kakaó ára annak rendje és módja szerint elszállt az utóbbi időszakban, amit előbb-utóbb a csokoládéké is követni fog, hacsak ki nem találnak valamilyen trükköt a csokigyártók ennek elkerülésére.
Vásárló Ritka kellemetlen hírt kaptak a magyar autósok - megint megjelent a 600 forintos benzin réme?
Privátbankár.hu | 2024. június 17. 11:55
Rendkívüli áremelkedés jön.
Vásárló Idegesítik a súlycsökkentő gyógyszerek a fogyókúra- és a hízókúraipart
Privátbankár.hu | 2024. június 17. 11:24
Nem tudják hogyan reagáljanak a súlycsökkentő gyógyszerek erőteljes előretörésére az élelmiszeripari vállalatok és a fitneszbiziniszben érdekelt szolgáltató cégek.
Vásárló Sosem látott újdonságok a parfümpiacon: ez már az új világ?
Elek Lenke | 2024. június 16. 16:07
A 21. század a szagokról szól. Mindennek finom, kellemes, egyedi illatúnak kell lennie. A  globális parfümpiac egyre nő, és ez a tendencia itthon is érezhető. Több mint 10 milliárd forintot költenek évente a magyarok parfümökre, és nemcsak a nők. Főleg külföldi termékekre adnak ki ennyi pénzt, hiszen Magyarországon nem létezik ez az iparág, eltekintve néhány niche, azaz egyedi, művészi, designer illatkompozíciótól.
Vásárló Célba vették a konyhák új lakóit
Buksza blog | 2024. június 15. 09:25
A forró levegős sütők már nem számítanak újdonságnak, ami felkeltette a nagy élelmiszergyártók érdeklődését is. Úgy gondolják, ideje kiszolgálniuk az emberek új konyhai „játékszerét”.
Vásárló Nagy fekete pontot adhatnak a Tescónak
Buksza blog | 2024. június 14. 10:58
Ha a részvényesek jóváhagyják a juttatásait, akkor a Tesco vezérigazgatója 430-szor többet fog keresni, mint egy átlagos dolgozó. Ezt a befektetők egy része a cég hírnevét romboló döntésnek tartja. 
Vásárló Kormányzati meghívót kaphat a Lidl és az Aldi Kanadából
Buksza blog | 2024. június 12. 09:04
Kanadában a kormány lépéseket tett arra, hogy külföldi versenytársakat, például az Aldival és/vagy a Lidlt hívja az országba, hogy versenytársat kapjon a legnagyobb helyi boltlánc. 
Vásárló Gazdasági csapás jön? Egy meglepő mutatóból is kiderülhet
Buksza blog | 2024. június 12. 08:29
Akár esik, akár fúj, a hölgyek használnak szépészeti termékeket, ám nem függetleníthetik magukat attól, hogy mennyi pénzt költhetnek ezekre. Ebből fakad egy lehetőség a recessziók előrejelzésére.
Vásárló Percenként frissülő árakkal bombázhatják a vevőket a boltok
Buksza blog | 2024. június 12. 07:55
Olyan tempóban frissülhetnek az áruházi akciók a jövőben, hogy az akcióvadászoknak lényegében folyamatosan a boltban kellene maradniuk, mert csak így lesznek képesek lecsapni a legfrissebb árengedményekre.
Vásárló Megjött a rossz hír a kormánynak a választások előtt - a boltokból érkezett a pofon
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2024. június 7. 05:49
A hivatalos inflációs adatok egy nappal a választások után érkeznek, a Privátbankár Árkosár friss eredményei viszont már most olvashatóak. Az előző havi komolyabb árcsökkenés után ráfagyhat a vásárlók arcára a mosoly: sokat drágult májushoz képest a nagybevásárlás júniusban, és tavaly nyárhoz képest is minimális az árcsökkenés. Ha már választások, megnéztük, hol a legolcsóbb a krumpli, a narancs és a pezsgő.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG