BUX
35 875.71
-1.28%
-465.00
OTP
10 370.00
-2.99%
-320.00
MOL
1 970.00
-0.86%
-17.00
RICHTER
6 810.00
+0.67%
+45.00
MTELEKOM
393.00
-1.87%
-7.00
 
2020. május 8. 13:42

Amikor reggelente munkába indul, vajon megfordul-e a fejében, hogy ki védi meg az Ön lakását, amíg távol van? Az üres ingatlanokban őrizetlenül hagyott értékek sokak fantáziáját megmozgatják, és vannak közöttük olyan elszántabb egyének, akik a gondolatokat végül tettekre váltják. 

Bár a közös lépcsőházakkal rendelkező tömbházakban a szomszédok könnyen észrevehetik, ha egy idegen valamelyik lakás előtt rosszban sántikál, az elővigyázatos betörők azonban kifigyelhetik, hogy melyek azok az időszakok, amikor a lakók nagy része nem tartózkodik otthon, és ilyenkor lépnek akcióba. 

Nem érdemes tehát arra hagyatkoznia, hogy valaki majd úgyis lefüleli a behatolót, ennél hatékonyabb védekezésre van szükség.

Ne adjon esélyt a hívatlan látogatóknak!

A társasházi vagy tömbházi lakásoknak (hacsak nem a földszintről beszélünk) megvan az az előnyük, hogy a betörő kizárólag egyetlen helyen, a bejárati ajtón tud bejutni a lakásba. Egy létrán egyensúlyozó vagy kötélen csüngő személy igen hamar magára vonná a figyelmet, ezért a legtöbben ilyesmikkel nem is próbálkoznak. 

Ezért érdemes az előnyére fordítania a helyzetet, és olyan bejárati ajtót beszereltetnie, amelyet nem tudnak egykönnyen megrongálni. A Nívó Biztonsági Ajtók mindazon tulajdonságokkal rendelkeznek, amiket egy betörésbiztos ajtónak feltétlenül tudnia kell. A Nívó Standard ajtók kimondottan a zárt lépcsőházakban lakók számára készültek, garantálva a megbízhatóságot és az esztétikus megjelenést. 

No de mégis hogyan kell elképzelni egy biztonsági ajtót, miben tér el a hagyományostól?

Válasszon körültekintően!

Látszólag ugyan nincs nagy különbség egy sima és egy betörésbiztos bejárati ajtó között, a szerkezetben és a felépítésben viszont annál inkább. A silány minőségű ajtók fából vagy műanyagból készültek, belül gyakran papírbetéttel. A tok sima csavarokkal van rögzítve a falhoz, és csupán egy vagy két, egyetlen ponton záródó zárszerkezettel rendelkeznek. Félreértés ne essék, az efféle ajtók is tökéletesek a lakáson belüli helyiségekbe, a bejárathoz azonban semmiképp!

A biztonsági ajtók anyaga viszont belül tömör acéllemez, amit szigetelőréteg és külső faburkolat tesz láthatatlanná. A több mint 100-féle színválaszték közül biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, és amiatt sem kell aggódnia, ha esetleg más-más színt szeretne a két oldalra. Így a belső felület illeszkedhet a lakás berendezéséhez, a külső viszont nem töri meg a lépcsőház egységes megjelenését. 

A 3 mobil, valamint 3 fix záródási pont és a masszív zártszelvény tok meggátolja, hogy az ajtó kifeszíthető legyen, a 7 cm vastagság és a 100 kg feletti súly pedig ellenáll a rongálásnak. 

Igaz, hogy a társas- és tömbházi lakóközösségekben szoros összefogás alakulhat ki, azonban a saját tulajdon védelme mindenkinek az egyéni felelőssége és feladata. Tegyen meg mindent értékei biztonságáért!
 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

A Privátbankár HITELES, MEGBÍZHATÓ és EGYEDI információkat kínál, most, a válság alatt és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes, világos és érthető elemzéseket, amelyek segítenek a gazdasági, befektetési döntések meghozatalában.


Címkék: Vásárló

Vásárló Isztok ti eleget? A szeszgyárak szerint nem
Privátbankár.hu | 2020. május 31. 06:01
Az emberek sokkal több alkoholt vásároltak a karantén alatt az üzletekből, de ez nem volt elég ahhoz, hogy megakadályozza az iparág általános visszaesését. A turizmus, éttermek, szórakozóhelyek bezárása sokkal nagyobb lyukat ütött a bevételeken. Az alkoholos italok ágazatában évekig tartó lassú javulást várnak.
Vásárló A budapesti plázázók fele már vissza is tért természetes élőhelyére
MTI | 2020. május 22. 07:58
Néhány hét, és visszatér a másik felük is.
Vásárló Műanyagok betiltása: megmagyarázták, miért vonta vissza a kormány a törvényjavaslatot
Valkai Nikoletta | 2020. május 20. 15:36
A szaktárca szerint a munka folytatódik az egyszer használatos műanyagok 2021-ben megkezdődő kivezetéséhez. 
Vásárló Jönnek a támogatások - mekkora összegre pályázhat, aki elektromos autót venne?
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 20. 13:36
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul szerdán a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.
Vásárló Közterületeket kaphatnak a budapesti vendéglátósok
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 19. 20:31
A fővárosi önkormányzat így segítené a vendéglátás újraindítását. 
Vásárló Váratlanul visszavonta a kormány a műanyagok betiltásáról szóló javaslatot
Privátbankár.hu | 2020. május 19. 19:48
Múlt héten nyújtották be a tervezetet az egyszer használatos műanyagok jövő évi betiltásáról, ezt most egyszer csak visszavonták. Még dolgoznak rajta. 
Vásárló Szájmaszkkal fedett citylight posztereken hirdetik a magyar árut
Márkázott tartalom | 2020. május 19. 15:55
Izgalmas, a járványhelyzetre közvetlenül reagáló plakátkampánnyal jelentkezik Budapest közterein a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmat elindító Magyar Termék Nonprofit Kft. Szájmaszkkal ellátott citylight posztereken hirdeti most a kezdeményezést a plakátkampányban résztvevő húsz magyar cég részvételével.
Vásárló Drágul a postai csomagküldés
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 15. 12:28
A Magyar Posta  június elsejétől átlagosan 6,1 százalékkal emeli a belföldi és a nemzetközi csomagfeladás díjszabását a költségek növekedése és a nemzetközi szállítási díjak drasztikus emelkedése miatt - közölte a társaság.  
Vásárló Elszálló árak, kígyózó sorok: ilyen lehet a repülés a koronavírus után
Privátbankár.hu | 2020. május 14. 20:01
A légiközlekedés már a pandémia előtt is macerás, kényelmetlen és drága folyamat volt, és ennél a jövőben valószínűleg csak macerásabb, kényelmetlenebb és drágább lesz.
Vásárló Karácsony Gergely bejelentette: hétvégén a gyalogosoké a pesti alsó rakpart
Privátbankár.hu / MTI | 2020. május 14. 15:38
A hétvégén lezárják a gépjárműforgalom elől a pesti alsó rakpartot és átadják a gyalogosoknak, kerékpárosoknak a városvezetés újranyitási politikájának részeként, bővítve a kikapcsolódásra használható közterületeket - jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester.
hírlevél